Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Ελίζα τι εντυπωσιακά νέα είναι αυτά; Μου φαίνεται ότι τα πράγματα κυλάνε τόσο ομαλά που θα πάρεις εσύ τη σκυτάλη από τη Ροζαλίτα! Πώς τα κατάφερες να κοιμάται χωρίς να θηλάζει; Την ημέρα όταν ζητούσε να θηλάσει τι έκανες, της έδινες φρέσκο; Γενικά τι κόλπα χρησιμοποίησες;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από μένα!!!!

Γυρίσαμε κι εμείς σήμερα το μεσημεράκι και αφού διάβασα τα νέα σας (ουφ!) ας ευχηθώ καλό Φθινόπωρο και ομαλή επανένταξη....

Πρώτα να ευχηθώ στα λιονταράκια μας τα νέα μπεμπάκια του καφέ μας!!! Βασούλα και Αθηνούλα να σας ζήσουν τα αγόρια σας, καλούς θηλασμούς και πολύ πολύ υπομονή!!! Άντε μέχρι να βρεθούμε από κοντά στείλτε καμιά φωτογραφία!

Κριστίνα περαστικά σου!

Καλώς ήρθαν και τα μέλη του συλλόγου του καφέ!!! (χαχαχαχαχα!!! ακόμη γελάω!) βάλτε φωτο από τις βουτιές σας!

Εμείς ξεκινάμε (καλώς εχόντων των πραγμάτων) από 1η Σεπτέμβρη παιδικό, αλλά προβληματίζομαι αν θα τον δεχτούνε τελικά... γιατί ναι μεν έχει βγάλει την πάνα ο Ιάσονας και κοιμάται το μεσημέρι χωρίς και το βράδυ (με κάποια ατυχήματα) αλλά όταν θέλει τα χοντρά και τα ψιλά του ζητάει πάνα.....:roll:

Εσείς τι λέτε; θα τον δεχτούν; :roll:

Μαριλένα, ανάλογα το πόσο "ανοιχτόμυαλοι" είναι οι του παιδικού... Πιθανόν πάντως να έχεις πρόβλημα... Υποτίθεται στους δημόσιους παιδικούς πρέπει τα παιδιά να πηγαίνουν μόνα τους τουαλέτα. Δεν έχουν αρκετό προσωπικό για να ασχολούνται δυστυχώς με καθένα παιδάκι σε αυτό το θέμα...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελιές τι κανετε?

Ξεκινισαμε κ εμεις σημερα παιδικο για να δουμε πως θα παει χωρις πανα. Εδω κ 1 μιση μηνα δεν φοραει καθολου ουτε βραδυ κ δεν ειχαμε θεμα, τωρα δεν ξερω αν εκει θα τα ζηταει ρε γμτ. Ειπα στα κοριτσια να του λενε συχνα να παει για πιπι του κ καλου κακου εβαλα κ 3 αλλαξιες μαζι για παν ενδεχομενο.

Α, καλε τι ηρεμια ειναι αυτη; Ειπαμε διακοπες αλλα οχι κ ετσι!!!

Καλη αρχη στα παιδακια που ξεκινουν, η Δαναη θα παει απο την Δευτερα λογικα κ δηλωνει οτι ανυπομονει να παει στο καινουργιο της σχολειο!

Καλα ειμαστε και μεις, πηζω αρκετα στη δουλεια κ δεν ειχα χρονο κ γω να μπω-για το σπιτι δεν το συζηταω, τωρα ομως θα κανω ενα διαλλειμα γιατι βλεπω αστερακια!

Το Σαβ/κο αποφασισαμε ενα εξπρες ταξιδακι στη Βορεια Ευβοια, στον Αγιο Γεωργιο Λιχαδας για την ακριβεια, και ηταν πολυ ομορφα! Κοντα, οικογενειακα, σχετικα οικονομικα, μια χαρα! Καναμε και εκδομουλα στα Λιχαδονησια, ειδαμε ενα ναυαγιο, μια φωκια, πανεμορφα νερα και μια πολυ ωραια παραλια, και ολα αυτα κρατώντας τον αγγελο για να μην βουτηξει στη θαλασσα απο τη βαρκα.

Και μενα τα βλασταρια μου αρχιζουν να παιζουν μαζι κ πολυ μου αρεσει!

