Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα μικρές μπουγάτσες μου!

Χρόνια Πολλά Τάτι και από το καφέ! Να χαίρεσαι την φελινοοικογένεια!

Λέγκω να χαίρεσαι το βαφτιστήρι! Άντε! και επισήμως πλέον κουμπαρέψατε με την πρώην συμπεθέρα και νυν κουμπαρούλα! Μυρτώ να το χαίρεστε το βλασταράκι σας! Είναι γλύκας!

Α! και πες στη Λήδα σε παρακαλώ να μη βιαστεί να βρει τον έρωτα, ας κοιτάξει λίγο γύρω της, αμέσως βρήκαμε γαμπρό... :)

Κορίτσια έπιασα δουλειά! Βέβαια δεν είναι κάτι μόνιμο, ούτε ξέρω για πόσο και ούτε καθημερινό, αλλά τουλάχιστον κάτι γίνεται... Δούλευα το ΣΚ. Πηγαίνω για απογραφές σε εμπορικά καταστήματα (ZARA, BERSHKA κλπ) Μιλάμε για πολύ Brain dead...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριλενάκο μου κι από δω καλή αρχή και σύντομα κάτι πολύ καλύτερο!

Ερώτηση... από γάλα τελικά τι να πάρω; κατσικίσιο της πιο εύκολα σε μια ώρα ανάγκης που θα τους τελειώσει το δικό μου. (που να ξέρετε θα μου πείτε)

Λέγκω δεν ξέρω εκ πείρας αλλά εγώ θα προτιμούσα κατσικίσιο βιολογικό σε σκόνη από τα άλλα τα συμβατικά.

Της holle είναι και το πιο οικονομικό και είναι γυρω στα 10 ευρω νομιζω το κουτί.

Και εμείς αυτό θέλουμε να του δώσουμε σε λίγο καιρό όταν ξεφορτωθούμε το υπαλλεργικό.

Όλα καλά να πάνε και θα πάνε!

Μαριλένα καλή αρχή!!!

Μαρίνα τι είναι ο μικρόκοσμός? Για διαφώτισε!!!! (αυτη τη βδομάδα θα πάω στο gym)

Διαφημίσεις

Μαριλενάκι καλη αρχη, δνε πειράζει δουλεια είναι για αρχη καλα ειναι!

Παντα αξια Λεγκούλι, Μυρτώ να χαίρεστε τον Μάριο!

Ο μπεμπακος μου χθες κοιμοταν ολη μερα κι το βρασυ αλλες 5 ωρες σερι, ζω ενα θαυμα, σημερα φυσικα ειανισ την τσιτα, αλλα του εβαλα όπερα, Μαρια Κάλλας για την ακριβεια και με τη τσιριδα σταματησε! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Λεγκούλι καλα κουραγια και ολα να πανε καλα να μην ταλαιπωρηθετε ποτε ξανα!

Κλαει ο μπομπος εφυγα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

ΚΑλημερα!

Δεν ηρθα χτες για δουλεια και μου φαινεται σα Δευτερα σημερα!

Ωραια ηταν το ΣΚ, με την πολυ ομορφη βαφτιση του Λουκουμαριου, χτες ειχαμε κ παιδικο παρτυ της βαφτιστηρας μου, εχω σκιστει στο φαι και δυστυχως οχι με τα πιο υγιειενα πραματα...

Ξαναπηγαμε κ κολυμβητηριο με τον Αγγελο και μαλλον ειχε ξεχασει κ μες στη γκρινια ηταν.

Βρε συμπεθερα, χαμηλα τα επιπεδα του μικρου.... Ξανακανες καμια μαγιερ; Αυτη η αγαπη στα γαλακτοκομικα με ψιλιαζει. Το ασβεστιο ειναι ο εχθρος του σιδηρου.

