Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αα! Θυμήθηκα!

Αφροδίτη και όποια άλλη για τα δόντια:

Η Σοφία στα νο 5-6 μας είχε γ@#$$%^σει κυριολεκτικά. Εκείνο τον καιρό είχα κάνει μια επίσκεψη στην ομοιοπαθητικό μας -για μένα- και της το ανέφερα. Της δόσαμε μια γερή δόση Chamomila για καμιά 20αριά μέρες τότε. Τα νο 7-8-9-10 ούτε τα καταλάβαμε και 11-12 που βγαίνουν τώρα (κάτω κυνόδοντες) δεν μας προβληματίζουν ιδιαίτερα.

Και στον Κωστή θυμάμαι ότι είχε πάρει στα πρώτα -όχι όμως μεγάλη δόση- και όοολα τα υπόλοιπα δεν τα καταλάβαμε.

Μήπως να κάνατε καμιά ερώτηση στους δικούς σας? Λέω τώρα...

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια, έχετε σκεφτεί να πάτε τα βλαστάρια σας σε μαθήματα γιόγκα????? :

Δηλαδή θες να πεις ότι η Μαρίνα δεν έχει καθόλου τέτοια κρούσματα???

Δεν έχει τέτοιες κρίσεις, δεν χαλιέται με το ψύλλου πήδημα? Δεν ουρλιάζει, γκρινιάζει, σου σπάει τα νεύρα βρε παιδί μου???

Γιατί τότε κάτι πρέπει να κάνουμε...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Δεν έχει τέτοιες κρίσεις, δεν χαλιέται με το ψύλλου πήδημα? Δεν ουρλιάζει, γκρινιάζει, σου σπάει τα νεύρα βρε παιδί μου???

Γιατί τότε κάτι πρέπει να κάνουμε...

Δεν έχει αδερφάκι...?;)

Ακόμα:tongue:

ντου συνεχίστε απερίσπαστοι το έργο σας. Μη μας ακούς. Ακούς?:-D

DPYUp2.png EYukp3.png

Ναι εντάξει αλλά πιστεύω ότι εκτός από το αδερφάκι είναι και της ηλικίας τα καμώματα...

Τώρα που το ξανασκέφτομαι όμως αν έχεις όλη την προσοχή δική σου τότε είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα... Άσε που προλαβαίνει και ο γονιός να αποφευχθούν οι άσχημες καταστάσεις!

Πωπω άμα δείτε τί κάνω θα με λυπηθείτε.... Και θα καταλάβετε γιατί σας γράφω ένα σωρό ανοησίες...

Διαφημίσεις

όχιιιιιιιι..........:oops:

τα έχω κόψει αυτά εν τη γενέσει :tongue::tongue:

νταξ, πλάκα κάνω, παιδάκι είναι, θα χαλαστεί καμιά φορά (τις περισσότερες φορές γιατί δεν την αφήνω να φορέσει φόρεμα στη παιδική χαρά), αλλά συνήθως με την εναλλακτική του να πάω εγώ στη παιδική χαρά και εκείνη να μείνει σπίτι, έχει αλλάξει σε χρόνο ντετέ.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Άλλο παράδειγμα: δεν θέλει να χτενίζεται. Τώρα όμως που της τα αφήνω να μακρύνουν (τώρα γιατί αυτά παίρνουν ύψος είναι άλλο θέμα :tongue: ), πρέπει να χτενίζεται. Οπότε επιστρατεύεται η αγάπη της για τις μπαλαρινες και ότι οι μπαλαρίνες είναι πάντα χτενισμένες.

Πάντως υστερίες-υστερίες, όπως τις περιγράφετε, πχ γιατί ο ουρανός είναι γαλάζιος, δε παίζουν, ή μπορεί να έπαιξαν, αλλα επειδή εγώ είμαι λίγο ζαμανφού, κόπηκαν όπως άρχισαν.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Δεν έχει αδερφάκι...?;)

Ακόμα:tongue:

ντου συνεχίστε απερίσπαστοι το έργο σας. Μη μας ακούς. Ακούς?:-D

μην με αγχώνετε :tongue:

έχω διορία μέχρι το επόμενο καλοκαίρι για τη σύλληψη :tongue:

αν δεν τα φτύσουμε μέχρι τότε:tongue:

άτιμες ορμόνες που κρύβουν τα αυγά και τα αφήνουν όποτε λάχει:tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Να το πείραμα λοιπόν...

