Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

γαλατουουουλι μου που εισαι?ασε φιλεναδα γιατι χθες ξυπναγε οχι στα δυωρο αλλα μεσα σε 1 ωρα το πολυ στο ποδι ,ενω ηθελε να κοιμηθει εβγαζε κατι κραυγες και ετρεμα μην ξυπνησει την αλλη ,βεβαια τον φυγαδευω στο σαλονι

οχι ρε δεν πειραζει που την φιλας στο στομα ,απλα εμενα μου εκανε εντυπωση που μου το ζητουσε εκεινη

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ είμαι!

ds ήθελα να σου πω ότι χάρηκα πολύ με τα νέα σας!

Άντε να μην χάνεσαι και ελπίζουμε να σας δούμε ξανά! Για κοπιάστε! ;)

Αθηνά και εγώ με τον γιατρό αυτόν έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη για αυτό, αν δεν μου τύχει κάτι αρνητικό εμένα προσωπικά, δεν θα τον αλλάξω ότι και αν ακούσω.

ds ήθελα να σου πω ότι χάρηκα πολύ με τα νέα σας!

Άντε να μην χάνεσαι και ελπίζουμε να σας δούμε ξανά! Για κοπιάστε! ;)

...για κοπιαστε εσεις...οταν με το καλο παμε στο καινουριο σπιτι... :-P :-P :-P;)

αντε να δουμε γιατι το ενα μας ξινιζει το αλλο μας βρωμαει... :rolleyes:;)

φιλια πολλα σε ολες....

βρε elenikat μηπως θα μπορουσες να μας στειλεις το παγουρακι μας και να σου βαλω τα χρηματα σε καμια τραπεζα??:rolleyes: αν δε σου ειναι κοπος φυσικα...:oops: ντρεπομαι και που το ζηταω βεβαια μετα απο τοσο καιρο αλλα πολυ μου αρεσε οταν το παραγγειλαμε και ετσι πηρα το θαρρος μιας και δε μας βλεπω τα λεμε συντομα απο κοντα.. :(

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Καλημερα , τι κανετε ?

Λε το Γωγουλι , πουτς πουτς ε? Εχω παρατηρησει παντως πως τα παιδακια "πιανουν" ευκολα τις λεξεις που τους κανουν εντυπωση . Ειναι και ενα θεμα τωρα πως να το διορθώσεις ? Να πεις δεν το λεμε πουτς αλλα ...τι ? τσουτσουνακι ???? πουλακι???

Βασουλι ακομα ρυθμους παρτυ ανιμαλ η Στεφανια ? Χαρα στο κουράγιο σου , εμενα ενα διαστημα το καλοκαιρι κοιμοταν στις 11 και ειχα φρικαρει . Βεβαια η δικια μου το πρωι ανεξαρτητα απο τη ωρα θα κοιμηθει το βραδυ , στις 7 αντε βαριά 7:30 εχει εγερτήριο . Τελευταιοι κατεβαζουμε τα παντζουρια στη γειτονια και πρωτοι τα σηκωνουμε!

ΑΘηνουλι πως ειστε ? Η φακη ενα διαστημα απο μονη της χωρις να το κανω εγω πρωτη , καπου στους 18 μηνες το ξεκινησε , ηθελε να με φιλαει στο στομα . Εμενα πολυ μου αρεσε , ο ερωτας εσκαγε γιατι αυτον μονο στο μαγουλο τον φιλαει .

ΡΕΝΕ ευχομαι να σου ρθει κατακουτελα η σκυτάλη .

Ds αντε γρηγορα να βρειτε το ιδανικο για σας σπιτι !

ΤρεΛεγκω πως παει το χερι ?

Καλημερα , τι κανετε ?

Λε το Γωγουλι , πουτς πουτς ε? Εχω παρατηρησει παντως πως τα παιδακια "πιανουν" ευκολα τις λεξεις που τους κανουν εντυπωση . Ειναι και ενα θεμα τωρα πως να το διορθώσεις ? Να πεις δεν το λεμε πουτς αλλα ...τι ? τσουτσουνακι ???? πουλακι???

Βασουλι ακομα ρυθμους παρτυ ανιμαλ η Στεφανια ? Χαρα στο κουράγιο σου , εμενα ενα διαστημα το καλοκαιρι κοιμοταν στις 11 και ειχα φρικαρει . Βεβαια η δικια μου το πρωι ανεξαρτητα απο τη ωρα θα κοιμηθει το βραδυ , στις 7 αντε βαριά 7:30 εχει εγερτήριο . Τελευταιοι κατεβαζουμε τα παντζουρια στη γειτονια και πρωτοι τα σηκωνουμε!

ΑΘηνουλι πως ειστε ? Η φακη ενα διαστημα απο μονη της χωρις να το κανω εγω πρωτη , καπου στους 18 μηνες το ξεκινησε , ηθελε να με φιλαει στο στομα . Εμενα πολυ μου αρεσε , ο ερωτας εσκαγε γιατι αυτον μονο στο μαγουλο τον φιλαει .

ΡΕΝΕ ευχομαι να σου ρθει κατακουτελα η σκυτάλη .

Ds αντε γρηγορα να βρειτε το ιδανικο για σας σπιτι !

