Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε κοριτσούδια?????

Αυλα, να τη χαίρεσαι τη μπουμπού σου!!

Περαστικά Αφροδίτη στον Αγγελούκο!!

Με το σλίνγκ..έχω πάρει και εγώ στην αδερφή μου ένα ρινγκ σλινγκ. Γέννησε τον Αύγουστο... Το προσπάθησε λίγο αρχικά, αλλά ο μικρός διαμαρτυρόταν πολύ έντονα! Νευρίαζε που τα πόδια του ήταν στριμωγμένα... Δεν ξέρω αν έχει ξαναδολιμάσει τελευταία... Κρίμα και είναι πανέμορφο!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααααα... τρελή πάρλα χθες το βράδυ εεε; Εμείς είδαμε ταινιούλα το "δημοσιο κίνδυνο" με τον τζόνυ ντεπ... είχα καιρό να τον δω όπως είναι και όχι καμουφλαρισμένο που τον έχουν στις περισσότερες ταινίες. Ωραία ταινία αλλά με όχι ωραίο τέλος.

Αφροδιτάκο πως πήγε το βράδυ με το θερμαστρακι; Ανέβασε πολύ πυρετό;

Εμάς χθες μόλις γύρισε απ'τον παιδικό, ξάπλωσε να κοιμηθεί και μετά ξύπνησε κλαίγοντας γιατί πόναγε... τελικά ξέρασε τα πάντα και ίσιωσε ο έρμος! Το βράδυ κατά τις τέσσερις ξύπνησε περιχαρής και ήρθε στο κρεββάτι μας και μας έδινε σβουριχτά φιλιά... μα δεν είναι γλύκας; Αν και στις τέσσερις το πρωί δεν το εκτιμάς τοσο πολύ:D

Εγώ θα πάρω τελικά το pouch (το γράφω στα αγγλικά για να γλυτώσω τα σχολιάκια:tongue:) που λέγαμε γιατί μου χει κολλήσει. Έχω και το ύφασμα του ραπ που για καλοκαιράκι απ'τους έξι μήνες και μετά είναι σούπερ και φυσικά έχω τον μάρσιπο της ecofamily (http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29873) που θεωρώ ότι είναι επένδυση είναι η ίδια λογική με τον μει τάι (όχι τόσο χαριτομένος εξωτερικά) αλλά για μένα που μπαινοβγαίνω συνέχεια σε λεωφορία και δεν χρησιμοποιώ ποτέ καρότσι με βολεύει πάρα πολύ γιατί έχει ευκολία στα κουμπώματα. Τα έχει βγάλει τα λεφτά μου και με το παραπάνω!;)

Ααα και δεν μπορώ να μη σχολιάσω για τα σ'αγαπώ της Γκαλατορηνούλας!!! Είναι υπέροχη λέμεεεεεεεεε!

Εντάξει για τον Μικ τι να πω... Τάτι θέλω οπτικοακουστικό υλικό σου λέω:lol:

Άφρο, κι εδώ έχουμε προικια σας... Τάτι έχουμε και μια μπλούζα της άννας που είχατε δανίσει στο Θοδωρή το καλοκαίρι και την έχουμε ξεχάσει. Υπήρξε ένα θέμα μέχρι να βγει το παγωτό αλλά τα καταφέραμε νομίζω.

Συνεχίζω την συζήτηση με τον Θοδωράκι για τα κοπανήματα και θεωρητικά δείχνει να καταλαβαίνει... για να δούμε τι θα γίνει την Κυριακή. Πάντως πριν και μετά την κατραπακια είναι πολύ τρυφερός με τα άλλα παιδάκια, τα αγκαλιάζει, τα φιλάει, τους φέρνει πράγματα... αλλά τι να το κάνεις όταν τους κατεβάζει το τροχοφόρο στο κεφάλι:rolleyes: Θα το ξεπεράσει όμως εεε;

Ω ρε μάνα μου σεντόνι και μετά λέω για την Άφρο

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δεν προλαβαινω μπήκα για ένα γειααααααααα!!!

Χτες ειχα χασιάκο, σήμερα διαφορα άλλα..

