Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Κορίτσι μου συγχαρητήρια!!! Το πρώτο βήμα έγινε!!! Μπράβο σου πολύ χάρηκα!!! Όλα θα πάνε καλά από δω και πέρα!!! Έφυγες για χοριακη!!!!!🎉

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ελενη τον νου σου... μακρυα απο τζακια και χαλια.... :)

ξυπνησε ε? πρωτη απωλεια... βλεπω σιγα-σιγα να την κανουμε μια-μια...

Μπααα εμένα κοιμούνται ακόμα... έχουν ραντάρ με το που θα πάω να πλησιασω το κρεββάτι θα βαρέσουν σειρηνες...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπααα εμένα κοιμούνται ακόμα... έχουν ραντάρ με το που θα πάω να πλησιασω το κρεββάτι θα βαρέσουν σειρηνες...

λοιπον νομιζω το βρηκα το κολπο... και μενα το ιδιο κανουν .... μηπως να κοιμομασταν στον καναπε???:D:tongue:

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλά κοροϊδευε φιλενάδα... Απλά φοβάμαι ότι όταν θα μας αφήσουν να κοιμηθούμε θα έχουμε αυπνίες λόγω εμμηνόπαυσης!!!!!! Χαχαχα!

Νταξ γρήγορη η τσουλουφίτσα... Χτύπησε το στόμα της στο τραπέζι και έχει έναν λεκέ αίμα στο κρεβάτι... το βρυκολακάκι μου!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλά κοροϊδευε φιλενάδα... Απλά φοβάμαι ότι όταν θα μας αφήσουν να κοιμηθούμε θα έχουμε αυπνίες λόγω εμμηνόπαυσης!!!!!! Χαχαχα!

:lol::lol::lol::lol: είσαι νουμερο...

u-8DsEozq2k

Διαφημίσεις

θέλετε να δείτε σε φωτό τη Σοφία κι εμένα; (Δεν είναι πολυ καλή βέβαια)

εδώ http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/photo.php?pid=4722370&id=271809394286&ref=fbx_album είναι από τη συνάντηση του "Περί θηλασμού", κάθομαι στην καρέκλα μπροστά δεξιά με το άσπρο τιραντέ μπλουζάκι, και το ζουζούνι με το λαχανί κολάν είναι η Σοφία

θέλετε να δείτε σε φωτό τη Σοφία κι εμένα; (Δεν είναι πολυ καλή βέβαια)

εδώ http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/photo.php?pid=4722370&id=271809394286&ref=fbx_album είναι από τη συνάντηση του "Περί θηλασμού", κάθομαι στην καρέκλα μπροστά δεξιά με το άσπρο τιραντέ μπλουζάκι, και το ζουζούνι με το λαχανί κολάν είναι η Σοφία

Αχαααα κι εσύ ανήλικο είσαι κάθαρμα;:D Μια γλύκα φαίνεστε και οι δυο!

κούκλα είσαι Παλλαντίνειο!;)

καλησπέρα κι από μένα! Ο Ιάσονας όντως γρήγορα "έπεσε θύμα του παιδικού" αλλά τις καπουλάραμε. Σήμερα είναι καλά απύρετος, μόνο το μπούκωμα μας μένει!

Βλέπω γυρίσαμε στις παλιές καλές μέρες! νυχτερινή κουβεντούλα..

Εμένα ο καλός μου είναι Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη κι έτσι μοναχούλια μας εδώ

Διαφημίσεις

Άντε Μαράκι με το καλό!

να μην κάθεται η σκυτάλη!

Πήγαμε στον γιατρό σας Ντάνσεμ... Ωραίος μου φάνηκε...

Μακάρι να αντιμετωπίσουμε τις μέλλουσες ωτίτιδες χωρίς αντιβιώσεις! και γενικά όλες τις αρρώστιες!

Καλό Παρασκευόβραδο!

Είναι ο ίδιο που σου είπα ότι πάμε και εμείς? Αν ναι, τον θάψανε στο πάρεντς! :(

Παλαντινάκι είστε πολύ γλυκές και οι δυο!

Εμένα σήμερα το μικρό μου έχει συνέχεια διάρροιες (μάλλον από την φασολάδα που του έδωσα πρώτη φορά χτες και προχτές) και φοβάμαι μην τα κάνει και στον ύπνο του και έτσι πάω και τον ελέγχω κάθε τόσο...

ήθελα να πω και άλλα αλλά τα ξέχασα...

άντε καλό μας ΣΚ!!!

:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...