Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λέγω να τα λες μην τα αφήνεις..........θα σε βοηθήσει σε νιώθω σε νιώθω....

Αγαπώ την πεθερά μου, την έχω πονέσει κυρίως την έχω ζήσει εξάλλου μας χωρίζει μόνο ένας όροφος πριν από αυτό ζούσαμε για 2 χρόνια όλοι μαζί ευτυχώς πριν το παιδί γιατί η ρήξη θα ήταν αναπόφευκτη....

Αν λοιπόν σε όλα αυτά που γράφεις προσθέσεις και το ότι μου κρατάει το παιδί όταν δουλεύω καταλαβαίνεις ότι η ανταγωνιστικότητα της μου έχει γίνει ρουτίνα. Πολλά έχω μάθει να παραβλέπω για χάρη της εύρυθμης λειτουργίας της οικογένειας και τα έχω υποβιβάσει σε ασήμαντα και δικά μου κολλήματα. Αυτό που δεν αντέχω με τίποτα και με τσούζει πολύ είναι όταν π.χ το Σάββατο καταβαίνει το πρωί για καφέ και είναι η ώρα να ταίσω την μικρή οπότε πετάει ενα «α εμείς το κάνουμε έτσι»... εμείς!!!! Τότε νιώθω έντονα την απουσία μου σαν να είμαι περιστασιακή και εκείνη την μεγαλώνει να μου πεις πολύ φιλοσοφείς μια μπούρδα αλλά να έτσι είμαι εγώ λεπτολογώ τα πάντα.

Οπότε αν θέλεις να βρίσεις σου στέλνω το κινητό με π.μ. (συγνώμη αλλά δεν το έπιασα ποια ακριβώς ήταν η τραγική κατάσταση του Θοδωρή...)

Ο Νικόλας τι έγινε όλα οκ???

Sofuka που είσαι??

Marle περαστικά σας

Paladin τώρα εσύ φοβάσαι μη γίνει παθητική και εγώ το αντίθετο εχθές στη συνάντηση που είχε αρκετά παιδάκια είχα ένα άγχος μην τυχόν και κάποιο της πάρει το φτιαράκι και γίνει χαμός. Ακόμα δεν έχει κόψει το δάγκωμα και τρέμει η ψυχή μου....

Εμείς κάναμε το εμβόλιο μας σήμερα και ήταν χάλια η μικρή ....... κοιμήθηκε νωρίς και έκλαιγε. Παραπονιέται ότι πονάει και ανησυχώ...

Έκλεισα 9 χρόνια γάμου εχθές τελικά, εδώ και μέρες τσακωνόμαστε αν ήταν 8 ή 9 Σεπτεμβρίου -για άλλη μια φορά είχα δίκιο... το περίεργο είναι ότι προσπαθούσαμε απλά να εντοπίσουμε την ημερομηνία επί της ουσίας καμία ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός απλά το βράδυ του λεω «τελικά σήμερα έχουμε επέτειο» ναι ρε συ δίκιο έχεις μου λεει δεν είναι αύριο «άντε αγάπη μου να τα χιλιάσουμε» ναι τα χιλιάσουμε «αύριο λεω να κάνω σπανακόρυζο»..............

Αυτό τώρα να με ανησυχεί ή μπήκαμε σε άλλο επίπεδο απλά.......

Ουφ τελικά σεντόνι έγραψα

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέγκω έχεις δίκιο, απλά νομίζω ότι επειδή ήταν η πρώτη φορά και ήμουν εντελώς απροετοίμαστη αντέδρασα πολύ αυθόρμητα χωρίς να το σκεφτώ. Από εδώ και πέρα θα είμαι προετοιμασμένη. Α, να διευκρινίσω ότι το άλλο κοριτσάκι ήταν αρκετά μεγαλύτερο, γύρω στα 4.

Κριστίνα δεν νομίζω εν τέλει να γίνει παθητική, μοιάζει σε όλα στον μπαμπά της οπότε πιστεύω ότι θα γίνει δυναμική και τσαούσα, απλά δεν την έχει χτυπήσει ποτέ κανείς ως τώρα και δεν κατάλαβε από πού της ήρθε.

Εμένα η πεθερά μου μένει σε άλλη πόλη, είμαστε από μακριά κι αγαπημένες, αν και ώρες ώρες θα ήθελα να έχω έναν άνθρωπο να αφήνω τη μικρή 2 ώρες να πάω για έναν καφέ.

