Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε? πολυ ερημια στο γαλατικο χωριο μας επεσε βλεπω..

Εμεις ευτυχως ειμαστε καλα αλλα δεν θα το παμε ολη την βδομαδα παιδικο μιας κ ηρθε η γιαγια ......

Μαριλενα η φαντασια του τελευταια οργιαζει πραγματικα..... ειναι απιστευτος ωρες ωρες!!! Ο Ιασωνακος πως παει με το σταθμο προσαρμοστηκε ?

Γεια σας κι από μένα... γύρισα πριν λίγο από συνέντευξη. Μην πω τι πήρα καλύτερα... αδύνατον να αποχτήσω αυτοπεποίθηση ρε γμτ, κάθε φορά πάω με το υφάκι του αποτυχημένου:rolleyes: Με ξεπετάξανε εντελώς γιατί θέλανε άμεσα κι εγώ με την επέμβαση του μικρούλη πριν τις 15 οκτώβρη δεν παίζει.

Εντομεταξύ ήρθε μια φίλη και κράτησε το νικολάκο για να πάω συνέντευξη... μια χαρά τα πήγανε αλλά είναι λίγο τσουχτερούλα (8? την ώρα φιλική τιμη)... βέβαια η κοπέλα έρχεται από πατήσια άρα είναι ποσή ώρα πήγαινελα... και σκέφτομαι ότι και να βρω δουλεια πριν χρονίσει ο μικρός δεν θα φτάνει ούτε ο μισθός μου για κοπέλα για το νικόλα και σταθμό για θοδωρή άρα ίσως να μην είναι η καλύτερη ιδέα κάτι τέτοιο. Τέσπα μην σας ζαλίζω με βλακίες...

Πάντως εχθές στις κουνιες επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι μεγαλώνω μαϊμούδια :tongue: Ο νικόλας ανεβαίνει ανάποδα την τσουλήθρα και ο θοδωρής ανέβηκε στο μονόζυγο,κρεμάστηκε απ'τα πόδια και άφησε τα χέρια!!!

Ωχ ξύπνησε... εφυγααααα

Έλεν καλά κάνεις και κοιτάς από τώρα για δουλειά αλλά δεν ξέρω πόσο αξίζει όντως γιατί όλα τα λεφτά θα τα δίνεις στην κοπέλα και επίσης τί ωράρια θα δουλεύεις? Αυτές οι δουλειές δεν φημίζονται για την τυπικότητά τους στα ωράρια... Εγώ θα έλεγα το καλύτερο είναι να κοιτάξεις μήπως βρεις κάτι από το σπίτι... Το οποίο ξέρω είναι πολύ δύσκολο αλλά θα πάει παιδικό κάποια στιγμή και ο Νικόλας οπότε θα έχεις λίγο ελεύθερο χρόνο...

Για να λείπεις 8ωρό (που μόνο το πήγαινε έλα είναι 10ωρο) λίγο χλωμό...

Να κοιτάς για κάτι έξυπνο και βολικό. Και ας είναι λιγότερα τα λεφτά. Για αρχή θες να μπεις στην αγορά, να ξεπεταχτούν λίγο τα πιτσιρίκια και μετά βλέπεις...

όσο για το ύφος του αποτυχημένου, χρειάζεσαι σεμινάρια! όσο για το χρόνο μην νοίαζεσαι και αν σε θέλουν θα περιμένουν μέχρι τις 15!

