Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Έλεν γιατί ο Νικόλας λες να είναι τα αυτιά του? Πάντως και η Φίφη δεν κοιμήθηκε καλά τη νύχτα, άσε που επειδή κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο μετά μέχρι τις 12 σουλατσάριζε στο σπίτι και χασκογέλαγε... με το ζόρι την έβαλα για ύπνο...

Γιατί για ποιον άλλο λόγο ένα μωρό να σπαράζει τόσες ώρες... μιλάμε ότι μέχρι τις 5,30 κοιμόταν κανα δεκάλεπτο και μετά ξαναρχιζε να ουρλιάζει και το ντεπόν αργισε πολύ να τον πιάσει... κανα μισάωρο να κοιμήθηκε και άλλο ένα στο αμάξι... ξέρω γω να τσίτωσε τόσο πολύ;

Σήμερα ήρθε η πεθερά μου γιατί θέλω να πάω τον μικρό στον παιδίατρο και για να μην ξυπνάω τον θοδωρίκο να τον κουβαλάω μαζί... βασικά με έπεισε ο γιώργος... και είμαι οριακά να μην γίνει σύραξη! Πραγματικά δεν ξέρω πως την παλεύετε όσες έχετε την πεθερά σας να σας βοηθάει... μπορεί να είναι λιγότερο ανταγωνιστικές και να μην πετάνε συνέχεια σπόντες, κακιούλες. Αν μέχρι να φύγει δεν κάνουμε το σπίτι βαγδάτη θα είμαι ένας γνήσιος ακόλουθος της φιλοσοφίας του γκαντι! Και δεν μπορώ να πάρω και καμια σας να βρίσω για να ξεδώσω γιατί θα με ακούσει :rolleyes: Οοοοοοοοοομμμμ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έλα Λέγκ σε λίγο φεύγετε για γιατρό οπότε η σύραξη (για σήμερα!!!) θα αποφευχθεί!

Πολύ το χάρηκα κι εγώ χτες που σας είδα μετά από πολύ καιρό! Γνώρισα και το Τζενάκι (θα τα λέμε και συχνότερα εμείς ε?), την Κριστίνα, της μπέρδεψα και μεταξύ τους και ρωτούσα τη Τζένη τι κάνει το πόδι της! Με κοίταζε σαν ούφο!Χαχαχα! Πόσο μεγάλωσαν όλα τα ζουζούνια, έπαθα πλάκα! Ενθουσιάστηκα με το μπέμπη της γαλατούλας, τόσο γαλήνιος! Έπαθα πλάκα που ούτε 7 μήνες πριν ήμουν στην ίδια φάση και όμως δε θυμάμαι το Μαριαλενάκι τόσο μικρό! Ο μπουμπούκος κούκλος με πυκνό μαύρο μαλλάκι φτού σκόρδα! Γαλατούλα μου εγώ μια χαρά σε είδα, ήδη έχεις πάρει τα πάνω σου, μπράβο σας!

Πολύ θα χαρώ να κανονίσουμε κάθε Τετάρτη μάζωξη, γιατί και ο Γωγούλης το ευχαριστήθηκε και η μπουμπού έκατσε επιτέλους έστω και λίγο στα χορτάρια και όχι στην αγκαλιά μου και μπόρεσε και εγώ να πω μια κουβέντα με άλλους ανθρώπους! Σμουτσ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Βρε Ελένη μήπως τα παραλές???

Πάρτην στην πλάκα... Μη δίνεις σημασία...

Όσο πιο τρελή το παίζεις εσύ τόσο πιο ήρεμη θα μείνεις και θα λυσάει εκείνη...

Και είναι ωραίο τα παιδιά να βλέπουν τις γιαγιάδες για κανά μισάωρο να μην τις ξεχνούν...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αχ ψήνομαι τρελλά να έρθω Αθήνα, απλά θέλω και μια αφορμή για να κατέβουμε οικογενειακώς, το προτιμώ. Αλλά γμτ τόσους φίλους έχουμε στην Αθήνα, κανένας δεν παντρεύεται, γκρρρρρρ

Γειά σας κορίτσια!!!

Ελένη πολυ ωραία η κορούλα σου!!!Και ωραία βάφτιση...

Εμεις βουτάμε 3/10 γιούπι...και δεν έχω ετοιμάσει τίποτα...λέω προσκλητήρια να τυπώσω μόνη μου ...καμιά ιδέα;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

Φέλια μου με το καλό η βουτιά σας! Είχα σκεφτεί να κάνω κι εγώ μόνη μου προσκλητήρια αλλά μια οι αρρώστιες, μια οι διακοπές, μια η τεμπελίτιδα στα λόγια έμεινα! Επειδή κανείς δεν ήξερε το όνομα της Μαριαλένας σκεφτόμουνα να κάνω ένα προσκλητήριο με γράμματα σε διάφορα χρώματα και μεγέθη και στο κέντρο κάτι σαν "κρεμάλα" και τα υπόλοιπα στοιχεία απλά θα τα ανέφερα από κάτω.

mGKop3.png60Jvp3.png

Λέγκω μαζέψου, ά! Έχουμε και εμείς αγόρια, ντάξει;;;; Όχι που καπάρωσε την Ιφιγένεια και παει να βρει και αναπληρωματική!!!!! Άσε που έχω και την Άννα που χτες μέχρι και την καβάλαγε ο μποζωρίκος, και άχνα δεν έβγαλε το πλάσμα μου.... ο έρωτας εκτός από τυφλός είναι και ηλίθιος... μετά μόνο μου είπε ότι την πονούσε η πλάτη της...

Ελίζα και εμείς είμαστε εδώ, εντάξει;;;; Άσε που το ξανθό πάει στις μελαχρινές...

