Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Λουλούδια 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Κάθε φορά που έχω δουλειά αρχίζετε τις ωραίες συζητήσεις...

Ας μιλήσω μονολεκτικά!

Λενιώ μου γλυκό έχεις όλου του κόσμου τα δίκια αλλά άστην να λέει... Και να συγκρίνει τον εαυτό της μαζί σου. Η ανασφάλειά της είναι μεγαλύτερη από τη δικιά σου... Όσο για τις δικές σου ανασφάλειες χρειάζεσαι μερικά μαθήματα... Αν νομίζεις ότι τα περί ταλαιπωρημένου παιδιού κτλ, σε ενοχλούν, εκεί να της την πεις. Μια και καλή για να καταλάβει... Τα υπόλοιπα άσε τα αυτιά σου ανοιχτά για να μπαινοβγαίνουν!

Επέτειος? Τί είναι αυτό? Έχει να κάνει με το σεξ???

Μαράκι δεν μας τα πες αυτά... Μην το διαδώσεις στους άντρες μας παρακαλώ!

Η Ιφιγένεια επέστρεψε στα δίωρα ξυπνήματα! Μόνο στην Κρήτη και στη Νάξο κοιμόταν καλά! Και το πρωί πάλι άκουσε ένα συναγερμό αυτοκινήτου και έκατσε στο κρεβάτι και έβαλε το χέρι στο αυτί και είπε "εεεε!!!". Απάντησε το τηλέφωνο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ήρθα κι εγώ, ο κομήτης...

Ελένη Κρήτη ΚΑΙ Νάξο; Στα ίδια μέρη κυκλοφορούσαμε!

ΛΕγκ, σ' όλο αυτό που αναφέρεις υπάρχει σύστημα και είναι το εξής: Όταν έρχεται η πεθερά βγαίνεις πρώτη στην επίθεση: Αχ τί καλά που ήρθατε, πάω να κάνω ένα ντους/να ρίξω έναν ύπνο, κάτι που να μην έχει σχέση με τα παιδιά και την αφήνεις να αναλάβει. Έτσι έχεις βγει όμορφα όμορφα από πάνω γιατί δεν παίζει να κάνεις κάτι εσύ με κάποιο παιδί και να φας σχόλιο, κι εκείνη θα πάρει τα πάνω της γιατί θα νιώθει ότι την εμπιστεύεσαι. Πρέπει όμως κι εσύ ακόμα κι αν ακούς κάτι με το οποίο διαφωνείς (του τύπου χατήρια, ή υποχώρηση σε τσαμπουκά του μικρού) να είσαι σε άλλο χώρο και να μην παίρνεις θέση, άλλωστε τα μικρά καταλαβαίνουν αμέσως ότι με άλλον άνθρωπο παίζουν άλλοι κανόνες. Μετά η γιαγιά θα φεύγει ικανοποιημένη ότι τα κατάφερε και το σημαντικότερο ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ απο τα 2 παιδιά, οπότε με περισσότερη κατανόηση για σένα...

Κι όσο για το "δε σε θέλω" που λένε τα πιτσιρίκια δε νομίζω ότι υπάρχει μαμά που να το έχει γλυτώσει, εμάς τώρα που μεγάλωσε μας το λέει ξεκάθαρα: "μη μου το λες ότι δεν γίνεται, απλά ζητάω αυτόν που λείπει γιατί είμαι θυμωμένη"!!

Και το σημαντικότερο που δεν είδα κανέναν να σχολιάζει: μην κάνεις βρε συ μπούρδες με το χέρι, για κάποιο λόγο στον βάλανε το νάρθηκα. Πήγαινε να στον ξαναβάλουνε γιατί μπορεί να βρεθείς με χειρότερο θέμα μετά. Εγώ έχω ακόμα πρόβλημα στον δεξί καρπό γιατί έκανα την ίδια εξυπνάδα πριν 10 χρόνια και βάλε...

