Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τσουπ να μαι πάλι...

Επέστρεψες ρεμάλι της κοινωνίας; Εκεί να πήξεις κάθαρμααααααααααααααα χαχαχαχαχα:D Άντε επειδή είναι καλός άνθρωπος θα σου δανείσω μία απ'τις τσουγκράνες μου

Να σε πω δεν κάνεις και ένα ρεζουμε τι λέει το αρθράκι γιατι το αγγλικά το σπικάρω αστα βράστα και το διαβάζω ακόμα χειρότερα;

Κριστινα μου και τις τρεις φορές το έπαθε όταν του πήρε απ'το στόμα ο γιώργος αυτό που πήγαινε να φάει γιαυτό και ο προβληματισμός. Μάλλον έχει κάποια ψύχωση αν του παίρνεις την μπουκια απ'το στόμα (βλ. φύλλα, πέτρες και λοιπά σκατολοίδια) και κυρίως όταν του το παίρνει ο γιώργος:rolleyes:

Πάντως θα είμαστε σαν εκδρομη του καπη αν βγουμε τα δυο μας μπαταρισμένα... μην το σνομπάρεις θα είναι μια καινούργια εμπειρια:tongue:

Λοιπόν και η αγαπητικιά του Νικόλα τα κάνει αυτά τα ωραία! Θα κρατούν τις αναπνοές τους αυτοί και μετά θα καυγαδίζουν! τεσπά, της φυσάω το πρόσωπο και λένε ότι δεν πρέπει να μασάς και να τους λες ότι δεν κάνουμε έτσι, με ψυχραιμία και σταθερή φωνή. Όσο για το αν έχει φάει κάτι, θα έλεγα να απομακρύνεις ότι μικρό και ευκατάποτο ( ε ρε λεξιλόγιο!) και να τον έχεις πάντα στο νου σου, δηλαδή να μην τον αφήνεις μόνο του και όχι μόνο με το Θοδωρή. Και η τσουλουφίφη δεν έβαζε στο στόμα αλλά τώρα βάζει πολλά πράγματα και γυρνάει μας κοιτάει, γελάει και φεύγει μπυοσουλώντας....

το άρθρο μιλάει για την άρνηση των βλασταριών μας να κάνουν πράγματα κυρίως για τα 3χρονα με 4χρονά... Εσύ έχεις λίγο ακόμα...

Έχουν βλέπεις χαρακτήρα και άποψη την οποία επιβάλλουν. Και να πας κόντρα την πάτησες τη νάρκη και δεν σε σώνει καμία τσουγκράνα... Θέλει τα κλασικά, προειδοποίηση, και να του δείχνουμε ότι είμαστε μαζί τους και ότι καταλαβαίνουμε ότι θέλει να χοροπηδάει στον καναπέ και όχι να πάει να πλύνει τα δόντια του... Επίσης ότι πρέπει να έχουν όρια και να ξέρουν ποια είναι αυτά, και να τους δίνουμε προσοχή και να ενθαρύννουμε και τις καλές πράξεις όχι μόνο να φωνάζουμε στις κακές!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας..Κατάκοπη αλλά ευτυχισμένη επέστρεψα κ γω στην Κρήτη...

Η συναυλία ηταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ πέρασα υπέροχα τόσο που δε μπορώ να γράψω κατι άλλο....

Ωστόσο η μικρή βγήκε εκτός ρυθμου τελείως..έκανε τη νύχτα μέρα, η μάνα μου της έκανε όλα τα χατήρια και πέρασαμε μαρτυρικές ώρες ...δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσουμε σπίτι μας...

