Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ρε Μητσάρα!!!! Απλά δεν παίζεται!

Πάντως για τις μυθοπλασίες μην ανησυχείς! Είναι λογικό! Έπίσης έχει φαντασία το παιδί που είναι δείγμα εξυπνάδας.

Ο Αλέκος κάνει το άλλο! Μέσα στην κρισάρα του θέλει αγκαλιά! Κια όρθια αγκαλια! Είναι μάλλον τρόπος να ηρεμήσει. Δεν φεύγει μακριά ούτε θέλει να είναι μόνος του. Δεν μπορώ να του αρνηθώ την αγκαλιά. Μήπως όμως έτσι δεν μπορεί τελικά να διαζειριστεί την κατάσταση μόνος του?

Η τσολούφα από τις 2.30 μέχρι τις 5.30. Ήθελε παιχνίδια! Μα είναι στα καλά τους????

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αχ, ωραια τα λετε για την αντιμετωπιση, αυτα προσπαθω κ γω, αλλα εχω ενα μεγαλο προβλημα: Η Δαναη δεν σταματαει, δεν ηρεμει μονη της οση ωρα και αν περασει. Ειναι απο τα παιδια που απο βρεφος, δεν την ξεχναγες με τιποτα. Δεν ηταν τυχαιο που δεν καταφερνε να την κρατησει κανεις αλλος οσο ηταν μικρη (ουτε ο μπαμπας της) γιατι αφου εφευγα δεν σταματαγε μεχρι να γυρισω, ενω βλεπεις τωρα τον Αγγελο (την ανηψια μου, τον Θοδωρη και αλλα παιδακια) μπορεις να του αποσπασεις την προσοχη με το πιο χαζο πραμα. Με την Δαναη αυτοπ απλα δεν παιζει. Κλαιει κ αφου δεν πιανει η λογικη μπαινω κ γω στο παιχνιδι της και παλι δεν....

Διαφημίσεις

Α ρε Μητσάρα!!!! Απλά δεν παίζεται!

Πάντως για τις μυθοπλασίες μην ανησυχείς! Είναι λογικό! Έπίσης έχει φαντασία το παιδί που είναι δείγμα εξυπνάδας.

Αυτό ακριβώς!!! Δεν υπάρχει πιο όμορφο και μαγικό πράγμα απ'τη φαντασία των παιδιών... εγώ πολύ τη ζηλεύω κι οσο πιο σουρεάλ είναι τόσο πιο καλα ;)

Κανα πορτοφόλιο καλε; τίποτα; βοηθάτε χριστιανοί μπας και βρούμε καμια δουλεια

Καλημέρα σας....Λέγκω το πορτοφόλιο είναι ένα ντοσιέ με δείγμα από τις δουλειές σου μέσα...Βγάλε σε καλή εκτύπωση μέρος από τις δουλειές σου, αυτές που θεωρείς καλές και βάλτες μέσα ώστε να τους δείχνεις δείγμα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

.

Ο Αλέκος κάνει το άλλο! Μέσα στην κρισάρα του θέλει αγκαλιά! Κια όρθια αγκαλια! Είναι μάλλον τρόπος να ηρεμήσει. Δεν φεύγει μακριά ούτε θέλει να είναι μόνος του. Δεν μπορώ να του αρνηθώ την αγκαλιά. Μήπως όμως έτσι δεν μπορεί τελικά να διαζειριστεί την κατάσταση μόνος του?

α, ακριβως το ιδιο!!!!

Το θέμα είναι πώς θα τα αντιμετωπίσουμε....

όπως λέει το ντανσεμάκι, στον λίγο χρόνο που μας μένει ελεύθερος από τις υποχρεώσεις μας. Μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο? (μπορούμε, αλλά δε τα συμπάθησα ποτέ αυτά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης :tongue: )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διάβασα για τις κρίσεις που λέτε...Και εμένα ο μικρός μου δεν έχει τέτοια ξεσπάσματα που λέτε απλά καμιά φορά νευριάζει λέει ένα θέλω να μείνω μόνος μου και πάει στο δωμάτιό του και μετά από ένα λεπτό μια χαρά πάλι.Και πάει παιδικό από 2 ετών.Ίσως να είναι και στην ιδιοσυγκρασία του κάθε παιδιού...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω για σας σήμερα επειδή είχαμε μια τέτοια κρίση πριν φύγω από τη δουλειά έχει χαλάσει όλη η άυπνη διάθεσή μου... Νιώθω λες και κάτι δεν πάει καλά, δεν μπορώ να το αγνοήσω και να μην με επηρεάζει...

Πιο πολύ δικό μου είναι το θέμα τελικά...

