Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Σημερα εχουμε εμεις επετειο, το πρωι ελαβα μια τεραστια ανθοδεσμη απο κοκκινα τριανταφυλα, μεσα ειχε μια καρτα που εγραφε οτι εχει κλεισει για το βραδυ δειπνο σε εστιατοριο και ενα κοσμημα για το λαιμο (για να το φορεσω στο δειπνο )....ψαρουκλες !χαχα ψαρωσατε ? φυσικα το περασαμε και εμεις στο στυλ "εχουμε και επετειο σημερα ","α ναι ! ..καλα θα παω τον μπεμπη στο γιατρο ειδες το βιβλιαριο ?"

Άντε, λε, μας κοροιδεύεις!! Δεν ντρέπεσαι!!!

Βάσω να τα χιλιάσετε!!!

Εγώ πάντως ψάρωσα...αφού άρχισα να αναρωτιέμαι αν θα βγάλεις με θήλαστρο για να πας στο δείπνο! :D

...το ίδιο αναρωτήθηκα!!

Να ζήσετε!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Βασούλα :D . Ένα δουλεματάκι το χρειαζόμασταν:tongue:

στις 6 έχω μάθημα οδήγησης με δάσκαλο, για να τα ξαναμάθω, γιατί ο άντρας μου όποτε παίρνω το αυτοκινητο, είναι κι αυτός μέσα, αλλιώς δεν τολμώ, λέει ότι χάνει χρόνια από τη ζωή του:|

Τον άντρα σου να μην τον ακούς!!! Τα λέει για να σε κομπλάρει. Κάνε το μαθηματάκι σου, και ξεκίνα τις βόλτες ΑΜΕΣΑ! Θα δεις τη ζωή με άλλο μάτι;)

Νυσταααααααααάζωωωωωωωω........

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημερα!

Ξερω οτι αγγιζω τα ορια της σχιζοφρένιας, αλλα αρχιζω να πιστευω οτι το κανουν επιτηδες τα παιδια μου. Χτες επειδη ο Αγγελος ηθελε να ξεκουραστει, ανελαβε η Δαναη το ινια να με ξενυχτησει κ οταν κουραστηκε αυτη ξαναπηρε μπρος ο Αγγελος. Σταματω την γκρινια, σας κουρασα πια!

χαχαχαχα εγώ δεν ψάρωσα καθόλου γιατι με νεογεννητο και ολη την κουραση παλι καλα που το θυμηθηκατε! Κι εμεις ειχαμε πριν λιγο καιρο, και ενω πηγε να μου παρει δωρο, μαλιστα ητνα ολο χαρα ελεγε οτι μιας και μου εκανε ςκαι οτ μωρακι μας το δωρο θα ειναι διπλο, τελικα γυρισε με αδεια χερια, δεν βρηκε τιποτα λεει και απο τοτε το δωρο ειναι αφαντο! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ουτε κ γω ψαρωσα. Παραηταν too good to be true!Ασε που δεν μου φανηκε τετοιος τυπος ο Δ.

Οταν γεννησα τη Δαναη, διπλα μου ηταν μια κυρια που εκανε το δευτερο μωρακι της κ ο αντρας της της πηρε ενα ρολόι. Οταν το ειπα στον Σάκη, ενιωσε ασχημα κ μου λέει, «α εγω δε σου πηρα τπτ, να σου δωσω 100 ευρω να παρεις οτι θελεις;» Ακομα θυμαμαι που γελαγα κ πονουσαν κ τα ραμματα... Το ειχε πει κ στα σοβαρα, τρομάρα του!

ΒΑσσουλα, να τα εκατοστησετε να ειστε παντα ευτυχισμενοι και πολυ αγαπημένοι!

Μετα με το αυτοκινητο σου και μονη σου ειναι πολυ καλυτερα...ΜΟΝΗ σου, βαλε και μουσικουλα και μετα απο λιγο καιρο θα εισαι ντραιβερ σουπερ!

Συμφωνω!!! Οδηγω πολλα χρονια, ακομα και τωρα, δεν εχει καμια σχεση πως οδηγω μονη μου κ πως οταν ειναι κ ο αντρας μου (ή και άλλος) διπλα. Ειδικα στην αρχη πρεπει να οδηγησεις μονη σου, γιατι αλλιως δεν αναλαμβανεις ευθυνες.

σας φιλω!

Καλημερούδια! Κι εγώ κολλημένη με την οδήγηση στην Αθήνα ειδικά, επαρχία μια χαρά οδηγάω από 18 χρονών (γκουχ, γκουχ κάμποσα χρόνια πριν) που πήρα το δίπλωμα. ΕΙδικά τώρα που αλλάξαμε και αυτοκίνητο, όμως πώς θα ερχόμαστε στου Πικιώνη αλλιώς, σιγά μην περιμένω πότε μπορεί ο Χ. να μας φέρει! Έλα μου όμως που κάθε βόλτα μας στοιχίζει 2-3 γρατσουνιές, έτσι για να μη μας ματιάσουν! Πήγα και πήρα ένα προιόν για τις γρατσουνιές να τις καλύπτω μόνη μου να μη χρειάζεται καν να ενημερώνω το σύζυξ!