Στον Καμπουρακη να πας, αφου μου ερχεται να ερθω στη Κρητη να παω και γω σε αυτον τον Άνθρωπο! Και να του πεις οτι ειχε αλλεργιες οταν ηταν μικρος, πιθανον να σχετιζεται. Και η Δαναη εχει χαμηλη φερριτινη αλλα τα υπολοιπα ειναι μεσα στα ορια (στα κατω βεβαια).

Καλημέρα κοριτσια τι κανετε?

Εγω εχω απιστευτο αγχος σημερα με την δουλεια. Δεν κοιμηθηκα χτες απο το αγχος. Εχω μια παρουσιαση το απογευμα στα μεγαλα κεφαλια της εταιρειας κ τα εχω ψιλοπαιξει. Παλι καλα που το βραδακι εχω κανονισει να βγω με φιλους- σσσ θα κρατησει ο αντρας μου τον Μητσους - κ το περιμενω πως κ πως κ μου δινει λιγο κουραγιο. Μακαρι να πανε ολα καλα .....

Ασε Αφροδιτη αυτες οι υποχρεωσεις του ΣΚ συνοδευομενες με φαγοποτια μας εχουν σκισει ....

Ο Μητσους κλασσικα κ χτες εδωσε ρεσιταλ υπερτατης γκρινιασης . Ωρες ωρες μου ερχεται να πηδηχτω απο το παραθυρο δεν παλευεται ... Το χερι μου δεν το αισθανομαι κ πολυ καλα απο το πολυ κοπανιμα στον παγκο της κουζινας - ξεσπαω εκει μπας για εκτονωση ....

Καλημερούδια!!!!

Τζενάκι μην έχεις άγχος κοριτσάκι μου! Να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα τελειώσουν γρήγορα και θα τα πας τέλεια! Όλα αυτά τα μεγάλα κεφάλια το παίζουν περισσότερο παρά είναι...

Η τσουλουφίτσα χθες κοιμήθηκε μέχρι τις 5!!!!!!! Γιουχου!!! Και βέβαια νιώθω άλλος άνθρωπος! Φεύγει και οΧαβιέ την Πέμπτη για Βαλένθια για 1 βδομάδα και πρέπει να είμαι ξεκούραστη γιατί προβλέπεται πάρτυ!!!!!

Η βάφτιση ήταν παραμυθένια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Ουουουου!!!Ήρθα κι εγώ! Αποτοξινώθηκα και είμαι έτοιμη για καινούριους καφέδες!!!

Αρχικά να σας ευχαριστήσω για τα χρόνια πολλά και τις ευχές για τον Μάριο!

Περάσαμε πολύ καλά στη βάφτιση, ο Μάριος όμως νύσταζε και δεν το ευχαριστήθηκε καθόλου! Σνίφ, το μωράκι μου....

Χμμμμ, ελπίζω να καταφέρω να πιάσω το νήμα της συζήτησης, προς το παρόν στέλνω πολλά κύματα συμπαράστασης στην Τζένη και στην πρώην συμπεθέρα-νυν κουμπάρα που ήταν και υπέροχη νονά!!!!

Το χερι μου δεν το αισθανομαι κ πολυ καλα απο το πολυ κοπανιμα στον παγκο της κουζινας - ξεσπαω εκει μπας για εκτονωση ....

Χα, χα! Αυτό δεν το είχα δει! Κάποιος γιατρός παρακαλώ να κάνει διδακτορικό με θέμα τα κατάγματα χεριών των μαμάδων νηπίων!

Χαίρομαι που είμαστε όλες τρελλές, δεν είμαι μόνη!!!

Καλημέρα!

Μυρτώ σε πεθυμήσαμε!

Τζενάκι καλή επιτυχία με την παρουσίαση. Όλα μια χαρά θα πάνε. Και το βράδυ να περάσεις τέλεια!

Λενίτο μέχρι τις 5 σερί? Ουάου! Δεν τα λένα δυνάτά αυτά κοριτσάκι μου...δεν τα λένε...ή πάλι το φαντάστικες και μας δουλεύεις?

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...