Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέγκω, υπερθέαμα!!!

Τζένη, ο Μητσάκος έγραψε με το αεροπλάνο!!

Χρόνια πολλά σε όλες τις Σοφίες μας, μικρές και μεγάλες!!!:D

Χρόνια πολλά, έστω και καθυστερημένα!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ για τις ευχές κοριτσάκια! Να χαιρόμαστε και τις μικρές Σοφούλες της παρέας!

Οποτε Σοφουκα να φανταστω οτι η Ευτυχια, αλλα κ τα μεγαλυτερα, δεν περασαν φαση ‘κρισεων‘, ε;

Καλέ, πώς δεν περάσανε; Η Ευτυχία νομίζω τις πέρασε πέρυσι (ναι, ξέρω ήταν πολύ μικρή, όμως είχε αρκετές κρίσεις που δεν ήξερε τι ήθελε και δεν ηρεμούσε με τίποτα. Αν δεν την άφηνα ήσυχη εγώ, πήγαινε από μόνη της σε άλλο δωμάτιο και αν την πλησίαζα έκλαιγε χειρότερα!:rolleyes: Φαντάζομαι δεν ξεμπερδέψαμε, θα ακολουθήσει συνέχεια! Και τα αγόρια περάσανε, αλλά είναι πλέον πολύ μακρινές εποχές αυτές! Τώρα έχουν άλλου είδους κρίσεις :tongue:

Α, και να σας μαθω και 2-3 νεες λεξεις:

-Αυτες οι πατάτες ειναι κράτσινες (ειναι κατι αναμεσα στο τραγανες και κρατσανιστές)!

-Στη μυτη εχουμε 2 ρουφίδια!

-Οι τουαλετες στο σχολειο μας ειναι κατεβαστές για να τις φτανουμε!

Αχ πολυ μου αρεσουν αυτες οι δημιουργιες!

:lol::lol::lol::lol::lol: Άψογη!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Νυσταζω και εχω και απιστευτα νευρα. Πολυ αγριο βραδυ, με την δαναη να ουρλιαζει στον υπνο της απο το τιποτα και ο Αγγελος να ποναει. Πηγα χτες στον παιδιατρο να παρω κατι βεβαιαωσεις, με την ευκαιρια εκανα κ εμβολιο ξεχασμενο στον μικρο, οποτε ο ντοκτορ αποφασισε να εξετασει τον αγγελο. Και εκει που κοιτουσε το πουλακι του ηταν ολιγον αγαρμπος και τον πονεσε μιας κ το πετσακι του αγγελου ειναι ακομα κολλημενο... Δεν το εκανε επιτηδες (ουτε που το καταλαβε νομιζω) ειμαι σιγουρη, ειναι τελειως κατα των παρεμβασεων σε αυτη τη περιοχη, αλλα η ζημια εγινε και το παιδακι καθε φορα που θελει τσισα του ποναει... Ευτυχως ειναι πολυ λιγο, και απο οτι καταλαβα μαλλον τον τσουζει, ελπιζω να περασει συντομα.

ΛΕγκω εισαι νουμερο!

Καλα ο Μητσακος μεγαλη φαντασια! Βρηκε ωραιο τροπο να τραβαει την προσοσχη. Μα δεν ειναι υπεροχη αυτη η φαντασια που εχουν;

Καλημέρα!!!!!!!!

Αφροδιτάκι!!!!! Αουτς!!!! Τον κακομοίρη τον Άγγελο!

Θα περάσει γρήγορα ελπίζω! Και ο Αλέκος έβλεπε πολλά όνειρα χθες βράδυ και φώναζε... Και μετά κάτι ήθελε να πει και μπέρδευε τα λόγια του και τσαντίστηκε και άρχισε να κλαίει!

Πάντως είναι υπόδειγμα τα πρωινά όταν ετοιμαζόμαστε για σχολείο! Οπότε ήταν η προσαρμογή μετά τις διακοπές μάλλον! Ή μια φάση που πέρασε!

Βρε Σοφούκα σε τί σχολείο είσαι? Δεν ήξερα ότι είσαι καθηγήτρια! Και τί ώρες πας?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Περαστικά στον Αγγελούκο!

Ελένη σε ΕΠΑΛ είμαι! Δεν ήμουν καθηγήτρια, φέτος έγινα!

Πρωινό είναι το σχολείο (σήμερα έχω άδεια, πάω υγειονομική επιτροπή για το διορισμό μου).

Φιλάκια πολλά κοριτσάκια, έφυγα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Αχ ο Αγγελούκος τι να μην πονάει, ανατριχιάζω και μόνο που το διαβάζω. Εϊχαμε κι εμείς θεματάκι και κάπου μετά τους 18 μήνες άρχισε η παρέμβαση και πόνεσε κάμποσο παρόλο που του το έκανε πολύ σταδιακά! Καλημερούδια δεν είπα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ελιζα, τα ξερω αυτα που λεει, τα ειχα ψαξει στο παρελθον και ο γιατρος μου ειναι υπερ αυτης της τακτικης επισης. Χτες κατα λαθος το εκανε, για την ακριβεια την ωρα που πηγε να το ελεγξει το εκανε σχετικα αποτομα και τον πονεσε. Σε αλλο παιδακι της ηλικας του δλδ, η κινηση που εκανε δεν θα δημιουργουσε καν θεμα, αλλα ο Αγγελουκος δεν ειναι ακομα ετοιμος για αποκαλυπτηρια :-). Επειδη ημουν εκει κ το ξανασυζητησα μαζι του και αυτος επεμενε να μην παρεμβαινουμε καθολου μα καθολου!

ΕΠΑΛ ειναι τα παλια Τεχνικα λυκεια που λεγαμε; Τι διδασκεις σοφακι;

Μαρινακι, ειδα φωτος στο facebook, ειστε ολοι κουκλια με πρωτο κ καλύτερο τον γωγο με τα κυριλέ του! Στο εκκλησακι στο παρκο την κανατε, ε;

Καλημέρα καλημέρα!

τι κάνετε κοριτσάρες;

Διάβασα για τον Αγγελούκο και λιποψύχησα! Φαντάσου το μαναράκι τι θα έπαθε... περαστικά!

Αλλά Αφροδίτη μου με πέθανε η Δανάη με τα "ρουφίδια"!!! πολύ μου άρεσε αυτό! :)

Τζετζενούλα τι κάνει ο Μήτσους (πέρα από την οργιώδη φαντασία;) φαντάζομαι καλύτερα ε; φιλάκια!

Λέγκω με γεια το μαλλί! και είμαι σίγουρη πως θα σου πάει γιατί μια χαρά κουκλάρα είσαι και με κοντό και με μακρύ! ;)

Ντιες καλή επιτυχία με την αναζήτηση στέγης!

Παλλαντίνιο καλές βουτιές!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...