για αυριο δεν ξέρω αν θα πάω ποιες θα ειστε εκει?????

Λεγοπούλιον γιατι είναι καλύτερος αυτος ο μαρσιπος από το μει ται??

Πεστε γνωμες γιατι το θελω δώρο για τον μπαμαμ μας....

Αρα δεν πρεπει να ειναι πολύ χαριτωμένος έτσι όπως μου αρεσουν εμένα σουργελα τελείως....

Σκεφτομουνα για μει ται σε ντενιμ τζιν ίσως???

Μου εβαλε ιδεες η Λελέγκ όμως....

Τζεννννννννννννν

που να με βρεις αφού gioupi με ανεβάζεις gioupi με κατεβαζεις!!!!!:tongue:

Φιλακια κ περαστικα μαααααααααααςςςςςςςςςςς

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑαα γαϊδουρααααααααα ειμαιιιιι

ayla να σου ζησει!!!!

κ άλλο κοριτσουδι στην παρεα!!!

Ο γιατρος σου θέλει ψυχολογο στην καλύτερη:P

(κ η δικη μου δεν πάει πίσω.. όταν είχε δει πως είχα ντυμενη σαν κρεμμυδι τη ντουντου στην πρωτη επίσκεψη μου λεει καλέ πως το έχεις ετσι? Σαν αλβανακι είναι έτσι με τοσα ρουχα)

Βαλτο τωρα στον μαρσιπο γιατι μετα μπορει να μην μπαινει ευκολα.

ayla να σου ζησει και απο μενα!!!:D:D:D:D:D

κοριτσακια πως ειστε σημερα???

τα αρρρωστουλια μας πως ειναι????

σημερα σηκωθηκα το πρωι να φτιαξω τη φρουτοκρεμα της μικρης και ειδα οτι δεν ειχα φρουτα:rolleyes::rolleyes:για αυτο της εβαλα μπανανα, και για πρωτη φορα μανταρινι...την κοιταω λοιπον σημερα μη μου κανει καμια αλλεργια...τα κακα της ηταν ελαφρως πρασινα αλλα εχει ξανατυχει και απο τα λαχανικα οποτε δεν μπορω να καταλαβω...αληθεια τη διαφορα εχει το πρασινο της αλλεργιας απο το πρασινο των λαχανικων??:rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

YIOUPI εμεις θα παμε αυριο και απο οσο ξερω θα ερθει και η daf και η λεγκω....για τις αλλες δεν ξερω γιατι δεν εχει γινει συζητηση τις τελευταιες μερες...η afrodite, νομιζω θα ερθει αν ειναι καλα ο μικρος αλλιως θα ερθει μονο με τη δαναη

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

ayla να σου ζησει και απο μενα!!!:D:D:D:D:D

κοριτσακια πως ειστε σημερα???

τα αρρρωστουλια μας πως ειναι????

σημερα σηκωθηκα το πρωι να φτιαξω τη φρουτοκρεμα της μικρης και ειδα οτι δεν ειχα φρουτα:rolleyes::rolleyes:για αυτο της εβαλα μπανανα, και για πρωτη φορα μανταρινι...την κοιταω λοιπον σημερα μη μου κανει καμια αλλεργια...τα κακα της ηταν ελαφρως πρασινα αλλα εχει ξανατυχει και απο τα λαχανικα οποτε δεν μπορω να καταλαβω...αληθεια τη διαφορα εχει το πρασινο της αλλεργιας απο το πρασινο των λαχανικων??:rolleyes::rolleyes:

Δεν ξέρω να σε πω γιατι εμας είχε κυριως αιμα στα κακα.

Τα Ξινα να τα αποφυγεις γιατι είναι αρκετα υποπτα...

Ωραια εισαι εσυ κυρια μου!!

