Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αυλα, να σου ζήσει η μπεμπούλα!!!!

Μην ανησυχείς τα περισσότερα μωρά εδώ δεν κοιμούνταν πολύ... Είναι σημαντικό που κοιμάται το βράδυ...

Λέγκω, είναι φάση και θα περάσει... Δεν το κάνει από κακία, αν διαβάσεις οι "ειδικοί" λένε ότι είναι ένας τρόπος να μιλήσει ή να εκφραστεί και επειδή δεν μπορεί κάνει αυτές τις κινήσεις... Μίλα του σε άσχετη φάση και θα του περάσει... Και ο Αλέκος το έκανε εκεί κάπου πριν τα 2... Και του το συζητούσα όταν ήταν ήρεμος και με κέφια και πριν πάμε να δούμε άλλα παιδάκια και το σταμάτησε... Μάλλον ήταν φάση! Οπότε μην ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!

Περαστικά στον Άγγελο και στο Γιωργάκη!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γκρρρρρ, μόλις έσκασε δουλειά για το Σκ! Τι ωραία! Ελπίζω να τα καταφέρω να την τελειώσω το Σάββατο και να έρθω την Κυριακή....Αλλιώς θα στείλω το Γιώργο με τη Λήδα.

Αφροδίτη, περαστικά στον Άγγελο!

Έχουμε τα ίδια συμπτώματα αλλά με μικρότερη θερμοκρασία, εμάς έφτασε το βράδυ 38,5.

Επεξεργάστηκαν by evi_mik

899667.png226174.png

Κορίτσια να σας πω κι εγώ για τα σλινγκ για να ολοκληρωθεί η δημοσκόπηση; Εγω χρησιμοποιούσα wrap όταν ήταν μωράκι, μετά pouch το οποίο λατρεύω, το χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα μπορώ να σας πω (πριν μείνω έγκυος μάλλον...), έχω και ring sling το οποίο με κούραζε πολύ στους ώμους και με εκνευριζε γιατί έπρεπε συνέχεια να ρυθμίζω το δαχτυλίδι και mei tai, το οποίο είναι πολύ σταθερό και δεν κουράζει αλλά έχει αυτές τις τεραστιες λωρίδες που σέρνονται από δω κι από κει, και δεν είναι ότι πιο βολικό. Αυτό βέβαια είναι μάλλον θέμα συνήθειας.

Έχω πάρει και από τη Στέλλα και από την Ευαγγελία, και οι δύο κάνουν πολύ καλή δουλειά, και μάλιστα η Στέλλα που είχε δείξει και από κοντά πως να τα χρησιμοποιώ. Επίσης έχω κάνει πολλές φορές δώρο σε φίλες μου σλινγκ, για το οποίο διάλεξα εγώ το ύφασμα, μ'αρέσει πολύ το σαντούκ, αλλά στην αγορά υπάρχουν τόσα πολύ, ωραία υφαντά, βαμβακερά κλπ...Μπορείτε να πάρετε, αφού συνενοηθείτε με τη Στέλλα για το μήκος και αν κάνει το συγκεκριμένο, και να της το δώσετε να το φτιάξει...Αυτά τα ολίγα...

Η αληθεια ειναι οτι τα μωρα δεν τρελλαινονται για την σταση "αναβατη σε αλογο" παρολου που ετσι πρεπει να καθονται. για τον λογο αυτο δε με βολευει κ πολυ στον σλινγκ, ο μικρος τεντωνει κατω τα ποδια του κ δεν ειναι ασφαλης. Ασε που κ μενα με κουραζει στο λεπτο (10 κιλα περιπου). Σημειωνω οτι ποτε δεν μπηκε σε μαρσιπο του εμποριου. βεβαια το σλινγκ το χωνεις μες στη τσαντα σου κ το κουβαλας για οταν το χρειαστεις, χωρις να πιανει πολυ χωρο.

ΤΟ wrap δεν ειναι πιο ζεστο για το μωρο, απο το μει τέι, εξαρταται κ απο το υφασμα βεβαια. Για σενα που το φορας ομως ισως ειναι πιο ζεστο γιατι περναει και απο τους ωμους οποτε ειναι σαν να φορας μια καζακα.

