Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τζενάκι, υπομονή με τη φίλη σου μωρέ. Είναι πολύ δύκολες καταστάσεις αυτές, γιατί νιώθεις πως δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός του να περιμένεις. Μπορείς όμως να κάνεις πολλά με την παρέα και βοηθώντας την να ξεχαστεί όσο γίνεται.

Άλλωστε δεν θα είστε εντελώς στο σκοτάδι 2 εβδομάδες, αποκλείεται να μην κάνουν ταχεία βιοψία, οπότε θα έχετε μια εικόνα μέχρι να βγουν οι εξετάσεις...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Λεγκ, ξεκίνα εσύ να ψάχνεις για δουλειά και θα το βρείτε με το μπειμπι-σιτινγκ.

Τελικά η επέμβαση πότε είναι? Στο Έλενα έτσι? Θυμάσαι ότι το σπίτι μου είναι στα 5' για οτιδήποτε χρειάζεστε. Και υπάρχει και πάντα κάποιος για τη Σοφία εκεί.

Ωχ βρε Τζενάκι, ελπίζω να πανε όλα καλά για τη φίλη σου.

Αν σας πω ότι το βράδυ θα πάω στον Θ. Παπακωνσταντίνου θα με βρίσετε?

DPYUp2.png EYukp3.png

Αν σας πω ότι το βράδυ θα πάω στον Θ. Παπακωνσταντίνου θα με βρίσετε?

NAI!!! :mad::mad::mad::mad: (καλά όχι πολύ...:P)

που παίζει? έχω απωθημένο να τον πετύχω live...

Λέγκω όλα καλά θα πάνε με τη δουλειά! Στέλνε βιογραφικά και να σε βοηθήσουμε και εμείς αν ξέρουμε κάτι!

Τι εγχείρηση είπαμε θα κάνει ο Θοδωρίκος?

Τζενη καλή τύχη με τη φίλη σου, είμαι αισιόδοξη!

Ντιες υπομονή με το σπίτι...δύσκολο να βρεις κάτι να σου αρέσει και να αξίζει τα λεφτά σου...εμείς κάναμε αρκετούς συμβιβασμούς τελικά αλλά δεν το μετανιώσαμε (ακόμη!:D)

Ντιες ναι δεν γράφεις ενδεικτικά καμιά τιμή να έχουμε υπόψιν μας?

Είδα το καλοκαίρι στην Κυπαρισσία Θανάση Π. και αγάπησα!! πέρασα φανταστικά!!! Ελίζα καλά να περάσεις!

Τζένη μου εύχομαι όλα να πάνε καλά με τη φίλη σου και να μην είναι τίποτα.

Καλημέρα!!!!!

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν Ελένη να βγάλεις φυλλαδιάκια ότι κρατάς παιδάκια στο σπίτι σου. Μαζί με το Νικόλα! Από τη γειτονιά θα βρεις πελάτισσες. Για σκέψου το λίγο... Και αν οργανωθείς και λίγο να κάνεις δραστηριότητες κτλ θα ξετρελαθούν. Στο κάτω κάτω έχεις πείρα εσύ και είσαι μια χαρά με τα παιδάκια! Το σπίτι σου για ένα ή 2 παιδάκια ακόμα είναι ότι πρέπει. Θα τους έχεις και χειροποίητο σπιτικό φαγάκι!

Για δούλεψέ το στο μυαλό σου.

Τζενάκι θετική σκέψη!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

ουουουουου καλημέρα

Καταρχήν Τζενάκο μου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα να έχει η φίλη σου και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο η κοπέλα!!! Υπομονή για δύο βδομάδες και όλα θα έχουν αίσιο τέλος, μοιράζομαι την αισιοδοξία της συνονοματής σου;)

Δεσποινάκο μη ξεχνάς το καλό πράμα αργεί... θα βρείτε το πιο σούπερ τσαρδάκι!

