Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ποιος βρε κορίτσια? Jen για δώσε στίγμα

Εγώ μιλώ για τον Χριστόπουλο. http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20767&page=5

Εμείς προσωπικά 2 φορές που τον έχουμε επισκεφτεί έχουμε φύγει με τις καλυτερες εντυπώσεις. Πριν πηγαίναμε στην Συκιώτου που είναι καλή γιατρός μάλλον αλλά περίεργη στη συμπεριφορά κάποιες φορές.

Η Ελένη δεν είμαι σίγουρη για ποιον μιλάει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ μιλώ για τον Χριστόπουλο. http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20767&page=5

Εμείς προσωπικά 2 φορές που τον έχουμε επισκεφτεί έχουμε φύγει με τις καλυτερες εντυπώσεις. Πριν πηγαίναμε στην Συκιώτου που είναι καλή γιατρός μάλλον αλλά περίεργη στη συμπεριφορά κάποιες φορές.

Η Ελένη δεν είμαι σίγουρη για ποιον μιλάει.

οκ το είδα.

ναι εντάξει το θέμα του παιδιάτρου, αλλά και κάθε γιατρού νομίζω, είναι προσωπική υπόθεση. Καθένας διαλέγει αυτόν που του ταιριάζει.

γεια σας κοριτσια!! :)

ευχομαι να ειστε ολες καλα!

εμεις εχουμε τον μπαμπα μας κοντα εδω και λιγο καιρο και τον βλεπουμε μερα παρα μερα , και απο την αλλη εβδομαδα θα ειναι ακομα καλυτερα , αντι για μια-μια θα ειναι μια - δυο ;)

επισης τρεχω πολυ αυτον τον καιρο γιατι ψαχνουμε και για σπιτι και οπως καταλαβαινετε το 70% των σπιτιων τα βλεπω χωρις το ετερον ημισι, ετσι ειμαι λιγο στους δρομους με τη μικρη!

φιλια σε ολες

palladin σου εστειλα στο fb :)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημέρα!

Χθες πήγε για ταινία η οποία ήταν μούφα και τελικά κοιμήθηκα!

Τζεν ναι σε αυτόν πήγα... Μη μου λες τέτοια γιατί το τηλέφωνο είναι σημαντικό στον παιδίατρο. Και μας είπε και μόνος του δεν χρειάζεται να ξαναρθείτε, αν χρειαστεί θα τα πούμε στο τηλέφωνο...

Μίξες σήμερα και οι 2!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

χα..όταν μου τα έκανε αυτά η μαρίνα στην αρχή με είχε πάρει από κάτω.

Μετά αναθεώρησα και της έλεγα "πολύ ευχαρίστως, άντε πήγαινε!!!". Δε το περίμενε και με κοίταζε με μάτια γουρλωμένα..και καπάκι μετά "όχι εσένα θέλω". :tongue:

Όχι η αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 101!!! με πιάνεις ;):D

μα σπανακόρυζο!! προφανώς μπήκατε σε άλλο λέβελ, το κανονικό θα ήταν αν έφτιαχνες μουσακά :tongue::tongue::tongue::tongue:

"εμείς το κάνουμε έτσι"

"εγώ το κάνω αλλιώς, αλλά δικαιολογούμαι γιατί είμαι Η ΜΑΝΑ. Εσύ τι δικαιολογία έχεις?". :tongue::tongue::tongue:

Το πήρα μονότερμα, οπότε ....καλημέρα!!!!!!!

Χαχαχαχ! Ντουντούκι καλά έκανες! Θεϊκές απαντήσεις!;)

Λεγκοπουλάκιιιι, είσαι τόσο αθώα καλή μου! Αυτά που περιγράφεις είναι τόσο κλασικές καταστάσεις! Εννοείται τα ξεστομίζουν όλες οι πεθερές που σέβονται τον εαυτό τους! (οι άλλες που δεν τα λένε δεν είναι νορμάλ, κάτι τους λείπει και χρειάζονται ψυχίατρο!). Κλασσική ατάκα της δικής μου πεθεράς "Τα παιδιά είναι χλωμά" Αυτό το λέει την ώρα που πηγαίνουμε και την ώρα που φεύγουμε, αφού τα έχει ταϊσει τις άπειρες αηδίες "Είδες πώς κοκκίνησε το μαγουλάκι τους;" Πλέον, για να σπάσουμε πλάκα, την προλαβαίνουμε εμείς και της λέμε "Κοίτα πόσο χλωμά είναι τα παιδιά...:rolleyes::rolleyes:" Της χαλάμε τη χαρά μωρέ...:(

Κριστίνα, μια χαρά σε άλλο επίπεδο έχετε περάσει, εμείς ήμασταν εκεί απ' την αρχή, ποτέ δεν γιορτάζαμε επετείους, συνήθως τις θυμόμασταν μέρες μετά (ο σύζυγος κυρίως :oops:). Τώρα τελευταία αρχίζουμε κάπως και τα θυμόμαστε στην ώρα τους... γεράματα βλέπεις... "θυμάσαι αγάπη μου τόοοτε....":tongue::tongue::tongue:

Εδώ είμαι, αλλά με το πήγαιν' έλα Κιάτο δεν πολυπρολαβαίνω... Όταν αρχίσουν και τα μαθήματα που θα έχω και διάβασμα θα χειροτερέψουν τα πράγματα!