Βεβαια για αποθηλασμο ουτε να το συζηταμε, αντιθετως καθε οταν του ερχεται φωναζει «ναμ»! Ελιζα για πε, τι εκανες εσυ;

Η Δαναιτσα ηταν λιγο αρρωστουλα, την τριγυριζει λαρυγγιτιδα μαλλον αλλα δεν την ριχνει κατω, εχει ενα βηχα πολυ περιεργο, ειναι βραχνη, εκανε κ μια νυχτα ενα σχεδον 38 αλλα σημερα μου λενε οτι ειναι καλυτερα. Η ιδια μαλιστα οταν της ειπα στο τηλ οτι ειναι ακομα βραχνιασμενη μου λεε騫ναι, αλλα δεν εχω μαυρες γραμμουλες στα ματια» εννοωντας τους μαυρους κυκλους που της ειχα επισημανει χτες!

Ο Αγγελος ειναι ο κυριος Απιστευτιδης, δεν σταματαει δευτερολεπτο, ολη την ωρα «ατοτί;» και «μπομπό» («αυτο τι» και «δεν μπορω») και αμεσως μετα ουρλιαχτα που δεν μπομπεί. Επισης ουρλιαχτα, δακρυ κορομηλο και επισοδειακα πεσιματα κατω ακολουθουν καθε μας αρνηση για οτιδηποτε! Και φυσικα ετσι κ ειμαι παρουσα, εννοειται οτι απαγορευεται να τον πλησιασει οποιοσδηποτε αλλος ή να ασχοληθω εγω με αλλον ή με δουλειες! Πολυ κουραση κοριτσια, μιλαμε τα εχω παιξει! Ευτυχως που ερχομαι στη δουλεια και ηρεμω και το λεω αυτες τις μερες που κ εδω εχουμε πηξιμο!

Ροζι, δουλεψε το θηλαστρο;

Αντε κεφαλι μεσα παλι!

Καλα Αφροδιτη τα σκηνικα που φταινε τα παντα ειναι κ σε μας το φορτε μας .... με κοιταει η θαλασσα κ δωστου κλαμα.. δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ γιατι εχει ηλιο... δεν περνει μπροστα το μηχανακι μου ..... με πειραζει η αμμος.... κ παει λεγοντας ....

Ο Αγγελος ειναι σαν να βλεπω τον Μητσο σε ολες του τις φασεις ..... πραγματικα ιδιος ομως!!! Την Δαναη τελικα που θα την πας σχολειο ?

Εμεις σημερα εχουμε εμβολιο κ απο οτι ειδα το επομενο μετα ειναι 4 χρονων .. αντε να ξεμπερδευουμε κ με αυτα!

Η ιστορία του αποθηλασμού μας εδώ, για να μην τα ξαναγράφω.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1680824&posted=1#post1680824

Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια στον παιδικό! Κι ο Κωστής ξεκινάει αύριο και μάλλον δεν πολυθέλει. Έχει περάσει και 4 μέρες ζάχαρη με παπουδογιαγιάδες που τους είχε πεθυμήσει πολύ και με βλέπω να τον σέρνω αύριο για να πάει...

Ααα! και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που δεν πνίγηκα στη θάλασσα με τα 2 τους να κρεμιούνται επάνω μου και να μη δέχονται με τίποτα να είναι το 1 με τον μπαμπά ή τουλάχστον να κολυμπάνε μόνα τους που και τα καταφέρνουν και τους αρέσει.

Αφροδιτάκο μια από τα ίδια και εδώ, πείσματα, ουρλιαχτά κλπ η δεσποινίς και ο κύριος να την αντιγράφει -μη χάσει αυτός!

DPYUp2.png EYukp3.png

Γεια σας ρε κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν προλαβαίνω τπτ!!!!!!!!!!!!!!!Καλώς ήρθατε όλες,καλό φθινόπωρο και καλή αρχή με τους σταθμούς.Και ο Κων/νος θα πάει φέτος κ το χω μέγα άγχος....έχει γίνει πολύ αντάρτης.....:-(:sad::-(

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

αλο αλο !

Βλεπω μαζευοσαστε σιγα σιγα ..θελουμε φωτο απτις διακοπες !

εγω δεν μπορω να ανεβασω φωτο γιατι κατι επαθε ο υπολογιστης αλλα καμια μερα θα προσπαθησω απο κανεναν γνωστο να τα στειλω

εγω πρωτη φορα ανυπομονω να ρθει το φθινοπωρο να δροσισει γιατι εχουμε τρελαθει απτην ζεστη, εδω και ενα μηνα μερα νυχτα ειμαστε με το αιρκοντισιον

Καλη αρχη στα παιδακια που ξεκινουν παιδικο !

