Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

τί άλλο γίνεται δηλαδή εκτός από το να συμμετέχουν και οι 2???

τις λαμπάδες τις πήρα εγώ από ένα μαγαζί στο Π. Φάληρο. Θα σου στείλω ντιτέιλς!

Τον Στέφανο που τον βάφτισε ένα ζευγάρι είχαν χορίσει τις αρμοδιότητες ο ένας διάβασε, ο άλλος λάδωνε κλπ...όχι όλα μαζί...

το ίδιο όταν και εγώ με τον Νικο παντρέψαμε, εγώ άλλαξα βέρες και ο Ν τα στεφάνια....

αλλά μας αρέσει και η δική σας εκδοχή που τα κάνουν 2 ταυτόχρονα!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τον Στέφανο που τον βάφτισε ένα ζευγάρι είχαν χορίσει τις αρμοδιότητες ο ένας διάβασε, ο άλλος λάδωνε κλπ...όχι όλα μαζί...

το ίδιο όταν και εγώ με τον Νικο παντρέψαμε, εγώ άλλαξα βέρες και ο Ν τα στεφάνια....

αλλά μας αρέσει και η δική σας εκδοχή που τα κάνουν 2 ταυτόχρονα!:)

τον Στρατο που τον βαπτισαν ζευγαρι σαν εσας εκαναν τα παντα απο κοινου... απλα ο ενας (σε εμας ο νονος) τον πηρε μετα την βουτια στην κολυμβηθρα και λενε οτι ουσιαστικα αυτος ειναι ο νονος..

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλησπέρα , τι κανετε ? Καλως ηρθατε !

Τρελεγκω μου και Κριστινάκι περαστικά σας ! Αχτυπητο διδυμο θα ειστε , να συνεργαστειτε !!!

Ελενη μου να χαιρεστε την τσιριδιτσα σας ! Καλοφωτιστη να ειναι η Ιφιγενεια (υπεροχο ονομα) παντα γερή και ευτυχισμένη !

Αθηνουλι μου πολλά φιλιά !!! Ξεσηκωσε τις υπολοιπες , κανονιστε βολτουλες και μαζέματα να ξεσκάτε και να παιζουν τα μικρουλια . Οι ορμονες παιζουν ντραμς σ΄αυτη τη φαση και δεν βοηθα η κουραση πολυ .

Τη Μυρτουλα τι την κανατε ? Που ειναι ?

Το Φελινοσογο που ειναι ?

Μαρινάκι να σας ζησει η Μαριαλένα (επισης αγαπημένο υπεροχο ονομα!) ! Να ναι παντα γερή και ευτυχισμένη !!!

Τζετζενιο , Αφροδιτουλι , Αναστασακι , Ελιζα , Φελια , Αυλα , μαμαμια , ντιες και σε οποιο κοριτσακι ξεχναω , πολλα φιλια σε σας και στα μικρουλινακια σας !!!

Θελω φωτο απο ολες σας , απο τις βαφτισεις και τις διακοπες !

Διαφημίσεις

Εδώ και κανένα τετρώρο παιδεύω αυτό το μήνυμα!

Ελένη τέλειο το σκηνικό στο ξωκλήσι, η μαμά πολύ cool, και η Ιφιγένεια μια κουκλίτσα και τόσο γαλήνια στο στήθος της μαμάς της, εντάξει έκλαψε και λίγο αλλά μόνο στα δύσκολα! Όχι σαν μερικές-μερικές, υπολήψεις δεν θίγουμε που πλάνταξαν στο κλάμα όλο το μυστήριο! Όλα πολύ όμορφα να σας ζήσει και πάλι το κοριτσάκι σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα!

να ζησει η Ιφιγενεια!!εχω τοσο καιρο να την δω και μου φαινεται πως μεγαλωσε παρα πολυ και ομορφυνε,Ελενη ημουν σιγουρη πως εμοιαζε σε σενα τωρα που ειδα ομως τον μπαμπα της φαινεται πως ειναι ιδια με εκεινον

και εσυ με το μαυρισματακι σου σουπερ !

αυτο το εκκλησακι που ειναι?

α ρε Λεγκ αυτο σου λειπε τωρα ε,πως τσακιστηκες? περαστικα !

Ευγενια και εμεις που βαφτισαμε τον ιουνιο μαζι ολα τα καναμε,ωραια βαφτιστηκα και λαμπαδες εχει στη γειτονια μου αν σε ενδιαφερει ψαξτο στο στο facebook να δεις φωτο http://www.elenamanakou.gr/

ντανσεμ καλως ηρθες!

για αυριο εγω δεν ξερω ακομα ,μακαρι να χει και καλο καιρο να δουμε και τα κρητικοπουλα

Σοφουκα συγχαρητηρια για τον διορισμο!τελειο δεν ειναι ?ξεκινησες πως σου φαινεται?

