Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ω, ναι. Απ' το δημοτικό περικαλώ, αλλά πάντα σε διαφορετικά τμήματα. Έχω μάλλον να τον δω από το 95, όπως και όλους τους υπόλοιπους.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέγκω, ευχαριστώ πολύ για τις φώτος!! Καταπληκτικές!!! Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου με τα επίσημα πλέον ονόματά τους!!

Η γκαστρουλα μας τι κανει? Πως την παλευεις με δυο παιδακια αγριμακια κ εγγυος? Ποτε θα μας ξαναρθεις Αθηνα μπας κ καταφερουμε να γνωριστουμε κ απο κοντα?

Kαλά είμαι... μόνο όταν αδειάζει το στομάχι μου έχω απίστευτες καούρες, και ψάχνω απεγνωσμένα κάτι να μου κάνει όρεξη... ευτυχώς όμως κιλό δεν έχω πάρει... στα ίδια είμαι...Πως θα μεγαλώσει αυτό το μωρό στην κοιλιά μου δεν ξέρω...θα με ξεζουμίσει!!:rolleyes:

Αθήνα δύσκολο να ξανανέβω πριν το επόμενο καλοκαίρι...

Εμείς καλά. Αρχίσαν τα νήπια σήμερα. Ευτυχώς ο Γιάννης βρήκε 2 γνωστά παιδάκια από τον παιδικό και ηρέμισε κάπως γιατί χτες είχε τρελό άγχος! Και μάλιστα το ένα κοριτσάκι είναι η Μελίνα... η γυναίκα που θα παντρευτεί...μετά την ξαδέρφη του βέβαια...:tongue:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Εντάξει Λεγκ δεν έχω λόγια! Τρελάθηκα με τις φώτο, σαν από διαφήμιση είναι! Τι να πρωτοσχολιάσω την εμπνευσμένη πρόσκληση, τις φώτο μέσα από το "ματάκι", τις δακτυλομπογιές, τις φούσκες, το σπιτικό σου (γιατί περί σπιτικού πρόκειται και όχι σπιτιού) ή τα κουκλιά παιδάκια σου! Μπράβο σας, να είστε πάντα ετσι ευτυχισμένοι και πραγματικά ήρεμοι αυτό μου βγάζουν οι φώτο σας μια απλή και συνάμα πολύ χαρούμενη οικογένεια, όσο για τις μικροεντάσεις που αναφέρεις κάποιες φορές, μοιάζει ότι καθόλου δεν αφορούν τα άτομα από τις φώτο!

Ροζαλιτάκι μου μιας και είσαι πετσί και κόκαλο και κουβαλάς και το μπεμπέ (το οποίο δεν ξέρω γιατί μου κόλλησε ότι είναι κορίτσι) να σου στείλω τουλάχιστον ένα τρίκιλο που τσίμπησα στις διακοπές και το άλλο πεντάκιλο όλο και κάποια θα το χρειάζεται να το ταχυδρομίσω!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ειδα και γω φοβερες φωτο !!!! Τελεια , τελεια , τελεια !!!

Σας διαβασα αλλα επαθα ενα μπλακ αουτ ... Το Μητσακο θυμαμαι και το αορατο μηχανακι με τη μανιβελα !! πεθανα να γελαω !!!

Τατι μου ελπιζω να μην χαλασε το ονειρο !!!

Βασουλι το κεφαλακι πεφτει πανω στο στερνο σου , δεν χρειαζεται να στηριζετε .

Παλαντιν δεν ειδα φωτο , δεν εχω λογαριασμο στο φβ !

Διαφημίσεις

Αχ ναι κι εγώ πριν πω καληνύχτα να σχολιάσω τις τέλειες ατάκες του Μητσάκου! Όλα τα λεφτά αυτό το παιδί! Βάλε κι εσύ βρε Τζενάκι φόρεμα αφού θέλει το παιδί τη μάνα του κοκέτα!!!!!!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ντιες αν δεν το θες το μαγιό θα το χαρίσω εγώ, έχω να το δώσω σε κοριτσάκι... νεξτ γιερ

σου εχω στειλει πμ :-)

αφου θα μπει στη διαδικασια η elenikat να το στειλει και προτεινε να στειλει και το μαγιο (εφοσον βρισκεστε εσεις μεταξυ σας), θα το ηθελα, εξαλλου σκεφτομαι η δικια μου ετσι μικροκαμωμενη που ειναι παιζζει να της κανει και του χρονου ή αν την παμε σε κανενα babayswimming και εμεις τωρα το χειμωνα ;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα!

