Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα καλημέρα κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Νυσταζω απισυετα σημερα κ αν κ Δευτερα ειμαι πτωμα γιατι ΣΚ ειπα να ξεβρωμισω το σπιτι κ πιαστηκα .....

Μαρινακι γελαω μονη μου με το Γιωργακη .... ΘΕος λεμε!!!

Γαλατουλα αυτα που διαβαζω για τον μπεμπη σου ειναι σαν να τα γραφω οταν ο Μητσος ηταν στην ιδια ηλικια με τον δικο σου! Σε καταλάβαινω απολυτα ομως! Υπομονη κοροτσακι υπομονη υπομονη υπομονη κ τιποτα αλλο!

Βασουλα μια χαρα ειναι τα 2ωρακια παλι καλα να λες! Κ ευτυχως που η Στεφανια ναι μεν αργει να κοιμηθει αλλα κοιμαται μεχρι αργα το πρωι , κατι ειναι κ αυτο!

Λεγκοπουλο πως παει το χερακι ? Να σου πω μην ακουω χαζα για τον Νικολακι εγω μια χαρα το βρισκω το παιδι τι ηθελες να ειναι φουσκας? Ο Μητσος ειναι 2,5 χρονων κ 14, 400 . Μια χαρα ειναι το παιδακι σου δεν θα τον κανουμε μπομπο !!!

Αφροδιτη κ εγω εχω πιει ηδη ενα φραπε αλλα το ματι δεν ανοιγει αρνειται πεισματικα κ ορεξη για δουλεια μηδεν.....

Λαμπρινουλα μου ξενιτεμενη τι κανεις? Μας ελειψες μωρε κ εσυ κ η φακουλα σου! Ματσ μουτσ!!!

Η γκαστρουλα μας τι κανει? Πως την παλευεις με δυο παιδακια αγριμακια κ εγγυος? Ποτε θα μας ξαναρθεις Αθηνα μπας κ καταφερουμε να γνωριστουμε κ απο κοντα?

Τατιανα κουραγιοοοοο! Μακαρι να ειναι μονο μυξα κ να μην ακολουθησει κ κατι αλλο.

Ντουντουκι τι να πω αυτες τις συζητησεις περι αναπαραγωγης το καλο που σου θελω μην τις κανεις ποτε μπροστα στον αντρα μου γιατι ασκει πιεσεις για δευτερο κ προς το παρον κανω τον Αλεκο ..... Κ στον Χαβιε επισης... χα χα χα Ακους Λενιω????

Φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μικρές μου τυρόπιτες, τι χαμπάρια; Κοιμήθηκε ο σκατούλης επιτέλους...

Εμείς περάσαμε ένα γλυκό σαββατοκύριακο... πήγα να γράψω ήσυχο αλλά θα ήταν ψέμα:rolleyes: Εχθές τα παιδιά μου όλο το πρωί είχαν πάθει αλλαλιάσει... ο θοδωρής έτρεχε πάνω κάτω πέταγε τα πάντα δεν άκουγε τίποτα, ήταν λες και είχε φάει τρεις σοκολάτες... εν τέλει τα μαζέψαμε και φύγαμε άρον άρον και αμέσως χαλαρώσανε και τα δύο... δεν την παλεύουν στο σπίτι... οφουουουουου τι θα κάνουμε το χειμώνα όταν θα ρίχνει καρέκλες και δεν θα μπορώ να τα πηγαίνω κούνιες!

Εμείς με τα φιλιά δεν έχουμε προβληματισμό γιατί τον κυνηγάμε τον σκατούλη τον μεγάλο για να το φιλήσουμε... για να μας φιλήσει εκείνος ούτε συζήτηση!!!

Πάντως έχω μία φωτό που είμαι γύρω στα 4 με τον πατέρα μου και με φιλάει στο στόμα και είναι πολύ τρυφερή φωτό, πρέπει να είναι και απ'τις τελευταίες μας πριν χαθούμε και μ'αρέσει πολύ σαν εικόνα.

Μαρινάκι, κι εμείς έχουμε ανθυρόστομο στο σπίτι αλλά πως να κάνει αλλιώς το παιδάκι που μας ξεφεύγουν. Αυτό που κάναμε με χρονολογική σειρά είναι το εξης... αρχικά αδιαφορία, όταν άρχισε να βγαίνιε στο μπαλκονάκι και να φωνάζει σε κάτι μαστορια απένταντι "μλκααααααα" εφαρμόστηκε το αρπαγη και εσπευσμενη οπισθοχώριση πριν μας έρθουν τα τουβλα στο κεφάλι!!! Όταν είδαμε ότι δεν το ξέχναγε σα λέξη του είπαμε για τις όμορφες και άσκημες λέξεις που πρέπει να τις αποφεύγουν και οι μικροί και οι μεγάλοι και ότι όταν και μεις λέμε τέτοια λέξη πρέπει να μας μαλώνει. Επίσης ότι αντί για "ελα μλκ" να λέει "έλα φίλε" που είναι πιο ωραία λέξη. Κάπου έπιασε μετα απο προσπάθεια αλλά αυτή την εβδομάδα στο σχολείο το ξαναθυμήθηκε και το έλα φίλε δεν του φαίνεται αρκετά πικάντικο αν και το χρησιμοποιεί, έτσι από χθες φαεινη του γιωργου λέει το "έλα αλέκο"... άντε να δουμε.

