Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λεγκωλάκι ολα καλά θα πάνε θα το δεις το νιωθω, ειμαι θετική και να εισαι και εσυ, καλο κουράγιο και υπομονή, να κοιτας οποτε κοιμάται ο μικρουλης να την πέφτεις εγω ετσι εκανα, σε νιωθω πολύ γ@μοτ@!!!! παλεψέτο θα περάσει και αυτό!!!!!!!!!! φιλάκια!!!!!!!!!! περιμένω νέα σας...

Μικροί μου μπομπιρές είστε όλοι μου οι ζωή!!!

Καλημέρα! Τι καλημέρα, καληνύχτα πρέπει να πω μια και η κόρη μου από τις 4.30 είναι ξύπνια... Έκανα το λάθος και την πήρα στο κρεβάτι να τη θηλάσω και είδε το μπαμπά της και άρχισε τα παιχνίδια... Εγώ δεν κανακοιμήθηκα. Εκείνη στις 8 παρά...

Τζενάκι τί έγινε? Δεν έχεις λόξυγκα από χθες? Πέρασες καλά? Καλή επιτυχία σήμερα και στην παρουσίαση και στη φίλη σου!

Λεγκάκι μου με το καλό! Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθήκατε! Να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις και αύριο θα έχετε ξεμπερδέψει!

Χαβιέ συνεχίζει αρρώστιες! Ελπίζω να γίνει καλά σήμερα και να μπορέσει να ταξιδέψει αύριο... Και ελπίζω να μην έχει κολλήσει κανένα παιδί και μείνω εγώ εδώ με αρρώστιες!

Ξου ξου ξου!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Να μαστε παλιιιιιιιιι... Φαγαμε ακυρο γιατι εντελει κολησε κι ο σοζω! 29/10 θα παμε τελικα... ουφ λιγο ψυχοφθορες αυτες οι παρατασεις... Τεσπα θα εγω ετοιμασει καλυτερη τραπεζα για το νικολακο!

Σας ευχαριστω για τις ευχές κοριτσάκια μου θα τα κρατήσω για την επόμενη φορά ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Περαστικά στη Λεγκω-οικογένεια! 4 στα 4 ε? Μια χαρά σας βρίσκω:tongue:

Δεν πειράζει για την αναβολή, πολύ πακέτο θα ήταν στην κατάστασή σας.

Κριστίνα, σίγουρα δεν φταίει ο μεσημεριανός ύπνος που έτσι κι αλλιώς είναι αρκετά νωρίς. Δοκίμασε πάντως -πριν απελπιστείς τελείως- να ξεκινήσεις τη διαδικασία νωρίτερα. Υπολόγισε εκ των προτέρων ότι θα χρειαστείτε ~1ώρα για όλα (μπάνιο, διάβασμα, τραγούδια, θηλασμό ή ό,τι άλλο κάνετε). Οπότε αν ο στοχος είναι το 9.30-10.00 ξεκινάς 8.30. Σε εμάς αυτό έχει λειτουργήσει καλύτερα απο οτιδήποτε άλλο:wink: Επίσης εμένα με βοηθάει να βάζω κάποιο παραμύθι ή μουσική όταν σβήνω το φως. Κάνω πιο εύκολα υπομονή έτσι και τα παιδιά χαλαρώνουν πιο εύκολα. Η Σοφία προτιμά τη μουσική, ο Κωστής τα παραμύθια -ένα συγκεκριμένο για την ακρίβεια.

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα.....

Απελπισμένη μαμά τριχρονου που υποφέρει από ζήλεια χάνει την ψυχραιμία της ουρλιάζει στο τρίχρονο όλο το απόγευμα της έρχεται να το ρίξει απ'το μπαλκόνι ή να πέσει αυτή κοπανάει χέρια πόδια κεφάλια σε όλα τα έπιπλα και αφού καταφέρει να κοιμήσει ξαναρχίζει κατά τις 5 το πρωί από την αρχή....

Σας θυμίζει τίποτα το σεναριάκι;;;;Μπαναλιτέ!

Αισθάνομαι τελείως αποτυχημένη μάνα...Σας θυμίζει τίποτα η δήλωση;;; Κι άλλη μπαναλιτέ!!!

Αντε καλή μας μέρα!!!

