Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Κριστίνα, μπράβο στη γιαγιά πάντως που κατάφερε με ψυχραιμία να ελέγξει την κατάσταση. Είναι πάντως πολύ αγχωτικό...ευτυχώς που ο μεγάλος μου αρκούνταν στο να κοπανάει το κεφάλι του στο πάτωμα...:rolleyes:

Το πόδι σου πως πάει?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Μαρινακι κ Ελενη με γεια τα ονοματακια !

Γαλατουλα υπομονη βρε κοριτσακι κ βγες εξω οσο μπορεις θα κανει καλο κ στους 3 σας ( οσο το ευνοει ο καιρος γιατι σημερα μας τα χαλασε πολυ). Ολα θα στρωσουν βρε κοριτσακι κ οτι χρειαστεις μην διστασεις.

Λεγκουλι γλυκο υπομονη βρε κοπελια εισαι δυνατη εσυ δεν σε φοβαμαι . Αυτο με την αναπνοη το ειχε κ η ξαδερφη του Τασου κ ταλαιπωρησε πολυ τους γονεις της αλλα καπως λεει την γυρνουσανε μπρομυτα κ καπως την πιεζανε κ συνερχοτανε . Το εκανε λεει οταν της λεγανε οχι για κατι ξκ δεν της κανανε το χατηρι. Μεγαλωνοντας θα στρωσει. Υπομονη κ μην χανετε την ψυχραιμια σας ειναι χειροτερα.

Βασουλα μπραβο για την εξοδο πολυ καλα τα πηγατε κ σιγα σιγα θα στρωσει κ η κατασταση με την Στεφανια κ θα βρειτε τους ρυθμους σας κ εσεις! Ο μικρος πως ειναι το βραδυ με το θεμα υπνου κ κολικους ? Ευχομαι να μην ακολουθησει τα χναρια της Στεφανιας!!!

Κριστινακι σιδερενια να εισαι κ περαστικα!

Σοφακι καλοριζικη στην νεα δουλεια πιστευω θα ειναι πολυ καλυτερα μονο που θα ειναι λιγο ταλαιπωρια για σενα η διαδρομη! Ολα καλα θα πανε!

Μαριλενακι υπομονη κ εσεις με τον παιδικο η πρωτη βδομαδα ειναι δυσκολη μετα ολα θα στρωσουν!

Εμεις ειχαμε παει χωριο ΣΚ ειχαμε βαφτιση πολυ ωραια περασαμε μονο που δεν ειχε πολυ καλο καιρο ! Τα κεφαλια μεσα τωρα!

rosalita Δεν γινόταν αλλιώς είχε γίνει επικίνδυνος και η γιαγιά γενικά είναι τέρας ψυχραιμίας και πολύ πεισματάρα (αυτό που λένε για Βουλγάρικο κεφάλι δεν είναι τίποτα μπροστά στο Σέρβικο...) η μαμά δεν άντεχε γιατί οι κρίσεις ήταν πολύ έντονες οπότε της είπε ο γιατρός να το αναλάβει κάποιο ς άλλος ουδέτερος

το πόδι μου θέλει δεν θέλει πάει καλύτερα!!! κάθε βράδυ το βουτάω σε ζεστό νερό και κάνω μασάς με σαπούνι είναι καλύτερα έφυγε λίγο η αγκύλωση ε θα συνεχίσω έτσι και αυτήν την εβδομάδα και θα πάω να πάρω ένα βαράκι μετά για την γάμπα γιατί έχει πάθει ατροφία μήπως και συνέρθει λίγο γιατί χρόνος για γυμναστήριο και φυσιοθεραπείες δεν υπάρχει...

w3OKp3.png

Καλημερα μικρες μου τυροπιτες...

Το γερακινοπαιδάκι πως είναι; Η γερακινούλα πως την παλεύει; Έχουμε κανα νέο;

Κριστινα μου αυτο που περιεγραψες ειναι αυτό ακριβώς που πρέπει να γίνεται απ'οτι διάβασα... το πρόβλημά μου είναι το εξής ότι είναι η ηλικία που σε κλάσματα δευτερολέπτου βάζει πράγματα στο στόμα και πως ξέρω ότι είναι τέτοια κρίση και όχι πνιγμός. Από μικρός κρατάει την αναπνοή του όταν τσαντίζεται δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, ούτε τρομαχτικό τον φυσας και αρχίζει και κλαίει... αλλά αυτό το καινούργιο που έχει γίνει τρεις φορές περίπου έχεις την αίσθηση ότι δεν μπορεί να αναπνεύσει και όχι ότι κρατάει την αναπνοή του... νομίζεις ότι κάτι του έχει καθήσει στο λαιμό και σου έχει "μεινει" το πιτσιρίκι... και μετά είναι αρκετά εξαντλημένο δεν κλαίει ή μπορεί να κλάψει λίγο και ανασαίνει πιο αργά και βαρια.