Παλλαντίν, για το θέμα του παθητικού παιδιού το έχω συζητήσει άπειρα και με τη δασκάλα της Σεμέλης γιατί κι αυτή καθόταν και τις έτρωγε στην αρχή. Παιδιά με στιγμές επιθετκότητας υπάρχουν παντού και τέτοιες στιγμές δεν αποφεύγονται, η μικρή πρέπει σιγά-σιγά να μάθει πως να τις διαχειρίζεται. Είναι λάθος το να μάθει απλά ότι όταν της την πέφτουν έρχεται η μαμά και τους μαλώνει. Πρέπει να της μιλάς γι' αυτό και να της λές ότι όταν κάποιος μας κάνει κάτι που δεν θέλουμε ή μας πονάει πρέπει να του το λέμε. Να της λες να φωνάζει δυνατά "δε μ' αρέσει αυτό που κάνεις", "σταμάτα με πονάς" κι αν χρειαστεί να παει να παίξει μ' ένα παιδάκι που να της φέρεται όμορφα μεχρι το άλλο να ηρεμήσει. Η Σεμέλη είχε ένα κοριτσάκι στο σχολείο το οποίο συνέχεια χτυπούσε και τη δάγκωνε και της έλεγα "Η Σοφία δεν είναι κακιά (γιατί έτσι έλεγε η δικιά μου), αλλά είναι μικρή και τώρα μαθαίνει πως να είναι καλή. Να της λες φεύγω γιατί με πόνεσες γιατί αν δεν της το πεις δεν θα το καταλάβει. Μην κάθεσαι να σε πονάει, αλλά όταν θέλει να παίξετε όμορφα να πηγαίνεις." Θέλει το χρόνο του και πρέπει να της το πιπιλάς το μυαλό μ' αυτό το θέμα, αλλά πίστεψέ με έχει νόημα. Τώρα η Σεμέλη λύνει τις διαφορές τις πολύ καλύτερα και πολύ σπάνια έρχεται σ' εμένα για βοήθεια.

Ήρθα απ' το πουθενά και την άπλωσα τη μπουγάδα μου, ε; ;););)

Δεν μπορώ όμως ν' αφήσω κι αυτό ασχολίαστο: συγνώμη Ντου, εννοείς σεξ κάθε μέρα εδώ και δύο μήνες;;; Α παπαπαπα! Και μετά σου λέει πάουερ γιόγκα και πιλάτες, αυτό είναι γυμναστική!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Παλεύω εδώ και 1/2 ώρα να γράψω ένα ^&$%^*##^μύνημα και με πετάει έξω :mad:

Marle περαστικούλια σας..... έπεται δύσκολος χειμώνας!!!!

Θα κατέβω Αθήνα από την Κυριακή και για μια εβδομάδα, θα συναντηθείται?

IxBZp3.png

Palladin εμείς ήμαστε από την άλλη πλευρά, εδώ και λίγο καιρό η Μαρία έχει γίνει λίγο επιθετική. Όταν τσαντίζεται μας χτυπάει και φωνάζει ΝΤΑ!!!!!!! Της εξηγ'ω ότι αυτό που κάνει δεν είναι όμορφο κτλ αλλά δεν φαίνεται να το εμπεδώνει!!! Δεν ξέρω αν φταίει που την είχαν σπρώξει και αυτήν κανά δυό φορές άλλα παιδάκια :mad:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

aaaa, σημερα λυσαξατε που εχω πηξει πιο πολυ κ απο το τυρι;;;;; κανω διαλειμμα γιατι δεν παει αλλο, και σας διαβαζω γρηγορα γρηγορα!!!!

Γεια σου βρε ντου!!!! ΑΝτε και με τετοιες βαρδιες θα μας ερθει κ το αδερεφι της Μαρινουλας. Οχι να μας το παιζεις εσυ ανετη στις κουνιεςμε ενα κ μεις να μη ξερουμε που να πρωτοκοιταξουμε!

