Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια Πολλά Μυρτώ!!! Πολύχρονη!

Καλά Ελένη, κι εγώ τσίμπησα κι ήμουν έτοιμη να σε στολίσω!:rolleyes::lol::lol::lol:

Κι ο Ιάσονας έχει τις φαντασιοπληξίες του, αλλά φυσιολογικά πράγματα, έχει το χωράφι του που πάει και μαζεύει τα μήλα, δεν βρίσκει να παρκάρει το αυτοκίνητό του και ψάχνει όλο το σπίτι να βρει άδεια "θέση" να βάλει το αυτοκίνητό του, μιλάει στα παιδιά του κτλ,

Καλέ ήρθε η Πρωταπριλιά και δεν το κατάλαβα? Ελένη όχι απλά το έχαψα, το κατάπια με τη μία! Ωραία τα περιέγραψες, γι αυτό και εγώ αναρωτιόμουνα για το ποιός νοιάζεται πού ήταν τσιμπημένα! Χα,χα,χα!

Ελίζω ελπίζω η δική σας εκδρομή να μην ήταν φανταστική και να περάσετε τέλεια!

Χρόνια πολλά στη Μυρτούλα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κουμπαρουλα χρονια πολλα και απο δω!

Λενιτο, για πολυ τσιμπημα και απο μενα λεμε. Με ξενισε λιγο το «κοιμηθηκα σαν πουλάκι μεχρι τις 9.00», αλλα μου αρεσε και δεν το εψαξα παραπάνω!

Σημερα το πρωι ερχομενη στη δουλεια μου ηρθε μια ιδεα, να κανω κοπανα και να παω σε κανα ξενοδοχειο να κοιμηθω....το σκεφτομουν σοβαρα παιδια...

Πρώην συμπεθέρα μου χρόνια πολλά και τρελιάρικα!!!

Μου αρέσουν αυτά τα φανταστικά!

Μπορούμε εμείς να έχουμε φανταστικούς γκόμενους!

Επίσης και η τσουλουφίδα θα ήθελε να ξυπνήσει και από τις 5 και από τις 6 και από τις 7 αλλά της κάνω τεχνητό ύπνο στο καρότσι! Εγώ κοιμάμαι και κουνάω! Και οΧαβιέ τα ίδια...

Πήγαμε χθες για φαί και μετά βόλτα στο Κέντρο και ήταν τέλεια!!!!!

Με φεγγάρι και φωτισμένη Ακρόπολη σούπερ!

Και το εστιατόριο πολύ καλό φαί αλλά λίγο τσιμπητερό! Αλλά ποιος νοιάζεται γι αυτά? Μετά κοιμήθηκα σαν πουλάκι μέχρι τις 9!

Και έχει και σήμερα πρόγραμμα! Θέατρο!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Δεν έχω λόγια, είσαι εντελώς νούμερο!!!

Εγω πάντως ακόμα και για φανταστικούς γκόμενους πάλι κούραση νοιώθω εντελώς ξενερουά;

Λοιπόν έχετε περιθώριο μέχρι τη δευτέρα να μου βρείτε τρόπο να κοιμάται ο νικόλας χωρίς βυζί γιατί δυσκολεύομαι να το αφήσω πίσω (το βυζί) Άραγε το no cry solution θα λειτουργήσει σε τόσες λίγες μέρες;

Τσακώστε και ένα βιντεάκι γμτ

player_embedded

:cool:

Ελίζα δεν σε ζηλεύω σε φθονο κάαααααααθαρμα:P

Πάω να εκμεταλλευτώ το τέταρτο που μου απομένει πριν ξυπνήσει ο μικρός κρετινάκος

Διαφημίσεις

Σημερα το πρωι ερχομενη στη δουλεια μου ηρθε μια ιδεα, να κανω κοπανα και να παω σε κανα ξενοδοχειο να κοιμηθω....το σκεφτομουν σοβαρα παιδια...

Αχ δεν μπορώ να μη σχολιάσω... Μη φοβάσαι μην είσαι δειλή... εγώ θα σου κάνω πλάτες πάντως, προχώρα ελεύθερα!

Εφυγααααααααα

Να με πάρεις κι εμένα!!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Aλό!!! Λενίτο κι εγώ ψαρωσα!

Κι εγώ μεσα για το ξενοδοχείο, παγκάκι, ρεστοράν, σινεμα, οδοντίατρείο οπουδηποτε μπορω να ισιωσω το κορμάκι μου!

Αναρωτιεμαι πότε θα μπορεσψ να παω να κουρευτω, μαλλον δεν παιζει θα φερω κομμωτρια στο σπιτι, και ποτε θα βγαλω τα φρυδια μου! Θελω πολλα?

Τοτυλαχιστον ο μπεμπακος μου πηρε μπρος και αρχισε να παίρνει τα πανω του, πηρα 1,5 κιλο και 5 ποντους στον πρωτο του μηνα...

Φιλια!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χρόνια πολλά και καλά στη Μυρτώ!!!

Ελένη, επειδή μάλλον όλες τη χάψαμε τη φανταστική έξοδο, μήπως να το κάνεις κιόλας να κρατήσει η χαρά; Λέω εγώ τώρα...

