Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να δώσω κι εγώ το παρόν! Σκ σούπερ και τις δύο μέρες μπανάκι και πολύ το ευχαριστήθηκα! Ευτυχώς και τα δύο μονο Πέμπτη έκαναν λίγο πυρετό και μετά ήταν καλά, βέβαια οι πολλές μύξες μας γύρισαν σε βήχα τώρα, αλλά ελπίζω να περάσει κι αυτό!

Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μια ταλαιπωρημενη καλησπερα κ απο μενα! Ηταν απο τα πιο απαισια ΣΚ εβερ! Ο Μητσος απο Παρασκευη με εμετους κ διαροιες κ Παρσακευν μεσημερακι κ σημερα πριν καμια ωρεα εκανε κ 38. Εχει λιωσει ο καημενος δεν εχει κουραγιο για τπτ. Παρασκευν βραδυ ηταν μαρτυριο ολονυχτια καναμε. Καθε μιση ωρα μια εμετο μια διαροια.... Δεν τρωει απολυτος τπτ. Σημερα εφαγε ελαχιστο αστερακι κ αυτο με τα χιλια ζορια...

Για να δουμε αυριο πως θα ειναι κ αν συνεχισει θα ρωτησω γιατρο αν πρεπει να παμε για εξετασεις.... Θα ερθει η μανα μου αριο να τον κρατησει μιας κ εγω δεν μπρω να παρω αδεια..

Τζενάκι οι εμετοί σταμάτησαν? Αυτό είναι το πιο σημαντικό, επειδή το έχουμε περάσει πολλές φορές και η τελευταία πρόσφατα, σημαντικό είναι για να μην πάθει αφυδάτωση να σταματήσουν οι εμετοί. Η διάρροια, κάνει πολύ καιρό να φτιάξει τελείως και θέλει δίαιτα για μέρες. Όσο για την όρεξη, μόνο αυτή τη φορά συνειδητοποίησα ότι δεν πρέπει επ' ουδενί να το πιέζεις το παιδί, μόνο για νεράκι σιγά-σιγά, μόλις συνέλθει θα φάει και θα αναπληρώσει και αυτά των προηγούμενων ημερών.

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια

Χρόνια πολλά στα μικρά Σοφάκια να τα χαίρεστε και χρόνια πολλά στη Σοφούκα μας να είναι πάντα τόσο δοτική και λαμπερή. Σοφούκα ξέρω ελάχιστους ανθρώπους που ασκούν το επάγγελμα που αγαπούν, όσους ξέρω όμως είναι πολύ ευτυχισμένοι. Χαίρομαι που επιτέλους μπορείς να απολαύσεις αυτό που κάνεις και είμαι σίγουρη ότι θα συμβάλεις τα μέγιστα να δώσεις ένα κάτι παραπάνω στα παιδάκια. Τρέχω τρέχω και εγώ, σταμάτησαν οι παρασκευές που έπαιρνα άδεια και το Σαββατοκύριακο μου φαίνεται πολύ λίγο……..θα συνηθίσω όμως που θα πάει….

Τζένι περαστικά σας. Εμείς την τελευταία φορά κάναμε εμετό ακόμα και το νερό οπότε της το έδινα τουλάχιστον ½ ώρα μετά τον εμετό και με το κουταλάκι λίγο λίγο…. Από φαΐ τίποτα το πρώτο 24 ωρο μόνο θηλασμός και εγώ όχι γαλακτοκομικά ,και φυσικά επειδή το almora δεν το πίνει έφτιαχνα 1λιτρο νερό 4 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη 1κουταλάκι αλάτι και λίγο λεμόνι στημένο(σταγόνες)... πάλι και αυτό με κουταλάκι λίγο λίγο το δεχόταν καλύτερα

Λέγω με γεια το κούρεμα!!! Εγώ γιατί νομίζω ότι θα σου παει το κοντό επειδή σε είδα με μαζεμένο μαλλί και σου παει .........Μήπως είναι το σοκ της απότομης αλλαγής?? Κούκλα θα είσαι

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα! Οντως πολυ ησυχο το ΣΚ στο μικο καφε μας!

