Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Ευχαριστούμε για τις ευχές!!

Παλλαντιν να χαίρεσαι το Σοφάκι σου!

Σοφούκαααααα Χρόνια Πολλά!!

Έχουμε άλλη?

Σήμερα ξυπνήσαμε με πόνο στο αυτί του Κωστή. Πήγαμε πουρνό-πουρνό στην ΩΡΛού μας, αλλά δεν βρήκε τίποτα κακό. Ίσως τα σωληνάκια άρχισαν να αποβάλλονται και του κάνουν ενόχληση. Οπότε ντεπονάκι για τον πόνο και ίδομεν.

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημερα!

χρονια πολλα στην σοφη Σοφουκα !

χρονια πολλα στα μικρα Σοφακια! Ελιζα και Παλαντιν να τις χαιροσαστε!

Ωστε δεν το χαψατε ολες το ψεματακι μου ε? και υποτιθεται δεν το χοντρυνα πολυ για να ειναι πιο πιστευτο

δεν το γλεντησαμε αλλα να μην τον αδικω τελειως γυρνοντας το βραδυ μας εφερε γλυκακι - σοκολακολαση μιαμ!!

Αφροδιτη εμενα συνηθως ετσι μου λεει "δεν ξερω τι να σου παρω, να σου δωσω λεφτα να παρεις οτι θελεις "...και εννοειται πλεον τα παιρνω :lol:

χθες πηγαμε στον εθνικο κηπο και στην εκθεση βιβλιου στο ζαππειο ,ισα που προλαβαμε να παρουμε βιβλια μονο για την Στεφανια γιατι ο μπεμπης εκλαιγε ηθελε μονο αγκαλια κ το σλινγκ δεν μπορω να το μαθω με τιποτα ,τον βαζω λαθος και αυτος δυσανασχετει

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας! Εμείς ευτυχώς σήμερα είμαστε καλύτερα, αν κράτησε μόνο μία μέρα ο πυρετός και στα δύο θα κάνω πάρτυ!!!

Σοφούκα χρόνια σου πολλά να σε χαίρεται η μεγάλη σου οικογένεια! Ελιζά και Παλαντινάκι να χαίρεστε τις κούκλες Σοφούλες σας! Τι είναι αυτό με τα σωληνάκια δεν κατάλαβα! Μετά από αυτή την επέμβαση κάποια στιγμή συμβαίνει αυτό?

Dooo μου όχι εγώ αρρώσταινα πολύ σπάνια απ' ότι λέει η μαμά μου και απ' ότι θυμάμαι κι εγώ σε μεγαλύτερη βέβαια ηλικία, αλλά ο άντρας μου είχε θέματα με άσθμα κτλ οπότε σε ποιόν να ρίξω το φταίξιμο οεο???

mGKop3.png60Jvp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!

Σοφούκα χρόνια πολλά, Ελίζα να χαίρεσαι την Σοφία σου, και όλες οι μαμάδες να χαίρονται τα παιδάκια τους!

Εμείς φεύγουμε διήμερο με τους κουμπάρους στον Πλαταμώνα, θα τα ξαναπούμε Κυριακή βράδυ, φιλιά!

Δεν πιστεύω πάντως ότι έχει νόημα να ψάχνουμε βαθιές ψυχολογικές προεκτάσεις, μπορεί και να μην τα πιέζει τίποτα συγκεκριμένο... Ο Δρ. Γκρην, ο οποίος είναι το ίνδαλμά μου σε κάτι τέτοια, ισχυρίζεται ότι είναι θέμα ωρίμανσης του εγκεφάλου. Καθώς το παιδί μεγαλώνει αντιλαμβάνεται πόσα πράγματα είναι γι' αυτό ανεξέλεγκτα (όπως και για μας, αλλά εμείς αυτό το ξέρουμε, εκείνα πρέπει να το μάθουν) και απλά φρικάρει και προσπαθεί να επιβληθεί στα πράγματα γύρω του. Όχι ακριβώς στους γονείς τους (καμία σχέση με προεφηβεία και εφηβεία δηλαδή), αλλά στις ίδιες τις καταστάσεις. Τα μικροπράγματα λοιπόν τα σκανδαλίζουν περισσότερο ακριβώς γιατί καταλαβαίνουν ότι τα μεγάλα τα ελέγχουν οι μεγαλοι κι αυτό είναι δουλειά τους... Ο ίδιος Δρ. λέει λοιπόν ότι δεν έχει κάνενα νόημα εκείνη την ώρα να προσπαθήσεις να εξηγήσεις με τη λογική, η λογική είναι ακόμα πιο εκνευριστική για έναν άνθρωπο που έχει συνειδητά επιλέξει να παραλογιστεί σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς και να αφήσεις το παιδί να ηρεμήσει μόνο του κι έτσι σταδιακά να ανακαλύψει τους μηχανισμούς με τους οποίους μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την αίσθηση έλειψης ελέγχου στα γύρω πράγματα. Και φυσικά, αν όλα όσα ήδη ξέρουμε για την πρσπάθεια αποφυγής κρίσεω δεν έχουν πετύχει. Δίνεις δηλ. επιλογές όπου γίνεται κλπ. αλλά αν η κατάσταση ξεφύγει δεν επιμένεις. Αυτό (όπου ήταν δυνατό) το κάναμε με τη Σεμέλη και (σ' αυτήν τουλάχιστον) θεωρώ ότι έχει δουλέψει. Ξεκίνησε όταν φρικάρει να φεύγει από μόνη της και να πηγαίνει στο δωμάτιό της να ηρεμήσει. Μετά από λίγο κούλαρε και πήγαινα κι εγώ και την έβρισκα με διάθεση να προχωρήσει. Βρήκε δηλαδή σιγά-σιγά τον τρόπο να ξεκολλάει μόνη της.

