Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α παιδιά, για το Αρκ φέστιβαλ, εχτές λέει γινόταν χαμός! άνθρωποι με εισητήρια δεν κατάφεραν να μπουν! οπότε, δε πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις Λεγκ με 2 παιδιά μόνη σου...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

α παιδιά, για το Αρκ φέστιβαλ, εχτές λέει γινόταν χαμός! άνθρωποι με εισητήρια δεν κατάφεραν να μπουν! οπότε, δε πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις Λεγκ με 2 παιδιά μόνη σου...

Οκ με έπεισες!

Θα πάω λοιπον στις εξωτικές κουνιες μας όποιες ψήνονται ας κοπιάσουν...

σου εχω στειλει πμ :-)

αφου θα μπει στη διαδικασια η elenikat να το στειλει και προτεινε να στειλει και το μαγιο (εφοσον βρισκεστε εσεις μεταξυ σας), θα το ηθελα, εξαλλου σκεφτομαι η δικια μου ετσι μικροκαμωμενη που ειναι παιζζει να της κανει και του χρονου ή αν την παμε σε κανενα babayswimming και εμεις τωρα το χειμωνα ;)

OK! θα γίνει!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Για κοιτάξτε κορίτσια και αυτό το πάρκο που φτιάξανε στο Πεδίον του Άρεως! κι εκεί δεν μπορούμε να βρούμε μια γωνίτσα να συναντιόμαστε; ε;

http://athensville.blogspot.com/2010/09/to-o.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Athensville+(athensville)

Λεγκ, όλα τα φόλιο που έχω δει είναι ντοσιέ μεγάλα. Συνήθως μεγαλύτερα από Α4, πχ. Α3 ή κάτι ενδιάμεσο. Αν και θα ήταν ωραίο σε φωτογραφικό άλμπουμ, οι περισσότεροι προτιμούν αυτά τα ντοσιέ με τους κρίκους και μεγάλες νάιλον τσέπες που μέσα βάζουν τις δουλειές κολλημένες σε χαρτόνι. Δεν είναι τόσο ωραίο, αλλά είσαι σίγουρος ότι δεν θα πάθει τίποτα η δουλειά σου, συνήθως το αφήνουν στον ενδιαφερόμενο για λίγες μέρες... Καλό είναι οι εκτυπώσεις να είναι καλής ποιότητας και στην τελευταία σελίδα (ή στην πρώτη, ή και στις 2) να έχεις τα στοιχεία σου, ποιά είσαι, πού θα σε βρουν κλπ.

Για την προηγ. συζήτηση να προσθέσω ότι και η Σεμέλη δεν άρχισε θαυματουργά να πηγαίνει στο δωμάτιο μόνη για να ηρεμήσει, και ούτε μπόρεσα ποτέ να την αγνοήσω πλήρως την ώρα που έκανε έτσι μες στα πόδια μου. Απλά κάποια στιγμή την τσουβάλιαζα και την πήγαινα σηκωτή στο δωμάτιο λέγοντας κάτι του τύπου "καταλαβαίνω ότι έχεις θυμώσει, αλλά δεν γίνεται να μας ενοχλείς όλους, όταν ηρεμήσεις έλα". Και προφανώς χρειάστηκε πολλές πολλές (ΠΟΛΛΕΣ) φορές μέχρι 1ον) αυτό να γίνει δεδομένο γι' αυτήν και 2ον) να καταλάβει αργότερα ότι όντως τη βοηθάει και να το αποζητά από μόνη της. Αυτό το τελευταίο νομίζω ήταν και το σπουδαιότερο γιατί βασικό πρόβλημα σ' αυτές τις καταστάσεις είναι ότι κάποια στιγμή το πιτσιρίκι αντιλαμβάνεται ότι παραλογίζεται αλλά δεν θέλει/ντρέπεται/δεν το αφήνει το πείσμα του να κάνει πίσω. Καταλαβαίνει ότι πάλι εσύ τα λες σωστά κι εκείνο λάθος κι αυτό μπορεί να το πληγώσει πάρα πολύ...Κι εκεί έρχεται η αληθινή υστερία που ούτε εσύ ούτε εκείνο βλέπετε φως στο τούνελ... Εγώ το είδα πολύ καθαρά το στάδιο που κατάλαβε ότι τη βολεύει να ηρεμήσει μόνη της γιατί δεν χρειαζόταν να χάσει "μούρη". Και βέβαια, ακόμα και τώρα εγώ είμαι αυτή που πάω μετά και τη βρίσκω και την προσεγγίζω με ό,τι άσχετο και κεφάτο μπορώ να σκεφτώ...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Μπράβω που την έμαθες να διαχειρίζεται τον θυμό της... ο Γιάννης από την άλλη θεωρεί ότι ο θυμός του αφορά τους πάντες και σου κολλάει από δίπλα ενω ταυτόχρονα σου φωνάζει "άσε με! Φύγε!"...ωραίες καταστάσεις...