........ καλά αυτό έχω μόνο να πω: εδώ παίζεται σκληρό παιχνίδι ...........

Άσε που έχω και την Άννα που χτες μέχρι και την καβάλαγε ο μποζωρίκος, και άχνα δεν έβγαλε το πλάσμα μου.... ο έρωτας εκτός από τυφλός είναι και ηλίθιος... μετά μόνο μου είπε ότι την πονούσε η πλάτη της...

...

:lol::lol::lol::lol:

Αχ, κανονίστε καμιά συνάντηση και για ΣΚ να έρθουμε κι εμείς! Καθημερινές αποκλείονται πλέον!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Βρε Ελένη μήπως τα παραλές???

Πάρτην στην πλάκα... Μη δίνεις σημασία...

Όσο πιο τρελή το παίζεις εσύ τόσο πιο ήρεμη θα μείνεις και θα λυσάει εκείνη...

Και είναι ωραίο τα παιδιά να βλέπουν τις γιαγιάδες για κανά μισάωρο να μην τις ξεχνούν...

Μωρε δίκιο έχεις αλλά δεν είναι θέμα υπερβολής ή όχι αλλά αντιμετώπισης και χαρακτήρα... δηλαδή σίγουρα άλλη κοπέλα θα ήταν πολύ πιο ψύχραιμη και κουλ. Εγώ είμαι ψυχάκι όπως έχεις καταλάβει με αρκετές ανασφάλιες από μόνη μου;). Απ'το πρωί μου είπε τρεις φορες ποσο ακατάδεκτη είμαι, ότι εκείνη ένα όχι λέει στα παιδια μου και την ακουνε ενώ εμένα όχι, ότι σε εμένα κλαίνε ενώ σε εκείνη όχι, ότι τα έχω κακομάθει... και βεβαια είναι μία κλασική γιαγια όπως πρέπει να είναι που κάνει όλα τα χατήρια στα εγγονια και δεν λέει ποτέ όχι... σε κάθε τι που έκανα ή έλεγα έπρεπε να γίνει διορθωση ή η απαραίτητη συμπλήρωση αλλά ανα ταχτα διαστήματα πέταγε και ένα άξια που είσαι για να μην ξεχνιόμαστε, βέβαια εκείνη ήταν μια εξαιρετική μάνα που αφιερώθηκε στα παιδιά της. Το καλύτερο ήταν που μου είπε πόσο χάλια ήταν ο θοδωράκης το πρωί, πόσο ταλαιπωρημένο ήταν το πρωί που κοντέψανε να την πιάσουν τα κλάματα απ'την τραγική του εικόνα και αντί να δούμε αυτό φέραμε αντίρρηση για την τσίγλα που του έδωσε στις 8 το πρωι:rolleyes:

Ξέρω ότι θα μου πείτε πως είμαι υπερβολική και μάλλον είμαι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αφήνω να δουν τα παιδιά τη γιαγιά τους, καλε... ξέρω τη σημασία της γιαγιάς. Δεν είναι τυχαίο ότι ο θοδωρίκος συχνά αναφέρει ότι δεν με θέλει και θέλει τον πατέρα του, τη γιαγιά του και τον παππού του, κάτι που το καταλαβαίνω αλλά μου τσακίζει τα κόκκαλα:) Ουφ παίζει και ρόλο η κουραση, δύο ώρες ζήτημα αν κοιμηθήκαμε, η αιωνια δικαιολογία εεε;

Συγνώμη για το σεντόνι αλλά τα γράφω περισσότερο για να τα διαβάσω εγώ παρά εσείς.

Διαφημίσεις

έχουμε πυρετό γμτ....

από χτες το βράδυ έκανε ένα 37.5 και σήμερα 39. Τώρα του κατέβηκε στο 37.2 του έδωσα μπελλαντόνα. Το ζουζούνι μου... είναι καταβεβλημένο...

Περαστικα Μαριλενακο μου... ακομα δεν ξεκινησε και την τσιμπησε ο ερμος

Μαριλένα περαστικά!

Λέγκω breath in... breath out...

Σήμερα για πρώτη φορά ένα κοριτσάκι έσπρωξε τη Σοφία και την έριξε κάτω στα καλά καθούμενα στην παιδική χάρα:mad: Της έπιασα το χέρι και της φώναξα "ε, δεν σπρώχνουμε" και μετά ήρθε ο μπαμπάς της και της μίλησε αλλά από τα νεύρα μου δεν άκουγα. Είμαι υπερβολική με αυτό το θέμα γιατί σαν παιδί ήμουν πολύ παθητική, δεν χτυπούσα ποτέ και μόνο τις έτρωγα μέχρι κάποια ηλικία που απλώς άρχισα να αμύνομαι.

Ειναι μονο 10,30 και έχουμε μία ώρα ήδη κλάμα... έτσι θα πάει και σήμερα;;;

Παλλαντιν και το άλλο είναι εξίσου παιδάκι όσο το δικό σου. Πρέπει να λέμε στο άλλο παιδάκι ότι θα λέγαμε και στο δικό μας αλλά δεν έχουμε κανένα μα κανένα δικαίωμα ούτε να του φωνάξουμε ούτε να κάνουμε οποιαδήποτε χειρονομία. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να υπάρχουν πράγματα από παιδι που σε πληγώνουν αλλά πλέον είσαι ενήλικας ενώ το άλλο είναι πιτσιρικάκι. Αν έχεις οποιοδήποτε θέμα μπορείς να το δεις με τους άλλους γονείς αλλά στα ξένα παιδιά πρέπει να συμπεριφερόμαστε όσο καλα συμπεριφερόμαστε και στο δικό μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...