Το καλό ήταν ότι η μικρή ενθουσιάστηκε με το αεροπλάνο και δε μου έκανε καμία μα καμία φασαρία..στην απογείωση μάλιστα ξεκαρδίστηκε στα γέλια! :confused::confused::confused: Πάει καλά αυτό το παιδί;;;

Χμμμμ, Αyla, το ξέρω πως παρόλο που είσαι στην Αθήνα δεν πρόκειται να με πάρεις τηλέφωνο, γι' αυτό δεν σε παίρνω κι εγώ, να μάθεις!:tongue: Ουξου να μου χαθείς από δω! Έρχεσαι να δεις μόνο τους U2, εμένα μ' έχεις γραμμένη!:lol::lol:

Ναι σε σκεφτόμουν καλή μου sofuka αλλά επικρατούσε ο κακός χαμός στο σπίτι καθώς είχαμε παρέλαση συγγενών που ήθελαν να δουν τη μικρή καθώς ήταν η πρώτη φορά που την πήγα Αθήνα!! Πότε να προλάβω η δόλια να τα κάνω όλα; Πέμπτη βράδυ έφτασα Αθήνα και φύγαμε χτες το απόγευμα...Η παρασκευή εννοείται ότι δεν έπαιζε λόγω συναυλίας, αλλά και πάλι το πρωί είχα κατι θείες στο σπίτι που μου παίξανε τα νεύρα.

age.png

Γεια σας.

Να ζήσουν τα νεοφώτιστα κοριτσάκια μας με τα υπέροχα ονοματάκια.

σοφουκα καλη σταδιοσρομια στη νεα σου δουλεια!

καναμε κ μεις προσαρμογη στο νεο μας σχολείο, ωραιος χωρος, απο κει κ περα εξαρταται σε ποιον δασκαλο θα πεσεις.... δεν γκρινιαζε η Δαναη (αυτο μας ελειπε τωρα πια)αλλα δεν συμμετειχε κ μου ειπε οτι ντρεπεται!

κοριτσι ειναι η εδω η μαρια Κ. Τη θυμαστε οι παλιες? Λοιπον παμε πικιωνη Τεταρτη απογευμα? σε βολευει κ σενα γκαλατουλα? βασσουλα, εσεις? Αν δεν κανει καταλληλο καιρο, μπορουμε να παμε σε παιδοτοπο αλλα εκει θα ηταν δυσκολο για τα νεογεννητα

Αχ κοριτσάκια θέλω κι εγώ πολύ να σας δω μετά από τόσο καιρό! Αν κανονίσετε ώρα ή αλλάξετε τόπο συνάντησης στείλτε πμ! Α, είδα κάτι φώτο από τη βάφτιση και τρόμαξα! Είμαι μαύρη λέμε, πιο μπλακ δε γίνεται και τώρα το συνειδητοποίσα!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια απ'την κουλη, 10 μερες ναρθηκα και δεν με χαλασε. Αλλά δεν μιλαω καθολου γιατι εγω φταίω...

Κριστινα μεσα για το σετακι, τσακω τις πατεριτσες και παμε πρωτη δοκιμη την τεταρτη στον πικιωνη.:tongue:

Διαφημίσεις

Λέγκω, περαστικά!!

Ελένη, καλώς επέστρεψες στην καθημερινότητα! Καλορίζικο το όνομα της μικρής!!

Λία, δεν ξέρω για βιταμίνες... σόρυ!

Άυλα, καλώς επέστρεψες και εσύ στην πατρίδα!

Και μια ερώτηση για τα προβλήματα που έχουν οι ηλικίες των παιδιών... γιατί δεν βλέπω καμία διαφορά από 2 μέχρι 5..........?????????

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέρα κι από μένα.

Μίλησα χθες με τη γυναικολόγο μου και αυτή μου πρότεινε το τονοτίλ και τις σέντρουμ.... Εγώ όμως λέω να ρωτήσω πρώτα για τη σπιρουλίνα (ελπίζω να μην πειράζει που αναφέρω τα ονόματα των παραπάνω βιταμινων ). Και γω γενικώς δεν τα πολυπηγαίνω τα συμπληρώματα αλλά εδώ και λίγο καιρό ζαλίζομαι και ξέρω μεν πως φταίει και η διατροφή μου αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό για την ώρα.