Α να σας πω ένα χτεσινό: κάτι είπα στη Μαρίνα ότι δε μπορεί να κάνει, και αρχιζει και φορτώνει το μαμμούδι. Έρχεται προς τα εμένα τρέχοντας, φωνάζοντας, με τα φρύδια σμιγμένα, το χέρι παρατεταμένο για καμιά ανάστροφη. Παίρνω θέση τερματοφύλακα, την αρπάζω αγκαλιά και τη γαργαλάω στο πλευρό, κάνοντας πως της τρώω τον πωπό. Ξεκαρδίστηκε και το ξέχασε.

Μια πολύ ωραία εκτόνωση επίσης είναι το κρεβάτι-τραμπολίνο!!!! jump jump jump jump!!!!!!!!!!!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Λενίτο, εφόσον ο Αλέκος πιέζεται για κάτι, κι εφόσον εσείς δεν μπορείτε να του κάνετε το χατήρι για τους δικούς σας λόγους, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να σε βάλει σε σκέψεις.

Το να μη θέλει ένα παιδί το σχολείο, πάει να πει ότι το κλίμα εκεί δεν του πάει. Εκεί πρέπει να στραφούν οι σκέψεις σου, όπως επίσης και να προσδιορίσεις χρονικά πότε είναι αυτές οι κρίσεις: ακολουθούν ή προηγούνται κάποιου γεγονότος? είναι πάντα πρωϊνές? για πες...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Αχ με έχετε φρικάρει με αυτά που διαβάζω! Δηλαδή συμβαίνουν συχνά και πόσο έντοντα σε κάθε παιδάκι? Νεύρα έχουμε και εμείς φυσικά ειδικά αν ξυπνήσουμε στραβά, τσιρίζει, δε θέλει να κατουρίσει ενώ κατουριέται, δεν ξέρει τι θέλει κλπ νόμιζα ότι φταίει το ότι ακόμα δε συνενοείται καλά οπότε προσπαθούσα είτε να του προσφέρω νερό, είτε να παίξουμε, είτε να τον πάω για τσίσα (ω ναι πιάνει κι αυτό!). Αν δεν γίνει δουλειά με αυτά, στώνομαι στα πατώματα παίρνω τα αγαπημένα του ανθρωπάκια και κάνω ότι παίζω, μετά από λίγο μαζεύεται δίπλα μου να παίξει κι αυτός, τον αγνοώ γιατι΄αλλιώς μπορεί πάλι να στραβώσει και κάποια στιγμή παίζουμε μαζί και ψιλοηρεμεί μέχρι να ξαναστραβώσει! Αν δεν πετύχει κι αυτό, τον παραμυθιάζω με κάτι π.χ. νεράιδα που ήρθε και δεν τον βρήκε κλπ ή τον παίρνω καμιά βόλτα έξω. Αν δε θέλει και συνεχίζει τη γκρίνια απλά τον αφήνω να ξεσπάσει. Η αλήθεια είναι ότι πολύυυυ έντονο ξέσπασμα που μας χτύπησαν και το κουδούνι οι γείτονες να δουν τι συμβαίνει ήταν το απόγευμα μετά τη βάφτιση της μικρής, έκλαιγε με αναφιλητά επί 1,5 ώρα και τσίριζε, ούτε αγκαλιά, ούτε τίποτα τον έκανε καλά!

Αυτά και από τη δική μου εμπειρία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Έτσι όπως τα λες είναι Μαρίνα.

Μαρία ο Αλέκος δεν ήθελε να πάει σχολείο την προηγούμενη βδομάδα που ήταν η 1η βδομάδα μετά τις διακοπές. Και πάντα γυρνάει χαρούμενος. Δεν είναι το κλίμα εκεί.

Αλλά και σήμερα που δεν πήγε σχολείο επειδή έχει ψωμαρρώστιες, ήθελε να πάει σχολείο και βασικά δεν ήθελε εγώ να φύγω για δουλειά.... Σου λέει θα μείνω σπίτι να μείνει και η μαμά μαζί!

Νομίζω ότι το 80% οφείλεται στη ζήλεια του που έχω την Ιφι αγκαλιά, ή που τη θηλάζω κτλ... Γενικά δεν έχει συγκεκριμένες ώρες που τον πιάνει. Θα έλεγα ότι το μόνο κοινό είναι ότι εγώ κάνω κάτι με την Ιφιγένεια. Οπότε πρέπει να του τη δίνει... και γι αυτό ζητάει αγκαλιά τόσο επίμονα!

Εγώ τί κάνω? Αφήνω το μωρό (που θα αρχίσει να ουρλιάζει γιατί γι αυτό την έχω αγκαλιά) και πάω εκεί? του εξηγώ? προσπαθώ να τον κάνω να ξεχαστεί??? (λέμε τώρα)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...