Όσο για τι ξενοδοχείο μου φαίνεται εξαιρετική ιδέα! Όχι τίποτ' άλλο, αλλά συνήθως οι κοπάνες από τη δουλειά πάνε στράφι σε τρεχάματα και δεν τις χαίρεται ποτέ κανείς...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

καλησπέρα...κατάθλιψη ξου!

χρόνια πολλά μυρτούυυυυυυυυυυυυυυλα!!!

α και όσες αναρωτιούνται κυριακή έχω γενέθλια!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλά ελένη το έχαψα με την μία, (και πρέπει να σου πω ότι δεν ζήλεψα την έξοδο τόσο όσο τον ύπνο μέχρι τις 9!)

λοιπόν φανταστικές υπέροχες φιλενάδες, χθες το βράδυ ο μικρός μου βροχούλης με τίμησε με ένα σερί 23-5... ω ναι και δεν κάνω πλάκα....

και σήμερα ω ναι έφαγε το φαί του... ανοιγε το στόμα του... νόμιζα ότι ζω όνειρο... λέγκω και μυρτώ του έβαλα κρεμμύδι! ευχαριστώ για το τιπ!

βέβαια έχω τον εργατοπατέρα άννα που ξυπνάει πριν χαράξει, από τις 6 στο πόδι και άρχισε να ζητάει τυρί, γιαούρτι, και ότι λοιπό γαλακτοκομικό υπάρχει στο σπίτι αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή την ζωή!

πάω να συνεχίσω την χθεσινοβραδυνή ταινία που άφησα στην μέση γιατί λιποθύμησα στον καναπέ... παρτε μια ιδέα

JEsjRRURhW0

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

καλησπερα!

Μυρτουλα χρονια πολλα και ευτυχισμενα!!

Ελενη μας εστειλες !:lol:

Εγω θελω ενα φανταστικο κερδοφορο λαχειο να μας βγαλει απτο οικονομικο αδιεξοδο γιατι μονο ετσι κατα φαντασιαν μπορει να βγουμε

Αθηνουλα μια χαρα ο μπεμπακος σου !εγω παντως εφερα μια κομμωτρια σπιτι αλλιως θα φυτρωνε δεντρο στη ριζα μου

Ελιζα και εγω σε μισω !...και σε θαυμαζω!!

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Γιατί νομίζω ότι αυτή την ταινία πριν κανένα δίχρονο την είδα στο σινεμά? Όμως το αλτζχάιμερ ήρθε και εγκαταστάθηκε και δε θυμάμαι καθόλου την υπόθεση! Ευκαιρία να τη νοικιάσω κι εγώ! Άντε καληνύχτα σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μυρτώ χρόνια πολλά!

Μια που λέμε για φανταστικούς γκόμενους, είδα μόλις τον Ενρίκε στο Eurovoice και έπαθα ταράκουλο! Από την εφηβεία μου έχω να το πάθω αυτό, σε συναυλία των ξύλινων σπαθιών που ήμουν δεύτερη σειρά και έβλεπα τον Παυλίδη σε απόσταση αναπνοής.

Γιατί νομίζω ότι αυτή την ταινία πριν κανένα δίχρονο την είδα στο σινεμά? Όμως το αλτζχάιμερ ήρθε και εγκαταστάθηκε και δε θυμάμαι καθόλου την υπόθεση! Ευκαιρία να τη νοικιάσω κι εγώ! Άντε καληνύχτα σας!

Την είδα σινεμά πριν τουλάχιστον 4 χρόνια (Τελικά είδα οτι βγήκε το 2004). Συμπαθητική αλλά αν δεν την βάζατε ούτε που θα θυμόμουν ότι υπάρχει.

Αυτήν την έχετε δει?

http://www.youtube.com/watch?v=1vupEpNjCuY

Μόλις την είδαμε και είμαι πολύ συγκινημένη.

Γιατί τα tags για εισαγωγή video δεν δουλεύουν?

Αχ ευγενάκο φαίνεται υπέροχη η ταινία!

Τατάκι την είχα δει την ταινία παλιότερα και μου ήταν πολύ γλυκούλα.

Καλησπέρα όμορφες... ετοιμάζομαι να αντλήσω γάλα και έχω να δηλώσω ότι όσο μ'αρέσει ο θηλασμός, τόσο μισώ τις αντλήσεις γμτ... ουφφφ... καλα μην το κάνω θέμα άλλες κοπέλες βγάλανε ολο το θηλασμό με αντλήσεις.

Τάτι παιδί μου αύριο έχεις γεννέθλια απο σήμερα ξεκίνησε ο χαλασμός!!! Το κορίτσι της βροχής ;)

Εμείς πήγαμε να κάνουμε τα τελευταία ψώνια για αύριο και γίναμε οικογενειακώς παπιά... πήγαμε και σε ένα παιδικό πρωινό πάρτυ... ααα και χθες το βράδυ είχαμε παιδικό πάρτυ. Μετά από κάθε τέτοιο πάρτυ πλακώνομαι στα ντεπόν... όσο μεγαλώνουν τόσο πιο φασαριοζικα γίνονται τα σκατούλια.

Πάω να αντλήσω... φιλάκια όμορφες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...