Και να πω και λίγο τα βάσανά μου τα χθεσινά να ξεσπάσω:

Λοιπόν, ξύπνησα στις 6.30 το πρωί για να ετοιμαστώ και να ετοιμάσω και τα παιδιά (να ντύσω την κόρη μου και να έχω και θηλασμένο τον μικρό για να τον πάρει η γιαγιά, τον οποίο άφησα να κοιμάται ). Ήπια στα γρήγορα ένα γάλα με κούακερ και αφού άφησα τη μικρή στο σχολείο, η οποία όλο κλαίει και μου λέει "μαμά σε θέλω" και μου σπαράζει την καρδιά πήγα στη δουλειά. Σχόλασα στις 2 και πήγα στην πεθερά μου να παραλάβω τα παιδιά (τη μικρή την πηγαίνει το σχολικό εκεί ). Τα παιδιά το μεσημέρι είναι όλο κέφια και επειδή τους λείπω θέλουν παιχνίδι (που χρόνος να φάω εγώ, ίσα που τσίμπησα λίγο ψωμί με τυρί ). Τελικά ο μικρός κοιμήθηκε στις 4 και πήγα στην κουζίνα να φάω λίγο η γυναίκα και τι να δω.... Κάτι σκουληκάκια στα γιουβαρλάκια (ίσως από την πατάτα ).... Τελικά έμεινα και νηστικιά, έπλυνα τα πιάτα, ξεκίνησα το σημερινό φαγητό και περίμενα το σύζυγο να σχολάσει για να ετοιμαστώ γιατί είχα ραντεβού με τη γυναικολόγο για τεστ παπ. Γυρνάω σπίτι και, ενώ ο μικρός κοιμόνταν την μια από τις δυο ώρες που έλειψα, ο άντρας μου δεν έκανε απολύτως τίποτε. Το σπίτι ήταν ακόμα σαν βομβαρδισμένο, το φαγητό αφημένο όπως το άφησα, νέα άπλυτα στο νεροχύτη, έπρεπε να κάνω και φαγητό του μικρού για σήμερα, τα παιδιά να κάνουν μπάνιο.... Εγώ ακόμα νηστικιά (μόνο κάτι κουλουράκια έφαγα )..... Ουφφφφ!!! Και εννοείται πως όσο είμαι σπίτι έχω κυρίως το μωρό αγκαλιά γιατί είναι μαμάκιας και αγκαλίτσας. Το χέρι μου πονάει και έχει κάνει μελανιά από το βάρος του μωρού (έχω και σλίγκ και πάουτς αλλά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιώ πάντα ), και νυστάζω φοβερά....

Σίγουρα θα υπάρχουν και χειρότερες καταστάσεις αλλά εγώ ακόμα δεν έχω προσαρμοστεί.....

Σόρι για το μεγάλο μήνυμα αλλά ήθελα απλά να ξεσπάσω..... :)

bZwup3.pngNYbjp3.png

Μεραααα... τι τσουγκράνα καλε; ολοκληρο αλετρι να ζαλωθω δεν σωζεται η κατασταση

Ολο το βραδυ το βγαλαμε σαλονι, σιναχωθηκε ο νικολας και όλο το βραδυ ήταν η στο βυζι, ή εκλαιγε ή καναμε βολτες... αλλα ολο το βραυδ!!!! Και το ενα χερι δεν βοηθαει την κατασταση... αλι αλι και τρισαλι

Ροζακο μου περιμένουμε νεα σου!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοπελιες τι κανετε?

Λια μου ολες πανω κατω αυτα περναμε καθε μερα υπομονη βρε κοριτσακι κ κανε κ λιγο τα στραβα ματια με το σπιτι αλλιως θα εισαι συνεχεια στην τσιτα! Με 2 παιδακια το ενα μωρο να δουλευεις κιολας να πρεπει να μαγειρευεις καθε μερα συν πλυσιμο σιδερωμα κλπ δεν γινετε να ειναι ολα στην εντελεια. Εγω μαγειρευω καθε μερα κα πο δουλειες το ΣΚ τις καθημερινες κανω μονο λιγο την κουζινα κ το μπανιο. Προτιμω να περναω χρονο με το Μητσακο που τον βλεπω απο τις 5 κ μετα κ ας εχει κ σκονη στα επιπλα δεν με νοιαζει καθολου να σου πω. Σε καταλαβαινω κ εγω ωρες ωρες που μπαινω σπιτι κ ειναι λες κ εχει πεσει βομβα ψιλοτρελαινομαι κ τσακωνομαι με τον αντρα μου ειδικα αν ειναι σπιτι κ δεν εχει κανει καμια δουλεια αλλα γενικα προσπαθω να μην χαλιεμαι για τις δουλειες! Δεν γινετε να τα εχουμε ολα τελεια. Εδω με τα χιλια ζορια ισα που προλαβαινουμε ενα μπανιο την μερα δεν εχουμε χρονο για μας καθολου πως θα καταφερουμε να τα εχουμε ολα σε ταξη? Κ να τα καθαριζεις ολα καθε μερα κ να τα κανεις τελεια με το που θα μπυνε μεσα 2 παιδια παλι χαλια θα γινουν.