Εχθές είχαμε εγκαίνια στην καινούρια παιδική χαρά στο Σκοπευτήριο. Πολύ ωραία την κάνανε, έχει και πολύ μεγάλο σκάμμα με άμμο, να κανονίσουμε συνάντηση καμιά μέρα, αλλά όχι τώρα στην αρχή, γιατί έχει πολύ κόσμο και γίνεται χαμός!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ντουντουκι σε κανα εξάμηνο που ελπίζω να ξαναπάρουμε μπροστά θα σου ζητήσω ιδιαίτερα αλλά τότε μάλλον θα έχεις ένα θεματάκι και θα έχεις δυσκολία να μου δείξεις τις πιο ακροβατικές πόζες... ελπίζω να πιάνει το χέρι σου για να μου τις ζωγραφίσεις:cool:

Τζένη εννοείται πως λέει το κλάην απλά με μια μικρή αλλαγή... κλαηηηηηηημμμ... Και επίσης ανα ταχτά διαστήματα πηγαίνει πανω κάτω και φωνάζει "παμελαση παμελαση" ο γιώργος υποστηρίζει ότι είναι της παμελαντερσονικής σχολης:tongue:

Χαχα, ό,τι του φανεί... Είσαστε νούμερα οικογενειακώς! Παρέλαση λέει το παιδί, γι' αυτό πάει πάνω κάτω!:tongue::tongue::tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

καλημερα!

Η Σοφία είναι 12,3 κιλά!

α, καλα ζουμερη κ η Σοφουλα! 13,1 ειναι ο αγγελος. ειδακαι φωτο, ειστε κουκλες!!!

Καλά έχω πάψει να ελπίζω... εχθες που κοιμήθηκα καλα ξύπνησα πέντε φορες αλλά εντάξει τάιζα, πήγαινα κόσμο για κατουρημα και ξανακοιμόμουνα... αλλά δεν παύει να είναι πέντε φορες και πάλι όμως είναι μία καλή περίπτωση συγκριτικά με το τι συμβαίνει συνήθως

Ε, ναι αυτες ειναι οι καλες νυχτες!

ΛΕνιτο, σε βλεπω με σκυταλη εσενα, συντομα!

εγω χτες την επεσα απο νωρις, ημουν κομματια και με εχει πιασει κ η μεση μου... και πως να μη με πιασει αφου ολη τη νυχτα το παιζω πιπιλα του αγγελου. τουλαχιστον χτες θηλαζε κ δεν εκλαιγε! στις 6 χτυπησε το βιολογικο ρολοι της κορης μου!

για τον χριστοπουλο, ηξερα απο παλια οτι ειναι ζορι να τον βρεις. και με την Κωνσταντα ζοριζομαι να τη βρωμερικες φορες,αλλα παιδια ειναι ανθρωποι κ αυτοι και βλεπεουν απειρο κοσμο. Προσωπικα εχω κ κλασσικο κ ομοιοπαθητικο γιατρο κ κρινω μονη μου σε ποιον θα απευθυνθω,αναλογα το τι εχει το παιδι. Τωρα αν κρινω σωστα...

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

Ελένη τώρα που είπες για μούφα ταινία, είδα το sex and the city 2 και παρόλο που είμαι τρελή φαν της σειράς, την βρήκα απαράδεκτη.

Να 'μαι κι εγώ! Ονειρευόμουνα μπανάκι σήμερα, αλλά ο καιρός ονειρευόταν καταιγίδες, πάλι καλά που πήγαμε μια παιδική χαρά! Εντομεταξύ αρχίσαμε να έχουμε και άλλα θέματα, Σοφούκα βοήθα που είσαι ειδικός! Ο γιος μου ακόμα δε λέει πολλά-πολλά και αυτά που λέει δεν είναι ξεκάθαρα, από χτες όμως όποτε τον πάμε για τσίσα του μας δείχνει το πουλάκι του και λέει πουτσ, πουτσ (καταλάβατε τι λέει το σκατούλι φαντάζομαι) αλλά κυρίως γελλάει πονηρά. Αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να το άκουσε σπίτι, αλλά σίγουρα στο σχολείο τώρα που τα πάνε όλα μαζί για τσίσα τους. Δεν είναι μόνο αυτή η λέξη, αλλά απ' ότι κατάλαβα από δω και πέρα θα έχουμε πολλά τέτοια και πραγματικά δεν ξέρω πώς πρέπει να αντιδράσουμε. Προς το παρόν έχω δώσει εντολές κανείς να μη γελλάσει με αυτές τις χαζομάρες και να κάνουμε ότι δεν το ακούσαμε. Αλλά αν συνεχίσει και λέει διάφορα βρωμόλογα μπροστά σε κόσμο τι κάνουμε? Φαντάζομαι θα καταπιώ τη γλώσσα μου από τη ντροπή μου. Ακούς εκεί 2 χρονών άνθρωπος αντί να μάθει σκύλος, βιβλίο κτλ να μας λέει τέτοια από τώρα, μήπως πρέπει να πω τίποτα και στις κοπέλες στο σταθμό ή δεν έχει νόημα?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης μόλις διάβασα το τόπικ για τον γιατρό ομοιοπαθητικής που λέτε! Προβληματίστηκα πολύ γιατί σκεφτόμουν να τον επισκεφτώ κι εγώ, όμως εγώ θα ήθελα απλώς να πάω να πάρω μια ιδέα μήπως και έχει να μου προτείνει κάτι προληπτικά για να μην αρρωσταίνει τόσο συχνά ο Γιωργάκης, αλλά θα ήθελα να συνεχίσει να μας παρακολουθεί κανονικά η δική μας παιδίατρος αφού έτσι κι αλλιώς μέχρι στιγμής δεν του έχει δώσει ποτέ αντιβίωση, ούτε καν σιρόπι για το βήχα, μόνο εισπνοές στα δύσκολα. Γϊνεται να τον παρακολουθεί άλλος παιδίατρος ή αν το πας το παιδί πρέπει σε κάθε ίωση να το βλέπει ο ομοιοπαθητικός?