Καλα πολυ κουλτουρα φωτο! Για το προσκλητηριο κ το κολαζ, δεν εχω να πω τιποτα καινουργιο, προσκυνησα τοτε! Ειδικα το κολαζ το εχω σε θεση περιοπης στο σπιτι μου! Ειπε κανεις οτι οι ζυγοι δεν ειναι καλλιτεχνικοι;

Ροζι, καλη αρχη στον Γιαννη! Οσο για το ποια θα παντρευτει....χμ, δε λεω ωραιο ονομα το Μελίνα, αλλα ειναι νωρις ακομα να αποφασισει πες του!:tongue:

Οσο για τα κιλα, ενα θα σου πω και σενα και στη ντανσεμ με τις καφριλες που παραγγελνει: ΣΑΣ ΜΙΣΩ!

Λοιπον θα προχωρησω το θεμα των κρισεων μιας και μας καιει ολες (νταξ, σχεδον όλες). Περιμενω πως και πως να μιλησει η Σοφουκα. Να μας πει και για τα μεγαλα, αλλα κ για την Ευτυχια, που δεν εχει μικροτερο αδερφι, που παει ομως σχολειο.

Επισης θυμαμαι πολυ καλα πέρισυ, το παιδακι της φιλης μου της Καναδεζας, 1 χρονο μεγαλυτερο απο τη Δαναη, να εχει παρομοια ξεσπασματα, δεν ειχε αρχισει ομως σχολειο κ ουτε ειχε (τοτε) αδερφακι. Και αναφερω αυτη τη κοπελα μιας και ειναι παρομοιας ιδιοσυγκαρασιας με μας, και μακραν καλυτερης συμπεριφορας απενατι στο παιδι (σε σχεση με μενα τουλαχιστον), ασχολιοταν παρα πολυ και δημιουργικα μαζι του. Και εννοειται οτι κανω γκαλοπ, σε γνωστους κ συναδελφους. Λετε να βρουμε τι φταει στα παιδακια μας κ πιεζονατι τοσο; Ντανσεμ η Σεμελη εχει τετοια ξεσπασματα; Παει σχολειο,ε;

Βεβαια, ενταξει και γω με τον Μητσο, ακομα γελαω! Οπως επισης γελαω και με καποιους απο τους διαλογους της ελληνικης ταινιας που ειδαμε χτες, το «ας περιμενουν οι γυναικες». Αποφασισα αφιερωμα στον ελληνικο κινηματογραφο (στα ελληνικα ντιβιντι δλδ), να δωσω μια δευτερη ευκαιρια βρε παιδι μου... Για πειτε μου, ειδε καμια σας τον κυνοδοντα;

Καλημεραα !

Στις 4:30 μας ξυπνησε σημερα η φακη και μεχρι τις 6 οπου επιτελους σηκωθηκαμε , το παλευαμε να κοιμηθει . Ετσι για να μην ξεχναμε τις παλιες εποχες !

Τωρα γιαυτο που συζητάτε , αν και δεν εχω ακομα προσωπική αποψη , θα ριξω μια ματια στο βιβλιο της Φιλιοζα γιατι δεν θυμαμαι ακριβως τι ελεγε γιαυτες τις καταστασεις .

Καλημέρα! Κι εγώ δεν ξλερω πως έγινε και ξέχασα χθες να σχολιάσω τον Μήτσο με τη μανιβέλα, απλά θεός!!

Λετε να βρουμε τι φταει στα παιδακια μας κ πιεζονατι τοσο; Ντανσεμ η Σεμελη εχει τετοια ξεσπασματα; Παει σχολειο,ε;

Εννοείται πως έχει ξεσπάσματα και η Σεμέλη.(είχε μάλλον, γιατί τώρα έχει μπει σε φάση πολύ καλύτερης συνεννοήσης). Δεν είχε φτάσει βέβαια στο επίπεδο του Μήτσου, να επινοεί την κατάσταση για την οποία θα τα πάρει, αλλά μια χαρά βρίσκεις να φαγωθείς με όλα γύρω σου άμα θες - γιατί άνοιξες την πόρτα, γιατί την έκλεισες, γιατί σ' αυτό το ποτήρι, γιατί με είδες (αφού κρύβεις μόνο τη μούρη σου βρε νούμερο, πως να μη σε δω, κλπ.) Από τα δικά μου γκάλοπ προκύπτει ότι όλα τα παιδιά την περνάνε αυτή τη φάση, κάποια πιο έντονα από άλλα, η εξαίρεση της Μαρίνας απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα. Και ναι, η Σεμέλη πάει κι αυτή σχολείο από τα 2 αλλά δεν πιστεύω ότι είναι εκεί το θέμα. Το σχολείο όντως μαθαίνει στα παιδιά να ανεβάζουν ντεσιμπέλ κλπ. αλλά η δικιά μου τις είχε ξεκινήσει τις κρίσεις απο μόνη της πολύ νωρίτερα. Ο δε ανηψιός μου (ο ήσυχος και ήρεμος, όχι ο ταλιμπάν) κοπάναγε το κεφάλι του στο πάτωμα... Επίσης να σας πω ότι είναι διαχρονικό και όχι αντίδραση σε κάτι που κάνουμε εμείς οι ''μοντέρνες'' μαμάδες, όλες οι μαμάδες φίλων μου λένε τί κανανε τα καμάρια τους το 70κάτι και ήταν παρόμοια, ακόμα κι εγώ που ήμουν πανήσυχο παιδάκι τα μάζευα λέει και καθε δίμηνο έκανα μια κρίση άνευ προηγουμένου.

