Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Τι ερημιά είναι αυτή? Πέσατε με τα μούτρα στη δουλειά?

Τι νέα από τη Γερακίνα?

Κριστίνα σιδερένια! Μην το παραχέ... πάντως τώρα για να συνέλθει γρήγορα. Μη σου αφήσει κανένα κουσούρι. Φοβερή η κούκλα σου!!!!:D

Ayla καλά να περάσεις στους U2. Πόσο θα μείνεις Αθήνα?

Αφρο, κάπου ρώτησες για τα βραδυνά...τα είχαμε ουσιαστικά κόψει αρκετά νωρίτερα, εκτός από τον πρωινό μαραθώνιο. Όταν ξυπνούσε (εννοείται ότι ξυπνούσε1-2-3-4 φορές) την έπαιρνα αγκαλίτσα ψηλά στον ώμο, μακριά από το βζ και την νανούριζα. Μετά με τη ζέστη της έδινα και λίγο νερό. Από τις 5 και μετά την έπαιρνα στο κρεβάτι μου και θήλαζε. Αυτό μετά το χρόνο. Πριν απλά τη σταματούσα γύρω στο 15' και μετά αυτό που γράφω παραπάνω, γιατί παρτήρησα ότι μετά απλά πιπιλούσε και όσο την άφηνα τόσο πιο δύσκολα την έβαζα στο κρεβάτι της μετά.:?

DPYUp2.png EYukp3.png

Καλημερα κοριτσια!

Δυσκολη μερα,ε;

Πηξιμο κ απο μενα, αλλα λιιιγο καλυτερα απο χτες. Χτες μας πηγε και η μετα-δουλεια μερα ζορικη, απιστευτη γκρινια η Δαναη κ απιστευτη υπερενταση ο Αγγελος. Πηγαμε κ στο alou τρομαρα μας μιας κ ημασταν στη περιοχη, αλλα η δυνατη μουσικη, ο κοσμος κτλ μονο που δεν τα ηρεμησε!

Αφρο, κάπου ρώτησες για τα βραδυνά...τα είχαμε ουσιαστικά κόψει αρκετά νωρίτερα, εκτός από τον πρωινό μαραθώνιο. Όταν ξυπνούσε (εννοείται ότι ξυπνούσε1-2-3-4 φορές) την έπαιρνα αγκαλίτσα ψηλά στον ώμο, μακριά από το βζ και την νανούριζα. Μετά με τη ζέστη της έδινα και λίγο νερό. Από τις 5 και μετά την έπαιρνα στο κρεβάτι μου και θήλαζε. Αυτό μετά το χρόνο. Πριν απλά τη σταματούσα γύρω στο 15' και μετά αυτό που γράφω παραπάνω, γιατί παρτήρησα ότι μετά απλά πιπιλούσε και όσο την άφηνα τόσο πιο δύσκολα την έβαζα στο κρεβάτι της μετά.:?

αχ, μπραβο βρε Ελιζακι, ωραια ακουγονται. Και γω το κανω αυτο με τον ωμο, αλλα στο λεπτο γυρνάει και παιρνει απο μονος του σταση αγκαλιας λεγοντας επιτακτικα «ναμ». Ευτυχως εμενα σπανια κανει μαραθωνιους (φτου φτου, σκορδα κτλ, δεν θα το αντεξω κ αυτο). Κουραστηκα με τον θηλασμο λιγο, αλλα κουραζομαι περισσοτερο με τη σκεψη της προσπαθιας αποθηλασμου. Οποτε συνεχιζουμε.

Κριστινακι, κουκλα η γοργονιτσα σου! Σιδερενιο το ποδι σου!

στο λεπτο γυρνάει και παιρνει απο μονος του σταση αγκαλιας λεγοντας επιτακτικα «ναμ».

αχαχαχα σαν να βλέπω την Σοφία, το ίδιο ακριβώς!

