Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κι εγώ τώρα αντλώ για συμπαράσταση Λεγκούλι! Η μικρή πάλι σνομπάρει μπουκάλι απίστευτα και πίνει το πολύ 15 μλ! Τα ίδια και με την κρέμα! Γιαουρτάκι πότε αρχίζουμε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέγκω για να κοιμηθεί ο Νικόλας μόνος του μπορείς να δοκιμάσεις τη μέθοδο που περιγράφεται στο No cry ως Pantley's gentle removal plan αλλά είναι πολύ ήπια και δεν ξέρω αν θα δουλέψει http://babyparenting.about.com/od/sleeping/a/nightfeed_2.htm

Αλλιώς υπάρχει και αυτή http://drjaygordon.com/attachment/sleeppattern.html που είναι μάλλον πιο αποτελεσματική, αλλά περιλαμβάνει κλάμα και συνιστάται για παιδιά άνω του έτους.

Μυρτούλι Χρονια πολλα, εστω και καθυστερημενα!!! Να εισαι παντα δημιουργικη, χαρουμενη και αποτοξινωμένη!!!

Σε ευχαριστω επισης πολυ για το μαξιλαρι θηλασμου με εχει βολεψει παρα πολυ!

Τατη, Χρονια πολλα κι απο εδώ να σε χαίρεται όλο το φελινόσπιτο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

τατιανα χρονια πολλα να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις!

να ζησει και ο μαριος! παντα γερος και ευτυχισμενος! λεγκω παντα αξια! καλε εσεις εχετε αλληλοκουμπαριασει! εγω πιανης θα βαφτισω??? ε??? για πειτε..

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ούτε εγώ το είχα πιάσει αυτό! Το Μαριούλη θα τον βαφτίσει η Λέγκω μας? Πάντα άξια και να σας ζήσει! Πολύ ωραία έχει δέσει η παρέα!

Τατιάνα χρόνια σου πολλά και ό,τι επιθυμείς!

Πήγαμε στο μικρόπολις και περάσαμε πολύ όμορφα! Είχε πράγματα να κάνουν και τα παιδιά στην ηλικία των δικών μας, μουσικοκινητικό παιχνίδι, θεατρικό παιχνίδι, πάρκο για την οδική ασφάλεια και πολλά άλλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Xρόνια πολλά Μυρτώ και Τατιάννα!!

Να σας ζήσει ο νεοφωτιστος Μάριος, σε μαμά και νονά!!!

Σας έχω χάσει τελευταία... δεν έχω χρόνο νωρίς και αργά το βράδυ μετά από την ταλαιπωρία να τα κοιμήσω πέφτω ξερή και εγώ!

Εμείς καλά ειμαστε, αν εξαιρέσεις ότι κάναμε εξέταση αίματος στον Μάνο γιατί μας φαινόταν χλωμός και έχει αιματοκρίτη 25.... σίδηρο 8...φεριτίνη <2.... στα πατώματα όλα!!

Μας έστειλε ο παιδίατρος μας σε κάποιον στον Αγιο Νικόλαο στο νοσοκομείο να μας δει που είναι και αιματολόγος παιδίατρος... στον Καμπουράκη (Αφροδίτη ακούς???:wink:)

Θα τον πάρω τηλέφωνο την Δευτέρα να δούμε πότε μπορεί να μας δει! Πάντως είναι κεφάτος, ακμαίος, δραστήριος, καμία σχέση με παιδί με χαμηλό αιματοκρίτη... είδομεν! Δεν αγχώνομαι και πολύ, αλλά το μόνο που σκέφτομαι είναι πως θα τον πείσω να φάει κρεατικά και γενικά φαγητά με υψηλό σίδηρο... τελευταία τρώμε μόνο μακαρόνια, πατάτες, γάλα και γιαούρτι...α, και μπανάνα... έχουμε και την δυσκοιλιότητα... (περίεργο με αυτά που τρώει...:rolleyes:)

...πως γίνεται και τα 2 παιδιά μου την κρίση των 2 να την βγάζουνε στο φαγητό???? Ο Γιάννης αντίστοιχα έτρωγε μόνο ψωμί, γάλα και γιαούρτι...:confused:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημερα κ καλη βδομαδα κοριτσαρες τι κάνετε?

Μυρτουλα να σας ζησει ο νεοφωτιστος! Λεγκουλι παντα αξια !!

Τατιανα χρονια πολλα πολυχρονη κ οτι επιθυμεις!

Εμεις περασαμε ενα ΣΚ με τον Μητσο μεσα στην μιρλα !!! Γκρινια και αγιος ο Θεος.. Μιλαμε για απιστευτες καταστασεις. Σημερα πηγε παιδικο ελπιζω να ισιωσει λιγο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα μικρές μου τυρόπιτες...

