Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

δλδ τί καλημέρα με σκίσανε χτες βράδυ τα βλαστάρια μου, η Άννα πρέπει να ξύπνησε περί τις 500 φορές, καναμε διάφρους σχηματισμούς στα κρεβάτια με κυριότερο εγώ ανάμεσα στα 2 στο διπλό (και έχω πιαστεί ολόκληρη) αλλά και ο Μικ με τον μικρό, εγώ με την Άννα στο δικο της και τελικά ξυπνήσανε οριστικά η Άννα στις 6 και ο μικρός στις 6.30...καμιά οικοδομή ξέρετε να τα στείλω τα προκομένα μου;;;;

το μονο θετικό των τελευτσιων ημερων είναι οτι ο αντρικος τρωει και με το παραπάνω, το βλασταρι μου, εφτασε την αννα....

Η βαφτιση ήταν υπεροχη, η αδελφη της Λεγκως ηταν μια γλυκα με την λαμπαδα-ντενεκεδουπολη, η νονα κ μαμα δυο θεες, μα τι λεω, ημίθεες!

Τζενάκο καλή διασκέδαση σήμερα, και στέλνω θετική ενέργεια στον αγαπητικό μας!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσουδες μου... με έχει πιάσει απελπισία. Ο γιώργος από χθες με γαστρεντερίτιδα αλλά πηγαίνει δουλεια γιατί δεν τον παίρνει να λείψει κι αλλο, εγώ με πονολαιμο, μπουκωμα και γενικότερη θολούρα, ο νικόλας με τρελό συνάχι και ελπίζω να γλυτώσουμε τον πυρετό αλλά χλωμο... αλλά ο θοδωρής για την ωρα καλά! Αν ο θοδωρίκος δεν αρρωστήσει λέμε να την προχωρήσουμε την επέμβαση γιατί από δω και πέρα στάνταρ όλο και κάποιος θα είναι άρρωστος και θα μας πάει έτσι μέχρι το καλοκαίρι... Γιαυτό ρε γμτ ήθελα να γίνει αρχές σεπτέμβρη και να μην καθηστερήσουμε.

Τζενάκι, εσύ πάγκο εγώ τοίχο χθες... έχω κάνει μια μελανιά στο χέρι άλλο πράγμα. Πρέπει να βρούμε άλλο τρόπο εκτώνοσεις όμως γιατί θα καταλήξουμε ανάπηρες! Καλή επιτυχία γλυκούλα μου σήμερα... για την ακρίβεια μη μασας, πάρτους τα σώβρακα!!! Και το βράδυ να περάσεις υπέροχα...

Γεια σας κορίτσουδες μου... με έχει πιάσει απελπισία. Ο γιώργος από χθες με γαστρεντερίτιδα αλλά πηγαίνει δουλεια γιατί δεν τον παίρνει να λείψει κι αλλο, εγώ με πονολαιμο, μπουκωμα και γενικότερη θολούρα, ο νικόλας με τρελό συνάχι και ελπίζω να γλυτώσουμε τον πυρετό αλλά χλωμο... αλλά ο θοδωρής για την ωρα καλά! Αν ο θοδωρίκος δεν αρρωστήσει λέμε να την προχωρήσουμε την επέμβαση γιατί από δω και πέρα στάνταρ όλο και κάποιος θα είναι άρρωστος και θα μας πάει έτσι μέχρι το καλοκαίρι... Γιαυτό ρε γμτ ήθελα να γίνει αρχές σεπτέμβρη και να μην καθηστερήσουμε.

Τζενάκι, εσύ πάγκο εγώ τοίχο χθες... έχω κάνει μια μελανιά στο χέρι άλλο πράγμα. Πρέπει να βρούμε άλλο τρόπο εκτώνοσεις όμως γιατί θα καταλήξουμε ανάπηρες! Καλή επιτυχία γλυκούλα μου σήμερα... για την ακρίβεια μη μασας, πάρτους τα σώβρακα!!! Και το βράδυ να περάσεις υπέροχα...

Μια κουβεντα ειναι αυτο κοπελια! Που αλλου να ξεσπασω μου λες? ασε δεν την παλευω καθολου λεμε εχω αρχισει κ τριζω τα δοντια μου απο τα νευρα παλι ....