Πήρες μαρσιμο κ σε εμας καμμια βοήθεια..:(

Γεια σας κοριτσάκια τι κάνετε? Εμείς περάσαμε πολύ ωραία σήμερα! Είχε έρθει η βαφτιστήρα μου με την αδερφή της και βολτάραμε απίστευτα στο allou fun park! Και ο Γώγος μου πέρασε πολύ ωραία αφήστε που δεν άφησε παιχνίδι να μην ανέβει! Μετά πήγαμε για φαγητάκι σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί που νομίζαμε ότι θα μας πιάσουν τον ποπό, αλλά τελικά μια χαρά οι τιμές και κυρίως δεν είχε πολύ κόσμο και ήταν πολύ ανοιχτά οπότε τα πιτσιρίκια έπαιξαν άνετα! Το καλύτερο ήταν ότι στο τέλος τους έδωσα τα δώρα τους για τα Χριστούγεννα γιατί δεν προβλέπεται να ξαναβρισκόμαστε ως τότε μιας και μας χωρίζουν αρκετά χλμ, και οι δύο πιτσιρίκες τρελάθηκαν! Η βαφτιστήρα μου μόλις 2,5 χρονών μου φώναζε φιλάκια νονά ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να βλέπεις ευτυχισμένες παιδικές φατσούλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα και από εμένα!!!!

Σας έχασα λίγες μέρες αλλά σας διαβάζω ;)

Καλά τί φοβεροί μάρσιποι είναι αυτοί? Λέω να πάρω κι εγώ έναν mai tai, αν και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω στο δέσιμο. Θα το συνηθήσω....

Την Πέμπτη πήγαμε στη γαστρεντερολόγο. Μας είπε να κάνουμε εξετάσεις αίματος, ούρων και κοπράνων και προς το παρόν συνεχίζω μόνο με μητρικό θηλασμό :shock::shock::shock: Και περίμενω πως και πως να αρχίσουμε τα φρουτάκια να ηρεμήσει λίγο το βζ :(. Αν ξαναεμφανηστεί αίμα θα κόψω γαλακτοκομικά, ντομάτα, πορτοκάλια, σοκολάτα και ξηρούς καρπούς για 15 ημέρες και μετά θα τα βάζουμε ένα ένα..... Δηλαδή θα μπούμε στην τροφή σε κανένα μήνα!!!!!!!!

Υπομονή και πάλι υπομονή......

Τα σοδόνερα youpi τα άρχισα και βλέπουμε - μίλησα και με σύμβουλο.

Περαστικά σε όλα τα πιτσιρίκια.... :rolleyes:

Ayla να σου ζήσει το κοριτσάκι σου. :D

IxBZp3.png

καλησπέρα κι από μένα!

Βλέπω η μαρσιππο-συζήτη συνεχίζεται. Εγώ χρησιμοποίησα σλινγκ και μει-ται. Με το μει-ται βολεύτηκα καλύτερα, θεωρώ πως είναι πιο ευκολοφόρετο και μπορείς καλύτερα να το "διαχειριστείς". Βέβαια το σλινγκ είναι καλό (όπως και το παουτς νομίζω) για την αρχή, γιατί μπορεί να κοιμάται το μωρό σαν σε κούνια και επίσης μπορείς να θηλάζεις ευκολότερα. Αρχικά λοιπόν είχα χρησιμοποιείσει το σλινγκ και όταν μεγάλωσε ο Ιάσονας και δεν μπορούσα να τον "κουβαλάω" το μει-ται ήταν ιδανικό.

αυτά από την δική μου εμπειρία.

Ayla welcome back! Να σου ζήσει το μωράκι!

εμάς δεν μας βλέπω να ερχόμαστε αύριο, ο Μ φοβάται με τη γρίππη... τι να πεις... έχω κι εγώ στο σπίτι έναν υποχόνδριο...

Διαφημίσεις

Koρίτσια, μήπως δεν είμαι φυσιολογική που θέλω να περάσουν τα παιδιά μου τη γρίπη να ξεμπλέξουμε? Γιατί φοβάμαι πολύ περισσότερο το εμβόλιο... Και άσε που αν δεν το κάνει ο κόσμος σε λίγο καιρό θα μας αρχίσουν τάχα μου για μεταλάξεις και θανάτους ίσως και ανύπαρκτους για να μας πήσουν... έχω γίνει πολύ καχύποπτη?????

