Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

sofuka???

Eδώ είμαι! Σας διαβάζω, αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω! Τρέξιμο!:rolleyes:

Λέγκωωωωω!!!! Αγκαλίτσα!!((((((((http://www.youtube.com/watch?v=VI-lbECNmzQ&feature=related)))))))

Το Γερακινάκι πάει καλύτερα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααααααααααααααααααααααα

Ένα σας λέω μικρές μου τυρόπιτες σήμερα έχουμε οικογενειακό καθάρισμα... όποια θέλει μπορεί να έρθει το απόγευμα για να το ξαναλερώσουμε:tongue:

Καλά χθες βγηκα να ποτίσω τον κήπο και μάγεψα τα πλήθη έκανα ένα αεροπλανικό και έσκασα κάτω με τον πισινό... μιλαμε για τρελή απογείωση και προσγείωση. Δεν συζητάω πως κάθομαι...

Σοφουκάκι μου θα κάνουμε κανα μάζεμα στο σκοπευτήριο πριν αρχίσετε σχολεία και μπουν μέσα τα κεφάλια;

Αθηνάκο μου που είσαι μωρό μου;;;

Βασούλι μου θα την βρεις τη μόντα σου κοριτσάρα μου δεν σε φοβάμαι! Ένα μεγάλο φιλί στη γλυκια μου νέα διπλομανουλα;)

Τραγουδάκι που έχω ξαναβαλει

yUumfFMr1Z8

Koριτσάκια, και Λεκγούλι μου (παντα με θυμασαι ευχαριστω) περναω λιγο δυσκολη λοχεία, απο σωματικη και ιδιως ψυχολογικη αναρρωση... εχω μια καταθλιψουλα θα ελεγα αλλα που θα παει θα περασει, για αυτο και δεν γραφω ιδιαιτερως...επισης σε θυμαμαι συνεχεια Λεγκω εχω ενα τρελο γαλακτοτσιμπουρο θηλαζει ατελειωτα και εχω εξαντληθει....αν κοιμαται ενδιαμεσα τιποτα 10λεπτα παρτυ κανω... πως τα καταφερες και μονη σου...εχω βοηθεια και παλι πελαγωνω...

Ο μπεμπης ειανι μαγκας, μικρος αλλα πολυ δυνατος και ζωηρος, λιγο φοβισμενο μου φαινεται και εχει προσκολληθει πανω μου το καημενο.

Μαλλι πυκνο και μαυρο και θα σας εβαζα φωτο αλλα κι εμενα χαλασαν οι θυρες usb toy υπολογιστη τι διαολο τωρα βρηκε και δεν μπορω να ανεβασω.

thit too, shall pass.

a δεν σας ειπα ο Βαγγ χθες πηγε u2....mpoyxoyxoyxoyxoy

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Που είσαι μικρό μου Αθηνάκι;;; Μη μου πέφτεις... κάτσε να δουμε πως θα σε ανεβάσουμε Σοφούκα προγραμμααααααααααααααα

aYorXDBwcdU&feature=related

Κανόνισε να βγούμε να πάμε καμια κούνια, μια και έχει ακόμα καλό καιρό χωρίς να κάνει πολύ ζέστη.

Εμείς κάναμε αρκετό απ'το καθάρισμα... ο θοδωρής σκούπισε και το κεφάλι του νικόλα με την ηλεκτρική, ο νικόλας έγλυψε την σφουγγαρίστρα, ο θοδωρής έριξε το μισό νερό απ'το κουβά όξω και κάναμε πατιναζ, παρολίγο να μελανιασω και τον άλλο μισό πισινό.

Επίσης ο νικόλας έχει το σύνδρομο κατακράτησης αναπνοής δεν υπάρχει αμφιβολία πλέον... του πήρε κάτι απ'τα χέρια ο γιώργος και έμεινε πάλι ο κερατας, μαύρισε γύρω απ'το στόμα, ασπρίσαν τα χείλη και γουρλωσε σε κάποια φάση τα μάτια... Όταν επανήλθε βαριανασαινε για κάποια λεπτά... Ο γιώργος κόντεψε να λιποθιμήσει, θα τον στείλει αδιάβαστο ο μικρός αν συνεχίσει να κρατάει την αναπνοή του...

Αθηνουλα μου ειπαμε ζαλωσου τον μπεμπακο και ξαμωλησου!θα κοιμαται και περισσοτερο στην βολτα και εσυ θα χαλαρωσεις

πολλες διαδυκτιακες αγκαλιτσες θα στρωσουν τα πραγματα που θα παει

Λεγκ και πεισματαρης ο Νικολας, ωχ ωχ φιλεναδα θελει να σας σπασει τον τσαμπουκα μην μασατε και ο γιωργος μην δειχνει οτι πανικοβαλλεται και τον παιρνει ειδηση γιατι την κατσατε :lol:

σοβαρα τωρα δεν ξερω αν ισχυει αυτο αλλα το ειχα ακουσει, οτι τον κανουν απο το πεισμα τους οταν δεν τους γινεται το χατηρι

οι αλλες οι τσουπρες που πηγαν?εκδρομουλες ?