Μια κουβεντα ειναι αυτο κοπελια! Που αλλου να ξεσπασω μου λες? ασε δεν την παλευω καθολου λεμε εχω αρχισει κ τριζω τα δοντια μου απο τα νευρα παλι ....

Χα! Εγώ φοράω μασελάκι στον ύπνο μου. Πώς πήγε η παρουσίαση?

Λέγκω! Περαστικά! Πορτοκαλάδες, βιταμίνες και τσάγια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλε τον αντρα σου τι τον εχεις;;;:tongue:

Μια που λέμε για φανταστικούς γκόμενους, είδα μόλις τον Ενρίκε στο Eurovoice και έπαθα ταράκουλο! Από την εφηβεία μου έχω να το πάθω αυτό, σε συναυλία των ξύλινων σπαθιών που ήμουν δεύτερη σειρά και έβλεπα τον Παυλίδη σε απόσταση αναπνοής.

ψιτ, αμα ειναι να αρχισουμε για τους φανταστικους γκομενους, καπαρωνω πριν μου τον παρει καμια σας τον Jude που δεν αντεχω πια, θα ενδωσω στις πιέσεις του!!!

Τζενακο καλη επιτυχια με την παρουσιαση, μια χαρα θα τα πας! Το βραδυ να περασεις σουπερ!

Α, και γω κοιμηθηκα καλυτερα χτες, ο Αγγελος ξυπνησε μονο 2 φορες!!! Βεβαια ειχα αυπνιες απο μονη μου γιατι (τι αλλο; ) ειχα παραφαει!!!

Λεγκω, μη σε παιρνει απο κατω πλιζ, τα καταφερνεις τελεια οταν εισαι ψυχραιμη, θα πανε ολα οπως πρεπει!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κούκλες........

marle καλή αρχή και σύντομα και κάτι που να σε ευχαριστεί περισσότερο....

Λέγκω μου περαστικά σας πακέτο τα ακούω και στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια ...πάντα άξια

μυρτώ χρόνια πολλά για την γιορτή σου και να σου ζήσει το νεοφώτιστο.

Ggeny καλή επιτυχία

sofuka που είσαι ? (το βιολί βιολάκι εγώ)

felinidoc χρόνια πολλά για τα γενέθλια να τα χιλιάσεις

εγώ τραβάω λούκι στη δουλειά ......μετακομίσαμε στα κεντρικά μας γραφεία και τώρα μετά από τόσα χρόνια εργασίας έχω τα αφεντικά πάνω από το κεφάλι μου συν τις απαιτήσεις της τρέχουσας δουλειάς συν το γεγονός ότι έχω δύο συναδέλφους τόσο κολλητά σε απόσταση σφαλιάρας......... πολύ μικρός ο χώρος....... αλλά πολύ μικρός........περιμένουμε και άλλες δυο κοπέλες να επιστρέψουν απο άδεια μητρότητας για τις οποίες δεν έχει προβλεφτεί κάποιο γραφείο μάλλον αγκαλίτσα μας βλέπω.

Το ζουζούνι μου είναι καλά με ζορίζει λίγο να κοιμηθεί το βράδυ (και τι να κάνει το κοιμίζει η πεθερά 1400 με 1630 τουλάχιστον) οπότε ξεκινάω με υπέρμετρη αισιοδοξία τη διαδικασία ύπνου από 21 30 και καταλήγει να κοιμάται 23 00/ 23 30 και τα νεύρα κρόσσια (κλείνει τα μάτια κάνει πως κοιμάται για 3-4 λεπτά και μετά πετάγεται και αρχίζει την πολυλογία ή θέλει νερό ή θέλει πάλι βυζάκι ή θέλει να φιλήσει τον μπαμπά ή θέλει ................να με στείλει αδιάβαστη)

Βέβαια μου κάνει τη χάρη και το επόμενο ξύπνημα είναι στις 5 με 6 για να την πάρω στο κρεβάτι μου και να θηλάσει......

τώρα έχω αρχίσει να την ξυπνάω το πρωί 730 πριν φύγω για δουλειά αλλά έχει άλλα κακά αυτό.”μαμά πάρε με και μένα στην δουλειάααααααααααααααααααα “ τύπου και να δούμε τι θα γίνει με το βραδινό.

w3OKp3.png

γιούχου!

