Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλο μηνα και καλα νεα στην γερακινα μας!

και χρονια της πολλα! αληθεια πως την λενε? ποιοι γιορταζουν σημερα?

οι υπολοιπες που ειστε?αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα γιορτάζουν οι παρακάτω...

ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΟΥΡΑΝΙΑ

ΜΟΣΧΩ

ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ

ΜΕΛΕΤΙΟΣ

ΜΑΡΙΑΝΘΗ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

ΜΑΝΤΩ

ΚΟΡΑΛΙΑ

ΠΑΝΔΩΡΑ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΠΟΛΥΜΝΙΑ

ΧΑΙΔΩ

ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ

ΣΥΜΕΩΝ

ΣΑΠΦΩ

ΡΑΛΛΙΑ

ΡΑΛΛΗΣ

ΠΟΛΥΤΙΜΗ

ΠΟΛΥΝΙΚΗ

ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ

ΚΛΕΟΝΙΚΗ

ΔΩΔΩΝΗ

ΔΙΩΝΗ

ΔΙΑΜΑΝΤΩ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ

ΑΣΠΑΣΙΑ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ

ΑΚΡΙΒΗ

ΑΘΗΝΑ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ

ΕΛΠΙΝΙΚΗ

ΕΡΑΣΜΙΑ

ΚΛΕΙΩ

ΚΑΛΛΙΣΤΗ

ΚΑΛΛΙΡΟΗ

ΙΣΜΗΝΗ

ΘΕΟΝΥΜΦΗ

ΘΕΑΝΩ

ΘΑΛΕΙΑ

ΕΥΤΕΡΠΗ

ΕΡΑΤΩ

Χρόνια πολλά λοιπόν!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

καλημερα!

να πανε ολα καλα με το μικρο γερακινακι, να εχουμε γρηγορα ευχαριστα νεα του και χρονια πολλα στην μαμα του!

χρονια πολλα και στην ΑΘΗΝΟΥΛΑ μας !!γαλατουλι να εισαι παντα καλα και να χαιρεσαι τα παιδακια σου !

η αφροδιτη αν θυμαμαι καλα δεν γιορταζει σημερα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα!!!!

Καταρχήν περαστικά και γρήγορα - γρήγορα για τη μικρούλα της γερακίνας. Εύχομαι να γυρίσετε σύντομα στο σπίτι και να γιορτάσετε όλοι μαζί ;)

Χρόνια πολλά σε όλες όσες γιορτάζουν..... και να προσθέσω στη λίστα και τον Μελέτη & Μελετία!

ggeny περαστικά και στον Μήτσο σου, εύχομαι να μην πάρετε αντιβίωση και να περάσει με τις σταγονίτσες.

anastasie τί βάρος έχει η μικρή Ιωάννα γιατί και εμένα δεν πολυτρώει η μικρή μου και έχω αγχωθεί λιγουλάκι γιατί ήμαστε μόνο 8,6κιλά!!!!!

Rosalita σε ευχαριστώ για τη σκυτάλη!!!!! Εγώ τα χεράκια μου τα σήκωσα, αλλά ελπίζω αυτά να μην είναι τρύπια :tongue: είδωμεν.....

Eliza συγχαρητήρια για τον αποθηλασμό. Εμείς δεν έχουμε σκοπό ακόμα απλά κάνω κάποιες προσπάθειες να μάθει λίγο και το φρέκο - για καβάτζα δηλαδή σε περίπτωση που λείψω, αλλά με το καλαμάκι τράβάει μόνο καναδυό γουλιές και τέλος. Έχω πολύ δρόμο ακόμα!!!! :?

Να είστε καλά όλες...

ΑΑΑααααα δεν μου είπατε θα οργανώσετε καμιά συνάντηση?????

IxBZp3.png

Σήμερα γιορτάζουν οι παρακάτω...

ΜΑΡΙΑΝΘΗ

.

.

.

ΕΡΑΤΩ

Χρόνια πολλά λοιπόν!