ΤρεΛεγκω πως παει το χερι ?

Καλημέρα σας.

Καλά αυτό με τα φιλιά στο στόμα εγώ τρελαίνομαι..... θηλάζουμε και σταματάει για να με φιλήσει στο στόμα και μετά συνεχίζει!!!!!! Ε, με συγχωρείται αλλά αυτό δεν μπορώ να της το κόψω - είναι η ψυχοθεραπεία μου :D

IxBZp3.png

βρε elenikat μηπως θα μπορουσες να μας στειλεις το παγουρακι μας και να σου βαλω τα χρηματα σε καμια τραπεζα??:rolleyes: αν δε σου ειναι κοπος φυσικα...:oops: ντρεπομαι και που το ζηταω βεβαια μετα απο τοσο καιρο αλλα πολυ μου αρεσε οταν το παραγγειλαμε και ετσι πηρα το θαρρος μιας και δε μας βλεπω τα λεμε συντομα απο κοντα.. :(

Να σου πω, το μαγιώ σας τί να το κάνω εγώ που τό χω κάτι μήνες;;;;

'Ετσι μιας και το φερε η κουβέντα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλησπέρα πολυαγαπημένες μου τσούπρες!

Η Άννα είχει δέκατα Παρ βράδυ, ο Ανδρέας Σάββατο βράδυ! Τέλεια μας πάει το ΣΚ, δεν μπορώ να πω...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Να σου πω, το μαγιώ σας τί να το κάνω εγώ που τό χω κάτι μήνες;;;;

'Ετσι μιας και το φερε η κουβέντα...

ναι το σκεφτομουν και αυτο....:rolleyes::oops: αν θελεις δωσε μου ενα λογαριασμο τραπεζας με πμ να σου βαλω τα χρηματα, και ειτε μου το δινεις καποια στιγμη, ειτε το δινεις σε κανενα αλλο νινι του forum (εσεις που βρισκεστε και πιο συχνα) , γιατι εμας το πιο πιθανο ειναι να μη μας κανει του χρονου (ελπιζω;))

χιλια συγνωμη ειλικρινα και σε σενα και στην elenikat:oops::oops::oops::oops:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Μπονζουρ!

Εχω 2 ωρες στο γραφειο, αλλα το μυαλο μοτυ αρνειται πεισματικα να συνελθει κ να συγκεντρωθει. Ηπια κ καφε αλλα δεν παιρνω μπρος με τιποτα. Μα γιατι;

ΣΚ. τιποτα το σπουδαιο, στο τρελλοκομειο!

Φελινιους, περαστικα.

Κ η Δαναη τελευταια προσπαθουσε να με φιλησει στο στομα, ποτε ποετ την αφηνω, αλλα γενικα της ειπα να το αποφευγει γιατι εγω ειμαι μεγαλη κ μπορει να της κολλησω κανενα μικροβιο κ να αρρωστησει. Ετσι δικαιολογω κ τα φιλια με τον μπαμπα της. Δειχνει να καταλαβε χωρις να το παρει σαν απορριψη.

Μπράβο βρε Άφρο 2ωρο στο γραφείο??? Εγώ όσο και να λέω θα έρθω νωρίς δεν τα καταφέρνω...

Εννιά παρά έφτασα... Και είχα δουλειά για το σπίτι την οποία δεν έκανα και πρέπει να την κάνω σήμερα...

Αλλά πρώτα να σας ρωτήσω... Γιατί τόση υστερία στα παιδάκια??? Και κυρίως το Σάββατο που δεν πάει και σχολείο... Μιλάμε μόνο που δεν είπε γιατί ο ουρανός είναι γαλάζιος και να βάλει και μια μπηχτή.... Μα εντάξει είχε μίξες, εντάξει είναι το σχολείο, είναι και η ζήλια αλλά πόσο βρε παιδί μου. Και είναι κανούργια κόλπα αυτά... Δεν τα έκανε πριν... Τι τεριμπλ τους μου λέτε...

Ντι ες στείλε διεύθυνση και θα στο στείλω. Αν έιναι να πάρω και το μαγιώ από φελίνιους να σου τα στείλω μαζί.

Καλημέρα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μπονζουρ κι απο εδώ!

Αυτό με τα φιλιά στο στόμα κι εμείς το κάναμε συνέχεια, αλλά μετά με μπλόκαρε ένας φίλος που μου είπε ότι οι ψυχολόγοι λένε ότι δεν πρέπει, γιατί μαθαίνει ότι είναι οκ οι μικροί να φιλιούνται στο στόμα με μεγάλους και κάτι τέτοια και με άγχωσε. Μέχρι βεβαίως που σκέφτηκα και πόσες άλλες μ@#$κίες έχω ακούσει ανά καιρούς από ψυχολόγους και στάνιαρα! :D:D Της έχω πει μια-δυο φορές ότι αυτό το κάνουμε μόνο με τη μαμά και το μπαμπά, κι εγώ μόνο αυτήν και τον μπαμπά της φιλάω στο στόμα άλλωστε, δεν είναι χαζά τα παιδιά...

Έχω ενθουσιαστεί με τον καιρό σας το είπα;;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...