Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!

Βλέπω πάλι πολύς ύπνος εεε?

Βάσω δε μασάμε βρε! Εγώ νόμιζα ότι θα έγραφες ανέκδοτο...

Τί να πεις...

Μπράβο για τον μπέμπη! Να δω πώς θα τον σηκώνεις σε λίγο! Από κολικούς δεν έχουμε τίποτα εεε? Ούτε το γκαλατοαντράκι??

Αύριο έχω έναν έλεγχο στην Πάτρα και στο γυρισμό θα περιμένω το Χαβιέ στην Κόρινθο να πάμε στον Τυρό. Να κάνουμε κανένα μπανάκι!

Αχ πασρε με κι εμενα μαζιιιιιιιιιιι θελω Πατρα....

Κολικους δεν εχουμε αλλα εχουμε εγκλωβισμενα αερια , πονακια σφιξιματα, κοκκινισματα, τεντωματα, βογγητα, ανησυχια, αυπνια και ολο το πακετακι! Και τα 2 μπεμπακια το ιδιο...

αλλα τουλαχιστον ηρεμουν στο βζ οποτε κολικοι δεν ειναι....

Αν αρχισει να μην ηρεμει και να σταματαει το κλαμα ουτε στο βζ, θα πηδηχτω απο το παραθυρο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα που το θυμήθηκα! (λίγο αργά βέβαια, αλλά ο εγκέφαλος αργεί να κάνει την επεξεργασία...) Αφροδίτη έχω δει τον Κυνόδοντα. Αρκετά καλή ταινία, σου πιάνεται λίγο το στομάχι, αλλά θα έλεγα να την δεις...

Και γω την ειδα. Δεν λεω οτι δεν μου αρεσε, αλλα δεν με αγγιξε κιολας. Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι δεν ειναι ταινια που την ξεχνας με το που τελειωνει, θελω πολυ να συζητησω για πραγματα που εδειχνε κ τι ηθελε να πει ο ποιητης. Ενταξει ηταν και λιγο «κουλτουρα να φυγουμε», ετσι; Αντε να βρεθουμε απο κοντα να την συζητησουμε για να μην τα λεμε κ τα δουν κ αυτοι που θελουν να την δουν.

κι εγώ θέλω πολύ να βρεθούμε από κοντά.....

μου έχει λείψει η ομήγυρις....

Πάντως για την ταινία τώρα, ένας λόγος που μου άρεσε πολύ είναι πως όλοι οι ηθοποιοί έπαιζαν καταπληκτικά! Θαυμάζω!

Και γω την ειδα. Δεν λεω οτι δεν μου αρεσε, αλλα δεν με αγγιξε κιολας. Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι δεν ειναι ταινια που την ξεχνας με το που τελειωνει, θελω πολυ να συζητησω για πραγματα που εδειχνε κ τι ηθελε να πει ο ποιητης. Ενταξει ηταν και λιγο «κουλτουρα να φυγουμε», ετσι; Αντε να βρεθουμε απο κοντα να την συζητησουμε για να μην τα λεμε κ τα δουν κ αυτοι που θελουν να την δουν.

Eγώ είδα το τρεήλερ και αποφάσισα ότι δεν πρόκειται να τη δω ποτέ! Είχα δει και τη Στρέλλα την ίδια βδομάδα οπότε έφτανε. :D

Τζεν, το Βήμα της Κυριακής είχε ένα φυλλάδιο με 2 ωραιότατους καναπέδες-κρεβάτια που μάλιστα το συζητούσαμε ότι είναι πιο φτηνοί από του ΙΚΕΑ. Δε θυμάμαι πιο μαγαζί, είχε πολλά φυλλάδια μέσα, από Νεοσετ μέχρι αλεξ πακ. Αν ξέρεις κανέναν που να έχει την εφημερίδα ρώτα, γιατί εγώ το είδα στους γονείς μου που ανακυκλώνουν και δεν τα κρατάνε...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα πέρα ως πέρα!!!

Να τα χιλιάσετε οι επετειάζουσες!!! Εγώ πάντως δεν ψάρωσα.

Εμείς, τα γνωστά, στον αστερισμό της μύξας ζούμε ο καυμένος ο Ανδρέας στάζει από την μύτη, στάζει από το στόμα, όλη νύχτα έμπηγε κάτι κλάματα, αμάν να βγουν τα δόντια να ηρεμήσουμε...

Λέγκω ήρθε το παγουράκι!!!! Σε πήρα τηλ αλλά έλειπες!

Φιλώ σας.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέραααα!!

βασουλα να τα χιλιασετε! Ουτε εγω το πιστεψα παντος .....

Μην φοβαστε με την οδηγηση καθολου κοριτσια. Μια αποφαση ειναι κ καλυτερα χωρις τον συζυγο γιατι θα σας αγχωνει. Ετσι μου εκανε κ μενα στην αρχη, απο τον φοβο του ολο παρατηρησεις κ γκρινια. Τωρα δεν μπαινει καθολου οταν οδηγο κ εχω υσηχασει, σαν ζητημα να εχω οδηγησει κ να ειναι διπλα μου 2 φορες.

Παλαντι ειχα παρει το διπλμα στα 18. Πηρα το αυτοκινητο μου μετα απο 10 χρονια. οτνα αδηγουσα με αλλον τα εκανα μανταρα, τελικα εκανα 1 , μονο 1 μαθημα με δασκαλο ετσι τελικα να ξεφοβηθω, να μαθω τον ογκο του αυτοκινητου, πηγα και το δρομολογια στη δουλεια μου που θα εκανα καθημερινα και αυτο ηταν!!!!