Καλε τι πρόβλημα να έχω με τα κιλά του μικρού απλά για πλάκα επειδη τα άλλα μωρά μας μας ρίξανε στα αυτιά:D

Μέσα για Τεταρτη αν και πρέπει να βρω τρόπο να ρχομαι με συγκοινωνία πικιώνη γιατί δεν συμφέρει με ταξί. Αλλά με βολεύει περισσότερο με τα δυο παιδια για να τα ελέγχο απ'οτι εθνικός κηπος παρόλο που ο δεύτερος μου είναι πολύ πιο εύκολος στην πρόσβαση.

Ω ρε μάνα μου σεντόνι... έφυγα γιατί θα ξυπνήσει σε κανα δεκάλεπτο και πάλι τίποτα δεν θα χω κάνει:rolleyes:

Καλημέρα...κι αντίο προς το παρόν αρπάζω Μαριαλένα και βουρ! Δε θα τρελαθούμε μέσα, σκασίλα μου ας ντυθούμε με ασιδέρωτα!

Παραλήρημα σταματάει εδώ για σήμερα, τα λέμε μετά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα!

Ντανσεμ και εγω εχω ενθουσιαστει με τον καιρο!

περαστικα στον Αντρικο και την Αννουλα !

Τζενουλα πανε τα διωρακια απο προχθες το γυρισε σε 1ωρα μερα νυχτα ,οτι θα νοσταλγουσα τα 2ωρακια να κλεισω ενα βλεφαρο που να το φανταστω

Και εδω και 2 μερες ο μπεμπης ξυπναει την Στεφανια απτις 8 !..και αυτη ολη μερα μετα μες την γκρινια

Το οτι αργει να ξυπνησει το πρωι ναι ειναι καλο για αυτη γιατι χορταινει υπνο αλλα δεν ειναι οτι καλυτερο για μενα ,ξερεις τι ειναι να κουτουλας και αυτη να θελει παιχνιδια ειδικα οταν την αλλη μερα πας για δουλεια

ευελπιστω τωρα που την ξυπναει νωρις μηπως αλλαξει το προγ/μα

Λεγκ και εγω αυτο λεω τι θα κανουμε τον χειμωνα που δεν την παω και παιδικο

και σπαω το κεφαλι μου να βρω δημιουργικα παιχνιδια να μην βαριεται εχω στερεψει ριχτε καμια ιδεα

η Μυρτουλα που χαθηκε???

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Έχω ενθουσιαστεί με τον καιρό σας το είπα;;

Τι εννοεις; Κρυο-κρυο καιρος για δυο κτλ;;;:rolleyes: Οντως ειναι πολυ ωραιος φθινωπορινος καιρος με τα πρωτοβροχια του και τα όλα του!

Αλλά πρώτα να σας ρωτήσω... Γιατί τόση υστερία στα παιδάκια??? Και κυρίως το Σάββατο που δεν πάει και σχολείο... Μιλάμε μόνο που δεν είπε γιατί ο ουρανός είναι γαλάζιος και να βάλει και μια μπηχτή.... Μα εντάξει είχε μίξες, εντάξει είναι το σχολείο, είναι και η ζήλια αλλά πόσο βρε παιδί μου. Και είναι κανούργια κόλπα αυτά... Δεν τα έκανε πριν... Τι τεριμπλ τους μου λέτε...

Ελενη, παρηγοριεμαι με αυτα που διαβαζω γιατι παλι το ΣΚ με επιασε οτι κατι κανουμε λαθος με τη Δαναη και ειναι μη φυσιολογικη η συμπεριφορά της και δεν κανουν ετσι τα αλλα παιδάκια κτλ κτλ. Μια ωρα ουρλιαζε επειδη ανοιξα την πορτα της αυλης χωρις να την ρωτησω. Δεν ξερω πόσα τεριμπλ ειναι, αλλα ειναι οντως πολυ τεριμπλ. Εκτος αν με το τους, εννοουν 2 χρονια συνεχόμενα, εμενα εχει αρχισει απο περισυ το καλοκαιρι, εχω ακομα σκατρο απο ενα χρονο με τη Δαναη, οριακα δλδ να ξεκινησει ο Αγγελος, βαλε κ 2 σε αυτον, αρα μεχρι το καλοκαιρι του 2013! Ποιο ειναι το τηλ απο το Δαφνί ειπαμε;

Να σας χ#(##ω με τους φθινοπωρινούς καιρούς... Δηλαδή δεν σας πιάνει μια μελαγχωλία??? Μια μιζέρια θα έλεγα... Που νυχτώνει από τις 8\???