Πάντως όταν ψάχνεις για δουλειά θα πρέπει να είσαι δυνατή και να μην επηρεάζεσαι ψυχολογικά γιατί θα ακούσεις πολλά από πολλούς μλκες, και δεν λέει να τους παίρνεις στα σοβαρά...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λενάκο καλα και τίμια τα λες αλλά υπάρχουν κάποια θεματάκια... πρώτον, ότι πρέπει να βρω δουλεια γιατί σπίτι με ένα μισθό και ενοικια, παιδια, τέβε κλπ δεν στέκεται που να κοπανιόμαστε χάμου... δεν σας λέω κάτι καινούργιο όλες πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση είστε και τα ξέρετε. Δεύτερον, στα δυομιση χρόνια που δουλεύω όποτε βρίσκω στο σπίτι ξέρεις πόσα λεφτά έχω πληρωθεί; τίποτα! Όλες οι δουλειες υπερ της μεταθάνατον αναγνώριση (δεν ξέρω αν το έγραψα σωστά, όσες γνωρίζουν καλα τα ελληνικά ας κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις:tongue:) Επίσης η αγορά είναι σκατά απο παντού διώχνουν κόσμο άρα δεν θα περιμένουν εμένα πότε θα πω να αρχίσω να ψάχνω για να μου δώσουν την γαμάτη δουλεια

Τα ίδια που έβαλες σαν προβληματισμους σκέφτομαι κι εγώ και πελαγώνω και τσακώνομαι με τον γιώργο... βασικά λέω μετά τις 15 να αρχίσω να στέλνω σε γνωστούς και αγνώστους το βιογραφικό μου και να κοιτάξω για δουλεια που να τελειώνει μέχρι τις 4 το μεσημέρι ή να είναι βραδινή και βλέπουμε... Πάντως η σημερινή δουλειά ήταν σούπερ αν και μόνο για ένα τρίμηνο και μπλοκάκι... άλλα ήταν σελιδοποίηση δηλαδή το κομμάτι ακριβώς που ψάχνω και είχε και πολύ καλό κλίμα... ποιος κερατάς θα μου φάει τη θεσούλα μου:lol:

Διαφημίσεις

Αααα ερώτηση κρίσιμη και βασική... θέλω να μου προτείνεται γάλα σε σκόνη για καβάτζα γιατί δεν ξέρω αν θα προλάβω να έχω βγάλει τόσο γάλα για τον νικολάκο για εφτά μέρες. Θα βγάζω και στο νοσοκομείο και θα βρίσκω και τρόπους να τον θηλάζω αλλά θέλω να είμαι σίγουρη ότι το βράδυ δεν θα ξεμείνει από γάλα... το σκατό θηλάζει και συνέχεια και το χειρότερο κοιμάται στο στήθος... θα λιώσει στο κλάμα το πλάσμα μου.

Για στείλε και σε μένα το σιβι...

Για γάλα δεν μπορώ να σε βοηθήσω... Πόσες μέρες θα μείνετε μέσα??

7??? Μπορεί να μάθει ο Νικόλας και να μην ξυπνάει το βράδυ...

Ποιός θα τον έχει?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

πω πω ρε Λενάκο με άγχωσες με τα περι εργασίας... κι εγώ αυτά σκέφτομαι, βέβαια εμείς δεν έχουμε ενοίκιο και κάπως κουτσοβολεύονται τα πράγματα, αλλά πως να το κάνεις, πως να τα φέρεις τα πράγματα, ο ρουφιανομήνας δεν βγαίνει ... οπότε πρέπει να βρω μια τετράωρη -τουλάχιστον-δουλειά...

Τζενούλα ο Ιάσονας προσαρμόστηκε μια χαρά στον παιδικό, το πρωί βέβαια που τον αφήνω στενοχωριέται και κλαίει λίγο, αλλά τελικά περνάει καλά. Κι εγώ όμως περνάω το ζόρι μου...νιώθω λίγες τύψεις που πλέον έχω "αφήσει" τον Ιάσονα μονάχο του και έχει αρχίσει να ανεξαρτοποιείται... Ξέρω, μεγάλη ανωμαλία έχω, αλλά τον βλέπω που αλλάζει η συμπεριφορά του, βλέπω πως μερικά πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν από μένα, σήμερα μου βάρεσε μια κρίση για ασήμαντο λόγο, είχε πέσει στο πάτωμα και ούρλιαζε.

Στο σχολείο εντωμεταξύ δεν τρώει (νταξ αυτό αρχή είναι ακόμη) και δεν κάνει και τσίσα.... (μου είπε σήμερα η δασκάλα να τον πιέσει λίγο και της είπα εντάξει....:?:|

Ξέρω γω γμτ... μερικές φορές νιώθω πως όλα τα κάνω λάθος...