Εμεις καλα περασαμε, καναμε τις βολτιτσες μας, κοιμηθηκαμε σχετικα καλυτερα, ηταν ενα φυσιολογικο ΣΚ:

Χρόνια πολλά στα μικρά Σοφάκια, ειναι δυο κουκλιτσες, να μας γεμιζουν το καφε μας με σοφια, οπως κανει η μεγαλη μας η Σοφουκα. Πολυχρονη κοριτσαρα, να σε χαιρομαστε!

Λέγω με γεια το κούρεμα!!! Εγώ γιατί νομίζω ότι θα σου παει το κοντό επειδή σε είδα με μαζεμένο μαλλί και σου παει .........Μήπως είναι το σοκ της απότομης αλλαγής?? Κούκλα θα είσαι

Μια κουκλα ειναι, αστην να λέει!!! Απλα τωρα δεν μπορει να βαζει τσιμπιδακια, γιαυτο παραπινιεται!!:tongue: Δειχνει και μια πενταετια μικρότερη!

Τζενουλα, περαστικα στον Μητσακο, ελπιζω να σταματησε τους εμετους γιατι αυτο ειναι το πιο επικινδυνο, τα αλλα σιγα σιγαθα στρωσουν. Ταλαιπωριεται το μαναρακι μου...

Χα χα και συνεχίζω ακάθεκτη!

Αυτό δουλεύει!

Αλλά αν φτάσετε στο Νο 5, το μόνο που πραγματικά δουλεύει είναι αυτό!

Δηλαδή, τρελίτσα και χιουμοράκι όπως είπα και πριν! Επιστρατεύστε τη φαντασία σας. Το αλεπουδάκι 100, η αλεπού 101!

χαχα μαλλον το δικο μου αλεπουδακι στο θεμα νευρων πεισματος και ξεροκεφαλιας δεν ειναι 100, ειναι 100000000000²³³ οποτε αδυνατω να φτασω ενα πιο πανω... Δεν ξενχιεται, δε πα να γαργαλαω μια ωρα, θα ουρλιαζει κ θα χτυπιεται! Αμα δεν ξεθυμανει, δεν υπαρχει περιπτωσει να ηρεμισει. Οποτε Σοφουκα να φανταστω οτι η Ευτυχια, αλλα κ τα μεγαλυτερα, δεν περασαν φαση ‘κρισεων‘, ε;

Α, και να σας μαθω και 2-3 νεες λεξεις:

-Αυτες οι πατάτες ειναι κράτσινες (ειναι κατι αναμεσα στο τραγανες και κρατσανιστές)!

-Στη μυτη εχουμε 2 ρουφίδια!

-Οι τουαλετες στο σχολειο μας ειναι κατεβαστές για να τις φτανουμε!

Αχ πολυ μου αρεσουν αυτες οι δημιουργιες!

Μια ακομα ταλαιπωρημενη καλημέρα κ απο μενα...

Παλι καλα οι εμετοι σταματησαν. Αυτο ηταν που φοβομασταν κ εμεις για την αφυδατωση επειδη ακομα κ νερο που επινε το εβγαζε αμεσως. Κατα τα αλλα εχει εξασθενησει τελειως το παιδακι μου μακαρι να συνελθει συντομα...

Λεγκουλι ειμαι σιγουρη πως κ με το νεο λουκ θα εισαι κουκλα κ ασε τα χαζα!!!!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστα κ καλη εβδομαδα σε ολους!

Πολυ δυσκολη η σημερινη μερα στην δουλεια ....

Φιλακια σε ολες

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Χρόνια Πολλά στις Σοφούλες τις μικρές και στη μεγάλη! Να χαίρεσαι τα υπέροχα παιδάκια σου!!!!

Περάσαμε πολύ ωραία αν και την Παρασκευή εγώ κουράστηκα πολύ, αλλα το Σεπτέμβριο οι θάλασσες είναι σούπερ! Κανένας στον Τυρό, χωρίς πολύ ζέστη, και ήσυχη και καθαρή θάλασσα!

Πολύ ωραία σας λέω! Και τα ψάρια της μέρας!

Καλή βδομάδα λοιπόν, και θα κατέβει η θερμοκρασία!

Περαστικά στο Μήτσους!