Δεν πιστεύω πάντως ότι έχει νόημα να ψάχνουμε βαθιές ψυχολογικές προεκτάσεις, μπορεί και να μην τα πιέζει τίποτα συγκεκριμένο... Ο Δρ. Γκρην, ο οποίος είναι το ίνδαλμά μου σε κάτι τέτοια, ισχυρίζεται ότι είναι θέμα ωρίμανσης του εγκεφάλου. Καθώς το παιδί μεγαλώνει αντιλαμβάνεται πόσα πράγματα είναι γι' αυτό ανεξέλεγκτα (όπως και για μας, αλλά εμείς αυτό το ξέρουμε, εκείνα πρέπει να το μάθουν) και απλά φρικάρει και προσπαθεί να επιβληθεί στα πράγματα γύρω του. Όχι ακριβώς στους γονείς τους (καμία σχέση με προεφηβεία και εφηβεία δηλαδή), αλλά στις ίδιες τις καταστάσεις. Τα μικροπράγματα λοιπόν τα σκανδαλίζουν περισσότερο ακριβώς γιατί καταλαβαίνουν ότι τα μεγάλα τα ελέγχουν οι μεγαλοι κι αυτό είναι δουλειά τους... Ο ίδιος Δρ. λέει λοιπόν ότι δεν έχει κάνενα νόημα εκείνη την ώρα να προσπαθήσεις να εξηγήσεις με τη λογική, η λογική είναι ακόμα πιο εκνευριστική για έναν άνθρωπο που έχει συνειδητά επιλέξει να παραλογιστεί σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς και να αφήσεις το παιδί να ηρεμήσει μόνο του κι έτσι σταδιακά να ανακαλύψει τους μηχανισμούς με τους οποίους μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την αίσθηση έλειψης ελέγχου στα γύρω πράγματα. Και φυσικά, αν όλα όσα ήδη ξέρουμε για την πρσπάθεια αποφυγής κρίσεω δεν έχουν πετύχει. Δίνεις δηλ. επιλογές όπου γίνεται κλπ. αλλά αν η κατάσταση ξεφύγει δεν επιμένεις. Αυτό (όπου ήταν δυνατό) το κάναμε με τη Σεμέλη και (σ' αυτήν τουλάχιστον) θεωρώ ότι έχει δουλέψει. Ξεκίνησε όταν φρικάρει να φεύγει από μόνη της και να πηγαίνει στο δωμάτιό της να ηρεμήσει. Μετά από λίγο κούλαρε και πήγαινα κι εγώ και την έβρισκα με διάθεση να προχωρήσει. Βρήκε δηλαδή σιγά-σιγά τον τρόπο να ξεκολλάει μόνη της.

Χα! Είναι να μη με ρωτήσετε μισή ερώτηση εμένα, πάρτε το κατεβατό!!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Καλημέραααα... από τις 1-4,30 μέτρησα έξι φορές ότι σηκώθηκα μόνο για τον νικόλα μετά σταμάτησα να μετράω:rolleyes: Στις 6,00 πλέον σταμάτησα να έχω ελπίδες δεν είχε νόημα πήγαμε κουζίνα να παίξουμε.