Παλλαντικάνο μου, σε ευχαριστώ για την απάντηση... αν μπορεί και κάποια να μου κάνει ένα ρεζουμε γιατι τα αγγλικά μου είναι χάλια... κάτι κατάλαβα αλλά δεν με εμπιστευομαι ότι τα έπιασα σωστά.

Ωραία ήταν χθες αν και αγχώθηκα πολύ γιατί ο γλυκούλης μου ο Μάριος ήταν κουρασμένος και τον είχε πιάσει απ'την αρχή το παράπονο, αφού μετά τη βουτιά είχε το καημένο ένα τρομοκρατημένο ύφος. Μετά έλιωσε στον ύπνο το σκατούλη. Οι μυρτωμπομπονιέρες ήταν όλα τα λεφτά και η λαμπάδα-ντενεκεδούπολη που φτιάξαμε. Το Ληδάκι είναι ερωτευμένο με ένα Βασίλη (ωραίο γκομενάκι δεν μπορώ να πω) και για να βγει φωτό έπρεπε να είναι και ο Βασιλάκης! Σβήσαμε και τα 19 κεράκια για την Τατούλα χαχαχαχαχα. Τα υπόλοιπα βλαστάρια μας σκίσανε τα γλυκά με κορυφαίο τον Αλέκο που χτύπαγε ότι είχε ζάχαρη...

Και τώρα τέρμα το διάλειμα τα κεφάλια μέσα... ήδη απο χθες που γυρίσαμε απ'τη βάφτιση με έπιασε πανικός. Τέσπα μια βδομάδα είναι θα περάσει... απλά θα ταλαιπωρηθούν πολύ τα παιδάκια μου.

Αυτές τις μέρες έχω βάλει στόχο να ξεπατώσω στο παιχνίδι τον θοδωρίκο, από πάρτυ σε πάρτυ και από πάρκο σε κούνιες είναι... μέχρι την πέμπτη θα παρακαλάει να μείνει εφτά μέρες στο κρεβάτι!

Γάλα δεν έχω καταφερει να βγάλω παρα ελάχιστο που δεν φτάνει ούτε για ζήτω... και ο νικόλας δεν κοιμάται ούτε με το γιώργο το βράδυ... θα ρίξει πολύ κλάμα ο καψερός κι αυτός...

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στη Μυρτώ!

Χρόνια πολλά στην Τατιάνα!

Να ζήσει ο Μαριούλης! Λέγκω πάντα άξια!

(δεν ξέχασα τιποτα ε?)

Εμείς γυρίσαμε εχθές τη νύχτα γύρω στις 3 και όπως καταλαβαίνετε είμαι ολίγον κομμάτια. Πάντως περάσαμε πολύ καλά και τα παιδιά το καταευχαριστήθηκαν.:D

Λεγκούλι, το νο-κράι λεει: Θηλάζεις...μόλις καταλαβαίνεις ότι τον παίρνει ο ύπνος (πέφτει ο ρυθμός, πιπιλάει) του παίρνεις το βζ...αν κλάψει του ξαναδίνεις...και ξανά μέχρι να το πάρει απόφαση και να αποκοιμηθεί χωρίς το βζ στο στόμα. Μπορείς την ώρα που πάει να διαμαρτυρηθεί να του πιέσεις λίγο το σαγονάκι προς το πάνω (να του κλείσεις το στόμα) βοηθάει.

Η Σοφια συνήθως στην 3η-4η προσπάθεια κοιμόταν.

DPYUp2.png EYukp3.png

ΚΛεγκούλι, το νο-κράι λεει: Θηλάζεις...μόλις καταλαβαίνεις ότι τον παίρνει ο ύπνος (πέφτει ο ρυθμός, πιπιλάει) του παίρνεις το βζ...αν κλάψει του ξαναδίνεις...και ξανά μέχρι να το πάρει απόφαση και να αποκοιμηθεί χωρίς το βζ στο στόμα. Μπορείς την ώρα που πάει να διαμαρτυρηθεί να του πιέσεις λίγο το σαγονάκι προς το πάνω (να του κλείσεις το στόμα) βοηθάει.

Η Σοφια συνήθως στην 3η-4η προσπάθεια κοιμόταν.

Στον θοδωρή παρολο που δεν ήξερα την μέθοδο από μόνη μου το είχα κάνει περίπου αυτό και όντως από πολύ νωρίς κοιμόταν μόνος του. Στο νικόλα είναι αδύνατον, τον βγάζω κλαίει, τον ξαναβάζω σταματάει... αυτό γίνεται ώρα μέχρι που κάποια στιγμή εκεί που θηλάζει ξαφνικά ξεραίνεται στον ύπνο... άρα πως να το κάνω; Τέσπα συνεχίζω να το παλεύω και βλέπουμε...

Ωραία πέρασες μικρό μου πόνι εε; Θέλω κι εγώ εκδρομούλα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...