Ελίζα σε ζουλεύω θανάσιμαααααααααααααααααα... θέλω κι εγώ θανασάκη γμτ... μπουχουχου

gN6tqeSmAgI

Μαριλενάκο μου είναι δύσκολος ο πρώτος καιρός που πηγαίνει το πιτσιρίκι στον παιδικό... εγώ τις πρώτες μέρες έκλαιγα σαν την ηλίθια. Κι εσύ κάνεις την δικιά σου προσαρμογή, όχι μόνο ο Ιασωνακος

Ελένη καλή η ιδέα σου αλλά οικονομικά δεν συμφέρει με την καμία, πολλά λεφτά σε ηρεμιστικά... απαπα δεν λέει με τίποτα, ήδη είμαι σε επιβαρυμένη ψυχική κατάσταση:tongue:

Αφροδιτάκο μου, είσαι μία γλύκα... αλλά θα ρθει λογικά η μάνα του γιώργου στο σπίτι για να είναι κοντά ο μικρός και να πετιέμαι το βράδυ που θα κοιμάται ο θοδωρίκος να θηλάζω μία και ίσως και το πρωι, θα μου τον φέρνουν φαντάζομαι και στη διάρκεια της ημέρας μια βολτούλα.

Ντουντουκάκι ευτυχώς παίρνει μπιμπερό, κάναμε δοκιμή με δικό μου γάλα.

Δανάη αυτό το γάλα που λες είναι της μιλούπα; Κάποιο μου είπε και η Τατι αλλά το ξέχασα, πρέπει να ξαναρωτήσω... θα κάνω και αντλήσεις στο νοσοκομείο αλλά επειδή δεν ξέρω πως θα είναι η κατάσταση να υπάρχει και ξένο για λύση ανάγκης.

Μαρίνα, εμεις τον μικρό τον λέμε μπετονιέρα:rolleyes:

Λέγκ δύσκολη περίοδος μπροστά σας αλλά θα περάσει κι αυτό. Πότε έχετε προγραμματίσει την επέμβαση?

Τζενάκι όλα καλά να πάνε με τη φίλη σου. Πάντως με τη φαντασία τους τα παιδιά μας συναγωνίζονται, ο δικός μου έχει ξετρελαθεί από πέρυσι με τον "κολλητό" του το Γιάννη, με αυτόν λέει παίζει όλη την ημέρα στο σχολείο οπου τελευταία έκανε την εμφάνισή του και ένας κλόουν (!!!!) -σύμφωνα με το γιο μου πάντα-. Πήγα κι εγώ προχτές στη δασκάλα και της λέω μα δώστε μου το τηλέφωνο αυτού του Γιάννη να έρθουν σπίτι με τους γονείς του να παίξουν με το Γιώργο που τον ζητάει συνέχεια! Χμμμ λέει η δασκάλα δεν υπάρχει κανένας Γιάννης στο τμήμα του! Όλε, πάμε με τρέλα!!!

Τζεν άσχετο αλλά έχει και ένα καλό το σπίτι σου, είναι ακριβώς διπλα στο γυμναστήριο μήπως να ξεκινήσεις να πηγαίνουμε παρέα που βαριέμαι αφάνταστα ε ε ε? Είδες πώς τα πετάω!

mGKop3.png60Jvp3.png

χαχαχαχα ρε το φίλο μας το Γιάννη... και η Αννούλα έχει φανταστική φίλη μας έλεγε η Τάτι. Κι εγω μικρή είχα αλλά όχι έναν φανταστικό φίλο αλλά πολλούς, μόνο που εμένα κρατήσανε μέχρι που έφυγα για φοιτήτρια και περπατούσα και μιλούσα μαζί τους και στο δρόμο... είμαι καλά γιατρέ μου;:cool:

Την Τετάρτη είναι η εισαγωγή και την πέμπτη η επέμβαση, Μαρινάκι.

Μου αρέσουν αυτά τα φανταστικά!

Μπορούμε εμείς να έχουμε φανταστικούς γκόμενους!