Λέγκω, θέλω να δω μαλλί! Πέντε χρόνια??? Ποια είναι η κομμώτριά σου???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Εχθές κάναμε μπανάκι! Σούπερ!!!!:D

Σοφουκα μας λείπεις! Μπράβο όμως που κάνεις αυτό που σου αρέσει! Εϊμαι σίγουρη ότι οι μαθητές σου θα είναι πανευτυχείς. Τι διδάσεκεις αλήθεια?

Αφροδίτη, μη μασάς με τις κρίσεις. Ξέρεις τι νομίζω, δεν είναι τα παιδιά μας πιο δύσκολα από τα άλλα. Εμείς το έχουμε πάρει λάθος από την αρχή και φυσικά τώρα διορθώνεται πιο δύσκολα:?. Θα την βρούμε την άκρη όμως. Χιούμορ και βαθιές ανάσες (όχι εγώ δεν τα καταφέρνω, μη σε ξεγελάω;))

Τζενάκι περαστικά!:-( Πολλή ταλαιπωρία ο Μητσάκος μωρε...

Ελιζά ...Τι είναι αυτό με τα σωληνάκια δεν κατάλαβα! Μετά από αυτή την επέμβαση κάποια στιγμή συμβαίνει αυτό?

Επείδη ρώτησες. Τα σωληνάκια που τοποθετουνται στα αυτιά για να αερίζονται και να μην ξαναγεμίζουν υγρό μετά από ~6 μήνες αποβάλλονται από τον οργανισμό μόνα τους.

Ο Κωστής ξύπνησε και το Σάββατο το πρωί με πόνο αλλά από τοτε δεν ξαναπαραπονέθηκε. Ουφ!

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημέρα! Χρόνια πολλά στις Σοφίες μας, μικρές και μεγάλη!!

Τζεν, εκτός από τα Αλμόρα που τα περισσότερα παιδάκια δεν πίνουν, υπάρχει και το Ριζολάιτ. Κάνει την ίδια δουλειά, αλλά βοηθάει και στη διάρροια κι εχει καλύτερη γεύση γιατί έχει ρυζάλευρο μέσα. Ξεμπερδέψατε βέβαια απ' ότι φαίνεται και πολύ χαίρομαι, αλλά το λέω εγώ κι αχρείαστο να 'ναι...

Λεγκ, με γεια το μαλλί! Ωραίο πράγμα η ανανέωση, βρε λες να ήρθε κι εμένα η ώρα μου;

Εμείς ωραία περάσαμε το ΣΚ, αλλά γμτ μπάνιο δεν είχε το πρόγραμμα και μάλλον ήταν η τελευταία ευκαιρία για φέτος. Δεν πειράζει είχαμε παιδικό πρόγραμμα γεμάτο με φίλους, συμμαθητές, πάρτυ κλπ...

Άντε, καλή βδομάδα σε όλες/όλους!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Αφροδίτη, μη μασάς με τις κρίσεις. Ξέρεις τι νομίζω, δεν είναι τα παιδιά μας πιο δύσκολα από τα άλλα. Εμείς το έχουμε πάρει λάθος από την αρχή και φυσικά τώρα διορθώνεται πιο δύσκολα:?. Θα την βρούμε την άκρη όμως. Χιούμορ και βαθιές ανάσες (όχι εγώ δεν τα καταφέρνω, μη σε ξεγελάω;))

Εχεις πολυ δικιο κοριτσακι.... Αλλα ωρες ωρες δεν αντεχω... ειδικα αυτη η υστερια για την αγκαλια μου, αυτο το ¨η μαμα¨ να τα κανει ολα ενω υπαρχει κ αλλο ατομο διαθεσιμο, με φρικαρει! Που θα παει, θα το διαχειριστω! Ξερεις τι ειναι να βγαινετε βολτα με τα καροτσια και να ουρλιαζουν και τα δυο να σερνω εγω το καροτσι τους. Θα ξερεις φανταζομαι...:mad::evil:

Α, εμεις ειμαστε ανρωποι σημερα στη δουλεια!

Μπραβο που κανατε ολες (σχεδον) μπανάκι!

Καλημέρα μικρες μου τουλίπες... τι φτιάνετε;

Τζενακο μου περαστικά κι αγύριστα... άτιμη γαστρεντερίτιδα το ξετίναξε το παιδάκι. Πάλι καλά που διάβασα ότι τελικά του πέρασε ο εμετός...