Τζένη καλή επιτυχία με την παρουσίαση, αν και μάλλον έχει ήδη τελειώσει τώρα.

Λέγκω, σκέψου θετικά: αν περάσει κι αυτό, μετά πραγματικά μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε! Αυτά που σε όλες τις μαμάδες θα φαίνονται δυσκολίες, για σένα θα είναι παιχνιδάκι!

Έχω και μια απορία: ο Χαβιέ είναι Ιθπανόθ;

γιούχου!

Τζένη καλή επιτυχία με την παρουσίαση, αν και μάλλον έχει ήδη τελειώσει τώρα.

Λέγκω, σκέψου θετικά: αν περάσει κι αυτό, μετά πραγματικά μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε! Αυτά που σε όλες τις μαμάδες θα φαίνονται δυσκολίες, για σένα θα είναι παιχνιδάκι!

Έχω και μια απορία: ο Χαβιέ είναι Ιθπανόθ;

Να κ αλλη που την πατησε!!! Οχι για να μην αισθανομαι ασχημα .....

Η παρουσιαση τελικα μεταφερθηκε για αυριο οποτε αλλο ενα βραδυ με αγχος. μακαρι να λυθει γρηγορα ενα σοβαρο προβλημα που προεκυψε σημερα κ εγινε η αιτια να αναβληθει κ η παρουσιαση γιατι το μονο που δεν θελω ειναι να εχω ταραγμενο/φουρτουνιασμενο το μπιγκ μπος.....

Διαφημίσεις

Kalhσπερα τι κανετε ???

Να ζησει ο νεοφωτιστος Μαριος , παντα γερος και ευτυχισμενος !!! Μυρτουλι να τον χαιρεστε !!!

Λεγκω μου παντα αξια , περαστικά σας και ολα καλα να πανε με την επεμβαση του Θοδωρακου . Ευχομαι να μην ταλαιπωρηθει το μαναρακι μου και τελευταια φορα που πατατε σε νοσοκομειο !!!

Τζετζενιο μου καλη επιτυχια στην παρουσιαση και πιες και για μας το βραδυ !

Κριστινα σα να περιγραφεις τη φακη στον υπνο ... Την ανελαβε ο μπαμπας τον τελευταιο καιρο γιατι ήμουν πρωτο φαβορι για μονοκλινο στο Δαφνι .

Λενιτο τελεια η τσουλουφιτσα ! Εμενα λε κοριτσια 20 μηνων κοιμηθηκε πρωτη φορα τοσες ωρες σερι ....

Θυμαστε που ειχε ρωτησει η Αφροδιτη "ποιος ειδε τον κυνοδοντα?" . Εκεινη τη μερα σας διαβασα αλλα δεν προλαβα να γραψω . Μεχρι χτες νομιζα οτι "εψαχνε" τον κυνοδοντα του Αγγελου ....χτες εμαθα οτι ειναι ταινια ! Ναι ξερω, εχω καψει φλατζα ..

Kalhσπερα τι κανετε ???

Κριστινα σα να περιγραφεις τη φακη στον υπνο ... Την ανελαβε ο μπαμπας τον τελευταιο καιρο γιατι ήμουν πρωτο φαβορι για μονοκλινο στο Δαφνι .

..

Ευχαριστώ...... γιατί όταν τελικά κοιμάται έχω τύψεις που νευριάσα (κρατάω και το νεύρο μέσα μου και κάπως είναι ........)

w3OKp3.png

Ακριβως τα ιδια σου λεω και γω , τυψεις να δεις ! Ειναι λογικο ομως λε , ποσο υπομονη να εχεις πια ? Εγω πλεον , αφου ξεκουραστηκα λιγο απο το καθημερινο κοιμισμα και εχω και την εναλλακτική του μπαμπα , εχω περισσοτερη υπομονή και κοιμαται πολυ πιο ευκολα .

Ηθελα επισης να σου πω οτι δεν φταιει οτι κοιμαται το μεσημερι , τουλάχιστον στην Χριστιάννα δεν ηταν αυτο το προβλημα . Μη σου πω οτι οταν δεν κοιμοταν καλα το μεσημερι ή οταν κουραζοταν πολυ ολη μερα , δυσκολευομουν περισσοτερο να την κοιμισω το βραδυ .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...