Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τι να πεις...Κατέβασε τα καλοκαιρινά!!!

Θα μας κάνει η Αφροδίτη επίδειξη wrap έχει βρει ένα πολύ ωραίο δέσιμο. Εγώ ξέρω ένα πολύ απλό!

Σου έχω στείλει ένα πμ στο parents.gr. Αλήθεια γιατί δε μπορώ να στείλω π.μ εδώ;

Πάω γιατί κουτουλάω....Μπονουί!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σπερα....

ετσι για να θυμηθουμε τα παλια, εχω στον ωμο μου το παπαγαλακι-θερμαστρακι που δεν ηρεμει μετα το ατομικό του ρεκορ, 39.5 εφτασε το πουλακι μου κ ετρεμε ολοκληρο. τωρα ανοιξε λιγο τα ματια του αλλα πολυ ανησυχια!

αυλα, ωραιος γιατρος...

Καλά θα σας ενημερώσω αύριο για τις εξελίξεις..

Για το άλλο το θέμα που συζητάτε τώρα....εμένα μου πήρε η sofuka δώρο ένα σλίνγκ αλλά δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει ακομα....Μήπως είναι μικρή ακόμα (δυο μηνών) για να την βάλω; Δε ξέρω ρε κορίτσια αλλά αισθάνομαι ανασφάλεια.....μήπως λασκάρει το σύστημα και πέσει η μικρή.

Για να είμαι ειλικρινής..δεν έχω κάνει ακόμα δοκιμή...(μη βρίζεις σοφούκα)....

age.png

Διαφημίσεις

Αyla, δεν πέφτει με τίποτα, τώρα να τη βάλεις, μεγαλώνοντας παίζει να διαμαρτύρεται...

Κι εγώ έχω ρούχα σας κομπάρα!!! Τα αφήνεις από δω κι από κει για να έχεις καβάντζες, ε;;;

Αyla, δεν πέφτει με τίποτα, τώρα να τη βάλεις, μεγαλώνοντας παίζει να διαμαρτύρεται...

Κι εγώ έχω ρούχα σας κομπάρα!!! Τα αφήνεις από δω κι από κει για να έχεις καβάντζες, ε;;;

πλακα κανεις??? Τι σου αφησα εσενα? Α, και γω εχω τα ρουχα της Ληδας, πλυμενα σιδερωμενα... Ελπιζω να σας δω την κυριακη κ να τα φερω.

Σματς στον Άγγελάκο μας...

Αφρο έχω εδώ την γκαρνταρόμπα σου ακόμα...

τωρα το μπουφανακι να σου πω να το κρατησεις για τον μικρο σου??? ουτε στο νυχι δε θα μπαινει στον Αγγελο πια!

Αυλα, να πεσει απο τους κρικους αποκλειεται!!! Κανε λιγη εξασκηση, αξιζει τον κοπο!

Διαφημίσεις

Όχι, το mei tai δεν έχει πρόβλημα, μόνο το πάουτς έχει συγκεκριμένο μέγεθος....

thx!!

σπερα....

ετσι για να θυμηθουμε τα παλια, εχω στον ωμο μου το παπαγαλακι-θερμαστρακι που δεν ηρεμει μετα το ατομικό του ρεκορ, 39.5 εφτασε το πουλακι μου κ ετρεμε ολοκληρο. τωρα ανοιξε λιγο τα ματια του αλλα πολυ ανησυχια!

αχου τον μωρε το καημενουλη!!!!!:(:(:(

και απο μενα φιλακι στο μυτακι του παρακαλω, ελπιζω να γινετε γρηγορα καλα!!!!!!

παω να απλωσω και την κανω για υπνο και εγω γιατι και η δικια μου ανησυχη ειναι 2 νυχτες τωρα και αν δε με αφησει και σημερα να προλαβω να κοιμηθω λιγακι τουλαχιστον!!

φιλακια σας...

ps. το dafaki που εξαφανιστηκε σημερα και η yioupiγιαγια??????

γενικα πολυ νέκρα επεσε σημερα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

γεια σας σας διαβασα αλλα ειχα δουλιτσες κ καφεδακι με φιλη σημερα..πηγα κ στον οστεοπαθητικο που ειχαμε παει την ερατω πριν 7,5 μηνες και με ισιωσε!!!μου εδωσε κ κατι ασκησεις κ αυτες ειναι το πιο δυσκολο κομματι γμτ, ΒΑΡΙΕΜΑΙ να τις κανω καθε μερα!!!!!μακαρι να ειχα το χρονο να πηγαινω κολυμπι, το προτιμω 1000 φορες αλλα που χρονος γμτ γμτ!!!!!:mad:

αυλα γεια σου κ απο μενα, η ερατω μπηκε στο μει ται 4 ημερων πρωτη φορα, τολμησε το, αξιζει!!

καλα εσυ μυρτω "εχεις δοκιμασει τα παντα"!γου-α-ου!:tongue:μου βαζετε ιδεες με το ραπ!:rolleyes:

σας φιλω τα λεμε αυριο!

Καλημερα από εμένα και τον νέο μου εαυτό!

Ναι χτες ξέχασα να σας πω ότι πήγα για αποτρίχωση και δεν θα με φοβηθούν οι μαίες στο Λητώ όταν θα ξεπροβάλλω....

Επίσης: Η Άννα κοιμήθηκε μέχρι τις 7.45 (καλά με ένα ξύπνημα στις 5.30 για γαλα) αλλά παιδιά το γεγονός ότι κοιμάται μόνη στο κρεβάτι της είναι για μένα ένας παράδεισος...

Και το καλύτερο είναι ότι δεν θέλει το δικό μου. Θέλει το δικό της !!!!! Είμαι τρισευτυχισμένη...

Πάρτε και ένα ανεβαστικό σούπερ τραγουδάκι

cU5xPEW8YqU

Επεξεργάστηκαν by felinidoc

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...