Ελιζα μπραβο σας για τις εξελιξεις σας και τον ομαλο αποθηλασμο σας !

Εμενα μπορειτε να μου πειτε πως να κοψω το "χερι (μου)"?

τα βραδια που την ξυπναει ο μικρος (γιατι τα εχω στο ιδιο δωματιο ) ο ενας ζηταει το βζ η αλλη το χερι μου και εχουμε χορωδια και δεν κοιμαται κανεις σε αυτο το σπιτι μεχρι το πρωι

Μηπως να της παρω αυτο το κοκκαλινο χερι που ειχαν καποτε οι παπουδες για να ξυνουν την πλατη τους?λετε να πιασει?:lol:

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Αχ Βασούλααα υπομονή! Κι εγώ τα έχω παίξει ολίγον γιατί μέρα νύχτα κάτι θέλουν! Έχει 2 μέρες το γλυκό και ήρεμο μωρό που όλοι το ζηλεύουν έξω από το σπίτι που ξεσήκωσε την πολυκατοικία όλη! Δε μπορούσα να βάλω καν τον μικρό στην τουαλέτα, ήμουν και όλη μέρα μόνη μου μια ομορφιά! Το βράδυ ήρθε η μέλλουσα νονά της αλλά με αυτά που είδε αμφιβάλλω αν θα παρουσιαστεί στη βάφτιση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ελιζα μπραβο σας για τις εξελιξεις σας και τον ομαλο αποθηλασμο σας !

Εμενα μπορειτε να μου πειτε πως να κοψω το "χερι (μου)"?

τα βραδια που την ξυπναει ο μικρος (γιατι τα εχω στο ιδιο δωματιο ) ο ενας ζηταει το βζ η αλλη το χερι μου και εχουμε χορωδια και δεν κοιμαται κανεις σε αυτο το σπιτι μεχρι το πρωι

Μηπως να της παρω αυτο το κοκκαλινο χερι που ειχαν καποτε οι παπουδες για να ξυνουν την πλατη τους?λετε να πιασει?:lol:

Καλώστηνε!:D

Ευχαριστούμε!

Λίγη εξάσκηση χρειάζεσαι και θα γίνεις κι εσύ τιραμόλα:tongue:

Όχι μόνο θα θηλάζεις και θα σου κρατάει το χέρι αλλά θα κρατάς και παραμύθι και θα διαβάζεις ταυτοχρόνως:cool::mrgreen:

Κουράγιο!!!

Μήπως αφου κοιμηθεί η Στεφανία να έπαιρνες τον μικρό στο δωμάτιό σου να μην την ξυπνάει? και εκεί προς το χάραμα τον επιστρέφεις πίσω;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Ελίζα μπράβο για τον εύκολο και ομαλό αποθηλασμό! Πώς αισθάνεσαι; Ανακούφιση, συγκίνηση, σου λείπει καθόλου;

Βάσω μήπως να έβαζες το μωρό να κοιμάται αλλού; Στο δωμάτιό σας ή στο σαλόνι;

Εγώ νομίζω ότι καλύτερα να συνηθίζουν από νωρίς μαζί τα αδερφάκια αν δεν υπάρχει 2ο δωμάτιο στο σπίτι! Εγώ την έβαλα όταν ήταν 3 μηνών η μικρή στο παιδικό, στην αρχή δεν είχαμε θέματα, από 5 μηνών που άρχισε να ψιλοξυπνάει όλο και ενοχλεί και το Γιώργο και τούμπαλιν! Τι να κάνουμε όμως πρέπει να συνηθίσουν! Δεν ξανατολμάω να αφήσω τη μπουμπού μαζί μου γιατί στις διακοπές 3 φορά έπεσε ανάμεσα σε κρεβάτι και κομοδίνο, γιατί εγώ έχω τρομερό πρόβλημα με τον ύπνο και δε μπορώ να νιώθω κάποιον να με ακουμπάει, οπότε κάπως ξάπλωσα πλάγια και ακούμε γκντουπ μέσα στα σκοτάδια σωριάστηκε πάλι το μωρουλίνι μου στα πατώματα, ευτυχώς βρήκε ανάμεσα στο κομοδίνο και σύμφωνα με τον Χ, έσκασε σιγά-σιγά τρομάρα μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...