Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από εμένα!:D

Γυρίσαμε εχθές βραδάκι.

Περάσαμε πολύ καλά και τα ευχαριστηθήκαμε τα παιδιά!

Βέβαια ποοοολύ κούραση...και διαγωνισμός για τα μάτια (χέρια, ποδια, αυτιά, κλπ) της μαμάς. 2-3 φορές επιχείρησα να κοιμηθώ σε ώρα που ήταν ξύπνια και λυσσάξανε:mad:

ωχ, ωχ τα λέμε σε λίγο...ξύπνησε η Σοφία

DPYUp2.png EYukp3.png

Σοφούκα, πολύ γέλιο το βίντεο!!

Το θήλαστρο είναι αvent? Το δικό μου που είχε χαλάσει μου είχαν πει ότι η αβεντ δεν έχει σερβις στην Ελλάδα και αν γίνει κάτι μέσα στα πρώτα 2 χρόνια στο αλλάζουν σαν να είναι στην εγγύηση. Εμένα δεν ήταν...

Εσένα??

Είναι το σουίνγκ της Μεντέλα. Το αγόρασα πριν 2 χρόνια περίπου... δεν έχω ιδέα αν έχω κρατήσει την απόδειξη... Θα τους παρω μάλλον τηλέφωνο να δω τι γίνεται...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!

Χάθηκα το ξέρω, αλλά έχω δύο πολύ απαιτητικά παιδάκια, κι ανοίξαμε και μαγαζί με βιολογικά, οπότε τρέχω και γι'αυτό.

Μου λείψατε πολύ πάρα πολυ!! Στεναχωρήθηκα που δεν τα κατάφερα να έρθω και στη συνάντηση με τη Ροζαλίτα :(

Φέλια καλή ιδέα να πας ένα ποτηράκι γάλα στο γιατρό σου! :lol:

Palladin συγχαρητήρια στο Σοφάκι! Καλό τρέξιμο τώρα!!

Μόλις τώρα άκουσα ένα εεε εεε εεε απ'το Χρήστο. Γυρίζω και τι να δω? Ο μπεμπέκος τρώει ένα παραμύθι, κι ο Χρήστος προσπαθεί να του το βγάλει απ'το στόμα :lol:

Το μικρό μου έχει γίνει πολύ γλύκας. Όλο μου γελάει, και μου κάνει γλύκες!!

Αχ πότε θα βρεθούμε να γνωρίσω και την Ιφιγένεια, το Μάριο, το Νικόλα, τον Αντρίκο... όλα τα παιδάκια θέλω να τα δω!!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Άφρο, δεν είμαι τρελή εγκώ??? Α? αφού το μάτι μου γυαλίζει και σβουρίζει :tongue:

Η αλήθεια είναι οτι θα μπορούσες άνετα να είσια Κεφαλονίτισσα. Έχεις και το χιούμορ, και λίγο από τρέλα!! :P

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλησπέρα και από εμένα.

Χριστίνα περαστηκά σου και καλή δύναμη.

Rosalita έμεινα, τί τρελό και αυτό...... φαντάσου αυτή τη μάνα τί συναισθήματα θα έχει!!!!!!!!!!!!!!! Απίστευτο.

Palladin συγχαρητήρια και .... καλό δρόμο :tongue:. εμείς περπατήσαμε μια βδομάδα πριν χρονίσει και τώρα δεν πιάνεται, αλλά είπαμε ήμαστε κατηγορία φτερό, μόνο 8,6κιλά γκαμ.....ο :mad:

Χλόη καλορίζηκο το μαγαζί και καλές δουλειές :wink:. Καλά και εμείς τα παραμυθάκια είναι τα μόνα που τρώμε γιατί το φαγητό δεν είναι και τόσο νόστιμο :roll:

Αχ, δε σας είπα σήμερα επιτέλους αδιαθέτησαααααα :D. Άντε τώρα με το καλό οι νέες προσπάθειες για το επόμενο.... - εδώ θα ήθελα τη θετική σας ενέργεια γιατί έχουμε θεματάκι.