Ντανσεμ, γουλκαμ μπακ! Μας ελειψες!

Λεγκω συμφωνω απολυτα κ με σενα, και με την παλλαντιν που την θελει ποτε-ποτε και με την ντανσεμ ομως! Και εγω θα ηθελα μια στο τοσο να αφηνα το παιδι καπου που ειμαι σιγουρη οτι το αγαπανε, εστω κ με διαφορετικο τροπο απο μενα! Αλλωστε οπως ειπωθηκε ειναι διαφορετικος ανθρωπος, διαφορετικη σχεση κτλ. Σαν πως και στο σχολειο με τις δασκαλες του διαφορετικα δεν ειναι; Δεν μπαινουμε στα λιμερια τους ομως. Αλλα με την πεθερα μου, και προσωπικα κ και με την μανα μου, τα νευρα μου γινονται κροσσια, γιατι τοση ανταγωνιστηκοτητα δεν μπορω να καταλαβω κ οσο κ να προσπαθω δεν μπορω να το ελεγξω, οχι οσο θα ηθελτα τουλαχιστον!

Το χερι να το ξαναδεσεις, πάντως.

Επισης αν εξαιρεσεις το σημερινό σου σχολιο για την χτεσινη νυχτα, θα νομιζα οτι ειχες καμερες στο σπιτι μου. Και η χτεσινη νυχτα μαρτυριο με τον Αγγελο, αλλα ευτυχως κανα μισαωρο μετα το ντεπόν ηρεμει σχετικα και δεν ξεπναει στο πενταλεπτο αλλα στο μισαωρο. Αμαν αυτα τα δοντια!

Οσο για την συμπεριφορά μας σε παιδια άλλων, χμμμ μεγαλο θεμα. Προσωπικα φερομαι κ στα άλλα παιδια οπως στα δικα μου, αλλα δεν εκτιμαται παντα αυτο, ειδικα οταν μιλαω με αυστηρο τονο! Και ειναι λογικο... Και για να ειμαι ειλικρινης, πιο αυστηρα μιλαω στα δικα μου, παρα σε παιδια αλλων οταν κανουν κατι που δεν θελω. ΕΙναι λεπτες οι ισορροπιες... Ουτε εμενα μου αρεσει να φερονται ασχημα στα παιδια μου. Ενιγουέι, σιγα σιγα κ τα παιδια πρπει να βλεπουν τον πραγματικο κοσμο...

Χριστινακι να τα χιλιασετε! Σιγουρα εχετε περασει σε αλλο επιπεδο. Τωαρ αν αυτο το επιπεδο ειναι πανω ή κατω απο το προηγουμενο, καλυτερο ή χειροτερο, σηκωνει πολυ κουβεντα...

Επετειο ειχαμε κ μεις- γαμου- στις 3 Σεπτεβρη και μας το θυμησε η μανα μου! Ουτε καν σπανακορυζο δε φτιαξαμε... Σεξ, δεν θυμαμαι αν καναμε, αλλα κ να καναμε δε θυμαμαι να το ονομαζουμε επετειακο!:tongue:

Ρενε, κατι θα κανονισουμε. Την Τεταρτη στου Πικιωνη, ισως;

Γυρνω στη δουλειά μου, γιατι θελω να γυρισω κ σπιτι μου καποια στιγμη σημερα.

σματς

Γεια σου βρε ντου!!!! ΑΝτε και με τετοιες βαρδιες θα μας ερθει κ το αδερεφι της Μαρινουλας. Οχι να μας το παιζεις εσυ ανετη στις κουνιεςμε ενα κ μεις να μη ξερουμε που να πρωτοκοιταξουμε!

