Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χτες συναντηθήκαμε με πάρα πολλά κορίτσια στο Πικιώνη! Μαζί και το Μαράκι από την Κρήτη με τα φοβερά κρητικόπαιδα!

Ήταν πολύ ωραία και χάρηκα πολύ που γνώρισα όσες δεν ήξερα!

Χάρηκα που βγήκαμε και με την Μαρίνα και την Τζένη γειτόνισσες!!! :D

Α είδαμε και την Αθηνά με τον μπέμπη γαλήνιο στο σλινγκ! Μια γλύκα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια μου......

χάρηκα πάρα πολύ που ήρθα (αν και το άτιμο το πόδι με πρόδωσε το βράδυ ήταν τούμπανο ...) στην συνάντηση, χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλες και τα απίστευτα παιδάκια σας, ελπίζω να το ξανακάνουμε σύντομα και να έρθουν και όσες δεν ήρθαν εχθές

elenicat χρωστάω μια βόλτα με το αμάξι μόλις του πάρω τον αέρα ελπίζω σε αυτή τη ζωή γιατί όλο λέω να το κάνω και όλο το αναβάλω....

w3OKp3.png

Καλημερα!

Σχεδον απαρτια χτες.... μαζευτηκαμε καμποσοι! Σοφια, Βασσουλα, κουμπαρα που ησασταν, ε, Ε;

Σουπερ ηταν, αραξαμε στα γρασιδια, τα πιτσιρικαι μπουσουλησαν, τρεξανε, φαγανε πετρες κ αλλα εδεσματα που κυκλοφορουσαν, μια ομορφια!!! Ειδαμε κ το γαλατοσπορακι, ειναι απιστευτο ποσο γρηγορα ξεχνας αυτο το μεγεθος! Σουπερ και η Γκαλατουλα μας!

Σας εχω πει οτι μου αρεσει πολυ αυτος ο χωρος, ε;

Ήταν πολύ ωραία και χάρηκα πολύ που γνώρισα όσες δεν ήξερα!

Χάρηκα που βγήκαμε και με την Μαρίνα και την Τζένη γειτόνισσες!!! :D

Α, αμα εισαι με αυτες γειτονισσες εισαι και με μενα. Ή το εχουμε πει και δεν το θυμαμαι; Που ειπαμε μενεις;

Στο μαύρισμα πάντως η Τζένη μας ρίχνει στ'αυτιά..........

κορίτσια μιλάμε για πολύ σοκολατένιο μαύρισμα! Πρέπει να φοράει φωσφοριζέ για να τη δεις το βράδυ!!!!!!

Σούπερ μαύρισμα όντως!

Πολύ ωραία ήταν! να το κανονίσουμε κάθε τετάρτη να πηγαίνουμε!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερα!!!

Κοριτσια που να με βλεπατε κ πριν καμαι 10ρια μερες .. τωρα εχω ασπρισει κ εχω κατσει ελαχιστα στον ηλιο απλα μαυριζω με το καλημερα...

Πολυ ωραια ηταν χτες αν και δεν προλαβα να μιλησω κ πολυ με ολα τα κοριτσια μιας κ ο Μητσος περιγεροταν σε ολα τα επιπεδα του παρκου κ φοβομουνα μην το χασω..... Να το ξανακανονισουμε συντομα!Πολυ χαρηκα που ειδα ολα τα κοριτσια κ γνωρισα κ την κριστινουλα που δεν ηξερα! Τα παιδακια ολα μικρα κ μεγαλα ξεσαλωσανε το καταευχαριστηθηκανε ! Ο Δημητρης στην διαδρομη μου ειπε μαμα να παμε παλι να παιξω με Αλεκο .... Αααα κ ο Νικολας ειναι ετοιμος για βολτες σηκωνεται κ οπου να ειναι τον βλεπω να περπαταει!!! Σουπερ κ η Γαλαταουλα μας η παραπονιαρα μια χαρα ειναι κ αυτη κ το μωρακι !

Καλημερα!!!

Να πω κι εγω οτι χαρηκα ολυ που σας ειδα!

Να πω επισης οτι πιο πολυ εντυπωσιαστηκα με τα 2 καταξανθα μικρουλια τον Ατρικο(τον ειχα δει μονο απο φωτο και επαθα σοκ ποσο μεγαλος ηταν!) και την ΚΟΥΚΛΑΡΑ κορη της Μαρινας(τρελο μαυρισμα κι αυτη γκρρρρρ)

Μαρινα ειναι κουκλα να την χαιρεσαι, παιδια ειναι σαν να ειναι απο Σουηδια! χαχαχα

Εγω ειμαι νομιζω ΟΚ απο ψυχολογικα, αφου επιασα πατο, ενα βημα πριν τον ψυχολογο ημουν, δεν ηθελα να δω κανεναν να μιλησω στο τηλ, να φαω, ειχα φοβερη μελαγχολια, κλαματα, κρισεις αγχους και πανικου και διαφορα αλλα....

σωματικα δεν ειμαι αλλα που θα παει θα περασει κι αυτο!

Χαρηκα επισης πολυ που γνωρισα την κριστίνα κει την γλυκουλα κορουλα της που επαιζε τοσο ησυχα!

Κριμα που νυχτωνει νωρις τωρα, ΠΙκιωνη ρουλζ!

αν το κανονισουμε την αλλη τεταρτη θα ερθει και η Βασουλα σιγουρα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα !

