Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ μακαρι να πανε ολα καλα με την μικρουλα!

Μαμα μια εχει γεννεθλια σημερα ο Κωνσταντινος σου? Αν ναι να τον χαιρεσαι πολυχρονος κ γερος να ειναι παντα!

Φευγω κ εγω σιγα σιγα.

Τα λεμε αυριο παλι.

φιλακια

Koρίτσια, η μικρούλα της Γερακίνας είναι εντατική... είναι 2 εβδομάδων και έχει κάποιο μικρόβιο!! Κάντε θετική σκέψη και εσείς!!! Είμαι να σκάσω από χτες....

ωχ οχι ρε κοριτσια.... ουφ... θα τρελλαθω και μονο στην σκεψη...

στελνω θετικη ενεργεια ολα να πανε καλα....\

καλησπερα σας...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοπελιές!

Μετά την πολύμηνη απουσία μας (διακοπές κάναμε και σουπερ περάσαμε)

επιστρέψαμε κι εμείς στα γνωστά λημέρια!

Η σκέψη όλων μας αυτές τις μέρες είναι στη μικρή της γερακίνας...

μου'ρχεται να βάλω τα κλάμματα και μόνο στην ιδέα ότι ταλαιπωρείται τόσο ένα αθώο πλασματάκι...

899667.png226174.png

Καλημερα κοριτσια!

Περαστικα ευχομαι και γω με την σειρα μου στο γερακινακι που θα τα παει μια χαρα, ειμαι σιγουρη! Ειναι της γερακινας κορη αυτη! Εχετε νεωτερα; Τι μικροβιο ειναι αυτο;

Ελιζα μια χαρα ο αποθηλασμος σας! Τα νυχτερινα τα ειχε κοψει απο μονη της ή της τα ειχατε κανει εκπαιδευση παλιοτερα, δεν θυμαμαι. Γιατι εμεις εχουμε και τις νυχτες που μερικες φορες μπορει να ειναι μονο δυο φορες αλλες παλι μπορει να ειναι 10. Και δεν εχει να κανει αν ειναι χορτατος η οχι. Βεβαια, για να ειμαι ειλικρινης, δεν εχω μπει ακομα στη διαδικασια να σταματησω, απλα του δινω κ γω σε ασχετες ωρες φρεσκο (πρωι κ βραδυ δλδ που πινει η Δαναη) αλλα πινει ελαχιστο.

Ευη, καλως ηρθατε!

Αναστασια, δεν μπορω να θυμηθω αν σου ευχηθηκα για τα διδυμοζουζουνά σου! Να τα χαιρεσαι, να ειναι πολυχρονα και ευτυχισμενα. Σας σκεφτομουν και στις 13 (τοτε δεν ηταν; ) και θυμομουν που μου ειχες στειλει το μηνυματακι! Καλιω αργα παρα ποτε λοιπον,ευχομαι να σε κανουν πολυ περηφανη τα αστερακια σου (και τα τρια)! Τωρα, αν σου τα εχω ξαναπει, δεν πειραζει ευχες ειναι, ε;

Βασουλα κουραγιο, οταν ο μπεμπης «πιαστει» καλυτερα θα δοκιμαζεις και πιο καμασουτρικες στασεις και θα καταφερεις και την σταση τιραμολα που λεει η Ελίζα!

Α, και δεν σας ειπα, εδω πανω στον βορρα που δουλευω, κανει επιτελους κρυο!!! Καλο φθινωπορο λοιπον και καλο μηνα!

Διαφημίσεις

καλημερα!

απο σημερα και εμεις καθε κατεργαρης στον παγκο του! επιτελους ανοιξε ο παιδικος μετα απο εναν μηνα διακοπων...χμμμ...

επιτελους δροσια και χωρις κλιματισμο...!

αφροδιτακι σε ευχαριστω κοπελα μου!

ελιζα μια χαρα τα καταφερατε με τον αποθηλασμο...! και εγω σκεφτομαι να αρχισω να τις δινω σιγα σιγα λιγο φρεσκο να συνηθιζουν την γευση αλλα για αποθηλασμο εχουμε πολυυυυ μελλον ακομα μια και η Ιωαννα δεν λεει να φαει τπτ ακομα... τι θα γινει η κατασταση μας!...

αντε καλο φθινοπωρο!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε? Ολα καλα? Επιτελους δροσισε λιγακι....

Εχουμε κανα νεο απο την μικρουλα της Γερακινας?

Εμεις χτες τελικα δεν το καναμε το εμβολιο γιατι δεν ειχαν κλεισει ακριβως 6 μηνες κ ειπαμε να παμε τελος του μηνα με αρχες Σεπτεμβρη. Παρολα αυτα μας ειπε ο γιατρος πως ο Μητσακος περασε ιωση ( ειχε 2-3 βδομαδες μηξες πολλες) κ εχουν ερεθιστει τα αυτακια του εχουν λεει λιγο υγρο κ μας εδωσε αγωγη καποιες σταγονες κ πολλους φυσιολογικους ορους καθε μερα κ θα τον ξαναδει την Πεμτη γιατι φοβαται μην τυχον κ του γινει το υγρο πειον ( ετσι γραφετε ??) κ χριεαστει αντιβιωση. Μακαρι να υποχωρησει κ να μην χρειαστει ...

Περαστικά Τζένη στο μητσάκο!

Από το μωράκι περιμένουμε νέα το μεσημέρι... περιμένουν να ανταποκριθεί στην θεραπεία...

Σήμερα γιορτάζει και η γερακίνα... ας της κάνει δώρο ο θεούλης καλά νέα!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...