Τεσπα θα το ξεπεράσω και αυτό! Να σας δω τα χειμωνιάτικα απογεύματα πουθα είμαστε κλεισμένες στο σπίτι που θα βρέχει... Ελένη σε νιώθω!

Αλλά θα κάνουμε τα σπίτια μας παιδικές χαρές! Και σας λέω Τετάρτες εγώ!

Άφρο, συμπονώ αλλά δεν μου αρέσουν οι υπολογισμοί σου....

Μετά σκεφτόμουν επειδή κατά τα άλλα είναι πολύ λογισκός μπας και εξισορροπεί έτσι μέσα του τη λογική? Και ο οργανισμός πρέπει να ξεσπάσει κάπου, κάπως, κάποτε??? Αλλά συνέχεια??? Και με στριγκλιές? Και είναι λογικό να ξεσπάει επειδή του έδωσα κουτάλι και όχι πηρούνι??? Του είπα ιστορίες για νεράιδες καλώ τρόπων, ότι δεν τον καταλαβαίνω κτλ. Βρε μπας και πρέπει να ξεκινήσω τον μπαμπούλα???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λοιπον για να μη λαλίσουμε όταν δεν θα γίνεται με τίποτα να πηγαίνουμε κουνιες όντως θα μαζευόμαστε στα σπίτια. Αλλά εγώ πάντως σας το λέω αν δεν ρίχνει καρέκλες και αν δεν έχει μείον στις κουνιες θα τι βγάζω!!!

Πωπω κάνουμε υπολογισμους με γιωργο και έχουμε φάει σχεδόν όλο το απόθεμα που είχαμε στο ταμειο μια και ο μισθος έχει φαγωθεί ήδη... και είναι πόσο του μηνός έχουμε; Και χρωστάμε και δύο λογαριασμους τεβε... και δεν έχουεμ κάνει ακόμα τη φορολογική δήλωση... πωπω μέσα θα μας πάνε να μου το θυμηθείτε... χαχαχαχα λέτε να εκδόσω το γιωργάκη; Θα πιάνει τίποτις ή είναι μεγάλος για τέτοια;

Σε λίγο θα σας στείλω τις φωτό από ονοματοδοσία και σήμερα αύριο απ'το καλοκαίρι

Αααα είδαμε μια ωραία ταινία το Σάββατο.

"the boys are back" Επιστροφή στην πατρότητα στα ελληνικά (από πού κι ως πού???)

Έπαιζε ο Κλάιβ Όουεν που είναι θεός!

Αλλά εξίσου σημαντικό! Δεν απαγόρευε τίποτα στα παιδιά, εκτός από 3 ή 4 πολύ βασικά (δεν βρίζουμε και κάτι τέτοια!)

Το σπίτι του μπ$$$δελο αλλά τα παιδιά χαρούμενα και αυτός ήρεμος!

Σας το έλεγα στην Κρήτη να κάνουμε μι μέρα χωρίς καθόλου όχι να δούμε...

Και λέω εγώ μήπως τους βάζουμε πολλούς περιορισμούς???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα ευτυχώς δεν έχει αρχίσει ακόμα το παράλογο... μπας και είναι σύμπτωμα στα τρια; Ρωτάω για να ξέρω τι με περιμένει... Εμένα ακόμα στο λαμπόγυαλο είναι πολύ δυνατος όταν τσιτώνει! Και ο μικρός τα πηγαίνει πολύ καλα... του κάνει και προπόνηση ο θοδωρης... του πετάει τα κουνελια και κάνουν αγώνες μπουσουλήματος ποιος θα το πιάσει πρωτος, ξηλώνουν μαζί τα καλώδια κλπ κλπ

αχ κι εμένα μου αρέσει αυτός ο καιρός, γιατί ανοίγω διάπλατα πόρτοπαράθυρα και αερίζεται το σπίτι, χωρίς να κρυώνουμε ή να ζεσταινόμαστε!!! άι λαβ ιτ!

βέβαια, δε μου αρέσει καθόλου που αρχίζει και νυχτώνει νωρίς.... ουφ.

Βρε κορίτσια, έχετε σκεφτεί να πάτε τα βλαστάρια σας σε μαθήματα γιόγκα????? ::D:D:D:D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Eρωτηση προς οσες εχουν το ergobaby:

απο ποσο μηνων μπορουμε να το βαλουμε χωρις το ειδικο μαξιλαρακι?

μπορω να βαλω τωρα τον μπεμπη?δεν το χω παρει το μαξιλαρακι γιαυτο ρωταω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Η φίλη μου που της το πήρα το έβαλε από πολύ μικρό ίσως και μικρότερο από το δικό σου, σε θέση βατραχάκι. Το ειδικό στήριγμα δεν το χρειάστηκε καθόλου (τζάμπα πήγε) γιατί ήταν καλοκαίρι και ήταν πολύ ζεστό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...