Θα περάσει Έλεν! Και εγώ πάντως τα απογεύματα είμαι μέσα για Νικόλας σίτινγκ!

Επίσης και η τσουλουφίδα θα ήθελε να ξυπνήσει και από τις 5 και από τις 6 και από τις 7 αλλά της κάνω τεχνητό ύπνο στο καρότσι! Εγώ κοιμάμαι και κουνάω! Και οΧαβιέ τα ίδια...

Τί θα γίνει με την αυπνία? Πότε θα κοιμηθούνε? Γιατί να ξυπνάνε? Θέλω να κοιμηθώ ένα 3ωρο σερί μπορώ????

Στο μεταξύ από το αριστερό βζ όταν θηλάζει με πονάνε τα δόντια της... Το πυράνχας με κατασπαράζει!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Όχι Λέγκ, δεν ειναι της milupa. Δεν το θυμόμουν, αλλά το έψαξα και είναι αυτουνών: http://www.wyeth.gr/tabid/112/Default.aspx

Εναλλακτικά βέβαια μπορείς να ρωτήσεις και τον παιδίατρο, αν και συχνά αυτοί σου προτείνουν απλώς την εταιρία που τους έχει προσεγγίσει διαφημιστικά...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Αχαχαχαχαχ φανταστικούς γκόμενους ΟΕΟΟΟΟΟΟ

θέλω κι εγώ

τζένη ο μήτσους σπέρνει!!!!

η άννα σπέρνει λιγότερο γιατί έχει την έλλη (φανταστική φίλη) η οποία μον ντιε έχει και μαμά η οποία λέει τα αντίθετα από μια φυσιολογική μαμά φυσικά οπότε

-Αννα βάλε την μπλούζα παιδί μου

-Η μαμά της Έλλης είπε να μην την βάλω

...αυτό για το μπάνιο, λούσιμο, ντύσιμο, φαί, ύπνο και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο πρέπει να κάνουμε

α και κολπάκια του στυλ "μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο και μου είπε ότι αν κρυώσεις δεν θα παίζεις με την Έλλη" δεν πιάνουν γιατί μόνο η Άννα μπορεί και μιλάει με εκείνη και την &^$*^$μαμά της! Πάντως μια μέρα από τα νεύρα μου της είπα να πάει στο σπίτι της Έλλης να μείνει ! και εκείνη πήγε να ανοίξει την πόρτα! είμαστε σε άλλο επίπεδο εδώ....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Τζεν άσχετο αλλά έχει και ένα καλό το σπίτι σου, είναι ακριβώς διπλα στο γυμναστήριο μήπως να ξεκινήσεις να πηγαίνουμε παρέα που βαριέμαι αφάνταστα ε ε ε? Είδες πώς τα πετάω!

Από την Δευτέρα που μας πέρασε, λέω να ξεκινήσω και όλο κάτι συμβαίνει. Είχαμε και γεννητουρια φίλης και τρέχαμε και όλο το αναβάλω. Από αύριο σε αύριο το πάω. Πολύ μου αρέσει η ιδέα να πηγαίνουμε μαζί γιατί βαριεμαι αφάνταστα εκεί! Λες να το κανονίσουμε????????:D:D

Καλησπέρα! Εγώ ήμουν λίγο αρρωστούλα χτες, σήμερα είμαι καλύτερα!

Λέγκω τι τραβάς κι εσύ βρε καλό μου, απορώ πώς την παλεύεις. Εγώ στη θέση σου θα δεχόμουν όλες τις φιλικές προσφορές για babysitting και τα ρέστα.

Τζένη περαστικά στη φίλη σου, πολύ ζόρικο πακέτο και το δικό της.

Εγώ πάλι δεν είχα ποτέ φανταστική φίλη, αλλά η Έλλη και η μαμά της φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες!

Φανταστικούς γκόμενους, ε; Δεν είναι κακό! Μια που για αληθινούς δεν βλέπω να υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε διάθεση, ούτε κουράγιο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...