Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ακριβως τα ιδια σου λεω και γω , τυψεις να δεις ! Ειναι λογικο ομως λε , ποσο υπομονη να εχεις πια ? Εγω πλεον , αφου ξεκουραστηκα λιγο απο το καθημερινο κοιμισμα και εχω και την εναλλακτική του μπαμπα , εχω περισσοτερη υπομονή και κοιμαται πολυ πιο ευκολα .

Ηθελα επισης να σου πω οτι δεν φταιει οτι κοιμαται το μεσημερι , τουλάχιστον στην Χριστιάννα δεν ηταν αυτο το προβλημα . Μη σου πω οτι οταν δεν κοιμοταν καλα το μεσημερι ή οταν κουραζοταν πολυ ολη μερα , δυσκολευομουν περισσοτερο να την κοιμισω το βραδυ .

Έχεις δίκιο μωρέ απλά μου είναι πολύ εύκολο να κατηγορήσω την πεθερά :lol:;)........ είναι αυτό το διάστημα που θέλω λίγο χρόνο μα λίγο μόνο....αχ οκ δεν θα γκρινιάζω απλά πρέπει να το πάρω απόφαση ότι αυτό είναι το ωράριο και τέλος..........αλλαγή φρουράς δεν παίζει σαν σενάριο

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν θεματάκι... έχουν αύριο απεργία οι νοσοκομειακοί ιατροί, άρα δεν πάμε; πάμε; και πως θα το μάθω; πριν λίγο το άκουσα και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν είναι και εύκολη μέρα αύριο για τσάμπα μετακινήσεις χωρίς συγκοινωνίες.

ο ειδκός Χαβιέ λέει να πάρετε τηλ. το γιατρό σας να ρωτήσετε...

Αν είναι να αναβληθούν κάποια χειρουργεία θα αναβληθούν τα προγραμματισμένα αλλά εσείς πάτε για εξετάσεις αύριο...

Να πάρεις τηλ.

Χαβιέ ψωμαρρώστιες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αχ βρε Λεγκάκι όλα ανάποδα σας έκατσαν σήμερα? Θα συμφωνήσω ότι ένα τηλεφωνηματάκι είναι απαραίτητο! Περαστικά σας και όλα να πάνε καλά με το χειρουργείο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλά δεν παίρνω τώρα γιατί μάλλον είναι λίγο αργά θα πάρω αύριο κατα τις 8 παρα, καλά δεν είναι;

Ο νικόλας δεν μπορεί να αναπνεύσει και προβλέπεται ένα αρκετά σέξι βράδυ... όποια έχει όρεξη για μεταμεσονύχτιο καφέ ας κοπιάσει, εδώ θα είμαστε!

Όταν χαβιε ψωμαρρώστιες τι εννοείς; γιατί με τη θολούρα της ιωσης δυσκολεύομαι να τα πιάσω.

Μαρινάκι τι φτιάνουν τα κουτσούβελα; πως πάνε από υγεία;

Διαφημίσεις

Φοβάμαι να πω καλά μην τα ματιάσω! :)! Εντάξει ένα βήχα τον έχει συνέχεια ο μικρός και η Μαριαλένα πού και πού μπουκώνει, αλλά αυτά δεν τα λαμβάνω υπόψη, πάνω κάτω όλα τα παιδάκια έχουν τέτοιου είδους συμπτώματα αν πάνε σταθμό αυτά ή τα αδερφάκια τους! Τη Δευτέρα θα πάμε και στον ομοιοπαθητικό για να δούμε μήπως έχει κάτι να μας προτείνει! Μωρέ κι ο Νικολάκος σου έχει περάσει πολλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα!

Λεγκ ηθελα να σου πω οτι η Στεφανια που κοιμοταν μονο με στηθος οταν ελειπα την κοιμιζαν με το καροτσι, ισως να χρειαστει πολυ κουνημα αλλα θα ζαλιστει στο τελος και θα κοιμηθει

για αυριο παρε τηλ τον γιατρο γιατι σε απεργιες δεν απεργουν ολοι αναλογα με τις συμβασεις τους και τα σχετικα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Βρε συμπεθερα, χαμηλα τα επιπεδα του μικρου.... Ξανακανες καμια μαγιερ; Αυτη η αγαπη στα γαλακτοκομικα με ψιλιαζει. Το ασβεστιο ειναι ο εχθρος του σιδηρου.

Στον Καμπουρακη να πας, αφου μου ερχεται να ερθω στη Κρητη να παω και γω σε αυτον τον Άνθρωπο! Και να του πεις οτι ειχε αλλεργιες οταν ηταν μικρος, πιθανον να σχετιζεται. Και η Δαναη εχει χαμηλη φερριτινη αλλα τα υπολοιπα ειναι μεσα στα ορια (στα κατω βεβαια).

Πήγαμε στον Καμπουράκη την Δευτέρα. Όντως είναι καλός άνθρωπος και φαντάσου, ένα τηλέφωνο τον πήρα και μας περίμενε... μας έψαχνε κιόλας. Του κάναμε και άλλη αίματος. Βγήκε πάλι χαμηλή αλλά λίγο καλύτερα από την προηγούμενη (αιματοκρίτης 29). Σιδηροπενική αναιμία. Κάναμε και μάγιερ, αρνητική βγήκε.

