Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερούδια!

Αφροδιτούλα γιατί πρέπει να ξυπνάει τόσο νωρίς η Δανάη? Τέτοια ώρα φεύγεις απο το σπίτι ή είναι μακρυά ο σταθμός?

Θα τα πούμε λογικά το απόγευμα! Φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

και εγω 2 βραδυ ξενυχτι ,ο μπεμπης εχει αερια, πονακια και δεν κλεινει ματι

το απογευμα ισως να ρθουμε για λιγο, πιο ειναι αυτο το παρκο? αυτο που ειχα ξαναρθει ή το αλλο? για δωστε κανενα στοιχειο που βρισκεται ακριβως

λεγκ γιατι λες απο μακρια??εχει κανεις ιωση ?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Να ζήσουν τα νεοφώτιστα!!!

Φωτό δε βλέπω..πάω να ψάξω...

Μεθάριο έχουμε ραντεβού γιατρό και τρέμει η ψυχούλα μου...θα έχει πάρει βάρος καθόλου; :wink:

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Καλημέρα κι από Γκαζοχώρι!

είμαι μόνιη σαν το λεμόνιι.... δεν ξέρω αν θέλω να γελάσω ή να κλάψω... χτες πάντως έριξα κλάμα που το 'φχαριστήθηκα!

Ο Ιάσονας κλαίει πολύ, χτες έκανε κι εμετό λίγο πριν φύγω από το σταθμό, αλλά σήμερα νομίζω πως έχουμε κάνει ένα μικρό βηματάκι προόδου, δεν έκλαιγε στο δρόμο που πηγαίναμε και του ανέθεσα δουλειά: να κοιτάξει έξω στην αυλή αν έχει μυρμηγκάκια. Όταν τον άφησα μου έλεγε "μαμά κάτσε λίγο ακόμα" κλαίγοντας βέβαια, ενώ χτες μου έλεγε "δεν σε αφήνω να φύγεις" και με κρατούσε σφιχτά από το λαιμό... :(

Το απόγευμα θέλω πολύ να έρθουμε, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω... αν δεν μπορέσω να μου φιλήσετε την Μαρία την κρητικοπούλα μας και τη "νυφούλα" μου!

Κ εγω κατα της 6:30 υπολογιζω να ειμαστε εκει. Για πειτε σημειο συναντησης γιατι την προηγουμενη φορα στην αρχη ειμασταν μισες εδω μισες εκει!!!

Βασουλα εχει κολικους ο μπεμπουλης ? Υπομονη βρε κοριτσακι με 2 παιδια κ τα αωραρια του Δ πρεπει να τραβας τρελο ζορι. Εχεις εδω την μαμα σου η μονη σου πεδευεσαι?

Η Αθηνουλα μας που ειναι εχουμε κανα νεο? Θα ερθει το απογευμα?

Διαφημίσεις

Κ εγω κατα της 6:30 υπολογιζω να ειμαστε εκει. Για πειτε σημειο συναντησης γιατι την προηγουμενη φορα στην αρχη ειμασταν μισες εδω μισες εκει!!!

Κοιτα για σιγουρια δεν μπορω να μιλησω,. αλλα ή στην αμμο στο πανω επιπεδο θα ειμαστε ή στην αμμο μεσα στην καλυβα, στο κατω επιπεδο. Κουβαδακια μην ξεχασετε!

Βασσουλα, του Πικιωνη ειναι στη Φιλοθεη. Για οσες ερχεστε απο καποδιστριου προς κηφισιας, στριβετε δεξια εκει που λεει, Φιλοθεη εισοδος Β‘¨και πατε ολο ευθεια, σχετικα ανηφορικος δρομος και θα δειτε την εισοδο του παρκο στο αριστερο σας χερι μετα την ανηφοριτσα. Απο κηφισιας δεν ξερω να σας πω....

αυτό που έβαλες στο λινκ ειναι Βασούλι!!

