Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Ευγενια ξεκινησες οδηγηση?καλες βολτες !εγω να δω ποτε θα το παρω αποφαση ..εχω τον φοβο πως αν βγω εγω παγανια θα πρεπει να χτυπησει συναγερμος να μαζευτουν γυναικοπαιδα μεσα

Αφρο το μεσημερι τουλαχιστον προλαβαινεις να κοιμηθεις λιγο ?

Τελικα δεν εχει συγκεντρωση σημερα ?και εγω δεν θα μπορουσα να ρθω αλλα να ενημερωσω την Ρενε θα ερχονταν γιατι ειναι Αθηνα

Σημερα πηγαμε παιδιατρο ο μπεμπης εφτασε αισιως τα 5200 ,πηρε σε 1 μηνα 2200!!γομαρακι θα γινει αν συνεχισει ετσι

ακουσα και τις κλασικες ατακες του παιδιατρου ,να μην το ταιζω καθε 1 ωρα το βραδυ γιατι θα γινει πολυ χοντρος και θα κοψει τελειως τον νυχτερινο υπνο ...με λιγα λογια να του δινω με ρεγουλα δηλ να τον εχω σε διαιτα??:confused:

Σημερα εχουμε εμεις επετειο, το πρωι ελαβα μια τεραστια ανθοδεσμη απο κοκκινα τριανταφυλα, μεσα ειχε μια καρτα που εγραφε οτι εχει κλεισει για το βραδυ δειπνο σε εστιατοριο και ενα κοσμημα για το λαιμο (για να το φορεσω στο δειπνο )....ψαρουκλες !χαχα ψαρωσατε ? φυσικα το περασαμε και εμεις στο στυλ "εχουμε και επετειο σημερα ","α ναι ! ..καλα θα παω τον μπεμπη στο γιατρο ειδες το βιβλιαριο ?"

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Γεια σας!

εγω να δω ποτε θα το παρω αποφαση ..εχω τον φοβο πως αν βγω εγω παγανια θα πρεπει να χτυπησει συναγερμος να μαζευτουν γυναικοπαιδα μεσα

άντε να το πάρεις απόφαση και εσύ και να το γράψεις μήπως μου έρθει και εμένα:D ...

Σημερα πηγαμε παιδιατρο ο μπεμπης εφτασε αισιως τα 5200 ,πηρε σε 1 μηνα 2200!!γομαρακι θα γινει αν συνεχισει ετσι

ακουσα και τις κλασικες ατακες του παιδιατρου ,να μην το ταιζω καθε 1 ωρα το βραδυ γιατι θα γινει πολυ χοντρος και θα κοψει τελειως τον νυχτερινο υπνο ...με λιγα λογια να του δινω με ρεγουλα δηλ να τον εχω σε διαιτα??:confused:

μπράβο σας :Dδεν τους κάνεις καλά με τίποτα τους γιατρούς τελικά:evil:

Σημερα εχουμε εμεις επετειο, το πρωι ελαβα μια τεραστια ανθοδεσμη απο κοκκινα τριανταφυλα, μεσα ειχε μια καρτα που εγραφε οτι εχει κλεισει για το βραδυ δειπνο σε εστιατοριο και ενα κοσμημα για το λαιμο (για να το φορεσω στο δειπνο )....ψαρουκλες !χαχα ψαρωσατε ? φυσικα το περασαμε και εμεις στο στυλ "εχουμε και επετειο σημερα ","α ναι ! ..καλα θα παω τον μπεμπη στο γιατρο ειδες το βιβλιαριο ?"

να τα χιλιάσατε !!!! οκ δεν είμαι μόνη αν και να σου πω την επόμενη μέρα από μένα είχε επέτειο μια συνάδελφος στη δουλειά 23 χρόνια παρακαλώ και έλαβε ανθοδέσμη.........λες να τρωει κέρατο (μπουουου φτού μου κακία και δεν μου πάει:cool:)

w3OKp3.png

εγώ αλήθεια ψάρωσα!!

στις 6 έχω μάθημα οδήγησης με δάσκαλο, για να τα ξαναμάθω, γιατί ο άντρας μου όποτε παίρνω το αυτοκινητο, είναι κι αυτός μέσα, αλλιώς δεν τολμώ, λέει ότι χάνει χρόνια από τη ζωή του:|

Είναι η τελευταία μου ελπίδα:oops:

Διαφημίσεις

Κριστίνα μην ψαρώνεις, μόνη της καλέ την έστειλε στον εαυτό της για να πάρει λίγο τα πάνω της! Εντάξει, παγώσατε και για σήμερα!

Βασούλα εγώ πάντως τσίμπησα με τη μία και ότι ετοιμαζόμουνα να σε ρωτήσω αν έχεις βγάλει κανένα γεύμα! Μπουαααα!

mGKop3.png60Jvp3.png

χαχαχαχα εγώ δεν ψάρωσα καθόλου γιατι με νεογεννητο και ολη την κουραση παλι καλα που το θυμηθηκατε! Κι εμεις ειχαμε πριν λιγο καιρο, και ενω πηγε να μου παρει δωρο, μαλιστα ητνα ολο χαρα ελεγε οτι μιας και μου εκανε ςκαι οτ μωρακι μας το δωρο θα ειναι διπλο, τελικα γυρισε με αδεια χερια, δεν βρηκε τιποτα λεει και απο τοτε το δωρο ειναι αφαντο! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

εγώ αλήθεια ψάρωσα!!

στις 6 έχω μάθημα οδήγησης με δάσκαλο, για να τα ξαναμάθω, γιατί ο άντρας μου όποτε παίρνω το αυτοκινητο, είναι κι αυτός μέσα, αλλιώς δεν τολμώ, λέει ότι χάνει χρόνια από τη ζωή του:|

Είναι η τελευταία μου ελπίδα:oops:

Παλαντι ειχα παρει το διπλμα στα 18. Πηρα το αυτοκινητο μου μετα απο 10 χρονια. οτνα αδηγουσα με αλλον τα εκανα μανταρα, τελικα εκανα 1 , μονο 1 μαθημα με δασκαλο ετσι τελικα να ξεφοβηθω, να μαθω τον ογκο του αυτοκινητου, πηγα και το δρομολογια στη δουλεια μου που θα εκανα καθημερινα και αυτο ηταν!!!!

Μετα με το αυτοκινητο σου και μονη σου ειναι πολυ καλυτερα...ΜΟΝΗ σου, βαλε και μουσικουλα και μετα απο λιγο καιρο θα εισαι ντραιβερ σουπερ!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εγώ πάντως ψάρωσα!!! Τι ρομαντικό! (σκέφτηκα η αφελής! :lol::lol: )

Παιδιά να είστε αγαπημένοι! :)

Κι εμεις ειχαμε πριν λιγο καιρο, και ενω πηγε να μου παρει δωρο, μαλιστα ητνα ολο χαρα ελεγε οτι μιας και μου εκανε ςκαι οτ μωρακι μας το δωρο θα ειναι διπλο, τελικα γυρισε με αδεια χερια, δεν βρηκε τιποτα λεει και απο τοτε το δωρο ειναι αφαντο! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχα :lol::lol::lol: καλά εμένα αυτό μου φαίνεται σαν σκασιαρχείο...:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...