Τέσπα η ουσία είναι ότι δεν είναι κάτι που δημιουργεί πρόβλημα αρα το αντιμετωπίζεις αλλά σ'αυτή την ηλικία πως μπορείς να ξέρεις ότι είναι αυτό και ότι δεν είναι πνιγμός; Κι αν κάποια στιγμή πιστεύεις ότι είναι αυτό και το παιδί σου πνίγεται; Αυτό είναι το άγχος μου... θα το συζητήσω και με το γιατρο αλλά νομίζω ότι θα μου πει ότι έγραψε και η κριστινα για τη γιαγιά της. Δεν έχω πρόβλημα να τα κάνω αρκεί να είμαι εντελώς σιγουρη ότι δεν έχει βάλει κάτι στο στόμα του.

Ροζάκι τι κάνει το σποράκι; Αχου μωρέ το πλάσμα του καφέ!

Τζενάκο πως είναι τα πράγματα στη δουλεια;

Κριστινάκι είπα να σου κα΄νω παρεα και θα πάω να βγάλω ακτινογραφία στο χέρι σε λίγο χοχο :)

Λέγκω καταλαβαίνω την αγωνία σου αλλά θέλει πολύ ψυχραιμία γενικά δεν πρέπει να καταλάβει τον φόβο σου........... φαντάζομαι ότι δεν το κάνει στα καλά καθούμενα συνήθως το κάνουν μετά από κάποιο στρες έντονο θυμό χτύπημα κλπ..... οπότε ξέρεις την αιτία. (δεν ξέρω αν είναι τόσο έντονο στην περίπτωσή σας και εύχομαι να μην είναι, πάντως εγώ θυμάμαι το περιστατικό πολύ έντονα)

Οχ γιατί λέγκω το χεράκι τι έπαθε??? άμα είναι να κάνουμε έτσι παρέα άστο βρε κορίτσι να μαλώσουμε καλύτερα:tongue:

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Επιστροφή στην πραγματικότητα! Μετά από ένα δεκαήμερο που φιλοξενούσαμε τους κουμπάρους, 5 μέρες διακοπές στη Νάξο, τη βάφτιση της τσιριδίτσας Ιφιγένειας και ή σημερινή μέρα χωρίς τσιγάρο, επιστρέψαμε!

χρόνια Πολλά σε όλες! Σοφούκα συγχαρητήρια, γερακίνα περσταικά και γρήγορα να βγει το κοριτσάκι σας!

Αθηνούλα μου, βόλτες, βόλτες και πάλι βόλτες! Επίσης, διώξε τη βοήθεια να τρέχεις σαν Βέγγος να σου πω εγώ αν θα βρεις ώρα για κατάθλιψη... Υπομονή κοριτσάρα μου θα περάσει!

Το τί δουλειά με περιμένει δεν περιγράφεται! Και το σπίτι βέβαια αχούρι!

Μια τσουγκράνα παρακαλώωωωω!

Τετάρτη συνάντηση στου Πικιώνη???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Κορίτσια, καλημέρα!

Είμαι καινούρια στο parents cafe (αλλά παλιά στο κλασικό πάρεντς :-P ).... Ξεκίνησα δουλειά εδώ και λίγες μέρες, μετά από 10μηνη άδεια.... και νιώθω πως δεν αντέχω την κούραση και θα ήθελα να πάρω κάποιες βιταμίνες για ενίσχυση του οργανισμού μου. Δυστυχώς έχω δει καπου κάποιες βιταμίνες που είχε προτείνει η Αγλαΐα αλλά δεν θυμάμαι που ήταν και δεν μπορώ να ψάξω τώρα. Μήπως θυμάται καποια να μου πει ή να μου προτείνει καποιες; Μπορώ να πάρω ίσως οποιεσδήποτε βιταμίνες άφοβα;

Ευχαριστώ!!! :D

bZwup3.pngNYbjp3.png

Τσουπ να μαι πάλι...

Επέστρεψες ρεμάλι της κοινωνίας; Εκεί να πήξεις κάθαρμααααααααααααααα χαχαχαχαχα:D Άντε επειδή είναι καλός άνθρωπος θα σου δανείσω μία απ'τις τσουγκράνες μου

Να σε πω δεν κάνεις και ένα ρεζουμε τι λέει το αρθράκι γιατι το αγγλικά το σπικάρω αστα βράστα και το διαβάζω ακόμα χειρότερα;

Κριστινα μου και τις τρεις φορές το έπαθε όταν του πήρε απ'το στόμα ο γιώργος αυτό που πήγαινε να φάει γιαυτό και ο προβληματισμός. Μάλλον έχει κάποια ψύχωση αν του παίρνεις την μπουκια απ'το στόμα (βλ. φύλλα, πέτρες και λοιπά σκατολοίδια) και κυρίως όταν του το παίρνει ο γιώργος:rolleyes:

Πάντως θα είμαστε σαν εκδρομη του καπη αν βγουμε τα δυο μας μπαταρισμένα... μην το σνομπάρεις θα είναι μια καινούργια εμπειρια:tongue:

Κορίτσια, καλημέρα!