γεια σου λαμπρουκω !τι κανει η φακη?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημερααα κι εγω ψηνομαι... τι ωρα; με προβληματιζει λιγο το ενα χερι δυο παιδια αλλα ολα μια ιδεα ειναι

Φωτο σουπερ! Η αγαπημενη του γιου μου μια κουκλα σαν την μανα της ενα πραμα, που φαινεται οτι τα εδωσε ολα στη βουτια... πρεπει να μπλανταξε η καψερη! Η φωτο με τα κλειστα αυτια ολα τα λεφτα, οπως και οι φωτο με το θηλασμο:cool:

Δυσκολο το γραψιμο με ενα χερι και ταυτοχρονο θηλασμο:tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια !!

λέγκω περαστικά ρε γμτ δεν χρειαζόταν αυτό τώρα.............

αλήθεια τι ώρα λέτε μήπως μήπως προλάβω και εγώ να σας δω λίγο.........

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια μου!!!!! Να ναι καλά όλα τα απιδάκια να τα χαιρόμαστε!

Το απόγευμα εγώ κατά τις 6.30 με 7 με βλέπω να έρχομαι...

Λέγκω, έλα και θα τα βολέψουμε όλες μαζί. Το θέμα είναι πώς θα έρθεις...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

αλήθεια τι ώρα λέτε μήπως μήπως προλάβω και εγώ να σας δω λίγο.........

Οχι δεν καταλαβες θα ερθεις! χαχαχαχα και μαλιστα με τις πατεριτσες σου εγώ να τρεχω και συ να πιανεις

Λενακο μου ή με ταξι ή με Μυρτουλα... δεν θα εχω προβλημα, στις κουνιες μπορει να χρειαστω λιγο βοηθεια.

Βασουλινι και Αθηνουλα θα έρθετε να δουμε έστω απο μακρια τα πλασματα;:cool:

Και το Τατακι θα έρθει γιατι καποια τσουπρα ρωτησε... απλα τρεχει με πολλα και διαφορα και δεν προκανει να γραψει

Κατα τις 6;

Καλημερα!!!

Αχ, και μας τα βραδια ειναι δυσκολα, ο Αγγελος εχει συναχι και μαλλον το παει για λαρυγγιτιδα και ξυπναει καθε 5 λεπτα! Και χτες και σημερα το ιδιο τροπαρι. Βγαζει κ δοντι μαλλον κ ολη τη νυχτα χτυπαει τη μουρη του κ φωναζει ‘οκι-οκι‘ Προσπαθησα να του δωσω κ ντεπον αλλα μια χαρα μου το εφτυνε στη μουρη.

Κατα τα αλλα καλα, η Δαναη προσαρμοζεται στον παιδικο με φυσιολογικους μεχρι τωρα ρυθμους. Το πρωι βεβαια την ωρα που την αφησα αρχισε να ξεφυσαει το πουλακι μου, φαινοταν κ αγχωμενη, ισως επιεδη ηταν κ αξημερωτα...

Λοιπον σημερα Πικιωνη, οτι ωρα μπορεσει ο καθεις, εμενα αν ειναι ξυπνια θα παμε οσο πιο νωρις. Απο οσο ξερει κλεινει 8.30, αλλα ετσι κ αλλιως δε θα ηθελα να μεινουμε πιο αργα, η Δαναη πρεπει να ξυπναει πριν τις 6 το πρωι, οποτε πρεπει να βαλουμε προγραμμα.

Ελενη, με την ημερα μεγαλωνει η Ιφιγενεια οντως. Κοπελαρα εχει γινει, ειναι πλεον παιδακι! Να σας ζησει και απο δω!

σας φιλω, τρεχω τωρα γιατι ελειπα κ δυο μερες απο το γραφειο με την προσαρμογη κ γινεται τσιρκο!

Οχι δεν καταλαβες θα ερθεις! χαχαχαχα και μαλιστα με τις πατεριτσες σου εγώ να τρεχω και συ να πιανεις

Λενακο μου ή με ταξι ή με Μυρτουλα... δεν θα εχω προβλημα, στις κουνιες μπορει να χρειαστω λιγο βοηθεια.

Βασουλινι και Αθηνουλα θα έρθετε να δουμε έστω απο μακρια τα πλασματα;:cool:

Και το Τατακι θα έρθει γιατι καποια τσουπρα ρωτησε... απλα τρεχει με πολλα και διαφορα και δεν προκανει να γραψει

Κατα τις 6;

Κοίτα εκεί που θα πάτε εγώ στην καλύτερη θα φθάσω 1900 σας προλαβαίνω????????

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...