Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!!πολλά συγχαρητήρια!!με το καλό να έρθει το θαυματακι σου λοιπόν!! 🌈 ολα καλα να πάνε!!!θα περιμενουμε και τη χοριακη σου!!❣️

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

φου φου 1-2

λαμβάνει κανεις στο ιντερνετοχώρο;;;

έστειλα κολετσμαν εξοδουχο, κοιμησα γαλακτοτσιμπουρο και σοζω, έβαλα το κρασάκι μου και είμαι ζουουουουουουπερ! Νοιώθω πρωτογνωρα αλλά δεν θέλω να το γρουσουζέψω κιόλας...

υπάρχει κανεις;;;;;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντε Μαράκι με το καλό!

να μην κάθεται η σκυτάλη!

Πήγαμε στον γιατρό σας Ντάνσεμ... Ωραίος μου φάνηκε...

Μακάρι να αντιμετωπίσουμε τις μέλλουσες ωτίτιδες χωρίς αντιβιώσεις! και γενικά όλες τις αρρώστιες!

Καλό Παρασκευόβραδο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Εδώ είμαι εγώ! Η Ιφι κοιμάται εδώ στο καρότσι και ο Αλέκος στο κρεβάτι του παίζει! Κι εγώ νιώθω τύψεις όταν κοιμούνται νωρίς και δεν ξυπνάει κανένα.. .Σαν να έπρεπε να κάνω κάτι και δεν το κάνω!

Εδώ είμαι εγώ! Η Ιφι κοιμάται εδώ στο καρότσι και ο Αλέκος στο κρεβάτι του παίζει! Κι εγώ νιώθω τύψεις όταν κοιμούνται νωρίς και δεν ξυπνάει κανένα.. .Σαν να έπρεπε να κάνω κάτι και δεν το κάνω!

Διακρίνω ένα λεπτό μαζοχισμό φίλτατι;;;

και εγω εδω κοπελιες!

τι μου κανετε?

κι εγω κοιμησα τις μικρες και ο Στρατος βρισκεται στο κρεβατι στον αυτοματο... περιμενω βεβαια την μια να ξυπνησει για μαμ...αλλα οκ..

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Διακρίνω ένα λεπτό μαζοχισμό φίλτατι;;;

Νομίζω ότι έχεις δίκιο... Αλλά να πώ ψέματα??? Άσε σου λέω αφού αν κοιμηθώ και καμιά νύχτα ολόκληρη θα νομίζω ότι το χρωστάω σε κάποιον!

Να σε πω ρε Αναστασάκι επειδή σε βλέπω χαλαρή δεν πετάς μια διδυμοσκυτάλη στο ντουντούκι...

Μαρη ντουντουκα κανόνισε να πάθει κανα λουμπάγκο ο άνθρωπος απ'τα ακροβατικά... νταξ κάθε μέρα αλλά με σύνεση:cool:

και εγω εδω κοπελιες!

τι μου κανετε?

κι εγω κοιμησα τις μικρες και ο Στρατος βρισκεται στο κρεβατι στον αυτοματο... περιμενω βεβαια την μια να ξυπνησει για μαμ...αλλα οκ..

Ανασταζί, σε ξεχωριστά δωμάτια είναι τα κορίτσια από το Στρατούλη??

Να σε πω ρε Αναστασάκι επειδή σε βλέπω χαλαρή δεν πετάς μια διδυμοσκυτάλη στο ντουντούκι...

Μαρη ντουντουκα κανόνισε να πάθει κανα λουμπάγκο ο άνθρωπος απ'τα ακροβατικά... νταξ κάθε μέρα αλλά με σύνεση:cool:

Άσε που λένε οι θεωρίες ότι για να συλλάβεις πρέπει μέρα παρά μέρα και όχι κάθε μέρα... Αλλά τί λέμε κι εμείς τώρα... Εκείνη ξέρει τί κάνει!

Και το κάνει!!!!

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι έχεις δίκιο... Αλλά να πώ ψέματα??? Άσε σου λέω αφού αν κοιμηθώ και καμιά νύχτα ολόκληρη θα νομίζω ότι το χρωστάω σε κάποιον!

Χρωστας σε μενα ρουφιάνα γυναίκα... πότε κοιμήθηκες ολόκληρο βράδυ και δεν μου το πες;;; Καααααθαρμα...

Καθόμαστε που καθόμαστε να ακούσουμε κανα άσμα; Βαλτε τίποτις

κατσε να την πεταξω κι αν την βρει καταλαθος τοτε να δεις γλεντια που θα κανουν......!....χαχαχαχα

Ανασταζί, σε ξεχωριστά δωμάτια είναι τα κορίτσια από το Στρατούλη??

ναι... ο στρατος εχει ενα δωματιο μονος του και οι μικρες μοιραζονται το δευτερο παιδικο δωματιο... να σου πω την αληθεια αν ειχα χωριστα και τις μικρες μπορει να ηταν και καλυτερα....αλλα τι να κανουμε...παλι καλα να λεμε....:?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ρε κορίτσια, μη μιλάτε για ολόκληρες βραδιές ύπνου μπροστά σε έγκυο γυναίκα που έχει να κοιμηθεί όλο το βράδυ περίπου 5,5 χρόνια (αν βάλεις και τα ξυπνήματα για κατούρημα στην 1η εγκυμοσύνη...)....Λυπηθείτε με!!!

Τώρα πως πείθω τον Γιάννη ότι είναι ώρα για ύπνο????? Από τα νεύρα μου είμαι έτοιμη να του αδειάσω το δωμάτιο από τα παιχνίδια! Ο καλός μου από την άλλη ετοιμάζεται να τον πετάξει έξω στην βεράντα... εκεί τουλάχιστον δεν θα ζεσταίνεται κιόλας...:rolleyes:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...