Χρόνια πολλά στη Γερακίνα και όλα να πάνε καλά!

Γιορτάζω κι εγώ:shock:. Δεν το ήξερα, την γιόρταζα τον δεκαπενταύγουστο τόσο καιρό.

Χρόνια πολλά και στην Ερατώ της DaF!

Χρονια πολλα στους εορταζοντες/σες ! πολυχρονοι να εισαστε κ οτι επιθυμειτε να σας τυχει!

Ελιζακι ξεχασα να σου πω συχγαρητηρια για τον αποθηλασμο. Γιναν ολα τοσο ομαλα πουδεν σας κακοφανηκε καθολου, σαν κ εμας!

Αντε να κανονισουμε καμια συναντηση τωρα που επιστρεψαμε ολες να τα πουμε κ απο κοντα!

Διαφημίσεις

ρενε κι εμενα καπου τοσο ειναι αλλα δεν αγχωνομαι για το βαρος τοσο γιατι και η ραφαελα που τρωει απολα και πινει και γαλα ειναι σχεδον ενα κιλο λιγοτερο.... γενικα τους 2 τελευταιους μηνες εχουν φρεναρει αλλα λογικο αν σκεφτεις οτι πλεον περπατανε και μπουσουλανε .... επισης βαλανε παραπανω απο το κανονικο στους πρωτους μηνες οποτε τωρα ισοσταθμιζουν το βαρος τους... και σκεψου οτι απο δω και περα δεν θα παιρνουν βαρος με τους ιδιους ρυθμους...

εμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι πιο πολυ η συμπεριφορα της... δηλαδη ενω αν της ακουμπησεις λιγο φαγητο στα χειλη γλειφεται, αν βαλεις εστω και μισο κουταλακι μεσα στο στομα αναγουλιαζει και μπορει να κανει και εμετο... τι να ειναι αυτο? πεισμα? ή μηπως καποιο θεμα υγειας? ειναι στο προγραμμα να κανουμε και εξετασεις αιματος αλλα θα δειξουν αραγε τπτ?......

τεσπα................

tqj2p3.png vvtJp3.png

Μήπως είναι το κουτάλι?

Εμένα πια δε θέλει να την ταϊζω, της δίνω το πολύ 2-3 πιρουνιές - κουταλιές και μετά μόνη της - λέμε τώρα. Αν της έδινες το φαί στο χέρι? Πάντως εμείς ήμαστε στην προτελευταία καμπύλη του βάρους :?

IxBZp3.png

Μήπως είναι το κουτάλι?

Εμένα πια δε θέλει να την ταϊζω, της δίνω το πολύ 2-3 πιρουνιές - κουταλιές και μετά μόνη της - λέμε τώρα. Αν της έδινες το φαί στο χέρι? Πάντως εμείς ήμαστε στην προτελευταία καμπύλη του βάρους :?

μπα δεν ειναι το κουταλι... αν ειναι αδειο ανετα το βαζει ολοκληρο στο στομα...στο χερι αν της δινω γλειφει λιγο... μπορει και να μασησει και λιγο αλλα αυτο που ουσιαστικα παει στο στομαχι της ειναι μηδαμινη ποσοτητα... εμενα ειναι ακριβως κατω απο τον μεσο ορο... αλλα παιζει ρολο κι οτι γεννηθηκαν και 3 εβδομαδες πριν την πητ και οτι ειναι και διδυμα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και κυρίως στη Γερακίνα μας με πολλές ευχές για τη μπεμπούλα της!

Τα κοριτσάκια σας μαζί με τη δικιά μου πάνε για μοντελάκια καλέ, για αυτό προσέχουν τη σιλουέτα τους! Κι εμείς αυτή τη φορά δεν πήραμε πολύ παρόλο που βλέπω ότι τρώει αφού με σκάσει πρώτα βέβαια!6.750 είναι το κουτσουνάκι.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...