σόρυ που σας έπρηξα, αλλά λέω κι εγώ τον πόνο μου...

... α ξέχασα! Στο παραμίλημα των παραπάνω ενοχικών συναισθημάτων, προσθέστε πως σήμερα το μεσημέρι ο Ιάσονας αποκοιμήθηκε μόνος του στον καναπέ κι εγώ αντί να χαρώ στενοχωρήθηκα........

... α ξέχασα! Στο παραμίλημα των παραπάνω ενοχικών συναισθημάτων, προσθέστε πως σήμερα το μεσημέρι ο Ιάσονας αποκοιμήθηκε μόνος του στον καναπέ κι εγώ αντί να χαρώ στενοχωρήθηκα........

Κοιτα κοπελια, σε καταλαβαινω, ολες το περασαμε αυτο, αλλα πρεπει να σου πω οτι συμφωνω μαζι σου στο τελευταιο! Ναι, εισαι ανωμαλη!!! Που να κοιμηθουν εμενα τα παιδια μου μονα τους χωρις γκρινια.... παρτυ θα κάνω!!! Εγω νιωθβ ασχημα μερικες φορες που φευγει η Δαναη για το σχολειο κ μενει ο Αγγελος πισω σπιτι, χωρις κανεναν παρεα και βαριεται αφανταστα. Ασε που εχει γινει τρελλος παρτακιας, βλεπει παιδι να πλησιαζει κ σφιγγει τα παιχνιδια του μην και απλωσει να του τα παρει κανεις και φωναζει: Νο, νοοοο! Ειδικα πια για την ηλικια του Ιασονα, ειμαι σιγουρη οτι παιρναει καλυτερα στο σχολειο (αρκει να ειναι νορμαλ σχολειο).

Οσο για το θεμα των δουλειων, δικιο εχετε, ειναι ζορικη εποχη, αλλα μην τα παρατατε πριν καν αρχισετε το ψαξιμο και το κυριοτερο μη σας παιρνει απο κατω. ΕΙναι πολυ κακη εποχη, αλλα καλλιεργουν επιτηδες ενα κλιμα τρομοκρατιας παντου. Κατι θα βρεθει...

Λεγκω 8 Ε την ωρα ειναι τσουχτερότατα, αν ειναι κ εχεις σταθερο ωραριο θα κοιταξεις για κοπελα με μηνιαιο μισθο ή παιδικο σταθμο, αν εχει ξεπεταχτει λιγο ο Νικ, γιατι αν το πας ωρομισθιο, για 9 ωρες που θα χρειαζεται να λειψεις θα δινεις 72 Ε μεροκαματο... Χμμ, μηπως να γινεις εσυ μπεϊμπι σιτερ; ή μηπως να γινω εγω; Θα σου τον θηλαζω κιολας και δε θα χρειαζεται να βγαζεις γαλατα-αγοραζεις σκονες! Χωρις πλακα, να κανουμε ενα τεστ αν ηρεμει με μενα ο Νικολας για να τον κραταω στην επεμβαση;

Ουτε γω ξερω για γαλατα... Κανε παντως μια δοκιμη πριν το αφησεις να δεις αν το πινει. Καταρχας μπιμπερο παίρνει;

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

λεγκ, τραβάς ζόρι....αν περιμένετε λίγο να χρονίσει ο Νικόλας, να πάει παιδικό? Στέλνε όμως βιογραφικά εσύ, ποτέ δε ξέρεις πότε μπορεί να σου κάτσει η ευκαιρία. Και αν σου κάτσει, τότε τα ξαναβάζετε κάτω και τα ξανασκέφτεστε.