Η Τατη δεν ειχε πει οτι καπου τωρα θα βαφτιζονταν ο Αντρικος ,βαφτιστηκε??

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Γειά σας κοριτσάκια μου!! Πολλές φορές σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω!

Βασούλα, Γκαλατούλα, κουράγιο!!! Οι πρώτες μέρες είναι πολύ δύσκολες. Φιλιά στα γαλατοτσιμπουράκια σας.

Λεγκώπουλο πως το έκανες λε τέτοιο ακροβατικό ΩΧ περαστικά!

Ayla θέλω κι εγώ U2!!! Καλά να περάσεις!

Κάποιες κοπέλες ρώτησαν για το μαγαζί, κι επειδή η Σοφούκα είπε οτι δεν είμαι καλή επιχειρηματίας :lol: είπα να τη διαψεύσω και να σας πω τη διεύθυνση! :mrgreen:

Είναι Αντρέα Παπανδρέου 14 στην Ηλιούπολη. Αν κάποια κοπέλα πάει, να πει οτι είναι φίλη μου (της Μαίρης, όχι της Χλόης ;) )

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ, το ελεφαντάκι της έβαλες της κοπέλας Λέγκω;

Αυτό της χρειαζότανε!

http://www.youtube.com/watch?v=bgu71-Jtcr4

Γκαλατούλι, όπως σου τα είπανε τα κορίτσια, ζαλώσου το μωρό, πάρε και την Ειρηνούλα και βόλτες! Ας τρώει το μωρό όλη την ώρα, άμα το βάλεις στο μάρσιππο θα ηρεμήσει και μετά το θηλάζεις έξω, όπου είσαι! Εγώ έτσι την έβγαλα καθαρή!

Λέγκω, στείλε τα παιδιά από δω να μου κάνουν το σπίτι ένα χεράκι!:tongue:

Κοριτσάκια, έχω χαθεί, γιατί άλλαξα δουλειά, παραιτήθηκα από τη νομαρχία, γιατί διορίστηκα καθηγήτρια σε επαλ. Είναι στο Κιάτο και θα πηγαινοέρχομαι με τον προαστιακό, οπότε καταλαβαίνετε!:D

Χμμμμ, Αyla, το ξέρω πως παρόλο που είσαι στην Αθήνα δεν πρόκειται να με πάρεις τηλέφωνο, γι' αυτό δεν σε παίρνω κι εγώ, να μάθεις!:tongue: Ουξου να μου χαθείς από δω! Έρχεσαι να δεις μόνο τους U2, εμένα μ' έχεις γραμμένη!:lol::lol:

Αυτές τις μέρες είναι και η Μαρία Κ. Αθήνα, γμτ, δεν συντονιζόμαστε να κανονίσουμε καμία συνάντηση!:?

Γκαλατάκι κουράγιο! Αχ είναι πολύ δύσκολες οι πρώτες μέρες, αλλά πού θα πάει, θα περάσουνε, στο χέρι τους είναι; Άκου και τη Σοφούκα, κάτι ξέρει!

Μπράβο στο Γερακινάκι!

Λέγκω αουτςςςςς

Χλόη καλές δουλειές! Έχετε ιστοσελίδα;

Παλαντινάκι ευχαριστώ!! Η ιστοσελίδα είναι υποκατασκευή.

Αφροδίτη!! Ήσουν στη γειτονιά μου. Την επόμενη φορά να με πάρεις τηλ να έρθω κι εγώ στο αλού. Ή να περάσετε απ'το σπίτι. Είμαστε 5 λεπτά μακριά.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλησπέρα κι από μένα!

Πολλές πολλές αγκαλιές στις λεχωνίτσες-χελωνίτσες μας! Κάντε κουράγιο κορίτσια κι όλα θα φτιάξουν!

Λεγκόπουλο μου που είσαι τόσο καιρό κι είχα αρχίσει να ανησυχώ... σε έχουν εξοντώσει τα θηρία ε; Μάνα, κουράγιο!

Εμείς στον παιδικό το πάμε λάου-λάου, την Παρασκευή τον άφησα μέχρι τις 11 (τις δύο πρώτες μέρες πήγαμε και φύγαμε μαζί). Όταν επέστρεψα να τον πάρω ήταν κόκκινα τα ματάκια του από το κλάμα...:cry: Του αρέσει όμως το σχολείο και μου είπαν οι δασκάλες πως ξεχνιόταν λίγο και με το παιχνίδι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...