Εντάξει δεν σχολιάζω τπτ γιατί τα είπατε όλα, η Άννα μου είπε να φτιάξουμε ζωγραφιά για τον Μποζωρίκο που θα πάει νοσοκομείο με πολλές καρδούλες!!!! κάτι τέτοια λέει και την λατρεύω... α, και εγώ χτες το βράδυ έβαλα τρελό χέρι στην άννα, ήμουν πολύ κακούργα το ομολογώ αλλά αν ξανακούσω την λέξη "ζεσταίνομαι" άλλη μια φορά θα φάω τα μαλλιά μου, τα ρούχα μου και θα σπάσω ότι υπάρχει σε γυαλικό μέσα στο σπίτι... μα δεν γίνεται, τεσπα όταν μου ζήτησε να της βγάλω την μπλούζα της πυτζάμας (τισερτ δλδ) τα πήρα στην κράνα, και της έβγαλα όλα και τα κάτω και τα πάνω και της είπα ότι δεν την ξαναντύνω και θα πετάξω όλα της τα ρούχα στα σκουπίδια, της απαγόρευσα να μου ξαναπεί την λέξη "ζεσταίνομαι", και της είπα ότι αποδω και πέρα δεν έχει μα και μου και θα βάζει ότι της λέω αλλιώς θα πηγαίνει με το βρακί στο σχολείο και μιας και είχα πάρει φόρα της είπα ότι θα κάθεται στο κρεβάτι και εγώ θα είμαι στο απέναντι δωμάτιο και θα κοιμάται μόνη της με ανοιχτή την πόρτα...

φυσικά είχαμε τρελό κλάαααααμα αλλά τελικά με παρακάλεσε να της ξαναβάλω την πυτζάμα και κοιμήθηκε μόνη της στο κρεβάτι (βεβαια ήταν αργά και νύσταζε)... σήμερα το πρωί βέβαια ξύπνησε στις 6.30 πάλι... μπαναλιτέ, όπως είπε και η φιλενάδα μου αποπάνω αλλά αυτή είναι η ζωή μας....

Α, ο ανδρέας είναι 10 κιλά, η παιδίατρος μου είπε ότι είναι λίγο χλωμός, μμμ, και να του δίνω πιο πολύ κρέας.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Έχει ξεκινήσει η δουλειά σιγα-σιγά, όποτε μπαίνω και δεν μπαίνω. Απ' ότι κατάλαβα έχασα γιορτές και βαφτίσια, οπότε ξεκινάω με τις ευχές μου στις εορτάζουσες, τους νεοφώτιστους και τις νονές!!!

Λέγκω, καλύτερα νομίζω που ήρθαν έτσι τα πράγματα, να συνέλθετε από το τωρινό και μετά πάρτε οικογενειακώς καμιά σπιρουλίνα ή ό,τι χρειάζεται να είστε γεροί να την παλέψετε. Ο Γιώργος θα μπορεί να πάρει άδεια για όταν τελικά θα μπείτε;

Για το θέμα του ύπνου συμφωνώ με την Ελίζα, οι πιο πολλοί μικροί ξενύχτες που ξέρω έχουν περάσει την ώρα του ύπνου τους πολύ νωρίτερα απ' ότι φανταζόμαστε και μετά μπαίνουν στην άρνηση. Η Σεμέλη στην ηλικία των δικών σας ζοριζόταν να κοιμηθεί ακόμα και μισή ώρα αργότερα αν τη βάζαμε. Μεχρι να πείσω τον μπαμπά της είχα ένα θεματάκι, (εδώ την βάζουμε στις 9 και μοιμάται στις 11+, είσαι σοβαρή που θα την βάλουμε 8.30;;;) αλλά όταν τον έπεισα κι ακολούθησε κι αυτός είδαμε απίστευτη διαφορά... Αυτό βέβαια εφόσον το πρωί φαίνεται ότι του παιδιού του λείπει ύπνος ή ξυπνάει αργά, γιατί υπάρχουν και κάτι μπόμπιρες που κοιμούνται τα μεσάνυχτα και το πρωί είναι μες στην ενέργεια, τους φτάνουν 6-7 ωρίτσες. Εκεί φαντάζομαι το παίρνεις απόφαση ότι το παιδί όταν μεγαλώσει θα γίνει χρηματιστής ή κάτι τέτοιο και πορεύεσαι...

Μυρτώ μη μασάς! Είναι μπαναλιτέ ακριβώς επειδή το ζούμε όλες κάθε τόσο, εδώ το περνάμε εμείς με ένα παιδί... Κάνε ρισέτ: ντουσάκι χαλαρωτικό, κι άμα σε παίρνει να κάνεις και μια βόλτα το τετράγωνο ακόμα καλύτερα!

[έχω ένα σπίτι μπουρδέλο και κάθομαι και γράφω κατεβατά για να μην ασχοληθώ... ]

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Α! Για πείτε μου κι εμένα τί είναι αυτό το μάγιερ, υποψιάζομαι ότι έχει σχέση με τις αναιμίες και άρα θα πρέπει να μ' ενδιαφέρει...

Και Τζεν, καλή επιτυχία και σε σένα αλλά και στη φίλη σου!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Αυτό βέβαια εφόσον το πρωί φαίνεται ότι του παιδιού του λείπει ύπνος ή ξυπνάει αργά, γιατί υπάρχουν και κάτι μπόμπιρες που κοιμούνται τα μεσάνυχτα και το πρωί είναι μες στην ενέργεια, τους φτάνουν 6-7 ωρίτσες. Εκεί φαντάζομαι το παίρνεις απόφαση ότι το παιδί όταν μεγαλώσει θα γίνει χρηματιστής ή κάτι τέτοιο και πορεύεσαι...

Αυτό... τί κάνουμε με αυτό;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...