Θέλω να κάνω βιογραφικο και πορτοφόλιο για μια δουλεια που άκουσα και το δεύτερο δεν έχω ιδέα πως γίνεται γιατί δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο. Ξέρει καμία;

Σχετικά με την κουβέντα μας τι έχω καταλάβει... Στα τρομερά δυο τα πιτσιρίκια αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι κομμάτι των γονιών τους, η προσωπικότητά τους αναπτύσεται πιο έντονα, προσπαθούν να ανεξαρτητοποιηθούν, δοκιμάζουν τα όρια, εκφράζουν πιο έντονα αυτά που αισθάνονται. Αυτή η περίοδος μπορεί να κρατήσει περισσότερο ή λιγότερο, μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο εμφανής ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία των παιδιών... αλλά και των μεγάλων. Π.χ αν σπάει το νύχι της μάνας και χώνει σφαλιάρα στο παιδί, ή το έχει σε πλήρη καταστολή (αρκετές από μας το γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία) είναι λογικό ότι το παιδί δεν θα περάσει τα τρομερά δύο αλλά κάποια στιγμή θα γίνει το μπαμ κι όποιον πάρει ο χάρος. Επίσης διαφορετικές αντιδράσεις θα έχουν τα ζωηρά απ'τα γκρινιαρουλικα, διαφορετικές τα ντροπαλα με τα κοινωνικα, διαφορετικά αυτά που έχουν επαφή με παιδάκια απο αυτά που έχουν επαφή κυρίως με ενήλικες κλπ Επίσης την φάση αυτή κάποια παιδάκια μπορεί να την περάσουν πιο μετά ή μπορεί να την περάσουν τόσο χαλαρά (όπως η βαφτιστηρα μου) που ούτε καν φάνηκε. Τα αδελφάκια προσθέτουν την ανασφάλεια και δένει το μελιτζανάκι, το σχολείο δίνει εξαιρετικές ιδέες για τρόπους βασανισμου των γονέων:tongue: Πάντως η προσωπική κουραση των γονιων, η αποκληστικη ενασχόληση με τα παιδια 24 ωρες το εικοστετραωρο παίζουν μεγάλο ρόλο στο πόσο φοβερη και τρομερή βλεπουμε αυτή τη φαση.

Αυτά πάνω κάτω έχω καταλάβει από αυτά που έχω διαβάσει, από αυτά που είδα στα δικά μας πιτσιρίκια και στα πιτσιρίκια που πρόσεχα. Απ'την άλλη είναι πρωί, είμαι άυπνη και μπορεί να λέω ένα σωρό βλακίες και ναι σταματάω γιατί ο νικόλας τρώει το ποντίκι αφού έκει πετάξει ότι είχε πάνω το γραφείο:tongue:

Καλημερα! Καλα οι φωτο απλα δεν παιζονται! Τελειες!

Τι να κανω ρε κοριτσια με Μητσο ολο κατι τετοια σκαρφιζεται!!! Με το μηχανακι για να σταματησει πηραμε τον αδερφο μου τηλεφωνο που ειναι μηχανικος να ερθει να του το φτιαξει ΓΡΗΓΟΡΑ ομως κ καπως με τα πολλα ξεχαστηκε.... Εμ τι αφου δεν επερνε μπροστα φωναξαμε κ μαστορα .... Περα απο την πλακα ειναι ανησυχητικο πολυ αυτες οι μυθοπλασιες που εχει? Δεν ξερω πραγματικα πως να αντιδρασω .. προσπαθω να τον ηρεμω με διαφορα πεταει ο γαιδαρος πεταει ....

Κ ο Μητσος παντος οταν το πιανει η υστερια του μαε διωχνει φωναζει φυγετε φυγετε πολλες φορες λεει κιολας εχω γκινια ( γκρινια) κ αφου κλαιει κλαει φωναζει εκτονωνεται εμτα ερχεται λεει κατι ασχετο κ γελαει .... ειναι αυτο που λενε οι αντρες κλασικα θελω να μεινω λιγο μονος μου .....

Καλημερα! Καλα οι φωτο απλα δεν παιζονται! Τελειες!

Τι να κανω ρε κοριτσια με Μητσο ολο κατι τετοια σκαρφιζεται!!! Με το μηχανακι για να σταματησει πηραμε τον αδερφο μου τηλεφωνο που ειναι μηχανικος να ερθει να του το φτιαξει ΓΡΗΓΟΡΑ ομως κ καπως με τα πολλα ξεχαστηκε.... Εμ τι αφου δεν επερνε μπροστα φωναξαμε κ μαστορα .... Περα απο την πλακα ειναι ανησυχητικο πολυ αυτες οι μυθοπλασιες που εχει? Δεν ξερω πραγματικα πως να αντιδρασω .. προσπαθω να τον ηρεμω με διαφορα πεταει ο γαιδαρος πεταει ....

Καλα δεν ξέρω ποση ώρα κλαίγαμε απ'τα γέλια με το γιωργο με τον μήτσο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...