Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

1. και τα δύο αγκαλιά

μπορεί όμως να μη θέλει, οπότε,

2. του προτείνεις να κάνετε κάτι καθιστικό, που του αρέσει πολύ

μπορεί όμως και πάλι να μη θέλει, οπότε,

3. του τονίζεις τα προτερήματα του να είναι μεγαλύτερος (δείξε μου πως τρέχεις!! έλα να μετρήσουμε!! έλα να πούμε παράξενες λέξεις!!!) και σε όλα τα παιχνίδια αυτού του είδους, τον αφήνεις να κερδίσει, λέγοντας ότι η Φίφη είναι μικρή ακόμα

Αν και πάλι δε θέλει,

4. να πει αυτός πράγματα στην Φίφη, να την "διδάξει", να το παίξει "δάσκαλος"

Αν και πάλι δε θέλει,

5. Έχεις φτάσει σε μεγάλο ζόρι, οπότε παίρνεις βαθιές ανάσες, μετράς μέχρι το 20 και του λες ήρεμα, ότι τον καταλαβαίνεις, ΑΛΛΑ δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο για να τον βοηθήσεις. Και το επαναλαμβανεις αυτό συνέχεια, με στόχο να τον κάνεις να βαρεθεί και να πάει σε άλλη παραλία :P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η Δαναη δεν σταματαει, δεν ηρεμει μονη της οση ωρα και αν περασει.

Μέσα στην κρισάρα του θέλει αγκαλιά! Κια όρθια αγκαλια!

και η Στεφανια οταν την πιανει να κλαιει χωρις λογο αν αδιαφορησω γινεται αγριο θηριο παθαινει μεγαλη υστερια θα ηρεμησει μονο αν την παρω αγκαλια και ασχοληθω μαζι της αλλιως θα μεινει μεχρι αυριο να πλανταζει και να χτυπιεται

Νομίζω ότι το 80% οφείλεται στη ζήλεια του που έχω την Ιφι αγκαλιά, ή που τη θηλάζω κτλ...

και εγω ετσι πιστευω συμβαινει λογω μαμακιασης στη Στεφανια παντως ειναι αποδεδειγμενο απο εκει ξεκινανε ολα

Π.Μ (Προ μπεμπη) ηταν πολυ συνεργασιμη αρκει να ασχολιομουν εγω συνεχεια μαζι της

Μ.Μ (Μετα μπεμπη) τις πρωτες μερες δηλαδη ωρες η κατασταση εφτασε στα ορια,εγω λογω καισαρικης δεν μπορουσα να ασχοληθω μαζι της και ασχολιομουν μονο με τον μπεμπη ,γιαυτο παθαινε (και παθαινει )τις μεσονυκτιες κρισαρες οταν ξυπναει και εχω τον μπεμπη και δεν με εχει διπλα της

οσο ελειπα στο μαιευτηριο καθονταν με την γιαγια μια χαρα συνεργασιμη σε ολα μετα δεν ηθελε να την κανει τιποτα , ουρλιαζε στο μπανιο ,στο ντυσιμο εγινε αλλο παιδι μεχρι που εγω ασχοληθηκα ξανα μαζι της

Μαρινα μετα την βαφτιση εκανε ετσι γιατι πρεπει να ζηλεψε πολυ εκεινη την μερα που η μικρη ηταν η πρωταγωνιστρια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα!

Δεν σας προλαβαίνωωωωωω....

Ελένη, για τη ζήλεια νομίζω ότι έχεις δίκιο. Και η Σοφία τα ίδια κάνει με την Ιφι -βέβαια από τότε που περπάτησε είναι λίγο καλύτερα. Όταν πατήσει τις φωνές όμως δεν σταματάει με τίποτα μέχρι να περάσει το δικό της. Κι ο Κωστής βεβαιως αντιγράφει τα καμώματά της, μιας και βλέπει ότι όσο να' ναι έχουν καποια πέραση.:?

Σοφούκααααααα. Που είσαι? Έλα να μας βάλεις στη θέση μας:tongue:

Και για να κλείσω με κάτι ευχάριστο, εχθές πήγα στον Αλκίνοο στο Λυκαβηττό!:D:D

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

1. και τα δύο αγκαλιά

μπορεί όμως να μη θέλει, οπότε,

2. του προτείνεις να κάνετε κάτι καθιστικό, που του αρέσει πολύ

μπορεί όμως και πάλι να μη θέλει, οπότε,

3. του τονίζεις τα προτερήματα του να είναι μεγαλύτερος (δείξε μου πως τρέχεις!! έλα να μετρήσουμε!! έλα να πούμε παράξενες λέξεις!!!) και σε όλα τα παιχνίδια αυτού του είδους, τον αφήνεις να κερδίσει, λέγοντας ότι η Φίφη είναι μικρή ακόμα

Αν και πάλι δε θέλει,

4. να πει αυτός πράγματα στην Φίφη, να την "διδάξει", να το παίξει "δάσκαλος"