mGKop3.png60Jvp3.png

αυτο πες πως το εγραψα εγω!

χθες κατα τις 12 που βαζω την στεφανια για υπνο ξυπναει ο μικρος ,αλλαγμα -ταισμα--ρεψιμο -αλλαγμα πηγε 2 μεχρι να κοιμηθει παλι αυτος και μεχρι τοτε η στεφανια φυσικα ξυπνια γιατι με περιμενε να την κοιμησω ,

4.15 ξυπναει παλι ο μικρος αλλαγμα-ταισμα-ρεψιμο-αλλαγμα πηγε 6 παρα να κοιμηθει , ξαναξυπναει 8 ......ετσι ομορφα κυλανε οι βραδιες μας ....

καλησπερα!ολα τα παιδακια κοιμουνται ή τουλαχιστον ειναι στα κρεβατια τους το δικο μου ειναι ακομα στο αφτερ!

ο μικρος ευτυχως κοιμαται τωρα μετα απο μαραθωνιους θηλασμους που εκανε και περιμενω να ξυπνησει σε λιγο

ααα θα σε μαλώσω, εχει και παραπονο που κοιμαται 2-4 και 6-8 ?????????

εμενα κοιμαται 10λεπτα και ααααν....ειμαι κομματια ειδικα σημερα αυτος κοιμαται ολη την ωρα στο βζ και οταν τον αφηνω στο πορτ μπεμπε ξυπναει...

τουλαχιστον αυτος ειναι ηρεμος...εγω κοντευω να φλιπαρω!

Ελενίτο σουπερ ο γιατρουλης μας ,ε?

Ξεχασα να σου πω οταν ηρθε να δει τον μπεμπη εδωσε πολυ μεγαλη σημασια στην Ειρηνη πρωτα πως το εχει παρει το θεμα, αν εχει αλλαξει κατι στον υπνο της αν παραμιλαει, αν τρωει οπως πριν κλπ...

ΠΟλυ καλη εντυπωση μου εκανε αυτο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

γεια σας!

Μαρινακι μη θυμωσεις αλλα εχω πεσει κατω απτα γελια με το πουτσ,πουτσ:lol:

οντως ειναι ενα θεματακι αυτο με τα βρωμολογα ,οντως τι κανουμε?αδιαφορια φανταζομαι αλλα πιστευω πως οτι και να κανουμε ειδικα τα αγορακια θα τα μαθουν τα γαλλικα τους

Εμενα παλι χθες ηθελε να με φιλησει και της γυρνουσα το μαγουλο και αυτη πηγαινε στο στομα ,μια δυο φορες μου λεει "οχι στο στομα θελω να σε κανω μακια" :shock:εντωμεταξυ δεν εχει δει κανεναν να το κανει ,ουτε εμας ουτε γνωστους ποτε, αλλα την εχω δει που καρφωνεται στην τηλεοραση σε σκηνες τετοιες

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Μαρίνα ειναι πολυ ανοιχτός ανθρωπος, ειναι γιατρος παιδιατρος και επειτα ομοιοπαθητικος, δηλ αν καποιος θελει μονο κλασσικη ιατρικη δεν εχει προβλημα...δεν ειναι δογματικος... πιστευω αν πας και του πεις τι ακριβως θες δεν εχει προβλημα να το παρακολουθει η παλια σας παιδιατρος... πες του οτι θελω να ενισχυσω με ομοιοπαθητικη γιατι αρρωσταινει συχνα...

Αλλα αν πας νομιζω δεν θα τον αλλαξεις!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Βασουλι εγω την φιλαω στο στομα συνεχεια πειραζει? εμενα λεει μια βρισια συνεχεια τελευτια "λαμενο" βλαμενο που το τσιμπησε δεν ξερω αλλα ειναι λαιτ... "λαμενο παιδι" τη πεθερα μου πχ...χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...