Αλλεργία δεν είχε κάποια σοβαρή μωρό ο Μάνος... υποψίες είχα μόνο που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ... Βέβαια σήμερα είδα κάτι σαν αιματάκι (κόκκινες ταινίες) στα κακά του, αλλά με την δυσκοιλιότητα που έχει δεν αποκλείεται να έχει κάποια ραγάδα... Βέβαια το γυρίσαμε σε αγελαδινό τώρα 4 μέρες για το φυλικό οξύ που έχει...αλλά γιατί να τον πειράξει τώρα... από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάη αγελαδινό έπινε...

Πάντως για όλα φταίει η διατροφή. Πολύ γάλα, λίγο κρέας....

Η τσουλουφίτσα χθες κοιμήθηκε μέχρι τις 5!!!!!!! Γιουχου!!! Και βέβαια νιώθω άλλος άνθρωπος! Φεύγει και οΧαβιέ την Πέμπτη για Βαλένθια για 1 βδομάδα και πρέπει να είμαι ξεκούραστη γιατί προβλέπεται πάρτυ!!!!!

Κουράγιο!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Τζενουλα καλη επιτυχια αυριο!

Μυρτω καλα εκανες και υποτροπιασες ξανα γιατι μας ελειψες !

Κριστινα τι μου θυμησες ετσι ειμασταν και εμεις στη δουλεια στριμωκωλα ,ο ενας διπλα στον αλλον το καλο οτι ο καθενας ηταν στην κοσμαρα του

Με τον υπνο εγω πλεον δεν προσπαθω να την βαζω πιο νωρις γιατι απελπιζομαι να περιμενω στο κρεβατι 2 ωρες να κοιμηθει και τωρα που ξυπναει νωρις το προγ/μα της δεν το αλλαζει ,αν δεν παει 12 δεν παει ,εχω το παιδι φαντασματακι και με το μεσημεριανο μην το κοψεις ειναι χειροτερα διαπιστωμενο ,να θυμασαι "ο υπνος φερνει υπνο",απλα να μην κοιμαται αργα το απογευμα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Aχ αυτός ο ύπνος... ο Γιάννης πριν δέκα λεπτά κοιμήθηκε και αύριο θα παλεύω από τις 7:30 να τον ξυπνήσω, θα τον ντύσω τελικά κοιμησμένο, θα του φωνάξω ξανά και ξανά και τελικά θα ανοίξω την πόρτα να φύγω και θα πεταχτεί οπότε θα του βάλω παπούτσια να φύγουμε και μετά δεν θα θέλει να πάει νήπιο γιατί νυστάζει..... καμία λογική... και ο λόγος είναι ότι θέλει να κοιμάται μαζί μου....... αυτός χειροτερεύει αντί να καλυτερεύει....

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

λεγκω τετοια ωρα θα την κανετε για νοσοκομειο... καλη επιτυχια ευχομαι στον Θοδωρικο.... Καλο κουραγιο σε εσας....μια βδομαδα ειναι θα περασει..... ολα καλα ευχομαι να πανε....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημερα κορες!!! Πειραζε να απεργουσαμε και μεις σημερα;

Κριστινα σα να περιγραφεις τη φακη στον υπνο ... Την ανελαβε ο μπαμπας τον τελευταιο καιρο γιατι ήμουν πρωτο φαβορι για μονοκλινο στο Δαφνι .

a, kai την Δαναη, και την Δαναη, ευτυχως ομως μεχρι πριν λιγους μηνες! Θυμαστε που ελεγα οτι εχρεται το βραδυ και ειναι εφιαλτης; Τωρα εχει στρωσει πολυυυ το θεμα, ισως να εχει να κανει που ξυπναει πολυ πρωι για ο σχολειο, αλλα εχει συνειδητοποιησει πια οτι πρεπει να ξκοιμαται. Παλια την επαιρνει ο υπνος και ξυπναξε κ κουναγε το κεφαλι της για να ξαγρυπνησει, το ειχε παρει πολυ στραβα το θεμα!

Ηθελα επισης να σου πω οτι δεν φταιει οτι κοιμαται το μεσημερι , τουλάχιστον στην Χριστιάννα δεν ηταν αυτο το προβλημα . Μη σου πω οτι οταν δεν κοιμοταν καλα το μεσημερι ή οταν κουραζοταν πολυ ολη μερα , δυσκολευομουν περισσοτερο να την κοιμισω το βραδυ .

Συμφωνω! Στην απογνωσή μας πανω, ειχαμε ζητησει απο τον τοτε παιδικο της να μην την κοιμιζουν και τοτε ηταν πολυ χειροτερα τα πραματα. Ασε που κ οταν καταφερνε να κοιμηθει ειχε πολυ πιο αναστατο υπνο.

Ξερω οτι θες λιγο χρονο μες στη μερα χωρις το παιδι, (τωρα που το εχω ειμαι αλλος ανθρωπος), αλλα μην το πιεζεις το βραδυνο, σε εξαντλει κ σενα και τοσο αντιρδα και το παιδι. ΑΚαλυτερα να ζητησεις απο την πεθερα σου να την κρατησει μια ωρα ακομα μες στη μερα για να εχεις τον χρονο που ζητας, παρα να προσπαθεις να κοιμηθει, μαλλον το βλεπουν σαν να τα απορριπτουμε. Υπομονη, θα το καταλαβει κ θα στρωσει!

Ροζαλιτα, σας εδωσε συμπληρωμα ή μονο με την διατροφή;

ΛΕνιτο, εισαι νουμερο! Ακου μπουρδε!!! Αρρωστησε αληθεια ή δε θελει να φυγει κ να σας αφησει; Να παω εγω στη Βαλενθια πες του;

(((Λεγκω)))!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...