ακόμα το φέρνεις βαρέως που με βρήκες στις κούνιες να διαβάζω περιοδικό, ε? :tongue::tongue::tongue::tongue:

έδιτ: μα για το αδέρφι της Μαρίνας γίνεται όλος αυτός ο χαλασμός.... (α και γιατί δεν έχω σταθερή περίοδο :P )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

dooo το έχετε πάρει πολύ ζεστά το θέμα βλέπω :D

Βρε κορίτσια θα μένω στο Π. Φάληρο, κάπου πιο κεντρικά δε σας βολεύει???? Μου πέφτει λιγουλάκι μακρυά ο Πικιώνης!!!!!

IxBZp3.png

Σας μερσώ για τα καλωσορίσματα...

Κριστίνα, χρόνια πολλά κι όπως τα θέλετε! Εμείς την επέτειο γάμου την ξεχάσαμε από την πρώτη χρονιά. Συνήθως μας παίρνει η κουμπάρα και μας πετυχαίνει κάθε φορά ανυποψίαστους... Δεν είμαι καν σίγουρη πότε είναι, τα χρόνια πολλά όμως τα θυμόμαστε στην άλλη, την κανονική που τη λέμε. (Κλείσαμε 9 χρόνια στις 30 Αυγούστου, δεν περίμενα ποτέ να είμαι με τον ίδιο άντρα τόσον πολύ καιρό, παρεμπιπτόντως...)

Αυτό με την ανταγωνιστικότητα είναι μεγάλο θέμα. Προσωπικά πιστεύω πιο συχνά είναι είναι ο δικός τους άτσαλος τρόπος να συμμετέχουν, παρά αληθινός ανταγωνισμός. Πιστεύω ότι φταίμε κι εμείς δηλαδή. Κι εγώ τα παίρνω και με μάνα και με πεθερά πολλές φορές, ενώ του ίδιου τύπου σχόλια (εγώ το έκανα έτσι, αυτό κάν' το αλλιώς κλπ.) όταν έρχονται από φίλες και γνωστές με μικρά παιδιά τα θεωρώ συμβουλές και όχι ανταγωνισμό (ακόμα κι αν διαφωνώ εξίσου). Δεν ξέρω αν το εξηγώ σωστά, αλλά μάλλον το ζήτημα μπλοκάρει στο ότι δεν έχουμε λύσει τα θέματά μας με την προηγούμενη γενιά γενικότερα, με τις μανάδες μας ακόμα πιο πολύ. Και η μάνα του άλλου (πεθερά) είναι πάντα πιο εύκολος στόχος συναισθηματικά γιατί στο κάτω-κάτω δεν έχουμε και υποχρέωση να την αγαπάμε -άσε που μπορούμε άφοβα να την έχουμε συνέχεια στο μικροσκόπιο, γιατί δεν θα δούμε δικά μας ελαττώματα...

Εντιτ: Έμπαινε Ντου! Αυτό θα πει bussiness and pleasure!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Ντουντουκι σε κανα εξάμηνο που ελπίζω να ξαναπάρουμε μπροστά θα σου ζητήσω ιδιαίτερα αλλά τότε μάλλον θα έχεις ένα θεματάκι και θα έχεις δυσκολία να μου δείξεις τις πιο ακροβατικές πόζες... ελπίζω να πιάνει το χέρι σου για να μου τις ζωγραφίσεις:cool:

Τζένη εννοείται πως λέει το κλάην απλά με μια μικρή αλλαγή... κλαηηηηηηημμμ... Και επίσης ανα ταχτά διαστήματα πηγαίνει πανω κάτω και φωνάζει "παμελαση παμελαση" ο γιώργος υποστηρίζει ότι είναι της παμελαντερσονικής σχολης:tongue:

Επίσης πήγαμε το πρωί με την πρώην συμπεθέρα μου για να ψωνίσει για τη βάφτιση και ο νικόλας στο ένα μαγαζί μπήκε μέσα στη βιτρίνα, αφού έκανε πατιναζ σε ένα ωραιοτατο φουστανάκι, στο δεύτερο έκανε άλογο την ιδιοκτήτρια που έτρεχε πίσω του αλλά δεν πτοήθηκε και μας είπε ότι θέλει δεύτερο στα 45 της... και στο τρίτο αφού το σκούπισε ασχολήθηκε με το άνοιγμα παπουτσοκουκιών και το φάγωμα. Ο κερατάς είναι απτόητος...