Επισης το ραπ, κατανεμει καλυτερα το βαρος του μωρου,οποτε ειναι το πιο ξεκουραστο (αναλογα κ πιο δεσιμο θα διαλεξεις) και το χρησιμοποιεις για ολες τις ηλικιες. Α, το δεσιμο που χρησιμοποιω συχνα μοιαζει με αυτοσχεδια καζάκα και δεν χρειαζεται να το βγαζω αν βγαλω το μωρο. το αφηνω φορεμενο κ αταν χρειαστει ξαναβαζω τον αγγελο μεσα. Τωρα θα αρχισω να δοκιμαζω και τις στασεις στην πλατη κ με το ραπ κ με το μει ται κ θα δουμε. Σιγουρα το μει ται θα εχει πιο ευλολη τοποθετηση.

παουτσ, παουντσ κτλ δεν εχω παρει κ δεν κερω πως ειναι, φανταζομαι οτι ειναι βολικο.

Βεβαια μετα απο ολη αυτη τη διατριβη, σε μια φιλη μου που γεννησε της πηρα δωρο ενα κουμπωτο μαρσιπο απο το εκο-φαμιλι που τα ποδια του μωρου μπαινουν σωστα κ ειναι κ ελαφρυ κ δεν πιανει ογκο κτλκτλ. Βεβαια εχει διπλασια τιμη απο το σλινγκ, αλλα θα τα βγαλει πιστευω τα λεφτα του, χωρις δεσε-λυσε, ακουμπησε κατω, τσαλακωθηκε κτλ!

Λεγκω για το υγασμα, αν βαλεις μαυρο εκτος απο νταρκιά, η παραμικρη σκονη-τριχα θα φαινεται χαλια. εγω θα εβαζα το γκρι που ειναι πανω απο το πουα!

Για τα σλινγκ τα είπατε τα περισσότερα. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι έβαλα τον Κωστή σε ρινγκ-σλινγκ πρώτη φορά ~16 μηνών (11 κιλά) γιατί τότε τα ανακάλυψα και ξετρελλαθήκαμε και οι δύο. Εκείνο το καλοκαίρι μέχρι πεζοπορία 1 ώρα για να πάμε σε καλύτερη παραλία κάναμε με τον Κωστή στο σλινγκ. Στον κοινό μάρσιππο στα 7 κιλά τα είχαμε φτύσει.

Τώρα έχω και μει-ται και τα εναλλάσω λίγο-πολύ όπως τα περιγράφει η Σοφούκα. Και καμιά φορά, φοράμε από ένα παιδί ο καθένας:cool:

λοιπον σας ευχαριστω ολες για τη συμμετοχη σας στο γκαλοπ;):Dνομιζω πως κατεληξα, θα παρω mei tai απο εδω :http://www.babywearing.gr/Shopping/MeiTai/Shopping_MeiTai.htm απλα δεν εχω βρει χρονο με το σκατουλι μου να κατσω να διαλεξω και να παραγγειλω.....:(:(:(

χαιρομαι πολυ eliza που μου ειπες πως στην αισθηση εχει διαφορα απο το μαρσιππο του εμποριου γιατι πραγματικα ειχα αρχισει να τα φτηνω, μενουμε και σχετικα ψηλα στο βουνο και οπως καταλαβαινετε οταν κανουμε βολτα εδω γυρω δεν τις γλυτωνω τια ανηφοροκατηφορες....;)

οι περισσοτερες μου αναφερατε να μιλησω με τη στελλα, δεν μπορω να το παραγγειλω απο το site κανονικα απο τη φορμα παραγγελιας??(γιατι δεν την ξερω την κοπελα, απο οτι φενεται εσεις μετα απο τη διατριβη σας περι sling,mei tai,wrap,κτλ την ξερετε ολες :);))

περαστικουλια και παλι στα αρρωστουλικα, να γινετε γρηγορα καλα για να ερθετε την κυριακη!!!!!

