Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

χμμμ... Τάτι, μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις κι εσύ μια φανταστική φίλη/μαμά με το πιτσιρίκι της;;; "Αχ, λυπάμαι, αλλά η Λουκρητία μου είπε να σου βάλω οπωσδήποτε μπλούζα. Έβαλε κι αυτή στην κόρη της!" Τρέλλα στην τρέλλα και δεν ξέρεις ποτέ, αν σου κάτσει;;;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά Τατιάνα εσείς είστε πολύ προχωρημένοι! Χα,χα,χα!

Τζεν εγώ έχω ήδη ξεκινήσει, αφού γυρίσω βέβαια καταβροχθίζω ότι βρω μπροστά μου! Πηγαίνω κυρίως στα ομαδικά! Σκέψου το!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημεραααα φιλεναδες μου τι κανετε?

Φανταστικουε γκομενους εεε? χμμμ δεν ειν κακο .....

Καλα τα παιδακια μας απλα δεν υπαρχουν λεμε! Αμ κ αυτη η Ελλη πολυ δυναμικη μας βγηκε !!! τατη τρομερες καταστασεις!!!!

Λεγκουλι ολα θα πανε καλα με τον Θοδωρακη κ μην αγχωνεσαι μορε λιγες μερες ειναι ο Νικ θα προσαρμοστει κ θα ειναι μια χαρα! Αντε να δει κ λιγο η "μητερα" τι ετσι βερυκοκο που μας τα εχει κανει τσουρεκια με την ικανοτητα της να μεγαλωνει παιδια.....

Το θεικο δεν σας το ειπα!!! Προχτες που ειχε ο Μητσους τις διαροιες-εμετους τελικα δεν ηταν ιωση. Ναι ναι αληθεια σαςε λεω.Πηρε τηλεφωνο η "μητερα" κ μας ανακοινωσε πως ηταν ματιασμενος κ μετα απο το σουπερ τηλε-ξεματιασμα εγινε καλα ..........Απορω τελικα γιατι τους πληρωνουμε αυτους τους αχρηστους τους γιατρους αφου δεν εχουν ιδεα τι γινεται ... Ναι ναι ασχετοι ειναι κ μου ειπε επισης η μητερα να μην δινω ρυζι/πατατα/ζυμαρικο που προτινε ο γιατρος κ να του κανω γιουβετσακι με αρνακι κ κριθαρακι .... Ειδατε ειδατε ποσο εξυπνη "μητερα" εχει το καμαρι μου ..... Αχχ ρε Τατη τι σας μαθαινουν τοσα χρονια στην ιατρικη ενα ξεματιαμσα θα μπορουσατε να μαθετε κ ολοι οι ασθενοις σας θα γινοταν καλα κ τηλεφωνικα μαλιστα!!!! απιστευτη απιστευτη !!! Τα ιδια ελεγε οταν ειχε ο Μητσος την πνευμονια κ περιμεναμε στην αναμονη εξω απο το χειρουργιο κ ηθελα να την πεταξω απο το παραθυρο .....

Καλημερα!

Αχ τι ωραια μου φτιαξατε το κεφι, απο τη μια ο Παπακωσταντινου με τον λυκο του, απο την αλλη η κατσαφα με τους φανταστικους γκομενους κ τους τεχνητους υπνους, ακομα γελαω. Το χρειαζομουν διοτι μεχρι τις 3 παλευα κ γω να κανω τεχνητους υπνους στον αγγελο ο οποιος αρνιοταν πεισματικα και στις 5 ξυπνησαμε οριστικά, ολοι μαζι με τα ουρλιαχτα της Δαναης. Δεν εβλεπα την ωρα να φυγω για το γραφειο! Και φυσικα πλανταξε την ωρα που εφυγα.

Η τσουλουφιτσα καθεται ησυχη οταν φευγεις Λενιτο ή συνεχιζει τη γκρινια;

Φανταστικούς γκόμενους, ε; Δεν είναι κακό! Μια που για αληθινούς δεν βλέπω να υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε διάθεση, ούτε κουράγιο!

ενω απο προτασεις, ε;;; Εμενα στην ουρα περιμενουν:tongue:

Καλα αρχισαμε με τους φανταστικους φιλους, ε; Νωρις νωρις! Η Δαναη οχι ακόμα! Θυμαμαι ομως τον ανηψιο μου που ειχε ποδοσφαιρική ομαδα!!!

Τζενη μακαρι να πανε καλα τα πραματα με την φιλη σου.

Ο Μητσος συνηλθε τελειως απο την γαστρεντεριτιδα;

Διαφημίσεις

Πήγαμε χθες για φαί και μετά βόλτα στο Κέντρο και ήταν τέλεια!!!!!