Α, και για το θέμα του "9 χρόνια φαγούρα", προτείνω να κάνετε sex diet, είναι αναζωογονητικό! (sex diet είναι να κάνεις επί μία εβδομάδα κάθε μέρα σεξ, όσο κουρασμένος κι αν είσαι, όπως όταν ήμασταν φοιτητές ένα πράγμα). Μετά βλέπεις τον κόσμο με άλλο μάτι:P

Α, και για το θέμα του "9 χρόνια φαγούρα", προτείνω να κάνετε sex diet, είναι αναζωογονητικό! (sex diet είναι να κάνεις επί μία εβδομάδα κάθε μέρα σεξ, όσο κουρασμένος κι αν είσαι, όπως όταν ήμασταν φοιτητές ένα πράγμα). Μετά βλέπεις τον κόσμο με άλλο μάτι:P

Χμούι, χμούι αυτό είναι πιο δύσκολο και από χημική δίαιτα με τις παρούσες συνθήκες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

αχ Μαρίνα σε πιστεύω και σε καταλαβαίνω, μη νομίζεις!

Λοιπόν στην απέναντι πολυκατοικία μένει μια τρελή, η οποία είναι στο μπαλκόνι εδώ και μισή ώρα και βρίζει χοντρά τις κοπέλες που περπατάνε στο δρόμο. Πρέπει να έχω ακούσει τη λέξη πουτ@ν@ γύρω στις 100 φορές ως τώρα

Paladin Ιιιιιιιιιιιι sex diet εγώ είμαι κάτι σαν πως να στο πω να είμαστε σε καλό κλήμα να υπάρχουν οι συνθήκες να έχουμε μιλήσει πρώτα ξέρεις να υπάρχει ενα κάπως.........να μια επαφή βρε αδερφέ ..... γιατί νομίζεις ότι αργήσαμε τόσο να κάνουμε ένα παιδί :mrgreen:(very black χουμορ)

Rosalita έχεις δίκιο εμάς δεν μας χάλασε απλά μου πέρασε μια σκέψη.........

w3OKp3.png

Δεν είναι τυχαίο ότι ο θοδωρίκος συχνά αναφέρει ότι δεν με θέλει και θέλει τον πατέρα του, τη γιαγιά του και τον παππού του, κάτι που το καταλαβαίνω αλλά μου τσακίζει τα κόκκαλα:)

χα..όταν μου τα έκανε αυτά η μαρίνα στην αρχή με είχε πάρει από κάτω.

Μετά αναθεώρησα και της έλεγα "πολύ ευχαρίστως, άντε πήγαινε!!!". Δε το περίμενε και με κοίταζε με μάτια γουρλωμένα..και καπάκι μετά "όχι εσένα θέλω". :tongue:

Όχι η αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 101!!! με πιάνεις ;):D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Μαριλένα περαστικά!

Λέγκω breath in... breath out...

Σήμερα για πρώτη φορά ένα κοριτσάκι έσπρωξε τη Σοφία και την έριξε κάτω στα καλά καθούμενα στην παιδική χάρα:mad: Της έπιασα το χέρι και της φώναξα "ε, δεν σπρώχνουμε" και μετά ήρθε ο μπαμπάς της και της μίλησε αλλά από τα νεύρα μου δεν άκουγα. Είμαι υπερβολική με αυτό το θέμα γιατί σαν παιδί ήμουν πολύ παθητική, δεν χτυπούσα ποτέ και μόνο τις έτρωγα μέχρι κάποια ηλικία που απλώς άρχισα να αμύνομαι.

Την πρώτη φορά τσαντίστηκα κι εγώ με κάτι αντίστοιχο...μετά μαθαίνεις να κρατάς τη ψυχραιμία σου και να μιλάς είτε στη Σοφία είτε στο άλλο παιδάκι (αν κάτσει να τα ακούσει δηλ. και δε φύγει σαν σίφουνας). Αν δεις ότι επιμένει το άλλο παιδάκι, παίρνεις τη Σοφία και φεύγεις, λέγοντάς του ότι δεν είναι παιχνίδι το να σπρώχνουμε/χτυπάμε,κλπ.

Το ότι ήρθε ο πατέρας του άλλου παιδιού είναι πολύ θετικό. Φαντάσου μόνο να ήταν ανεξέλεγκτο...

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

του λεω «τελικά σήμερα έχουμε επέτειο» ναι ρε συ δίκιο έχεις μου λεει δεν είναι αύριο «άντε αγάπη μου να τα χιλιάσουμε» ναι τα χιλιάσουμε «αύριο λεω να κάνω σπανακόρυζο»..............

μα σπανακόρυζο!! προφανώς μπήκατε σε άλλο λέβελ, το κανονικό θα ήταν αν έφτιαχνες μουσακά :tongue::tongue::tongue::tongue:

"εμείς το κάνουμε έτσι"

"εγώ το κάνω αλλιώς, αλλά δικαιολογούμαι γιατί είμαι Η ΜΑΝΑ. Εσύ τι δικαιολογία έχεις?". :tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

προτείνω να κάνετε sex diet, είναι αναζωογονητικό! (sex diet είναι να κάνεις επί μία εβδομάδα κάθε μέρα σεξ, όσο κουρασμένος κι αν είσαι, όπως όταν ήμασταν φοιτητές ένα πράγμα). Μετά βλέπεις τον κόσμο με άλλο μάτι:P