εμεις λεμε να παμε κατα τη μια (πανω-κατω)(με ταπερακι και εμεις εννοειται!!;):D)

.....και καλημερα!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

φυσικά και μπορείς απλά να παραγγείλεις με τη φόρμα του σάιτ. Αν όμως έχεις οποιοδήποτε προβληματισμό -σχετικά με υφάσματα, σχέδια ή σου έχει μπει στο μυαλό κάτι ιδιαίτερο και δεν το βλέπεις μπροστά σου, μπορείς να της στείλεις εμαιλ. Επίσης αν έχεις απορίες για τη χρήση η Στέλλα θα χαρεί να σου απαντήσει και να σε βοηθήσει -βασικά είναι ΦΟΒΕΡΗ!!!! Υπάρχει και τοπικ στο πάρεντς και έχει φτιάξει και blog με πολλά πολύ βοηθητικά βιντεάκια

Όλες εμείς παραγγείλαμε μέσω εμαιλ γιατί η φόρμα παραγγελίας είναι φρέσκο απόκτημα του σάιτ της.

DPYUp2.png EYukp3.png

Την βρίσκω και σαν διαδικασία πιο εύκολη!!!

Άντε να διαλέξεις, να μας το δείξεις κιόλας!

Έχω κι εγώ ένα ring sling και ένα mei-tai. Με βόλεψε πιο πολύ το 1ο.

Τώρα για τη Ναταλία μας, μου έραψε 2 η μαμά μου.

899667.png226174.png

περαστικά στα αρρωστούλικα...

τελικά κοιτάζω κι εγώ για babywearing, πιστεύω οτι στο δευτερο παιδάκι θα είναι χρήσιμο...το ραπ μου φαίνεται το πιο βολικό και ευκολο, και βασικά ενα κομματι υφασμα ειναι χρειαζεται να το αγορασεις απο τη Στέλλα αραγε?

κατα τα άλλα καλά είμαστε και μπορώ να πω οτι αντιθετως με τον Θοδωράκη η Ειρηνη εχει ηρεμησει...περνει αγκαλιά ολα τα παιδακια πια(μερικες φορες παει να τα γκρεμισει βεβαια) οπότε Λεγκούλι μου φάση είναι θα περάσει....σε καταλαβαίνω απόλυτα βεβαια...

α! εχει λιγο καιρο που μου λεει μαμουλα απάω πιλύ!!!!!!!

Αααααααααχ καταλαβατε τη μετάφραση..

Επίσης εχει ψωνιστεί και κοιτάζεται στον καθρεφτη και λεει ομινι πεπέλα (ομορφη κοπελα) μπουαχααχχαχαχαχα

Πάω για καμια δουλειά η μικρή ειναι βολτα με τον μπαμπα της που εχει αδεια σημερα...

φιλιά και...φελινι κι εμεις σε αγαπαμε, περαστικα στον Μικ

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ωχ πάλι αρρωστούλικα έχουμε?

Αγγελούκο και Γιωργάκη περαστικά σας!

Ενθουσιάζομαι και εγώ με τα πάουτσ, μέι τάι κτλ, αλλά προβληματίζομαι αν κάνουν για μένα επειδή ακόμα και με ένα κασκόλ είμαι ικανή να πνιγώ...

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης εχει ψωνιστεί και κοιτάζεται στον καθρεφτη και λεει ομινι πεπέλα (ομορφη κοπελα) μπουαχααχχαχαχαχα

xxaxaxaxaaxxaxaxax

εμένα η Μαρίνα κοιτάζεται στο καθρέφτη και ξεκαρδίζεται στα γέλια (ενίοτε κάνει και πόζες, σουφρώνει τα χειλάκια, κλπ :lol: ). H μαϊμού στο μεγαλείο της!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

και ναι κυριες μου το παρήγγειλα!!!!

πως και τα καταφερα????μπραβο μου!!!!!;):D

πηρα με το εσωτερικο , τις τιραντες και την τσεπη μαυρο και το εξωτερικο αυτο με τις λεπτες φουξια ριγες!

ελπιζω να βγει καλο και να εγκρινετε....;)

Είσαι ο άγγελος μου!!

α! εχει λιγο καιρο που μου λεει μαμουλα απάω πιλύ!!!!!!!

αααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ και εγω θελω!!!!!!!:D:D:D:D

της κουμπαρας μου η μικρη οταν ξυπναει το βραδυ στην κουνια της φωναζει: "μανουλιτσα γαλατακι!!!!"δεν ειναι πολυ τελειο και αυτο????

αχου τα μωρε τα ζουζουνακια!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...