Με φεγγάρι και φωτισμένη Ακρόπολη σούπερ!

Και το εστιατόριο πολύ καλό φαί αλλά λίγο τσιμπητερό! Αλλά ποιος νοιάζεται γι αυτά? Μετά κοιμήθηκα σαν πουλάκι μέχρι τις 9!

Και έχει και σήμερα πρόγραμμα! Θέατρο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα!

Η τσουλουφιτσα καθεται ησυχη οταν φευγεις Λενιτο ή συνεχιζει τη γκρινια;

ενω απο προτασεις, ε;;; Εμενα στην ουρα περιμενουν:tongue:

Καλα αρχισαμε με τους φανταστικους φιλους, ε; Νωρις νωρις! Η Δαναη οχι ακόμα! Θυμαμαι ομως τον ανηψιο μου που ειχε ποδοσφαιρική ομαδα!!!

Τζενη μακαρι να πανε καλα τα πραματα με την φιλη σου.

Ο Μητσος συνηλθε τελειως απο την γαστρεντεριτιδα;

Η τσουλουφίτσα και το βράδυ που ξυπνάει παίζει κούκου τσα από το καρότσι της!!!!!! Ψιλογκρινιάζει την ώρα του αποχαιρετισμού αλλά την αποσπά η Ελένη!

Ο Αλέκος σήμερα απαρηγόρητος γιατί είδε όνειρο ότι δεν έφαγε παγωτό!

Όσο για τους γκόμενους φιλενάδα, ας κούναγες τα ματάκια σου (μην πω τίποτε άλλο) και θα σου λεγα εγώ! Όπως στο πλοίο!

Καλημέρα, καλημέρα!

Καλός ο Θανάσης εχθές, αν και το μέρος (Κατράκειο, Νίκαια) δεν βοήθαγε να δημιουργηθεί "κλίμα". Ξεκίνησε στις 10, εμείς φύγαμε 1.30 γατί τα παίξαμε και σήμερα έχουμε ταξίδι και αυτοί σενέεεεεεχιζαν:shock: και χωρίς διάλειμμα.

....μετά κοιμηθήκαμε μέχρι τις 8.30 -ρεκόρ- και σαν τη σβούρα ξεχώρισα ρούχα κλπ για την εκδρομή μας, πήγα τον Κωστή στον παιδικό και ήρθα γραφείο. Ευτυχώς ο άνεργος συζυξ θα φροντίσει να φτιάξει τις βαλίτσες και να μαζέψει τα υπόλοιπα τσίτσιρι-μιτσίτσιρι.

Πάμε Πήλιο να πατήσουμε σταφύλια:)

Ελίζα πρέπει να μας κάνεις μαθήματα!

Μπράβο κοριτσάρα!

Πήγαμε χθες για φαί και μετά βόλτα στο Κέντρο και ήταν τέλεια!!!!!

Με φεγγάρι και φωτισμένη Ακρόπολη σούπερ!

Και το εστιατόριο πολύ καλό φαί αλλά λίγο τσιμπητερό! Αλλά ποιος νοιάζεται γι αυτά? Μετά κοιμήθηκα σαν πουλάκι μέχρι τις 9!

Και έχει και σήμερα πρόγραμμα! Θέατρο!

Βλέπω δεν περιμένεις να ξεκινήσουν τα μαθήματα. Άρχισες "διάβασμα":) Μπράβο κοριτσάρα μου!

DPYUp2.png EYukp3.png

Βλέπω δεν περιμένεις να ξεκινήσουν τα μαθήματα. Άρχισες "διάβασμα" Μπράβο κοριτσάρα μου!

Μη τσιμπάς! Φανταστικούς γκόμενους είπαμε και φανταστικές εξόδους...

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:

την πάτησα!

Δεν πειράζει όμως, συνέχισε εσύ το "διαβασμα" και όταν έρθει η ώρα για τις "εξετάσεις" θα είσαι πανέτοιμη:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

Αντε μωρε!!! Κ εγω το χαψα!!!! Φανταστικες εξοδους εεε??? Τρομερο δεν το ειχα σκεφτει τοσο καιρο!!!! Ααα για να δω λοιπον που θα παμε ΚΑΙ αποψε !!!

ααααα κι εγώ την πάτησα! είμαι πολύ ψάρι τελικά!

αφού αναρωτήθηκα πώς κοιμήθηκε το τσουλουφίδιον συνεχόμενα, υπνωτικό της έριξες (άσχετο, αλλά η γιαγιά μου έδινε υπνωτικό στη μαμά μου όταν ήταν μωρό για να κοιμάται συνεχόμενα:shock:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...