εγώ που τη κάνω αυτή τη δίαιτα εδώ και δύο μήνες, γιατί το μάτι μου δεν βλέπει κάτι διαφορετικό? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι κοιμάμαι πολύ καλύτερα μετά :lol: :lol: :lol:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα μικρες μου μοβ βενταλιες... πως κοιμηθήκατε; Εμάς ήταν ευτυχώς ηπίων τόνων βραδυ και γλυτώσαμε την ολική κατάρευση:D

Έκλεισα 9 χρόνια γάμου εχθές τελικά, εδώ και μέρες τσακωνόμαστε αν ήταν 8 ή 9 Σεπτεμβρίου -για άλλη μια φορά είχα δίκιο... το περίεργο είναι ότι προσπαθούσαμε απλά να εντοπίσουμε την ημερομηνία επί της ουσίας καμία ιδιαίτερη μνεία στο γεγονός απλά το βράδυ του λεω «τελικά σήμερα έχουμε επέτειο» ναι ρε συ δίκιο έχεις μου λεει δεν είναι αύριο «άντε αγάπη μου να τα χιλιάσουμε» ναι τα χιλιάσουμε «αύριο λεω να κάνω σπανακόρυζο»..............

χαχαχαχα νουμερα Να στε πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι! Λοιπόν ποτέ δεν είναι αργά για μία ετεροχρονισμένη επέτειο... άλλωστε η επέτειος είναι απλά μια αφορμή για γουργουροκαταστάσεις και ροματζάδες

sex... sex... sex... κάτι μου θυμίζει για δόσε περισσότερα κλουζζζζζζ

χα..όταν μου τα έκανε αυτά η μαρίνα στην αρχή με είχε πάρει από κάτω.

Μετά αναθεώρησα και της έλεγα "πολύ ευχαρίστως, άντε πήγαινε!!!". Δε το περίμενε και με κοίταζε με μάτια γουρλωμένα..και καπάκι μετά "όχι εσένα θέλω". :tongue:

Όχι η αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 101!!! με πιάνεις ;):D

Σωστή και πρακτικη:D

εφυγαααααααααααα σμουτς

Καλημερα !!!

Τι καλα Παρασκευη σημερα!! Γιπουπιιι!!

Παλαντινακι αυτο που εγινε χτες θα συμβει πολλες φορες ακομη κ η μικρη σου επισης θα το κανει κ αυτη καποια στιγμη. Εσυ προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη κ ηρεμη κ να δωσεις στα παιδακια κ απο τις δυο πλευρες να καταλαβαουν πως αυτο δεν ειναι σωστο κ δεν πρεπει να γινετε. Καταλαβαινω ηταν το πρωτο σοκ που λεμε σιγα σιγα θα συνηθησεις κ θα αντιδρας κ εσυ διαφορετικα. Μαλλον εχεις επιρεαστει κ απο τα δικα σου ! Φιλια

Λεγκοπουλο μικρο τρελο τι τραβας παλι με το πεθεριξ ρε κοπελια. Κανε αυτο που λεει συχν< η κολωνα του σπιτιου σου. ΚΛΑΙΝ! ( Αληθεια ο Σοζωρης το εμαθε το κλαιν? λεγαμε παλιοτερα με το αντρα σου πως θα ηταν απο τις πρωτες λεξεις που θα μαθαινε αφου το λεει εκεινος συχνα).

Εμεις χτες πηγαμε σε παρασταση καραγκιζη ειχε ο δημος σε μια παιδικη χαρα στη γειτονια ( αφρο , μαρακι τελευταια στιγμη το εμαθα αλλιως θα σας επερνα να ερθετε ) κ ηταν πολυ ωραια μονο που σε καποια στιγμη βγηκε κ καλα ενα φαντασμα κ ουρλιαζε κ φοβηθηκε ο μικρος τοσο πολυ που σπαραξε στο κλαμα κ μου ζητησε κ φυγαμε. Φυσικα μετα ολο το βραδυ ελεγε για τον καραγκιοζη κ τον κοπριτη κ θελει να ξαναπαμε αλλα μαζι με τον μπαμπα για να μην φοβαται το φαντασμα!!

Καλημέρα!

Μαριλένα περαστικά! Γρήγορα γρήγορα την τσίπησε ο Ιασνάκος...:(

Λέγκω, πήγατε τελικά παιδίατρο? Τι σας είπε?

Κριστίνα και για εμάς η επέτειος του γάμου -αν και πιο πρόσφατη δεν μετράει και πολύ. Άσε που πέφτει και πάνω στη γιορτή κόρης και πεθεράς. Πάντως προτιμάμε την άλλη μας επέτειο, για εμάς είναι πιο αληθινή.:cool:

Όσο για τις προτιμήσεις των παιδιών σε γιαγιάδες κλπ..."Πλυνε με και τάισέ με, ξέρω ποια είναι η μάνα μου". ;) Έτσι έλεγε η γιαγιά μου!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...