Είμαι καινούρια στο parents cafe (αλλά παλιά στο κλασικό πάρεντς :-P ).... Ξεκίνησα δουλειά εδώ και λίγες μέρες, μετά από 10μηνη άδεια.... και νιώθω πως δεν αντέχω την κούραση και θα ήθελα να πάρω κάποιες βιταμίνες για ενίσχυση του οργανισμού μου. Δυστυχώς έχω δει καπου κάποιες βιταμίνες που είχε προτείνει η Αγλαΐα αλλά δεν θυμάμαι που ήταν και δεν μπορώ να ψάξω τώρα. Μήπως θυμάται καποια να μου πει ή να μου προτείνει καποιες; Μπορώ να πάρω ίσως οποιεσδήποτε βιταμίνες άφοβα;

Ευχαριστώ!!! :D

Α, και επειδή εδώ δεν έχω τικεράκι, τώρα το συνειδητοποίησα, ο μικρός μου είναι 9 μηνών και εννοείται πως θηλάζω... :D

bZwup3.pngNYbjp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Επιτέλους το καφέ μας μπαίνει σε ρυθμό!:D

Τα φρεσκοβαφτισμένα να τα χαίρεστε!

Βάσω είσαι σε καλό δρόμο!

Σοφούκα καλή αρχή στο σχολείο!

.

.

.

Δεν θυμάμαι άλλα....

.

.

Λία, καλωσήρθες στην παρέα! Νομίζω ότι απο βιταμίνες μπορείς να παρεις ό,τι θέλεις. Κυρίως C, νομίζω θα σε βοηθήσει. Μπορείς να πάρεις και σπιρουλίνα. Μπορείς επίσης να μπαίνεις εδώ, να μας λες τον πόνο σου και να αισθάνεσαι αμέσως καλύτερα!:tongue:

DPYUp2.png EYukp3.png

Λια καλωσόρισες στο καφέ........

δεν ξέρω σε τι βιταμίνες αναφέρεσαι γενικά είμαι κατά των συμπληρωμάτων αλλά αν θέλεις να πάρει κάτι θα σου έλεγα για σπιρουλίνα μιας και είναι αποξηραμένο φύκι με πολλές θρεπτικές ιδιότητες και νομίζω ότι δεν έχει χημικά στοιχεία.

Κορίτσια τα φώτα σας λίγο μιας και έχω λίγο κενό σήμερα και μπορώ και γράφω....

παρατήρησα το σαββατοκύριακο ότι μυρίζει το βρακάκι της μικρής έντονα παρολο που τα τσίσα δεν της ξεφεύγουν. Μυρίζει και το πιπι της κάπως έντονα παρολο που την πλένω συχνά. Λέτε να μου κόλλησε κανέναν μύκητα στη θάλασσα αν και δεν τσούζει απ'οτι μου είπε ούτε ξύνεται ..... (δεν χρησιμοποιώ τα μουρομάντιλα ούτε και χαρτί όταν κάνει τσίσα την πλένω με νεράκι και το βράδυ μπάνιο κανονικά....). Θα παω και παιδίατρο αυτήν την εβδομάδα και θα της πω...... να κάνω καμία πλύση με χαμομηλάκι δεν μου φαίνεται φυσιολογικό αυτό

λέγκω μια ωραία ατμόσφαιρα εσύ θα κυνηγάς τα παιδιά μιας και έχεις πόδια και εγώ θα τα πιάνω μιας και έχω χέρια...... :tongue:

w3OKp3.png

Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα... :P

Να πάρω λέτε σπιρουλίνα καλύτερα; Δεν μυρίζει, τίποτε, ε; είμαι και λίγο περίεργη με τις μυρωδιές και τις γεύσεις. Θα το ρωτήσω και στο φαρμακείο.

Το να μπαίνω να λέω τον καημό μου είναι κι αυτό καλή λύση αλλά δεν έχω τόσο χρόνο να σουλατσάρω στο ίντερνετ. Όσο ξεκλέψω λίγο από τη δουλειά (και με το φόβο μη με δει το αφεντικό ) αλλιώς στο σπίτι.... άστα.... :|

Αλλά όποτε μπορώ θα μπαίνω.... :D

bZwup3.pngNYbjp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...