Αμμμ ο άλλος ο βουρβώνος που εχθες έκανε μπάνιο και άδιασε όλο το αφρολουτρο με αποτέλεσμα να βγουν οι σαπουνάδες απ'το σιφονι και να γίνει πάρτυ του πήτερ σέλερς.

χαχαχαχα καιρό είχα να πω κατορθώματα απ'τα καφράκια μου

Για τον νικολα ο γιατρός δεν βρήκε κάτι που να εξηγεί το κλάμα άρα μάλλον είχε τσιτώσει απ'τις κουνιες και μπορεί να είχε και κανα πονάκι στα δόντια και έδεσε πάντως δεν μπορούσα να φανταστώ παιδί να κλαίει τόσες ώρες χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Απο κει και πέρα μου πε και έκλεισα ραντεβου σε νευρολόγο για να αποκλειστεί το νευρολογικό πρόβλημα γιατί ένα στοιχείο απ'την περιγραφή τον προβλημάτισε αλλά το πιο πιθανό είναι το απλό κράτημα αναπνοής αρα... κλαηηηημ;) Ααα και είναι 8,400 πάλι το πιο μινιατουράκι θα έχω τελικά

Όλα καλά ρε Λεγκ την τελευταία πρόταση την έγραψες για να μου κάνεις πλάκα? Είπαμε δεν πιάσαμε ακόμα το 7κιλο κι ας έχουν τα παιδιά μας ούτε 15 μέρες διαφορά!

Τη Ντου τη βλέπω για δίδυμα πάντως!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τη Ντου τη βλέπω για δίδυμα πάντως!

Μακάρι βρε Μαρινάκι, γιατί θέλω 3 και τέσσερα πειραιωτάκια (παιδάκια δηλ.), αλλά και μόνο η σκέψη μετά από αυτήν την υπερπροσπάθεια, θα μας κουράζει όλους :D:D:D

Μη γελάτε βρε χαμένα :tongue::tongue::tongue:

Λεγκ, ο Νικόλας είναι σαν πούπουλο. Αφού τον σήκωνα και δε καταλάβαινα ότι σήκωνα κάτι (ωραίο βαράκι είναι αυτό για να δείξεις μούρη και καλά :tongue:). Α, η Μαρίνα είναι κοντά στα 16 κιλά :tongue:

Μαρίνα = 2 Νικόλες :D (και 2 και κάτι Μαριαλένες :tongue: )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Γειά σας!! Συμφωνώ με όλες τις προλαλλήσασες! (αλήθεια, τα είπατε όλα όσα ήθελα να πω...)

Μόνο με την ντου θα διαφωνίσω!! Έτσι χωρίς λόγο... σε δουλειά να βρισκόμαστε...:tongue::tongue:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

χα χα δώσατε ρέστα πάλι:D

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές στο θέμα της βίας, θα συμφωνήσω με όλες σας. Το συζήτησα και με την παιδίατρο σήμερα και μου είπε τα ίδια!

Ντου άστα αυτά ότι δήθεν το κάνεις για να αποκτήσει η Μαρίνα αδερφάκι, στην πραγματικότητα το κάνεις γιατί είσαι μια Τσιτσιολίνα:P

Στο θέμα της πεθεράς, νομίζω ότι η ντάνσεμ έχει ένα δίκιο (πολύ φιλοσοφημένη σε βρίσκω, εγώ δεν θα τα σκεφτόμουν αυτά)

Λέγκω έβγαλες μόνη σου το νάρθηκα; Αυτό μου είχε διαφύγει. Δεν τον ξαναβάζεις καλύτερα μη σου μείνει κανένα ισόβιο κουσούρι;

Η Σοφία είναι 12,3 κιλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...