Η μύξα και για τα δύο συνεχίζεται και το κοριτσάκι μου άρχισε να ανεβάζει και πυρετό. Άλλη μια υπέροχη μέρα ξεκινάει! Τζενάκι κι ότι σκεφτόμουν να σε πάρω να βρεθούμε κούνιες γμτ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρίνα εμείς κάθε απόγευμα πάμε για οδήγηση στους μαγευτικούς δρόμους της Αθήνας. Φυσικά με τον σύζυγο δίπλα για να με βοηθάει, και τον Στέφανο πίσω να γκρινιάζει που δεν με βλέπει. Καλά τα πάω όμως, τον παίρνω τον αέρα σιγά σιγά.

Χτες μετά την οδήγηση πήγαμε στις κούνιες μας μέσα στη νύχτα κατά τις 9! Και έλεγα μήπως σας πετύχω!

Από μύξες δεν μασάμε έχουμε και εμείς. Αν είστε καλά μπορούμε να βρεθούμε κούνιες και οκ δεν θα αγκαλιάζονται. Από σας εξαρτάται!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!

Χρλονια πολλά και καλά Βάσω, καλά κάνεις και μας δουλεύεις - είμαστε και εύκολος στόχος εντωμεταξύ οι περισσότερες, ότι ώρα και να μπεις μισοκοιμισμένες θα μας βρεις... ;);););)

Όσο για την οδήγηση, μη μασάτε καθόλου. Μόλις πάρετε το κολάι θ' αναρωτιέστε πως τα βγάζατε πέρα πριν. Εγώ τουλάχιστον που οδηγώ συνέχεια και λόγω δουλειάς παίρνω μέχρι και βανάκια δεν μπορώ να διανοηθώ να εξαρτάμαι από κάποιον άλλον για τις μετακινήσεις μου. Και είναι πολύ-πολύ καλύτερα χωρίς γνώστες και "βοηθούς" στην αρχή, σίγουρα. Η ιδανική παρέα είναι μια φίλη που δεν ξέρει να οδηγεί...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημέρα!!!!!

Βλέπω πάλι πολύς ύπνος εεε?

Βάσω δε μασάμε βρε! Εγώ νόμιζα ότι θα έγραφες ανέκδοτο...

Τί να πεις...

Μπράβο για τον μπέμπη! Να δω πώς θα τον σηκώνεις σε λίγο! Από κολικούς δεν έχουμε τίποτα εεε? Ούτε το γκαλατοαντράκι??

Αύριο έχω έναν έλεγχο στην Πάτρα και στο γυρισμό θα περιμένω το Χαβιέ στην Κόρινθο να πάμε στον Τυρό. Να κάνουμε κανένα μπανάκι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα!

βασουλα κι εγω μεχρι τα λουλουδια το χαψα αλλα μετα αρχισα να ψιλιαζομαι οτι κατι τρεχει...

οσο για την οδηγηση κι εγω 4 χρονια εχω διπλωμα περιπου και απο τοτε οδηγησα ξανα τωρα που πηραμε καινουργιο... εχει αυτοματο κιβωτιο και ετσι δεν αγχωνομαι για τπτ.... εχω τον νου μου μονο στον δρομο και οχι στο ποτε θα ανεβασω ή θα κατεβασω ταχυτητα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω είμαι να με δείρω αυτή τη στιγμή μιλάμε. Μόλις θυμήθηκα ότι με είχε πάρει πριν μέρες τηλ ένας τύπος για να με πληρώσει για μια δουλειά από το Μάιο και του είπα ότι θα πάω. Δεν το έγραψα πουθενά το ζώον και το ξέχασα τελείως! Τον πήρα τώρα και μου λέει α, τις έστειλα των άλλων τις πληρωμές τώρα και δεν μπορεί πια το λογιστήριο και άμα δε θες να πληρωθείς τί να σου πω κλπ. κλπ. Φτου θκατούλες.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Μα ξεχνιούνηται βτέτοια πράγματα? Αλλά τι πάει να πει τις έστειλε των άλλων, ας πληρωθείς κι εσύ με καθυστέρηση ίσως. Τζενάκι σε καμιά ωρίτσα τι θα κάνετε? Μήπως να πεταχτούμε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Μα ξεχνιούνηται βτέτοια πράγματα? Αλλά τι πάει να πει τις έστειλε των άλλων, ας πληρωθείς κι εσύ με καθυστέρηση ίσως. Τζενάκι σε καμιά ωρίτσα τι θα κάνετε? Μήπως να πεταχτούμε?

Mαρινάκι σε καμιά ωρίτσα ακόμη στη δουλειά θα είμαι! :(:lol: (δυστυχώς!)

εσυ έχεις άδεια ανατροφής?

Γελλάω μόνη μου στην κοσμάρα μου είμαι! Πώς νόμιζα ότι δε δουλεύεις? Ναι έχω άδεια και όπως καταλαβαίνεις προσπαθώ να εκμεταλλευτώ επικοδομητικά το χρόνο μου με πολλές-πολλές βόλτες στις κούνιες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!

κι εμείς από μύξα καλά πάμε! Κλείσαμε μια εβδομάδα πια! ουφ!

Τώρα που το θυμήθηκα! (λίγο αργά βέβαια, αλλά ο εγκέφαλος αργεί να κάνει την επεξεργασία...) Αφροδίτη έχω δει τον Κυνόδοντα. Αρκετά καλή ταινία, σου πιάνεται λίγο το στομάχι, αλλά θα έλεγα να την δεις...

Επίσης και κάτι άλλο που θυμήθηκα τώρα, να πω κι εγώ τον πόνο μου, λέγατε τις προάλλες για κιλά και τέτοια, ο Ιάσονας δεν φημίζεται για τις δίπλες του, τώρα με το κρυολόγημα με το ζόρι τα φτάνουμε τα 14 κιλά...... :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...