Κριμα που χασαμε τετοια μαζωξη ,βγαλατε καμια φωτο να μας βαλετε?

Εμεις δεν ηρθαμε τελικα γιατι ο μπεμπης συνεχιζε να εχει πονακια ολη την μερα και ηταν ολο αγκαλια και βζσυνδεδεμενος , οποτε θα ηταν λιγο κουραστικο, την αλλη φορα ελπιζω να μπορεσουμε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα κορτσουδες μου... εχθες ήταν τέλεια... πήγα και γύρισα με δύο παιδια χωρις απώλειες άρα όλα κομπλε:tongue:. Ο θοδωρής μπήκε μέσα στην λιμνουλα και δεν έβγαλε ουρα... ο νικόλας έφτυσε μία πετρα που είχε αποθηκεύσει στο στόμα και δεν την κατάπιε άρα απολογισμος κατι παραπάνω απο θετικος!

Χαρηκα πάρα πολύ που γνώρισα το Κριστινάκι με τη Χαρά της!!! Απλά θα ήθελα να τα πουμε περισσότερο... με όλες βασικα. Ήρθε και το Αθηνάκι που ήταν υπέροχη και ο μικρός με ξετρέλανε... ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!! Και τόσο μικρούλης, δεν χόρταινα να τον χαζεύω... Επίσης έπαθα πλάκα με τη Σοφία, τι κούκλα είναι αυτή καλε;;; Κατράμι κι απ'τα μπάνια...

Βέβαια μας βγήκε ξινο το βραδινο... μέχρι τις 5,30 σπάραζε ο νικόλας... αφού κατέβηκε η κυρια Ελένη να μας ρωτήσει αν θέλουμε να το πάμε σε γιατρο. Κατα τις 4 δεν την πάλεψα και έκοψα και έβγαλα το ναρθηκα. Μετά κοιμήθηκε μία ώρα και ξαναξύπνησε στις 7. Το ντεπόν τον ηρέμησε λίγο αλλά όχι πολλά πράγματα... Τώρα είναι καλύτερα αλλά έχουμε παιδίατρο έτσι κι αλλιώς στις 4 αρα θα δει και κανα αυτί γιατί πολύ φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο είναι.

Ελένη είπες ότι θα δεις για ομοιοπαθητικό για τα αυτιά της Ιφης... πες όταν βγάλεις άκρη...

Πολύ ωραία ήταν! να το κανονίσουμε κάθε τετάρτη να πηγαίνουμε!

Πολύ κρίμα όντως που χάσαμε κι εμείς τέτοια μάζωξη.... ο μικρός ξύπνησε αργάμιση οπότε μέχρι να'ρθουμε εκεί πάνω θα είχε κλείσει η παιδική.

Ελένη καλή ιδέα να το κανονίσουμε για κάθε Τετάρτη αλλά ρε κορίτσια και πιο κεντρικά, δηλαδή για μένα που δεν έχω τουτου πέφτει πολύ μακριά το συγκεκριμένο πάρκο.....

Λαμπρινή μου ήδη ο Ιάσονας έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου στον παιδικό, χτες που τον πήρα μου είπε πως "ήταν πολύ καλύτερα!". Νομίζω πως του αρέσει αρκετά η συναναστροφή με άλλα παιδάκια και τα πολλά παιχνίδια που έχει ο παιδικός, το δύσκολο μέρος είναι ο "αποχωρισμός" που πιστεύω πως θα τον στενοχωρεί αρχικά για αρκετό καιρό.

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Πολύ όμορφα ήταν εχθές! Υπερπαραγωγή η συνάντηση!

Εμείς πάντως μέσα για απογευματινές συναντήσεις σοτν Πικιώνη.

Αληθεια έβγαλε καμιά φωτογραφίες?

Λέγκω μερσούμε για τα καλά σας λόγια!!! εχμ....είναι και ελεύθερη η κούκλα;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Λέγκω μερσούμε για τα καλά σας λόγια!!! εχμ....είναι και ελεύθερη η κούκλα;)

Λέγκω μαζέψου, ά! Έχουμε και εμείς αγόρια, ντάξει;;;; Όχι που καπάρωσε την Ιφιγένεια και παει να βρει και αναπληρωματική!!!!! Άσε που έχω και την Άννα που χτες μέχρι και την καβάλαγε ο μποζωρίκος, και άχνα δεν έβγαλε το πλάσμα μου.... ο έρωτας εκτός από τυφλός είναι και ηλίθιος... μετά μόνο μου είπε ότι την πονούσε η πλάτη της...

Ελίζα και εμείς είμαστε εδώ, εντάξει;;;; Άσε που το ξανθό πάει στις μελαχρινές...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Παλλαντίνιο,

εσύ δεν έλεγες ότι ο μπαμπάς σας δουλεύει πολύ???

Πάρε λοιπόν τη Σοφία και ελάτε. Αφου δουλειά δεν έχεις γιατί να μη νκάνετε ένα ωραίο ταξιδάκι στην Αθήνα???

εεε? εεε?

Έλεν γιατί ο Νικόλας λες να είναι τα αυτιά του? Πάντως και η Φίφη δεν κοιμήθηκε καλά τη νύχτα, άσε που επειδή κοιμήθηκε στο αυτοκίνητο μετά μέχρι τις 12 σουλατσάριζε στο σπίτι και χασκογέλαγε... με το ζόρι την έβαλα για ύπνο...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...