Εχμμμμ... Επειδή η Αφροδίτη περιμένει με αγωνία τόσες μέρες τη γνώμη μου... χαχαχαχχχ μη χ#σ@!:tongue::tongue::tongue:

Καρασυμφωνώ με τη φίλτατη χόρεψέ τους και με τον δρα Γρίν (δεν τον είχα ακουστά, αλλά μια χαρά τα λέει)! Να προσθέσω ότι εκτός από την απομάκρυνση κλπ, βοηθάει τρελλά και το χιουμοράκι, όσο πιο ανατρεπτικό, τόσο περισσότερο το εκτιμούν τα πιτσιρίκια!

Κατά τα άλλα, έχω χαθεί στο διάστημα, κάπου μεταξύ Αθήνας-Κιάτου, τραβάω τρελλή κούραση, αλλά μ' αρέσει πολύ τελικά η φάση! Περνάω καλά στη δουλειά μου επιτέλους!:D

Λέγκω, να σου ζήσουνε τα καμάρια σου! Οι φωτό πραγματικά θυμίζουν κάτι από μικρό σπίτι στο λειβάδι! Όσο για το προσκλητήριο, ασύλληπτο τόσο σαν έμπνευση και ιδέα, όσο και σαν στήσιμο! Εύγε!:D

Πάω να διαβάσω και τα υπόλοιπα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Δεν μπορώ να του αρνηθώ την αγκαλιά. Μήπως όμως έτσι δεν μπορεί τελικά να διαζειριστεί την κατάσταση μόνος του?

Δεν είναι απαραίτητο να τα διαχειρίζεται κανείς όλα μόνος του! Μερικοί μπορεί να θέλουνε παρέα! Πιστεύω πως έχει μεγαλύτερη αξία να μαθαίνει κανείς να διαχειρίζεται τις κρίσεις με παρέα, οι μοναχικοί τύποι επειδή δεν αλληλεπιδρούν πολύ, έχουν λιγότερες εμπειρίες και ίσως δυσκολεύονται να βουνε λύσεις τελικά!

Καλά, τι λέω πάλι! Και είμαι και κάμποσες μέρες πίσω στην ανάγνωση κι ότι μου χτυπάει το σχολιάζω, αναρωτιέμαι τι συζήτηση να παίζει τώρα και πετάγομαι εγώ σαν σφήνα και λέω τα δικά μου..:rolleyes::rolleyes::rolleyes: συνεχίστε παρακαλώ!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Χα χα και συνεχίζω ακάθεκτη!

Αυτό δουλεύει!

1. και τα δύο αγκαλιά

μπορεί όμως να μη θέλει, οπότε,

2. του προτείνεις να κάνετε κάτι καθιστικό, που του αρέσει πολύ

μπορεί όμως και πάλι να μη θέλει, οπότε,

3. του τονίζεις τα προτερήματα του να είναι μεγαλύτερος (δείξε μου πως τρέχεις!! έλα να μετρήσουμε!! έλα να πούμε παράξενες λέξεις!!!) και σε όλα τα παιχνίδια αυτού του είδους, τον αφήνεις να κερδίσει, λέγοντας ότι η Φίφη είναι μικρή ακόμα

Αν και πάλι δε θέλει,

4. να πει αυτός πράγματα στην Φίφη, να την "διδάξει", να το παίξει "δάσκαλος"

Αν και πάλι δε θέλει,

5. Έχεις φτάσει σε μεγάλο ζόρι, οπότε παίρνεις βαθιές ανάσες, μετράς μέχρι το 20 και του λες ήρεμα, ότι τον καταλαβαίνεις, ΑΛΛΑ δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο για να τον βοηθήσεις. Και το επαναλαμβανεις αυτό συνέχεια, με στόχο να τον κάνεις να βαρεθεί και να πάει σε άλλη παραλία :P

Αλλά αν φτάσετε στο Νο 5, το μόνο που πραγματικά δουλεύει είναι αυτό!

