Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σας κι από μας! Το κοριτσάκι μας από σήμερα το λένε Μαριαλένα και αν και περάσαμε μια δύσκολη μέρα οικογενειακώς, είμαι πολύ χαρούμενη!

Φιλάκια στις λεχωνίτσες μας!

Λεγκ καλέ πολύ ζόρικος ο Νικολάκος σου! Θα σας πουλάει και θα σας αγοράζει αυτός!

Σοφούκα μεγάλες αλλαγές! Καλή αρχή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφούκα πρόστυχη η πρόταση σου... στα στέλνω άνετα άμα τα θες τόσο... θα σου κάνουν ένα σπίτι!!!!!!!:D

Λεγκ και πεισματαρης ο Νικολας, ωχ ωχ φιλεναδα θελει να σας σπασει τον τσαμπουκα μην μασατε και ο γιωργος μην δειχνει οτι πανικοβαλλεται και τον παιρνει ειδηση γιατι την κατσατε :lol:

σοβαρα τωρα δεν ξερω αν ισχυει αυτο αλλα το ειχα ακουσει, οτι τον κανουν απο το πεισμα τους οταν δεν τους γινεται το χατηρι

Αυτό λέει συμβαίνει σε ποσοστό 5% σε παιδάκια και μπορεί να φτάσει μέχρι λιποθυμία... εμάς δεν ξέρω αν φτάνει σε τέτοιο σημείο γιατί κάθε φορά νομίζουμε ότι πνίγεται και τον πλακώνουμε στα αναποδογυρίσματα και στα κοπανήματα και συνέρχεται. Δεν παθαίνει κάτι το παιδί από αυτό αλλά ο γονιός παθαίνει πολλά:rolleyes:

Η βάφτιση του ανδρίκου μεταφέρθηκε, η βάφτιση της τσουλουφίτσας ιφιγένειας ήταν μάλλον χθες.

Μαρινάκι να χαίρεστε την κοριτσάρα σας με το ωραίο ονοματάκι!

Χλόη μου μεγεια το μαγαζί θα ρθουμε οπωσδήποτε μια και είστε στη γειτονια μας!

Έφυγα με κράζουν

Διαφημίσεις

καλημερα!

Επίσης ο νικόλας έχει το σύνδρομο κατακράτησης αναπνοής δεν υπάρχει αμφιβολία πλέον... του πήρε κάτι απ'τα χέρια ο γιώργος και έμεινε πάλι ο κερατας, μαύρισε γύρω απ'το στόμα, ασπρίσαν τα χείλη και γουρλωσε σε κάποια φάση τα μάτια... Όταν επανήλθε βαριανασαινε για κάποια λεπτά... Ο γιώργος κόντεψε να λιποθιμήσει, θα τον στείλει αδιάβαστο ο μικρός αν συνεχίσει να κρατάει την αναπνοή του...

κι εμενα το κανει η Ιωαννα... να τον φυσας στο προσωπο για να παιρνει κατευθειαν ανασα!;)

Στο γερακινάκι άρχισαν να δίνουν γαλατάκια! Όλο και καλύτερα πάει!! Ηρωίδα η μικρή Ραφαέλα!

μπραβο στην μικρουλα μας συνονοματη! τελικα αυτο το ονομα πολυ μου αρεσει!:D

Κοριτσάκια, έχω χαθεί, γιατί άλλαξα δουλειά, παραιτήθηκα από τη νομαρχία, γιατί διορίστηκα καθηγήτρια σε επαλ. Είναι στο Κιάτο και θα πηγαινοέρχομαι με τον προαστιακό, οπότε καταλαβαίνετε!:D

με γεια η καινουργια δουλιτσα! αληθεια πως και την προτιμησες; καλυτερα ειναι?

Εμείς στον παιδικό το πάμε λάου-λάου, την Παρασκευή τον άφησα μέχρι τις 11 (τις δύο πρώτες μέρες πήγαμε και φύγαμε μαζί). Όταν επέστρεψα να τον πάρω ήταν κόκκινα τα ματάκια του από το κλάμα...:cry: Του αρέσει όμως το σχολείο και μου είπαν οι δασκάλες πως ξεχνιόταν λίγο και με το παιχνίδι...