Θα δούμε αν θα τα αποκτήσει η Μαρίνα όταν με το καλό έρθει το αδερφακι...

Βέβαι θα είναι πιο μεγάλη αλλά η ζήλεια δεν έχει ηλικία...

Διαφημίσεις

Ναι εντάξει αλλά πιστεύω ότι εκτός από το αδερφάκι είναι και της ηλικίας τα καμώματα...

εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι της ιδιοσυγκρασίας τα καμώματα, σε μεγαλύτερο βαθμό, από τα άλλα.

Τα δικά σας παιδάκια τρέχουν χοροπηδηχτά και χορευτικά? γιατί το δικό μου όλο έτσι τρέχει και κάνει το δεξί της χέρι προπέλα :tongue: δε μπορώ να πω όμως, είναι πολύ χαριτωμένο :D:D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Να το πείραμα λοιπόν...

Θα δούμε αν θα τα αποκτήσει η Μαρίνα όταν με το καλό έρθει το αδερφακι...

Βέβαι θα είναι πιο μεγάλη αλλά η ζήλεια δεν έχει ηλικία...

ελπίζω το natural spacing να κάνει το θαύμα του... αν συνεχίσει να ανεξαρτητοποιείται με τους ρυθμούς που το κάνει σήμερα, θεωρητικά, όλα θα πάνε καλά. Αλλά και να μη πάνε, είπαμε: ζαμανφού (και κράνος στο μωρό:tongue: ).

Αλλιώς το διαχειρίζεται το αδέρφι ήδη από την εγκυμοσύνη (γιατί η μαμά δε μπορεί να σκύψει, δε μπορεί να τρέξει μαζί του, δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα που έκανε παλιότερα), όταν είναι 1.5-2 και αλλιώς όταν είναι 3-3.5 ή 4...

το μυαλό μεγαλώνει, το διαχειρίζεται διαφορετικά.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

χελλόου!

δεν σας καλοδιάβασα, θα επιστρέψω να σας ξαναδιαβάσω αν προλάβω, αλλά θα συμφωνήσω με Ελίζα (ευχαριστούμε κι όλας) η Chamomilla κάνει θαύματα για την οδοντοφυία, το έχω ξανααναφέρει!

Όπως και το Colocinthis μας βοήθησε με τους κολικούς

Πάντως είναι όντως και θέμα ιδιοσυγκρασίας του κάθε παιδιού... δηλαδη ο θοδωρής δεν έχει κρίσεις τέτοιου είδους ή τουλάχιστον τόσο βαρβάτες ώστε να τις θυμάμαι με φρίκη αλλά βαράει τρελές τσίτες και αμφισβήτηση (ναι από τώρα) προς εμας... θέλω να πω ότι το κάθε παιδί περνάει διαφορετικά τα τέριμπλε... και έχω μια υποψία ότι κάποια παιδιά δεν καταλαβαίνουν καν οι γονείς ότι έχουν τέριμπλ... π.χ η βαφτιστηρα μου δεν πέρασε τίποτα ενώ ο αδελφός της παρόλο που είναι δεύτερος τους έχει λιανίσει!

Λαμπρινάκι μου κάθε φορά ξεχνάω η γαϊδούρα να σε χαιρετίσω... άντε κλείσε εισητήρια και έλα...

Έστειλα φωτό από ονοματοδοσία... αν ξέχασα καμια να μου το πει...

εγώ πάλι πιστεύω ότι είναι της ιδιοσυγκρασίας τα καμώματα, σε μεγαλύτερο βαθμό, από τα άλλα.

Τα δικά σας παιδάκια τρέχουν χοροπηδηχτά και χορευτικά? γιατί το δικό μου όλο έτσι τρέχει και κάνει το δεξί της χέρι προπέλα δε μπορώ να πω όμως, είναι πολύ χαριτωμένο

Και όλα τα παιδάκια έχουν την ίδια ιδιοσυγκρασία???

Γιατί πάνω κάτω τουλάχιστον στις διακοπές όλα το ίδιο αντιδρούσαν...

Σκέφτομαι δυνατά τώρα αλλά μήπως είναι η αντίδραση των μικρών ανθρώπινων μυαλών σε όλα αυτά που αντιμετωπίζουν?

Αδέρφια, σχολεία, έξοδοι από ωράρια, και ρουτίνα κτλ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...