Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Δεν έχει αδερφάκι...?;)

Ακόμα:tongue:

ντου συνεχίστε απερίσπαστοι το έργο σας. Μη μας ακούς. Ακούς?:-D

Μπα μην το λες! Κ εμενα δεν εχει αδερφακι αλλ ατα κανει ΟΛΑ οσα γραφει η Ελεν μας κ ακομ αχειροτερα!!!!! ΔΡΑΜΑ λεμε

Αυτη η υστερια ειδικα για εξωφρενικα πραγματα δεν παιζεται με τιποτα!! Σας ειπα προχτες που σεληνιαστηκε γιατι λεει δεν επερνε μπροστα το μηχανακι του ( το ανυπαρκτο ενοειται κ ζοριζοταν κ καλα με την μανιβελα) μιλαμε για καταστασεις απειρου καλους! Να μην σχολιασω κ το παλιο ταβανι μας που κατεβηκε κ τον χτυπησε .... η τον ηλιο που τον χτυπαγε στα ματια 12 το βραδυ κ τον ενοχλουσε κ αλλα χιλια δυο ... ειδικα ρε Ελενη αυτο με το κουταλι/πιρουνι δεν μπορω να το διανοηθψ τι σκαλωμα τρωνε πραγματικα .... Σημερα δεν του αρεσε το παντελονι μου κ ηθελε να φορεσω φορεμα να παω για δουλεια ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντως είναι όντως και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε παιδιού... δηλαδη ο θοδωρής δεν έχει κρίσεις τέτοιου είδους ή τουλάχιστον τόσο βαρβάτες ώστε να τις θυμάμαι με φρίκη αλλά βαράει τρελές τσίτες και αμφισβήτηση (ναι από τώρα) προς εμας... θέλω να πω ότι το κάθε παιδί περνάει διαφορετικά τα τέριμπλε... και έχω μια υποψία ότι κάποια παιδιά δεν καταλαβαίνουν καν οι γονείς ότι έχουν τέριμπλ... π.χ η βαφτιστηρα μου δεν πέρασε τίποτα ενώ ο αδελφός της παρόλο που είναι δεύτερος τους έχει λιανίσει!

Λαμπρινάκι μου κάθε φορά ξεχνάω η γαϊδούρα να σε χαιρετίσω... άντε κλείσε εισητήρια και έλα...

Έστειλα φωτό από ονοματοδοσία... αν ξέχασα καμια να μου το πει...

Κ εγω θελωωωωωω!!!

Καλά απίστευτος ο Μήτσους!!!!!!!

Μα έχει πλάκα όμως εεε? Όταν δεν σου συμβαίνει εσένα και τα διαβάζεις απλά...

Μα και να ρωτάς αν θέλουν κουτάλι ή πηρούνι πάλι τα ίδια...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λενάκο, όλα πάνω κάτω αντιδράνε απλά κάποια ουρλιάζουν, κάποια αρχίζουν και κλωτσάνε ότι βρουν μπροστά τους, αρχίζουν τα μπουκέτα, κάποια τα μαζεύουν και μεγαλώνοντας έρχεται ένα ξαφνικό τσουνάμι που παίρνει σβάρνα και γονείς και μπαρμπάδες... εντάξει υπάρχουν και τα παιδια ζεν αλλά τα δικά μου σίγουρα δεν είναι... δεν ξέρω φαντάζομαι ένα μέρος είναι και λάθος χειρισμού... εγώ σε πολλές φάσεις χειρίζομαι λάθος τα πράγματα αλλα το παλεύω

το ανυπαρκτο ενοειται

XAXAXAAXAXXAXAXAXAXA XAXXAXAXAAXXAAXXAAX XAXXAXAXAAXAXAXAXAXAXXAAXXAXAXAXAAXXAXAAxxaAXXA

Τζενάκι άι λαβ γιου!!! ακου εκεί, το "ανύπαρκτο"... ε πάρτο κι εσύ στο ανύπαρκτο βενζινάδικο να του βάλεις ανύπαρκτη βενζίνη βρε παιδί μου!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

αυτό που είναι σίγουρο πάντως, ότι η κρίση δεν ξεκίνησε από κρίση.