καλη αρχη! καθε αρχη και δυσκολη....

Γεια σας κι από μας! Το κοριτσάκι μας από σήμερα το λένε Μαριαλένα και αν και περάσαμε μια δύσκολη μέρα οικογενειακώς, είμαι πολύ χαρούμενη!

Φιλάκια στις λεχωνίτσες μας!

Λεγκ καλέ πολύ ζόρικος ο Νικολάκος σου! Θα σας πουλάει και θα σας αγοράζει αυτός!

Σοφούκα μεγάλες αλλαγές! Καλή αρχή!

να σας ζησει και απο εδω!ομορφο ονοματακι!

Καλημέρα!!!

Μεγιά το όνομα της τσουλουφίτσας Ιφιγένειας!!!!!

να μας ζησει και η Ιφιγενεια! επισης υπεροχο ονομα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Xuew ton zalvuhka me ton slingk kai phga gia ligo sthn paidikh xara....καπως περιεργα μαλλον τον εβαλα, αυτος κοιμοταν βεβαια μια χαρα, με το που τον βαζω και να σκουζει κοιμαται στο λεπτο!

Σημερα εντελως νταουν, μια ετσι μια γιουβετσι δε βαριεσαι,

Χλοη καλοριζικο το μαγαζακι, και να ζησουν τα νεοφωτιστα μωρακια μας!

λεγκω σε πολυ μικροτερο βαθμο το εκανε και η Ειρηνη αυτο, οταν εκλαιγε κρατουσε την αναπνοη απο πεισμα αλλα για λιγο δεν μελανιαζε, το εκανε και στον παιδιατρο μια φορα και οταν με ειδε που την σηκωνα ψηλα και τη φυσουσα να επανελθει γελασε.

εγω μονο γελια δεν εκανα τοτε βεβαια... παντως νομιζω καπου μετα το χρονο, αντε 1,5 το εκοψε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!

Καλοφωτιστη η Μαριαλενα !Μαρινα να σας ζησει!!ωραιο ονομα !

Καλη αρχη στον Ιασονακο !εκλαιγε ε? αφου ξεχνιονταν ομως θα συνηθισει

Ντιεσακι τι εγινες εσυ?ο μπαμπας σας που βρισκεται τωρα?σας ερχεται με καμια αδεια?

Λεγκ ο ανηψιος μου το παθαινε αυτο και θυμαμαι τους ειχαν πει να κοιτανε αλλου οταν το παθαινει

Μπραβο αθηνουλα!ετσι κ με το καροτσι θα κοιμαται γιατι τον ζαλιζει το ταρακουνημα

Και εμεις χθες τον πηγαμε στο 1ο του αφτερ!!

τον ειχαμε εξω απο τις 8 μεχρι τις 12! οχι που θα τον αφηναμε εκτος προγραμματος ,τι να μας βγει να κοιμαται αυτος με τις κοτες?:lol:

δεν μας ενοχλησε καθολου κοιμονταν στο καροτσι, ξυπνησε στο 3ωρο οταν ειμασταν για παγωτο και εκει ειχε κατι αναπαυτικες καρεκλες και θηλασε μια χαρα μετα ξανακοιμηθηκε

και ειχαμε και προοδο το βραδυ ,η Στεφανια ξυπνησε οταν ξυπνησε κ εκεινος

της λεω θα τον βαλω εδω αναμεσα μας ,το δεχτηκε αυτη τη φορα ηρεμα και ενω θηλαζα της ελεγα μια ιστορια ,μετα μου λεει "εφαγε τωρα ?" της λεω ναι τελειωσε θα τον βαλω στο κουνακι και ερχομαι ..το πρωι ομως που ξυπνησε δεν τον ηθελε παλι ...ηταν ομως σημαντικο βημα δεν μπορω να πω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Να ζήσουν οι νεοφώτιστες Μαριαλένα και Ιφιγένεια! Πολύ όμορφα ονόματα, θα συμφωνήσω, όπως και το Ραφαέλα.

dsάκι μην είσαι απούσα, μπαίνε να μας λες τα νέα σου!

galat να βγαίνεις, να παίρνεις αέρα, σιγά σιγά θα βελτιώνονται τα πράγματα!

