Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα!

Καλώς την Ayla! Βλέπω ξαναμπήκαμε δυναμικά στο καφέ! Μια χαρά, μια χαρά!;) Για το ότι δεν κοιμάται τη μέρα μην προβληματίζεσαι! Να είσαι ευχαριστημένη που δεν έχεις κοιμισμένο παιδί!:tongue:

Νταφάκι, 12 κιλά είναι η Ευτυχία! Το μυστικό για να σηκώνεις πολύ βάρος είναι να φέρνεις το μωρό όσο γίνεται πιο ψηλά και κοντά στο σώμα σου!;)

Περαστικά σε Άγγελο και Γιώργο!

Λεγκόπουλο αγκαλίτσα ((((Λέγκω)))):D

Την κάνω με ελαφρά! σμουτς!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ayla , ξεχάστηκα να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!! Κι εμένα δεν κοιμόταν καθόλου την ημέρα...ειδικά κατι μερες μαραθωνιοι αϋπνιας...κοιμόταν ομως καλα το βραδυ4-5 ωρες συνεχομενες... και μόλις πηγε περιπου 2 μηνων κοιμόταν σερι 9-10 ωρες το βραδυ....ονειρεμενες εποχες!!!!

ντιεςακι με γεια και καλοφόρετο!

Α! και επειδη ολο αυτο τον καιρο με τις καριοκες μου εχετε κανει τα νευρα και τα σαλια κάπως, να σας ενημερώσω με απολυτη ικανοοποιηση οτι εφτιαξα κατι τελεια σοκολατακια καστανο!!!! τσάοοοο

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α! και επειδη ολο αυτο τον καιρο με τις καριοκες μου εχετε κανει τα νευρα και τα σαλια κάπως, να σας ενημερώσω με απολυτη ικανοοποιηση οτι εφτιαξα κατι τελεια σοκολατακια καστανο!!!! τσάοοοο

Καλά δεν μπορείς να τα λες έτσι αυτά!!!

Είπα και έφαγα την τελευταία καριόκ(λ)α!!!

Μπονουίτ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα πάλι...Σας ευχαριστώ για τις ευχές!! Επειδή με ρώτησαν πολλές....για το πότε γεννήσαμε...και εκτός από τη Sofuka καμία δεν ξέρει έτσι όπως χάθηκα ξαφνικά..σας ενημερώνω ότι στις 23 Σεπτεμβρίου το μεσημεράκι...γεννήθηκε η πριγκίπισσά μου....η οποία με έχει κάνει εντελώς χαζομαμά....

Κορίτσια δε μπορώ να διανοηθώ τη ζωή μου πλέον χωρίς αυτο το πλασματάκι....ειναι τόσο απίστευτο το συναίσθημα!!!!

Και σήμερα αχ βαχ....κάναμε το πρώτο μας εμβόλιο...το εξαπλό...Τι να σας πω ρε κορίτσια εγώ πόνεσα περισσότερο από εκείνη!! Έμπηξε τα κλάματα και ήταν απαρηγόρητη....μέχρι που την πήρα αγκαλιά και της ψιθύριζα στο αυτάκι ότι ο γιατρούλης είναι λίγο χαζός (εμ τι να πω αφού όταν έκλαψε είπε "ε. δεν πειράζει γυναικεία δάκρυα είναι"...ε ρε απωθημένα ο κόσμος!!) και ότι θα φύγουμε γρήγορα από εκεί μέσα...Ε, και για να την αποζημιώσω μετά την πήγα μια μεγάλη βόλτα στην παραλιακή...που είχε ήλιο και ήταν υπέροχα....Μονο που ρε κορίτσια για πρώτη φορά κοιμήθηκε και το απόγευμα δυο ωρίτσες (το παιδί που ποτέ δεν κοιμάται μέρα όπως είπαμε) και επίσης πολύ νωρίς το βράδυ....λέτε να είναι λόγω του εμβολίου; Μου το ζαβλάκωσε το κοριτσάκι μου το παλιοφάρμακο....Πυρετάκο δεν έχει αλλά και πάλι είναι ανησυχητικά ησυχη!

Ετσι ήταν και τα δικά σας;;;;; Πείτε μου γιατί με έχει φάει η αγωνία.

age.png

Ayla, στο πρώτο εμβόλιο και τη δική μου την είχε πιάσει υπνηλία, είχε κοιμηθεί όλο το βράδυ σερί!

Αρα το εμβόλιο είναι. Άρα να μην φρικάρω εντελώς. Είναι στις αναμενόμενες αντιδράσεις δηλαδή.

Και την είχες μήπως ξυπνήσει για φαγητό;; Να μην ανησυχώ λες;;; Η δική μου έφαγε κατά τις 7μιση το βράδυ το τελευταίο της γεύμα...και μετά ξεράθηκε...Σε ΚΣ, δηλαδή αν κοιμόταν κατά τις 9 με 10 το βράδυ θα μου ξυπνούσε κατά τις 7μιση το πρωί για να φάει πάλι...τώρα όμως χάσαμε ένα γεύμα...τι να κάνω; Αν πεινάσει όμως δε θα ξυπνήσει λογικά;;

(Ε, ναι, είμαι άσχετη το ξέρω...)....

age.png

Καλησπέρα!

Εδώ είμαι και εγώ! Καλώς την ayla!

Φοβερή σλινγκοσυζήτηση σήμερα! Εγώ έβγαλα το παουτς, ελπίζω να μου χωράει. Σκέφτομαι και το Ergo baby carrier όμως...

Αφρονταιτ περαστικά στον μπέμπη. Αυλα εγώ τις είχα δώσει και ντεπόν στο 1ο εμβόλιο και όντως είχε υπνηλία αλλά το είχα αποδώσει στο ντεπόν...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Αστα, Τάτη, δοκίμασα το πάουτς και απογοητεύτηκα! Που θα χωρέσει το μωρό καλέ; Τόσο πολύ έχει μεγαλώσει το στήθος; Σκέψου, μετά τη γέννα που θα μεγαλώσει κι άλλο! Αχρηστο θα είναι....:(

Και μετά θέλω ιδιαίτερα να το βάζω όμως....

Καλά ο υποχονδριακός είχε τρελό γέλιο σήμερα, ξυπνάω τον βλέπω κουλουριασμένο αγκαλιά με ένα καλοριφέρ, 3 πουλόβερ και το σκουφάκι, τον θερμοστάτη στους 25 βαθμούς (θα πεθάνουμε εμείς εδώ στην Αφρική, με ένα σεντονάκι όλο τον χειμώνα με βλέπω) ευτυχώς η Άννα κοιμήθηκε μέχρι τις 7.30 σήμερα και δεν είχα βόλτες νυχτερινές, και με τρεμάμενη φωνή μου λέει ότι π πυρετός ανέβηκε μέχρι 40, και τότε (πρωί) είχε 37,8, καλά εγώ με την Άννα σε τρελή χαρά (που είχε κοιμηθεί) και ο γκρινιάρης "πήγαινε να ξαπλώσεις" "Όχι" "θες ένα τσάι" "Όχι, μην αγγίξεις τον θερμοστάτη" "Φυσικά αγάπη μου τώρα θα φτιάξω και το θερμοκήπιο μας !!!!"

Τί να πω;;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ρε κοριτσια μιας και λετε για μεγεθη....παιζει να εχω προβλημα με το mei tai , εχει πεσει διαιτα απο τη δευτερα βεβαια, αλλα θελω να το χρησιμοποιησω αμεσα....

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...