Εγώ πάντως ευτυχώς δεν κουράστηκα με τον θηλασμό (βεβαίως δεν δουλέυω κι όλας, μην το παίζω έξυπνη) οπότε θεωρώ δεδομένο ότι θα κλείσουμε 2 χρόνια.

BTW αποφάσισα να ξεκινήσω baby swimming, έχετε καθόλου εμπειρία; Αξίζει ή είναι μόνο ταλαιπωρία το πήγαινε έλα κάνε ντουζ; Της άρεσε τόσο η θάλασσα στις διακοπές, που σκέφτομαι ότι θα ήταν ωραία να συνεχίζαμε

Καλησπέρα

Palladin το baby swimming είναι πολύ ωραία φάση

Θα το κατα ευχαριστηθείτε νομίζω με τη Σοφία...

Η μικρούλα μας πάει καλύτερα,

δεν έχουν βρει ακόμη το μικρόβιο αλλά είναι καλύτερα.

Άντε γερακινάκι μου κουράγιο και να την πάρετε γρήγορα στο σπιτάκι σας...

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Μπραβο στο γερακινόπαιδο που είναι καλύτερα! Άντε το μανάρι μου να επιστρέψει στο σπιτάκι του... Αν κάποια μιλήσει με την γερακινα να τις δώσει πολλά φιλιά...

Χρόνια πολλά στα εορταζόμενα κοριτσάκια μας αν και το έχασα λίγο ποια γιορτάζανε τελικα

Οι λεχώνες μας τι κάνουν;

Ρενάκο μου σε απολύσανε οι μπάσταρδοι;;; Θα βρεις κάτι καλύτερο πολυαγαπημένη μου!

Έχει πέσει περονόσπορος στο καφέ εεε;

Πολύ τρέξιμο ρε κοριτσια... και ξενύχτι... πολύ ξενύχτι. Δεν μπορούσα να συνάβω με το πτωχό μυαλό μου ότι και το δεύτερο θα είναι σαν το μποζωρίκο και με δυο τρια κλικ πάνω σε δυσκολία... και δεν μπορώ να πω ότι δεν φοβάμαι δεν είμαι δειλή γιατί... ναι το παραδέχομαι είμαι δειλη, μας γονατίσανε τα σκατούλια αλλά είναι αξιαγαπητα και αξιολάτρευτα και κάνουν τρελές αγάπες και γέλια μεταξύ τους και γίνεται της μουρλής κάθε που κάνουν μπάνιο μεταξύ τους!!!

Σας χρωστάω και φωτο απ'το καλοκαιράκι μας, μόλις ξεκλέψω λίγο χρόνο και τελειωσω με τα πλυντήρια και το όσα βλέπει η πεθερά καθάρισμα θα βάλω (το σίδερο έχει σταματήσει πλέον στο σπίτι μας, αφού δεν βγαίνει τι να το ζορίζουμε, το ρίξαμε στο χιπισμό... παλιές αγαπημένες αξίες)

Ένα μεγάλο αγαπησιάρικο φιλί στις μουρίτσες σας!

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια δεν με έδοιωξαν, απλά με έστηλαν σπίτι πιο νωρίς :D.

Η αλήθεια είναι ότι δεν νομίζω να με πείραζε και ιδιαίτερα να με στέλνανε στο σπίτι μου μονίμως..... ο άντρας μου βέεβαια θα πάθει σοκ. Χίλιες φορές προτειμώ να μεγαλώσω εγώ το παιδί μου :?.Τί δουλειά θα μπορούσα να κάνω από το σπίτι άραγε για να πετύχω κάτι τέτοιο?????

Καλά για τα ξενύχτια δεν το συζητώ.... αυτή τη στιγμή είμαι κομμάτια και η μικρή ντούρασελ!!!!!!!

IxBZp3.png

καλησπερα!