Αν και πάλι δε θέλει,

5. Έχεις φτάσει σε μεγάλο ζόρι, οπότε παίρνεις βαθιές ανάσες, μετράς μέχρι το 20 και του λες ήρεμα, ότι τον καταλαβαίνεις, ΑΛΛΑ δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο για να τον βοηθήσεις. Και το επαναλαμβανεις αυτό συνέχεια, με στόχο να τον κάνεις να βαρεθεί και να πάει σε άλλη παραλία :P

Ενταξει, παμε κατευθεια στο Νο5, το οποιο το μονο που προσφερει ειναι να μην παθω εγω εγκεφαλικο, λογω των αναπνοων. Ολα τα αλλα εχουν δοκιμαστει κ αποτυχει πολλακις (στην ιδια κριση μιλαω)! Και στο 5, δεν εχεις καμια ελπιδα να βαρεθει, παρα μονο να εχει εξαντληθει απο το κλαμμα και τις πολλες επαναληψεις, οποτε να ειναι πιο ευκολο η επανάληψη καποιου τρικ που εχει ηδη αποτυχει 3-4 φορες να πιασει. Και συνηθως αυτο το τρικ θα αφορα ειτε αγκαλια κ ξεκινημα καποιας ιστοριας που αρχικα θα αρνηθει, αλλα μετα θα της τραβηξει το ενδιαφερον, ειτε πειραγμα προς καποιον τριτο (Αγγελο ή μπαμπα: ¨καλε δες πως ειναι ετσι αυτος¨ ή ¨τι χαζομαρες κανει¨ κτλ), ειτε , ειτε ... Ομως ολα αυτα αφου εχει ριξει το απειρο κλαμα, ουρλιαχτο κτλ. και εννοειται οτι οταν της παιρναει κ της πεις γιατι το εκανε αυτο, χαζογελαει σαν μαϊμού που ειναι κ κανει μορφασμους κ παραδεχεται γελωντας οτι δεν επρεπε κτλ...

Ενταξει, παμε κατευθεια στο Νο5, το οποιο το μονο που προσφερει ειναι να μην παθω εγω εγκεφαλικο, λογω των αναπνοων. Ολα τα αλλα εχουν δοκιμαστει κ αποτυχει πολλακις (στην ιδια κριση μιλαω)! Και στο 5, δεν εχεις καμια ελπιδα να βαρεθει, παρα μονο να εχει εξαντληθει απο το κλαμμα και τις πολλες επαναληψεις, οποτε να ειναι πιο ευκολο η επανάληψη καποιου τρικ που εχει ηδη αποτυχει 3-4 φορες να πιασει. Και συνηθως αυτο το τρικ θα αφορα ειτε αγκαλια κ ξεκινημα καποιας ιστοριας που αρχικα θα αρνηθει, αλλα μετα θα της τραβηξει το ενδιαφερον, ειτε πειραγμα προς καποιον τριτο (Αγγελο ή μπαμπα: ¨καλε δες πως ειναι ετσι αυτος¨ ή ¨τι χαζομαρες κανει¨ κτλ), ειτε , ειτε ... Ομως ολα αυτα αφου εχει ριξει το απειρο κλαμα, ουρλιαχτο κτλ. και εννοειται οτι οταν της παιρναει κ της πεις γιατι το εκανε αυτο, χαζογελαει σαν μαϊμού που ειναι κ κανει μορφασμους κ παραδεχεται γελωντας οτι δεν επρεπε κτλ...

!!!!!!!!!!!!!

Ακριβώς έτσι!!!!

Και μετά σκέφτομαι! Μπας και πρέπει να αντιδρούμε κι εμείς έτσι? Μπας και μας καταλάβει κανείς? Θα τα κάνω στο Χαβιέ ο οποίος μου τη λέει από πάνω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!Σκιαζομαι βεβαια λιγο να κυνηγαω δυο παιδια μονη μεσα στο γκαζι:rolleyes:

Ποια παιδια μωρη τρελλη; Ειναι πολυ αργα για να παρουμε παιδια μαζι κ αυριο εχουν πρωινο ξυπνημα. Αληθεια τωρα,ψηνεται καμια σας; Εγω το λεω τωρα...

Ξεκινάει 5,30 το απόγευμα πάντως

xanp σε ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ νόμιζα ότι έπρεπε να βάλω ένα δείγμα απ'τη δουλεια μου σε ένα- δυο φύλλα, αλλά αυτο που λες έχει περισσότερο λογική.

μα τελικά αυτή η πεντάδα δούλεψε, έστω και αν πήρε πολύ ώρα, έστω και αν συνδυάστηκαν δύο λύσεις ταυτόχρονα, έστω και αν κάποια δεν δούλεψε.

Μη τα θέλετε όλα δικά σας βρε, τώρα μπορεί της Δανάης να της παίρνει 1 ώρα να ξεπεράσει τη κρίση, αλλά με την επανάληψη και την ηλικία αυτό θα μειωθεί!

Ναι Λενίτο, στο Χαβιέ πρώτα το τεστ!!! Ειδικά το παιχνίδι "λέμε ό,τι μας κατέβει" πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθεί :D και μη το γελάς... αν ο Αλέκος πάνω στη κρίση, έβλεπε εσάς να κάνετε τρέλες, θα σας κοιτούσε με το στόμα ανοιχτό και η κρίση θα περνούσε στο πι και φι :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...