εγώ δε ξέρω τελικά αν θα τα καταφέρω, γιατί γέννησε η κουμπάρα μου και σήμερα θα είμαστε στις 5 στο Ιασώ, χωρίς τη Μαρίνα. Αν προλάβω και γυρίσω σπίτι, να τη πάρω και να τη φέρω, έχει καλώς.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Dooo, να σας ζήσει το νεογέννητο!!

Ελένη, πολύ ωραίες φώτος!!! Σου πάει πολύ το λευκό! Και στην κόρη σου επίσης!! Αλλά πολύ λάδωμα της ρίξανε της καημένης!! Όσο για τον θηλασμό στην εκκλησία, εμένα πρωτα θα με κυνήγαγε ο πατέρας μου και μετά ο παπάς...!!:rolleyes:

Πήγα χτες για αυχενική. Φάγαμε όλη την μέρα στο Ηράκλειο. Όλα καλά ευτυχώς! Ο καλός μου βέβαια δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά κοίταζε και ξανακοίταζε το επίμαχο σημείο στις φώτος γιατί κάτι έβλεπε σαν αρχ@#$@%#$.... βέβαια κατέληξε να λέει ότι καλύτερα να είναι αγόρι γιατί αν είναι κορίτσι θα χαζέψει τελείως και τα μεγάλα θα ζηλέψουν περισσότερο και τετοια...:confused: Εμένα μου την έχει σπάσει τελείως το θέμα, κυρίως με τους γύρω γύρω γιατί μας φέρονται λες και αν είναι αγόρι δεν θα το θέλουμε!

"Πάτε για την κόρη,ε?"

"Μακάρι να είναι κορίτσι!"

"Άντε, με ένα κορίτσι τώρα!!"

κτλ κτλ κτλ!!!

Πειράζει δηλαδή που εγώ απλώς θέλω ένα γερό μωράκι και το μόνο που με νοιάζει μετά από αυτό αν θα είναι μελαχρινούλι ή ξανθούλι??????

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Και τώρα που το σκέφτομαι, αν είναι αγόρι, ο πρώτος που θα μου πει "Ε, δεν πειράζει" θα πληρώσει τα σπασμένα για όλους!!!!!!:evil:

:lol::lol::lol: Αλλαξε του τα φωτα!

Εγω φορτωνω όταν μου τα συγκρινουν ή οταν θελουν με το ζορι να αποδειξουν ότι έχουμε στο ένα αδυναμιαο

Βασουλα μου όχι δεν έχουμε ιωση αν είχαμε δεν θα ερχομασταν. Ο νικολας έχει λίγο σιναχι εδω και μερες απο δοντι φαντάζομαι. Όμως και να χει ομως επειδη έχω δυο μικρα και το ένα είναι σε παιδικο αποφευγω να πλησιαζω βρεφακια

Ντουντουκι να χαιρεστε το σπορακι σας!!!

Καλησπερα , τι κανετε?

Ετοιμαζοσαστε για συναντησουλα ε? Αχ τι καλα !!!

Εγω ουτε φωτος πηρα , ουτε στη συναντηση θα ρθω ...μπουχουχου ολο στην απεξω !!! Ψηνω τον ερωτα ομως, να αντεξει τον αποχωρισμο απο την κορη του για λιγες μερες , και να κανουμε κανα ταξιδακι εγω και η φακη προς Αθηνα !!! Για να δουμε ... (να βρω και κανα φτηνο εισητηριο βεβαια!)

Ντουντουκι να σας ζησει το μωρακι !!!

Μαριλενακι αχου μωλε ο Ιασονακος . Ποσο καιρο κρατησε το σταδιο προσαρμογης ? Ισως χρειαζεται λιγο ακομα χρονο .

Περαστικα στον Αγγελο Αφροδιτουλι !

Φελια αραιωσε το γαλα σου ? :Ρ Γιατι θυμαμαι ο τσολιας ήταν ασηκωτος !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...