Ρενε σε διωξαν τωρα που γυρισες απο αδεια μητροτητας οπως γινεται συνηθως ή λογω κρισης ?ευχομαι να βρεις κατι καλυτερο

Κριστινακι σιδερενια ,η μικρη κουκλιτσα ποτε θα σας δουμε εσας και απο κοντα?

Παλαντιν το κολυμβητηριο σιγουρα θα σας αρεσει και στους δυο !και εγω ηθελα να την παω αλλα δεν εχει κοντα

Λεγκιδιο ΚΟΥΡΑΓΙΟ !ο Σωζο ξεκινησε παιδικο να εχεις τουλαχισταν τα πρωινα πιο χαλαρα?

και εμεις 3ο βραδυ με ξυνυχτι,παλι ουρλιαζε να αφησω κατω τον μπεμπη και να παω σε αυτην,που λετε οτι θα καταφερω να το συνδιασω και να θηλαζω και να της πιανω το χερι δεν παιζει οχι τιραμολα να γινω , ουτε ο κοπερφιλντ γιατι θελει και συγκεκριμενη σταση ,να ειμαστε μπρουμυτα και να την αγκαλιαζω ενω μου κραταει το χερι , ετσι αποθηλασαμε γιαυτο της ειναι και τοσο δυσκολο,ετσι εμαθε ...αχ δεν ξερω που θα βγει

ευτυχως την μερα εστρωσε και ηρεμησε γιατι πλεον μπορω και ασχολουμε εγω μαζι της (μπανιο-ντυσιμο) και οχι η γιαγια

τεσπα σημερα φτιαξαμε μαζι κεηκ με γιαουρτι (για παιδια συνταγη της αγλαιας) και πολυ ενθουσιαστηκε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Palladin και εγώ αναπολώ παλιές καλές εποχές..........

ayla ζηλεύω u2 (πάντα με καλή διάθεση εε) να περάσεις καλά που μάλλον είναι δεδομένο

vasso υπομονή ρε γμτ θα βρεις εναν μαγικό τρόπο είμαι σίγουρη ή προσπάθησε να εισάγεις μια στάση καλύτερη- στο άσχετο προτείνεις μια καλύτερη στάση π.χ εμείς είχαμε θέμα με την κουτσαμάρα της μαμάς οπότε δεν μπορούσαμε να πάμε για τσίσα αγκαλιά – και φυσικά δεν θέλαμε κανέναν άλλον “θέλω τη μαμά μου!!!!” που ήθελε ντε και σόνι – κλάμα και φώνη,οπότε ήρθε η καλή νεράιδα anabel και μου είπε “αν πηγαίνεις για τσίσα χεράκι χεράκι με τη μαμά τότε σίγουρα θα βρεις μια έκπληξη κάτω από το μαξιλάρι σου που θα σου αρέσει πολύ”, θέλεις να δοκιμάσουμε να δούμε τι θα συμβεί( πάνα σε τόνο παιχνιδιάρικο χωρίς πίεση). Αν το έκανε την έστελνα να κρυφτεί για να μπορεί να έρθει η νεραίδα και ζωγράφιζα κάτι με χρώματα και ωραία σχήματα (μη φανταστείς τρομερή ζωγραφική καρδούλα, πεταλούδα) σε ποστ ιτ και το άφηνα κάτω από το μαξιλάρι. Αυτή η διαδικασία της φαινόταν πολύ ενδιαφέρον και βρήκαμε και κουτάκι να μαζεύουμε τις εκπλήξεις ..............

ελπίζω με το κουτσοπόδαρο να ξεπερδέψω γρήγορα είδη με το μασάζ που έκανα βλέπω κάποια βελτίωση οπότε λεω να κανονίσουμε τίποτα για συνάντηση

το γερακινάκι καλύτερα έ? Μπράβο μπράβο άντε να πάνε όλα καλά....

sofuka???

λέγκω κουράγιο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟ:D

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...