φιλιά σε όλες!

Κοριτσια σας ευχαριστω για την στηριξη τη χρειαζομαι, ακομα εχω τρελες κρισεις αγχους, υπερταση, μελαγχολια...σιγα σιγα ομως πιστευω ειμαι καλυτερα...

ξεχασα πριν, Σοφουκα συγχαρητηρια!!!! Καλα εκανες ειναι πολυ πιο ανθρωπινη δουλεια για μια μαμα το σχοελείο! Ηταν τα καλυτερα μου οταν ημουν κι εγω καποτε ωρομισθια.

Λιγο ταλαιπωρια το πηγαινε ελα αλλα αξιζει!

Καλη αρχη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σοφουκι μου ξέχασα η γαϊδάρα να σου πω συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!! Νομίζω ότι σου ταιριάζει γάντι! Περιμένω περιγραφές απ'τα νέα σου παιδια...

Βασούλα μου ήμουνα σίγουρη ότι θα την βρεις γρήγορα την άκρη σου...

Αθηνακο μου συνέχισε τις εξόδους, ζητα από φιλαρακαι να έρχονται να σε βλέπουν και άκου μουσική, πολύ μουσική, είναι εξαιρετικό φάρμακο για την κατάθλιψη... θα στρώσουν τα πράγματα χαρά μου

Έφυγα γιατί γίνεται χαμοοοοοοοος

Καλημέρα κορίτσια μου!!! καλή εβδομάδα!!!

Να ζήσουν και καλότυχα τα νεοφώτιστα!!!!!

galat πιο πολύ έξω μην κλείνεσαι και μην πέφτεις μωρέ.........

vasso θα στρώσει σιγά σιγά που θα πάει κάνει ένα βήμα κάθε φορά

λέγω μόνο ψυχραιμία!!! η συνταγή της superγιαγιάς μου είχε ως εξής,

πλησιάζεις το παιδί με πολύ αδιάφορο ύφος το ξαπλώνεις ανάσκελα και φυσάς στο πρόσωπό του αν κρατάει την αναπνοή του για παραπάνω ώρα, δεν προσπαθείς να κάνεις κάτι άλλο δεν μιλάς καθόλου. Μόλις το επεισόδιο τελειώσει κάνεις μια σύντομη αγκαλιά ή ενα χάδι στην πλάτι και αφήνεις το παιδί να ξεκουραστεί (του έλεγε “ξάπλωσε τώρα με τόση φασαρία κουράστηκες και εσύ” σχεδόν ψιθυριστά και άχρωμα χωρίς καμία έμφαση) πάντα πολύ ψύχραιμα και μετά συνέχιζε δουλειά της σαν να μην είχε συμβεί τίποτα....φυσικά σε καμία περίπτωση δεν του κάνεις το χατίρι αν το επεισόδιο ήταν λόγω θυμού γιατί δεν έγινε το δικό του, γιατί μαθαίνουν να προκαλούν την κατάσταση αυτή από μόνα τους οπότε έχουν ένα ισχυρό όπλο.... έχω εναν ξάδερφο που έκανε έτσι σαν παιδάκι και τον έστειλε η μάνα του ενα μήνα στη γιαγιά μου γιατί κόντευε να σαλτάρει η γυναίκα (εκείνος ξεκινούσε έτσι και μετά έκανε και εμετό ή έπεφτε κάτω σαν να λιποθυμάει με σπασμούς κλπ....)

σε δυο εβδομάδες έστρωσε αλλά ήταν αρκετά δύσκολα ειδικά στην αρχή το έκανε πολλές φορές μέσα στην ημέρα για το οτιδήποτε ήθελε αφού η θεία μου δεν κατάφερνε να κρατήσει την ψυχραιμία της (και όχι άδικα εγώ που ήμουν μπροστά σαν παιδί τρελάθηκα ήταν πολύ έντονο όλο αυτό σχεδόν σαν κρίση επιληψίας) οπότε η κατάσταση είχε ξεφύγει και ο μικρός έκανε ότι ήθελε....

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...