Τώρα λάθος χειρισμός ήταν, η αδυναμία να προσέξουμε το παιδάκι μας κάποιο δευτερόλεπτο (άνθρωποι είμαστε!), το ότι εκείνο είχε μαζεμένα πολλά στο μυαλουδάκι του και δεν χώραγαν άλλα..ποιος ξέρει.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Κ εγω θελωωωωωω!!!

χαχαχαχα κι εγώ θέλω αλλά μάλλον έσπασε το καλούπι.

Απ'την άλλη σκέφτομαι ότι όταν δεν είμαι κουρασμένη ή πιο σωστα τραγικά κουρασμένη γελάω με τους χουλιγκανισμούς του σόζω και του νικόλα αλλα συνήθως που δεν με κρατάνε τα πόδια μου χάνω την αίσθηση του χιουμορ και σκέφτομαι εισητήρια για ένα άτομο χωρίς επιστροφή στις μαλβίδες

χαχαχαχα κι εγώ θέλω αλλά μάλλον έσπασε το καλούπι.

Απ'την άλλη σκέφτομαι ότι όταν δεν είμαι κουρασμένη ή πιο σωστα τραγικά κουρασμένη γελάω με τους χουλιγκανισμούς του σόζω και του νικόλα αλλα συνήθως που δεν με κρατάνε τα πόδια μου χάνω την αίσθηση του χιουμορ και σκέφτομαι εισητήρια για ένα άτομο χωρίς επιστροφή στις μαλβίδες

να σου πω...για τις φωτογραφίες λέει η Τζενη...φου φου ένα δύο κόντακτ με μαλδίβες χαλόουυυυυυυυυ :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Κ εγω θελωωωωωω!!!
να σου πω...για τις φωτογραφίες λέει η Τζενη...φου φου ένα δύο κόντακτ με μαλδίβες χαλόουυυυυυυυυ :tongue:

τι θέλει καλε αφού τις έστειλα... όχι; εγώ νομιζα ότι έλεγε για τη βαφτιστήρα μου ... μισο να δω

Διαφημίσεις

Τί νόμισες ότι ήθελε και η Τζένη βρε Λέγκω μου???

:lol::lol::lol::lol::lol:

Λεγκοπουλο τι ωραιες φωτο! να υποθεσω εσυ τις επιμεληθηκες ?εισαι καλλιτεχνης !πολυ μου αρεσε που φαινονται να να βλεπεις απο ματακι, θελω να μαθω και εγω τετοια κολπα

απορια Νο1: οι μπογιες βγηκαν????

απορια Νο2: ο νικολακης που μοιαζει? τινος ειναι το παιδι???:lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Πάντως κορίτσια στη συζήτηση που είχατε περί υστερίας των βλασταριών μας, νομίζω πως καλύτερα δεν θα το έλεγα:

Και όλα τα παιδάκια έχουν την ίδια ιδιοσυγκρασία???

Γιατί πάνω κάτω τουλάχιστον στις διακοπές όλα το ίδιο αντιδρούσαν...

Σκέφτομαι δυνατά τώρα αλλά μήπως είναι η αντίδραση των μικρών ανθρώπινων μυαλών σε όλα αυτά που αντιμετωπίζουν?

Αδέρφια, σχολεία, έξοδοι από ωράρια, και ρουτίνα κτλ...

Ιδίως το σχολείο βρε κορίτσια είναι μεγάλο Σχολείο...

δυο μέρες πήγε ο Ιάσονας και είδα αλλαγή στην συμπεριφορά του, δηλαδή απαιτούσε πιο ...δυναμικά με στριγγλιές τύπου: "άνοιξέ μου την πόρτα!" ή "γιατί δεν μου το δίνεις;" (ακολουθεί εκκωφαντικός θόρυβος) Η αλήθεια είναι ότι κάπως μου φάνηκε επειδή δεν είχα ξαναδεί τον Ιάσονα, όχι να στριγγλίζει νταξ το κάνει αυτό, αλλά να το τραβάει λίγο στα άκρα... :roll:

βρε καλησπέρα κιόλας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...