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Koρίτσια, μήπως δεν είμαι φυσιολογική που θέλω να περάσουν τα παιδιά μου τη γρίπη να ξεμπλέξουμε? Γιατί φοβάμαι πολύ περισσότερο το εμβόλιο... Και άσε που αν δεν το κάνει ο κόσμος σε λίγο καιρό θα μας αρχίσουν τάχα μου για μεταλάξεις και θανάτους ίσως και ανύπαρκτους για να μας πήσουν... έχω γίνει πολύ καχύποπτη?????

Να σου πω την αλήθεια και εγώ θέλω να την περάσουμε - όχι όμως η μικρή μου.

Η αλήθεια είναι πως ο άντρας γύρισε την Παρασκευή από τη δουλειά λίγο αρρωστούλης και μου είπε ότι ο γιός ενός συναδέλφου είχε τη γρίπη!!!! :confused:

IxBZp3.png

γεια σας κοριτσια!!ωραια περασαμε σημερα, κοιμηθηκα πολυ το πρωι γιατι κρατησε ο συζυγος τη μικρη ολο το πρωινο (αυριο εχω εγω βαρδια:tongue:) μετα λαικη χαλαρααααα κ τωρα γυρισα απο καφε....:Dβρηκα κι ενα μαγαζι που μεσα ειναι για μη καπνιστες ..

ροζαλιτα καθολου καχυποτη δεν εισαι, εγω δεν πολυδινω σημασια στη γριπη πια στην αρχη ειχα φρικαρει αλλα μετα που μιλησα κ με παιδιατρο ηρεμησα. κ οσο παιρνει εκταση το θεμα απο τα μιντια ηρεμω πιο πολυ:tongue: μοκο για την οικονομικη κριση τωρα ε; η γριπη μας μαρανε;)

οσο για τον 'αδικαιολογητο' φοβο μου για το ταμιφλου, αχ γιατι να επιβεβαιωνομαι τραγικα;;ειχε παρενεργειες ακομα κ το φαρμακο :rolleyes: αν κολλησουμε, που δεν το νομιζω, θα δοκιμασουμε πρωτα με ομοιοπαθητικη κ επειτα τα αλλα...αλλα ειλικρινα δεν νομιζω οτι θα συμβει κατι τρομερο..

γιουπι τι βοηθεια θες κοπελα μου ;γιατι παραπονιεσαι;;;πες τα μας ολα και σε βοηθαμε!τι, θα μεινει η λυδια χωρις μαρσιπο; :tongue: ειπες κατι για ντενιμ.....μου ακουγεται πολυ ωραιο, θα ταιριαζει με ολα και φυσικα ειναι γιουνισεξ:D κ για τα τεκνα κ για τους γονεις εννοω! μπορεις να ζητησεις ντενιμ με τσεπουλα πολυχρωμη, να 'σπαει΄λιγο αλλα να ειναι κ διακριτικο για τον μπαμπα!

ρενε μην περιμενεις τις στερεες , μπορει ακομα κ τοτε να θηλαζει σαν τρελη!η ερατω θηλαζει οπως παντα το βραδυ!καθε 2-3 ωρες δλδ. κ πολυ καλα σας ειπε για τον αποκλειστικο θηλασμο μεχρι τους 6 μηνες!μπραβο!

ντιες,η πιο απλη αλλεργια ειναι ερεθισμος γυρω απο το στομα ή κοκκινος πωπος, δεν ειναι μονα τους τα πρασινα κακα. περναει μετα το χρονο αυτο. αν δεν εχεις κανενα φρουτο μπορεις να δινεις λιγο κρεμουλα, καλυτερα απο το να δωσεις μανταρινι μαλλον.. επισης πριν τη δυσκοιλιοτητα, αν ειχα μονο μηλο το εβραζα ελαφρα και τρωγοταν ευχαριστα μονο του.

μαρλε εμεις καναμε το αντιθετο, στην αρχη μει ται μετα σλινγκ!και ξαναγυρισαμε στο μει ται.:rolleyes:

για αυριο δεν συνεννοηθηκαμε!!τι ωρα λετε; εμεις δεν εχουμε προβλημα, μιας κ ειναι πολυ κοντα μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...