Για αυριο για Πικιωνη μεσα κ εγω αρκει να εχει καλο καιρο. Μια χαρα βολευει να δουμε κ την Μαρια. Για πειτε για τι ωρα λετε?

Ααααχ Λεγκουλι περαστικα βρε συ ! Να δουμε τι αλλο θα μας βρει ρε κοπελια! Αν χρειαστες βοηθεια με τα παιδια σφυρα ε δενεχω προβλημα αν θες να σου τα κρατησω κανα απογευμα η να σε βοηθησω με το σπιτι σε κατι .

κύρα Λέγκω δεν σε πιστεύω!!!!!!!!

Και γιατί δεν δέχεται κλήσεις το παλιοκινητό σου??? Δεν έχω του σπιτιού, μια και κάτι έπαθε το κινητό μου και έχω χάσει κάποιες εγγραφές... Παλιοτεχνολογία!

Σας στέλνω φωτός βάφτισης και Νάξου, έτσι για να ευθυμήσουμε λίγο..

Αν ξεχάσω καμία πείτε μου...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα κ από μια ακόμα χαμένη μαμά...μου λείψατε ρε γμτ,αλλά δεν προβλέπεται να βελτιωθεί η κατάσταση...πολλή δουλειά,πίεση,άγχος, ο Κων/νος έχει ανταρτέψει..από χτες πάει κ το δικό μου το μικρακι σταθμό...άλλο άγχος...δεν ξέρω, έχω επιφυλάξεις για το σταθμό,αλλά πιστεύω όπου κι αν τον έστελνα θα τις είχα...είναι κοντά στο σπίτι όμως κ δεν χρειάζεται ούτε αχάραγα να ξυπνάμε,ούτε να είναι πολλή ώρα μέσα στο σχολικό,γιατί πήγα σε κάτι μακρινούς κ μου είπαν για 1 με 1,5 ώρα το πρωί κ άλλη τόση το μεσημέρι μέσα στο σχολικό....πολύ άγχος ρε γμτ....

Χρόνια πολλά στα κοριτσάκια μας που γιόρταζαν την προηγούμενη εβδομάδα, να ζήσουν τα νεοφώτιστα με τα υπέροχα ονόματα, και επίσης δεν έχω ευχηθεί για τα νεογέννητα...ντροπή μου,το ξέρω....γαλατούλα κ βασούλα,να σας ζήσουν τα παιδάκια σας, να είναι γερά κ χαρούμενα κ γρήγορα να 'στρώσουν' τα ωράρια σας...

Ρόζι,επίσης να ευχηθώ κ σε σένα μια καλή,πολύ καλή εγκυμοσύνη!!!!!κάτι πήρε το μάτι μου για σποράκια...καλά είδα?????πολύτεκνη κατευθείαν?????

Λεγκόπουλοοοοοο,τί κάνεις ωρέ????πού τον τσίμπησες το νάρθηκα???περαστικά μωρέ,περαστικά και σε σένα Κριστίνα...

όλα τα παιδάκια του καφέ καλά??????να με συγχωράτε που δε ρωτώ ξεχωριστά,αλλά....χρόνος μετρημένος...

Σοφούκα, συγχαρητήρια για τη νέα σου θέση, κ μένα καλύτερα μου ακούγεται.Και πάλι σου αξίζουν όλα τα μπράβο!!Πολύτεκνη κ πήγαινε έλα στο Κιάτο κάθε μέρα!!!Καλή δύναμη!!!

Ελένη στείλε κ από δω τις φωτό αν μπορέσεις....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...