Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!!!!!! περαστικά για τη Γερακίνα το συντομότερο!!!!! (ακόμα μέσα το καημενούλι ???)

eliza πολύ ωραίος ο αποθηλασμός........για να δούμε η δική μας η ώρα πότε θα είναι???

καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια που ξεκινάνε σταθμούς και σχολεία!!!!!!

ΝΑΙ ΝΑΙ ΈΒΓΑΛΑ ΤΟΝ ΓΎΨΟ ΜΟΥ!!!!

ο γιατρός μου είπε μπράβο είδες που σου είπα ακινησία και ξεκούραση δυο εβδομάδες νωρίτερα ξέπλεξες. Ε δεν άντεξα με πιάσανε κάτι γέλια......... που να του πω οτι δεν έβαλα κώλο κάτω......

οκ μου λέει τώρα όμως για μια εβδομάδα να στηρίζεσε σε πατερίτσα γιατί το πόδι από την ακινησία μπλα μπλα – έβαλα και εγώ επίδεσμο και έφυγα τρέχοντας (φυσικά δεν του είπα ότι τις πατερίτσες τις έδωσα πίσω εδώ και δυο εβδομάδες) και όλα σούπερ.... άντε τώρα να επανέλθει γρήγορα γρήγορα να βγούμε λίγο με την μικρούλα τα δυο μας.

Και μια φωτο από την παραλία

41339_153909731286909_100000036481845_478737_6923476_n.jpg

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άντε Χριστίνα, επιτέλους..... σιδερένια.΄Πάντως ο γιατρός σου έπεσε μέσα, φοβερή η διάγνωση :D

Η κοράκλα σου είναι μια κούκλα!!!!!!!!!!

Αναστασία εσείς τουλάχιστον ήσαστε κοντα στο μέσο όρο, εμείς.......

Τέλος πάντων, θα κάνουμε κι εμείς κάποιες επαναληπτικές εξετάσεις και θα συμπληρώσουμε κ κάποιες ακόμα μήπως οφείλεται κ σε κάποια αλλεργία :rolleyes:. Ελπίζω να είναι όλα ΟΚ και να φταίει μόνο το σουλούπι της. Τουλάχιστον υπάρχουν και άλλοι στο club - βλέπε Μαρίνα, και μας δίνουν κουράγιο.....ΔΕΝ ΉΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ!!!!! :cool::D

IxBZp3.png

Άντε Χριστίνα, επιτέλους..... σιδερένια.΄Πάντως ο γιατρός σου έπεσε μέσα, φοβερή η διάγνωση :D

Η κοράκλα σου είναι μια κούκλα!!!!!!!!!!

Αναστασία εσείς τουλάχιστον ήσαστε κοντα στο μέσο όρο, εμείς.......

Τέλος πάντων, θα κάνουμε κι εμείς κάποιες επαναληπτικές εξετάσεις και θα συμπληρώσουμε κ κάποιες ακόμα μήπως οφείλεται κ σε κάποια αλλεργία :rolleyes:. Ελπίζω να είναι όλα ΟΚ και να φταίει μόνο το σουλούπι της. Τουλάχιστον υπάρχουν και άλλοι στο club - βλέπε Μαρίνα, και μας δίνουν κουράγιο.....ΔΕΝ ΉΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ!!!!! :cool::D

ναι φυσικά όπως έπεσε μέσα και στο ότι ο θηλασμός μπορεί να με παει πίσω όπου του λεω εγώ αλλιώς τα ξέρω και μου απανταει "ε αφού τα ξέρεις εσύ" φυσικά με ύφος οχ έμπλεξα με τρελή, τώρα που πήγα μου λεει μπορεί να βοήθησε και ο θηλασμός:shock::shock::shock: ή με δουλεύει ή είναι τρελός:confused:

στο κλαμπ και εμείς 11 κιλά και κάτι ψύχουλα -2χρονών, πάντα κοντά στην καμπύλη 30... δεν λεει να παει προς τα πάνω είναι στεθερή από 4 μηνών αν δεν κάνω λάθος, θα κάνουμε εξετάσεις τον άλλο μήνα να δούμε σίδηρο και θυρεοειδή μιας και η παιδίατρος είναι πολύ καθησυχαστική και δεν ήθελε να κάνουμε εξετάσεις νωρίτερα ("επειδή είσαι εσύ μουρλή πρέπει να τρυπάμε το παιδί"... είπε και το πείρα απόφαση - φυσικά όμως πείρα και δεύτερη και τρίτη γνώμη γιατί η τρέλα είναι τρέλα) :cool:

w3OKp3.png

Σιδερένια Κριστίνα!

Η καλύτερη είναι η παιδίατρος που με ξεάγχωσε πολύ! Της λέω τι, μόνο τόσο? Μήπως να την ξαναζυγίζουμε, την ξαναβάζει η γυναίκα μια από τα ίδια και γελλούσε! Τι τα θες μου λέει τα χοντρά παιδιά? Ειδικά αφού τρώει, δε μας ανησυχεί που δεν παίρνει αφού η σκατουλίτσα συνέχεια κινείται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Κριστίνα κι ο γιος μου μια από τα ίδια! Αυτό το μήνα βέβαια έκανε το θαύμα και πήρε μισό κιλό και έγινε 12.500 (όλε, όλε!) παρά το ότι τον είχα μία με λαρυγγίτιδα μία με γαστρεντερίτιδα την περασμένη εβδομάδα! Πάντως και εμάς η παιδίατρος μου είχε πει όχι για εξετάσεις, παρά το αδύναμο ανοσοποιητικό του, αλλά μας πρόλαβαν τα γεγονότα και τελικά μέσα σε 20 μέρες τον τρυπήσαν χμμμ 5 φορές αν δεν κάνω λάθος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσια!!!

Πωπω εορτές!!!Βρε χρονια σας πολλά μανούλες και μικρά!!!

Να σας ρωτήσω κάτι,ποιά ξέρει να μου πει μαγιά μπύρας της solgar ποσα παίρνουμε για αύξηση παραγωγής;;;

Η μικρή δεν τρώει στο στήθος και αναγκάζομαι να αντλώ..ο χειρότερος μου εφιάλτης χτυπησε την πόρτα...

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Ευχαριστω Τατιάνα μου!!!

Η μικρή είναι ζόρικη...πως γίνεται να μην θελει να φάει στο στήθος ..2 μήνες τώρα 400γρ πήρε και αν συνεχιζει έτσι θα μας στείλουν Αθήνα στο παίδων για εξετάσεις....:-(

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Φέλια παθολογικά αίτια αποκλείσατε;

Ουρολοίμωξη για παράδειγμα;

Κάναμε καλλιεργια και μια χαρα είναι.

Και απο θέμα αναπτυξης ,υψος περιμ.κεφαλης και συμπεριφορα μια χαρα ειναι,βάρος δεν παιρνει γιατι δεν τρωει πολυ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες...Ιδέα δεν είχα ότι γιορτάζουν 40 τσούπρες μαζεμένες σήμερα!!! Μπράβο!

Εμείς είμαστε οκ...ετοιμάζουμε τα μπαγκάζια μας για το πρώτο αεροπορικό της μικρής!!! Εγώ είμαι ενθουσιασμένη διότι την Πέμπτη το βράδυ θα είμαι στη συναυλία των U2, (παιδικό όνειρο γαρ)....η δε μπέμπα θα δει για πρώτη φορά τα ξαδερφάκια της και ένα κάρο θείες!!! Αύριο τέτοια ώρα θα είμαστε Αθήνα! Άντε γιατί έχω να ανέβω κανά χρόνο και μου την έχει δώσει κομματάκι!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...