Ελπίζω και εγώ να σας γνωρίσω τώρα το Σεπτέμβρη. Θα κατέβω μετά της 15, θα συναντηθήτε?

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Χλοη καλορίζικο και καλές δουλειές!!!!:-D

στείλε τα στοιχεία να ξέρουμε που είσαι

Ρενέ όλη την θετική ενέργεια και σου εύχομαι το συντομότερο μια υπέροχη εγκυμοσύνη :-D

w3OKp3.png

καλημεραααα

Γυρισαμε κ εμεις! περασαμε πολυ ωραια καναμε μπανακια βολτες μια χαρα! Βεβαια με Μητσο μαζι που για αλλη μια φορα εδωσε ρεστα αταξιας κ σκανδαλιας δεν μπορω να πω οτι ξεκουραστηκαμε αλλα ηταν καλα αλλαξαμε παραστασεις κ χαλαρωσαμε! Καθε βραδυ βγαιναμε για ποτο φαγητο πολυ ωραια ηταν. Μαζιθ κ ο Μητσος ενοειται μπαροβιος εγινε!

Βασω Γαλατακι να σας ζησουν τα μωρακια να τα χαιρεστε! Ελπιζουμε να σας δουμε κ απο κοντα!

Βασωωω γιατι δεν σηκωνεις το τηλ βρεεεεε ???

Τα κεφαλια μεσα τωρα κ βαριεμαι απιστευτα δεν ηθελα με τιποτα να ερθω στο γραφειο σημερα

Καλημέρα μικρές μου τυρόπιτες...

Αθηνάκο μου και Βασουλάκι μου να χαίρεστε και ηλεκτρονικά τα αγοράκια σας... δεν ξέρω αν έχετε βάλει καμια φωτό αλλά ψοφάω να δω τα λαχταριστά τοσοδούλια!

Κριστινάκο μου περαστικά κοριτσάρα μου!!!

Ξέρω ότι έχω χάσει πολλά αλλά δεν προκάνω...

Τρέχω και δεν φτάνω, το φυσάω και δεν κρυώνει... έφυγααααααα:rolleyes:

Γεια σας και από το γραφείο....

Τώρα που προλαβαίνω,

να ευχηθώ στη γαλατούλα μας για τον πιτσιρίκο. Να σας ζήσει Αθηνά!

και στην Κριστίνα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!! Τι πακέτο καλοκαιριάτικα:(

Χλόη καλορίζικο το μαγαζί. Δώσε μας στίγμα;)

Γκαλατ και Βάσω βάλτε βρε καμιά φωτό να σας δούμε:D

Τα υπόλοιπα νέα μας τώρα.

Η Σοφία έχει ουσιαστικά αποθηλάσει -ζητάει ακόμα καμιά φορά και αναλόγως περίστασης υποκύπτω ή όχι αλλά δεν νομίζω ότι βρίσκει και τιποτα ιδιαίτερο να πιεί. Βέβαια αν πιεσω το στήθος βγάζει σταγόνες αλλά ούτε πρήζεται ούτε πονάει, ούτε τίποτα κι ας έχουν περάσει 2 μέρες. Υποθέτω δεν υπάρχει θέμα ε?

Επίσης έχει γίνει μια τσαπερδόνα, άι, άι, άι....:mrgreen: Σε πουλάει και σε αγοράζει αυτό το σκατό...(κουκουβάαααα)

Το βράδυ ξυπνάει ακόμα 1-2 φορές για νερό και (άκουσον-άκουσον) για να της αλλάξω πάνα:shock:

Ο Κωστής περνάει τρελλά δημιουργική φάση. Παίζει ασταμάτητα με το οτιδήποτε και δημιουργεί δικούς του κόσμους. Επίσης κάνει α-πι-στευ-τες περιγραφές και σε αφήνει :shock: ή :lol: (κουκουβάααα)

ΚΑΙ λίγο, λίγο αρχίζουν επιτέλους να παίζουν παρέα -με τις απαραίτητες σφαλιάρες, πνιξίματα, τσακωμούς, ουρλιαχτα κλπ, αλλά ΠΑΙΖΟΥΝ!

Φιλιά επιστρέφω στα καθήκοντά μου

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...