Μετα με το αυτοκινητο σου και μονη σου ειναι πολυ καλυτερα...ΜΟΝΗ σου, βαλε και μουσικουλα και μετα απο λιγο καιρο θα εισαι ντραιβερ σουπερ!

Τον άντρα σου να μην τον ακούς!!! Τα λέει για να σε κομπλάρει. Κάνε το μαθηματάκι σου, και ξεκίνα τις βόλτες ΑΜΕΣΑ! Θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι;)

Μην φοβαστε με την οδηγηση καθολου κοριτσια. Μια αποφαση ειναι κ καλυτερα χωρις τον συζυγο γιατι θα σας αγχωνει. Ετσι μου εκανε κ μενα στην αρχη, απο τον φοβο του ολο παρατηρησεις κ γκρινια. Τωρα δεν μπαινει καθολου οταν οδηγο κ εχω υσηχασει, σαν ζητημα να εχω οδηγησει κ να ειναι διπλα μου 2 φορες.

Συμφωνω!!! Οδηγω πολλα χρονια, ακομα και τωρα, δεν εχει καμια σχεση πως οδηγω μονη μου κ πως οταν ειναι κ ο αντρας μου (ή και άλλος) διπλα. Ειδικα στην αρχη πρεπει να οδηγησεις μονη σου, γιατι αλλιως δεν αναλαμβανεις ευθυνες.

σας φιλω!

αχ κορίτσια ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση!

Το μάθημα πήγε αρκετά καλά, κάποια λαθάκια απροσεξίας έκανα βέβαια, αλλά θεωρώ ότι είναι απλά θέμα εξάσκησης. Θα κάνω κι άλλα, για να είμαι όσο καλύτερα προετοιμασμένη μπορώ.

Η μαμά μου κράτησε την Σοφία για να πάω στο μάθημα, πήγανε στην παιδική χαρά (για πρώτη φορά χωρίς εμένα) και πέρασαν μια χαρά, με ζήτησε λίγο αλλά δεν γκρίνιαξε καθόλου! Το άγχος αποχωρισμού επιτέλους ξεπεράστηκε!

Καλημερα!

Ξερω οτι αγγιζω τα ορια της σχιζοφρένιας, αλλα αρχιζω να πιστευω οτι το κανουν επιτηδες τα παιδια μου. Χτες επειδη ο Αγγελος ηθελε να ξεκουραστει, ανελαβε η Δαναη το ινια να με ξενυχτησει κ οταν κουραστηκε αυτη ξαναπηρε μπρος ο Αγγελος. Σταματω την γκρινια, σας κουρασα πια!

Δες πειράζει, αν δεν τα πεις σε μας σε ποιον θα τα πεις;

Οταν γεννησα τη Δαναη, διπλα μου ηταν μια κυρια που εκανε το δευτερο μωρακι της κ ο αντρας της της πηρε ενα ρολόι. Οταν το ειπα στον Σάκη, ενιωσε ασχημα κ μου λέει, «α εγω δε σου πηρα τπτ, να σου δωσω 100 ευρω να παρεις οτι θελεις;» Ακομα θυμαμαι που γελαγα κ πονουσαν κ τα ραμματα... Το ειχε πει κ στα σοβαρα, τρομάρα του!

αχαχαχα πολύ μου άρεσε!

Το άγχος αποχωρισμού επιτέλους ξεπεράστηκε!

Ε, καλά κράτα και καμιά πισινή, οκ; η Άννα ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Αυτός ο αστερισμός της μύξας πόσες μέρες κρατάει? Καμιά εβδομάδα θα κοντεύει και ο Γιώργος αλλά σήμερα μου έκαναν και τα δύο δέκατα! Η μπουμπού είναι να τη λυπάσαι! Έκλεισα ραντεβού και με τον ομοιπαθητικό, για να δούμε πώς θα πάει κι αυτό, αν και είναι για τον άλλο μήνα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι, όταν οι άλλοι θα υποφέρουν από τον ανάδρομο Ερμή, εσύ θα κάνεις πάρτυ!!! :D:D:D

Δε μου λές βρε κορίτσι...εσύ αρρώσταινες μικρή τόσο συχνά?

παλλαντίνιο, το άγχος δε ξεπερνιέται έτσι απλά... έρχονται και άλλα milestones στην ανάπτυξη της μικρής Σοφίας στα οποία θα ξαναγίνετε αυτοκόλλητες :)

Και με αυτά:

Παλλαντινάκι και Ελίζα να χαίρεστε τις Σοφίες σας!! πολύχρονες!!!

Μαμάδες Σοφίες να σας χαιρόμαστε!!!!!!!!! χρόνια σας πολλά!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Τζεν, το Βήμα της Κυριακής είχε ένα φυλλάδιο με 2 ωραιότατους καναπέδες-κρεβάτια που μάλιστα το συζητούσαμε ότι είναι πιο φτηνοί από του ΙΚΕΑ. Δε θυμάμαι πιο μαγαζί, είχε πολλά φυλλάδια μέσα, από Νεοσετ μέχρι αλεξ πακ. Αν ξέρεις κανέναν που να έχει την εφημερίδα ρώτα, γιατί εγώ το είδα στους γονείς μου που ανακυκλώνουν και δεν τα κρατάνε...

Σε ευχαριστώ πολύ! Αλλά επειδή όλοι αυτοί είναι πολύ μακριοί θα καταλήξουμε τελικά σε έναν κοντό διθέσιο του ΙΚΕΑ.

Για την οδήγηση, εμένα με βοηθάει που είναι ο Ν. μέσα μαζί μου γιατι δεν είναι γκρινιάρης και μου δίνει σωστές συμβουλές για τον όγκο κλπ...ίσα ίσα αν τον πάρουν στο κινητό του λέω να το κλείσει και να με προσέχει...έχω δρόμο ακόμη...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...