Αχ θέλω κι εγώ μπάνιο... ήθελα να κάνω ένα τελευταίο αλλά κι εμείς δεν προκάναμε ήταν φουλ σκ. Παντρεύτηκαν δύο πολύ αγαπητά φιλαράκια το σάββατο... την κυριακή είχαμε φασόν μαρτυρικά για τη βάφτιση του μάριου. Ωραία ήταν αλλά τι να σου κάνουν δύο μερες.

Εστειλα το βιογραφικό στη δουλεια και περιμένω να με πάρουν (αν με πάρουν) τηλέφωνο για συνέντευξη... και φυσικά ακόμα να τελειώσω το πορτοφόλιο :rolleyes:

Το μαλλί ήταν σοκ γιατί πρώτη φορά τα κόβω τόσο κοντά ώστε να μην μπορώ να βάλω τσιμπιδάκια... και η αλήθεια είναι ότι μου το είπε ότι γιαυτό μου τα έκοψε τόσο για να μην μπορω να βάλω τα τσιμπίδια.

Λεγκ, με γεια το μαλλί! Ωραίο πράγμα η ανανέωση, βρε λες να ήρθε κι εμένα η ώρα μου;!

Εσύ άσε κάτω το μαλλί γιατί είναι τέλειο!!!

Ο χριστοφορος έπαθε κατάθλιψη μόλις με είδε:tongue:

Να ρωτήσω τις μωρομάνες... μπας και ψήνεστε για τίποτα Bobux ή robeez παπουτσάκια για τα πρώτα βήματα; Γιατί του θοδωρή δεν του χωράνε του νικόλα μια και έχει απίστευτη ποδάρα ο κερατάς!

Λεγκωωωω απο ποιον να πηρε το ποδι αραγε ο μικρος!!!!!!

Κ να σας πω τωρα να γελασετε που λεμε για τις υστεριες. Ο Δημητρης την Πεμπτη το απογευμα που με ειδε εμπηξε τα κλαμματα κλασσικα για κανα 10λεπτο γιατι λεει μπηκε στο σπιτι μας ενα αεροπλανο κ τον χτυπησε στο αυτι...... Ειδατε τι παθαμε? Αμαν κ αυτο το αεροπλανο στο σπιτι μας βρηκε να μπει δεν μπορουσε να παει στο γειτονα ? χα χα χα

Γεια σας κι από εδώ!

Περαστικά στα αρρωστούλικα, αρχίσαν οι ιώσεις από τώρα;

Εμείς περάσαμε καλά, κάναμε μπάνιο και στη θάλασσα και στην πισίνα, φάγαμε σαν βόδια και γυρίσαμε! Εν τω μεταξύ η Σοφία έκανε κι έναν πυρετό στα καλά καθούμενα 38,6 το Σάββατο το μεσημέρι, δεν κατάλαβα αν ήταν κρύωμα ή ίωση ή δόντια. Μπορεί και όλα μαζί. Πάντως δεν πτοήθηκα η ανεύθυνη μάνα, συνεχίσαμε το πρόγραμμα κανονικά και ο πυρετός έπεσε μόνος του.

Κ να σας πω τωρα να γελασετε που λεμε για τις υστεριες. Ο Δημητρης την Πεμπτη το απογευμα που με ειδε εμπηξε τα κλαμματα κλασσικα για κανα 10λεπτο γιατι λεει μπηκε στο σπιτι μας ενα αεροπλανο κ τον χτυπησε στο αυτι...... Ειδατε τι παθαμε? Αμαν κ αυτο το αεροπλανο στο σπιτι μας βρηκε να μπει δεν μπορουσε να παει στο γειτονα ? χα χα χα

:lol::lol::lol::lol: τώρα ο μπιν λάντεν και στον Κόκκινο Μύλο!!!

Εγώ το πρωί πήγα να πάρω κάποια ακόμα πραγματάκια για την βάφτιση και μπήκα να δοκιμάσω σουτιέν επι την ευκαιρία για το φόρεμα... καθώς δοκιμάζω και έχω το νικόλα στο δοκιμαστήριο την κάνει ο κύριος και βγαίνει απ'το κενό της πόρτας έξω απ'το δοκιμαστήριο, εε τι να κάνω βγήκα κι εγώ έξω με το σουτιέν για να πιάσω τον δραπέτη των δοκιμαστηρίων!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...