Α να σας πω ένα χτεσινό: κάτι είπα στη Μαρίνα ότι δε μπορεί να κάνει, και αρχιζει και φορτώνει το μαμμούδι. Έρχεται προς τα εμένα τρέχοντας, φωνάζοντας, με τα φρύδια σμιγμένα, το χέρι παρατεταμένο για καμιά ανάστροφη. Παίρνω θέση τερματοφύλακα, την αρπάζω αγκαλιά και τη γαργαλάω στο πλευρό, κάνοντας πως της τρώω τον πωπό. Ξεκαρδίστηκε και το ξέχασε.

Μια πολύ ωραία εκτόνωση επίσης είναι το κρεβάτι-τραμπολίνο!!!! jump jump jump jump!!!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή, τρελίτσα και χιουμοράκι όπως είπα και πριν! Επιστρατεύστε τη φαντασία σας. Το αλεπουδάκι 100, η αλεπού 101!

Για την οδήγηση, εμένα με βοηθάει που είναι ο Ν. μέσα μαζί μου γιατι δεν είναι γκρινιάρης και μου δίνει σωστές συμβουλές για τον όγκο κλπ...

Κι εγώ στις αρχές είχα μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγο σαν συνοδηγό, χωρίς να κρίνει άσχημα, μου έλεγε συμβουλές και κόλπα, τι να προσέχω κλπ. Με πήγε 1-2 φορές το δρομολόγιο στη δουλειά και μετά το έπαιρνα μόνη μου. Τώρα με πάει μέχρι το Κιάτο (εγώ οδηγώ κι αυτός συνοδηγός) αυτές τις μέρες που έχει απεργία ο προαστιακός. Την τελευταία φορά μου είπε ότι πάω μια χαρά και την έπεσε για ύπνο, οπότε είμαι σε καλό δρόμο. Από τον επόμενο μήνα θα το παίρνω μόνη μου και στην εθνική!

Ευχαριστώ για τις ευχές. Χρόνια πολλά στις συνονόματες μικρές και μεγάλες!

Δηλαδή, τρελίτσα και χιουμοράκι όπως είπα και πριν! Επιστρατεύστε τη φαντασία σας. Το αλεπουδάκι 100, η αλεπού 101!

Αυτό μου άρεσε πολύ! Αυτό θα κρατήσω!

Παλλαντίνιο καλά να περάσετε! Θα έχετε και τον καιρό με το μέρος σας!

Ο Ιάσονας σήμερα πήγε ξανά παιδικό μετά από μια εβδομάδα σχεδόν και γύρισε πίσω με ένα παράσημο ΝΑ! στο κούτελο...

Καλημέραααα ωρε μάνα μου εγκατάλειψη... δεν πρέπει να χει ξαναγινει τέτοιο πράμα!

Γιορτάζανε οι Σοφίες; πωπω εκτός απ'την εγκατάλειψη του καφέ υπάρχει και η εγκατάλειψη για να μην πω εσπευσμένη αποχώρηση του εγκεφάλου μου

Χρόνια πολλά στις δύο μικρές κουκλίτσες μας, τις τσαχπίνες και ναζιάρες... να τις χαίρεστε κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια πολλά στον συμβουλάτορα του καφέ μας... Σοφάκι μου να σε χαιρόμαστε ομορφούλα μου (ξέρω είμαι απαίσια θα πάρω τηλέφωνο όμως... μ'αγαπαεις ακόμα;):cool:

Πήζω, τρέχω... τρεχω, πήζω... με χορεύουν αλύπητα τα τέκνα μου. Νοιώθω ότι κλατάρω εντελώς ώρες ώρες αλλά τελευταία στιγμή το σώζω. Τέσπα, όταν ξεκλέψω χρόνο θα γκρινιάξω πιο αναλυτικά γιατί δεν θέλω να πάθετε κανα στερητικό:tongue:

... και όπως γράφει η φίλτατη πρώην συμπεθέρα μου που συνεχίζει την αποτοξίνωση απ'το φόρουμ, μη ξεχνάτε σας αγαπώ:cool:

εντιτ: κουρεύτηκα... πολύ... πάρα πολύ... χμμμ είμαι λίγο χάλια... εντάξει το παραδέχομαι πολύ... εντάξει σκάω... έφυγαααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...