Επίσης, όσο πλησιάζει η μέρα της εγχείρισης, κάνε καμιά πρόβα με το μπουκάλι και αντλημένο γάλα (αν μπορεί βέβαια ο Γ. να το δώσει, όχι εσύ..εσύ εκτός σπιτιού).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Γιατί κάθε μέρα η κόρη μου ξυπνάει από το χάραμα? Μήπως πρέπει να τη στείλω για το μεροκάματο γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι κλπ κλπ??? Καλημέρα σας!

Λεγκ δεν είναι πολύ μεγάλο το διάστημα που μένει μέχρι να χρονίσει ο Νικόλας, οπότε ψάξτο όπως μπορείς και αν προκύψει κάτι θα βρεθεί λύση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα κοριτσακια τι κανετε?

Κρυωνω πολυ σημερα .....

Λεγκουλι ποτε εχετε προγραμματισει την επεμβαση? Για την δουλεια μην στεναχωριεσαι ειμαι σιγουρη πως κατι θα βρεις. Κ εμενα γνωμη μου ειναι μετα τις 15 να αρχισεις να στελνεις σιβι κ να μην περιμενεις πρωτα να χρονισει ο νικ γιατι αυτα η θα σου κατσουν αμεσως η θα σου παρουν χρονο. Τωρα για να βρεις γυναικα να τον κραταει δεν ειναι κ το πιο ευκολο εκτος αν εχεις καμια υποψιν σου διαφορετικα αν βρεθει κατι πριν το χρονο καλοδεχουμενο να ειναι κ πας το μικρο παιδικο. Αν θες παντος εκεινες τις μερες κ εγω μπορω να σε βοηθησω με το μικρο να τον κρατησω οσο θες δεν εχω προβλημα... Μονο βζ δεν θα εχει .....

Κοριτσια ειμαι πολυ στεναχωρημενη. Μια πολυ καλη μου φιλη εχει καποιο ογκο κατω απο τα πλευρα κ θα μπει για επεμβαση για αφαιρεση κ μετα την βιοψια θα ξερουμε αν ειναι καλο η κακο. Πραγμα που σημαινει οτι για τουλαχιστον 2 βδομαδες ακομα δεν θα ξερουμε τπτ. Εχουμε γινει ολοι πολυ χαλια δεν μπορω να συγκεντρωθω με τιποτα .... Μακαρι να πανε ολα καλα μικρο κοριτσι ....

Καλημέρα!

ΜΟυ φέρανε φυλλάδιο με τις τιμές του παιχνιδαγωγείου, είναι όντως ακριβό, όποια ενδιαφέρεται ας μου πει να τις ανεβάσω. Έχουνε όμως δωρεάν την πρώτη φορά, οπότε μπορούμε όλες να πάμε από μια... ;)

Λεγκ, μου φαίνονται υπερβολικά τα 8 ευρώ. Εμείς δίνουμε 5 σ΄ένα φίλο μας και μας είπε ότι τόσα έπαιρνε και παλιά που το έκανε και έξω (όχι φιλική τιμή δηλ., αλλά πριν καιρό). Βέβαια ο δικός μας μένει κοντά...

Για το γάλα, όταν είχαμε χρειαστεί αντίστοιχα είχαμε δώσει στη Σεμελη το S26, μια χαρά το έπινε και μου έμοιαζε αρκετά με το δικό μου, δεν μύριζε από μακριά βανίλια και τέτοια όπως τα κλασσικά σε σκόνη. Βέβαια η Σεμέλη ακόμα πίνει ό,τι γάλα και να της δώσεις, από κατσικίσιο μέχρι εβαπορέ, δεν την νοιάζει.

Άφρο πολύ με συγκίνησες έχω να σου πω με την πρότασή σου να θηλάσεις τον μικρό. Κάποτε μπορούσα κι εγώ να δώσω έτσι λύση στον ανηψιό μου και ντράπηκα να το πω (της μαμάς της κόψανε το γάλα με φάρμακα και ήταν απαρηγόρητη, αλλά ήταν από το σόι του Τ., δεν είχαμε τόσο στενή σχέση και δεν ήξερα μήπως πληγωθεί αν της το προτείνω), ακόμα το φέρω βαρέως...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...