Και τώρα ζούμε μια ωραία κατάσταση... δεν ήθελε να κοιμηθεί νωρίς και παίζει με τα νεύρα μας με κάθε λογής βλακείες! Ακόμα ξύπνιος είναι...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Για κοιτάξτε κορίτσια και αυτό το πάρκο που φτιάξανε στο Πεδίον του Άρεως! κι εκεί δεν μπορούμε να βρούμε μια γωνίτσα να συναντιόμαστε; ε;

http://athensville.blogspot.com/2010/09/to-o.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Athensville+(athensville)

Καταπληκτικό πάρκο!

Τελικά αύριο θα πάτε Πικιώνη?

Γιατί αν είναι τώρα που πήρα το κολάι με το τιμόνι να κάνω και μια δοκιμαστική οδήγηση και προς τα εκεί (με βοηθό βέβαια)

Καλημέρααααα

Απολογισμός χθεσινής ημέρας... μία μελανια στο δευτερο μάγουλο και μία βαρβάτη στο πιγούνι του νικόλα. Ένα μάτι βουλωμένο σε θοδωρή από κάτι μπουκέτα που πέσανε στις κουνιες ανάμεσα σε σόζω και τον Λάμπρο (μεγαλύτερος, διπλάσιος και αρκετά επιθετικός) και το χειρότερο ότι κατευχαριστήθηκε το καθικι μου... ούτε εκλαψε για το μάτι ούτε για τις φάπες, μέσα στα χαμόγελα ήταν.

Πρωινός απολογισμός από άυπνους γονείς... ένα σκουλαρίκι μέσα στο σιφονι και μία φρουτόκρεμα καπέλο στο νικόλα (μόνος του το κανε παρόλο που μέσα στο μυαλό μου ήταν)

Συμβουλές τις ημέρας... ποτέ μα ποτέ μην αφήνετε το τρενακι του μεγαλύτερου γιου σας δίπλα στη βιβλιοθήκη γιατί θα βρείτε τον μικρότερο γιο σας στο δεύτερο ράφι να σας πετάει βιβλία. Επίσης ποτέ μα ποτέ μην καθαρίζετε το καναρίνι όταν το μωρό είναι ξύπνιο γιατί θα βρεθεί το μωρό πάνω στο κλουβι ζατζομένο και άντε να το βγάλεις... επίσης άντε να βρεις πτηνοψυχιατρο!

Διαφημίσεις

Καλημερα

Ζορικη μερα η σημερινη απο το πρωι... τρυπα στο στομαχι θα κανω με τη δουλεια, μαλλον καλυτερα με την κουρασή μου.... θελει συγκέντρωση η δουλειά κ που ουτως η αλλως δεν την εχω ευκολη, ποσο μαλλον αμα εχω 3 μερες τουλαχιστον αυπνη.

Τουλαχιστον το τελευταιο 24ωρο η Δαναη ειναι ενα παιδι ζηλευτο!

Χλωμη και γω για σημερα, ειμαι ψοφια κ εχω κ κατι ψωνια να κανω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...