Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ayla, φυσικά σε θυμάμαι! Πόσο ειναι τώρα η μικρούλα;Όλα καλά στο ειδυλιακό μέρος που ζεις;;; :)

Κορίτσια να σας πω κι εγώ για τα σλινγκ για να ολοκληρωθεί η δημοσκόπηση; Εγω χρησιμοποιούσα wrap όταν ήταν μωράκι, μετά pouch το οποίο λατρεύω, το χρησιμοποιούσα μέχρι πρόσφατα μπορώ να σας πω (πριν μείνω έγκυος μάλλον...), έχω και ring sling το οποίο με κούραζε πολύ στους ώμους και με εκνευριζε γιατί έπρεπε συνέχεια να ρυθμίζω το δαχτυλίδι και mei tai, το οποίο είναι πολύ σταθερό και δεν κουράζει αλλά έχει αυτές τις τεραστιες λωρίδες που σέρνονται από δω κι από κει, και δεν είναι ότι πιο βολικό. Αυτό βέβαια είναι μάλλον θέμα συνήθειας.

Έχω πάρει και από τη Στέλλα και από την Ευαγγελία, και οι δύο κάνουν πολύ καλή δουλειά, και μάλιστα η Στέλλα που είχε δείξει και από κοντά πως να τα χρησιμοποιώ. Επίσης έχω κάνει πολλές φορές δώρο σε φίλες μου σλινγκ, για το οποίο διάλεξα εγώ το ύφασμα, μ'αρέσει πολύ το σαντούκ, αλλά στην αγορά υπάρχουν τόσα πολύ, ωραία υφαντά, βαμβακερά κλπ...Μπορείτε να πάρετε, αφού συνενοηθείτε με τη Στέλλα για το μήκος και αν κάνει το συγκεκριμένο, και να της το δώσετε να το φτιάξει...Αυτά τα ολίγα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα

στον μικρο μου χαλασε το βιτιλατερ μαλλον και ανεβαζει θερμοκρασια... οταν του βαζω νερο (βλεπε ντεπον, πονσταν) πεφτει, αλλα στο πενταωρο ξαναναβει λαμπακι... Δυστυχως δεν φανερωνει δοντια αυτη η συμπεριφορα, παρολου που χωνει τα χερια του στο στομα ολη την ωρα... την τσιμπησαμε λοιπον την ιωσουλα, ελπιζω να μας φυγει συντομα!

σοφουκα μπραβο δυναμη!εγω τωρα στο σλινγκ δεν αντεχω με τιποτα ,μονο στο σπιτι ή για μικρη αποσταση 10' και ειναι 9 κιλα μονο!το μει ται καπως καλυτερα, θα μαθω κ το στην πλατη κ πιστευω θα με βολευει για αντιστοιχες καταστασεις οπου δεν παει καροτσι!

ωραιο το υφασμα, πρωτοτυπο, αν κι εγω προτιμω παντα τα πολυχρωμα ριγε κ μαλιστα ψιλο ριγε, το λατρευω!!!

ντιεσουλα, θα ελεγα αν θες να φτιαξεις μονη σου να φτιαξεις το wrap. ειναι ομως ζεστο για καλοκαιρι φανταζομαι-αφροδιτη για πες...

θα σου πω ομως μια σημαντικη λεπτομερεια:στην ηλικια που ειναι η νεφελη οκ θα σε βολευε το μει ται ΑΛΛΑ το σημαντικοτερο ειναι οτι εχει μαθει ειπες μαρσιπο εμποριου...ε;;; της κουνιαδας μου η μικρη ειχε μαθει με ενα κικο και οταν την εβαζε στο σλινγκ μου, τεντωνε με μανια τα ποδαρακια και της επεφτε! βλεπεις οι μαρσιποι αγκαλιας διαφερουν γιατι κρατανε τα γονατακια του παιδιου ψηλα και ανοιχτα, δημιουργωντας καλυτερη σταση στα ποδια. ετσι ενας λογος ακομα να παρεις μει ται για να ειναι αναγκασμενη να εχει τα ποδαρακια ψηλα κ ανοιχτα

Η αληθεια ειναι οτι τα μωρα δεν τρελλαινονται για την σταση "αναβατη σε αλογο" παρολου που ετσι πρεπει να καθονται. για τον λογο αυτο δε με βολευει κ πολυ στον σλινγκ, ο μικρος τεντωνει κατω τα ποδια του κ δεν ειναι ασφαλης. Ασε που κ μενα με κουραζει στο λεπτο (10 κιλα περιπου). Σημειωνω οτι ποτε δεν μπηκε σε μαρσιπο του εμποριου. βεβαια το σλινγκ το χωνεις μες στη τσαντα σου κ το κουβαλας για οταν το χρειαστεις, χωρις να πιανει πολυ χωρο.

ΤΟ wrap δεν ειναι πιο ζεστο για το μωρο, απο το μει τέι, εξαρταται κ απο το υφασμα βεβαια. Για σενα που το φορας ομως ισως ειναι πιο ζεστο γιατι περναει και απο τους ωμους οποτε ειναι σαν να φορας μια καζακα.

Επισης το ραπ, κατανεμει καλυτερα το βαρος του μωρου,οποτε ειναι το πιο ξεκουραστο (αναλογα κ πιο δεσιμο θα διαλεξεις) και το χρησιμοποιεις για ολες τις ηλικιες. Α, το δεσιμο που χρησιμοποιω συχνα μοιαζει με αυτοσχεδια καζάκα και δεν χρειαζεται να το βγαζω αν βγαλω το μωρο. το αφηνω φορεμενο κ αταν χρειαστει ξαναβαζω τον αγγελο μεσα. Τωρα θα αρχισω να δοκιμαζω και τις στασεις στην πλατη κ με το ραπ κ με το μει ται κ θα δουμε. Σιγουρα το μει ται θα εχει πιο ευλολη τοποθετηση.

παουτσ, παουντσ κτλ δεν εχω παρει κ δεν κερω πως ειναι, φανταζομαι οτι ειναι βολικο.

Βεβαια μετα απο ολη αυτη τη διατριβη, σε μια φιλη μου που γεννησε της πηρα δωρο ενα κουμπωτο μαρσιπο απο το εκο-φαμιλι που τα ποδια του μωρου μπαινουν σωστα κ ειναι κ ελαφρυ κ δεν πιανει ογκο κτλκτλ. Βεβαια εχει διπλασια τιμη απο το σλινγκ, αλλα θα τα βγαλει πιστευω τα λεφτα του, χωρις δεσε-λυσε, ακουμπησε κατω, τσαλακωθηκε κτλ!

Λεγκω για το υγασμα, αν βαλεις μαυρο εκτος απο νταρκιά, η παραμικρη σκονη-τριχα θα φαινεται χαλια. εγω θα εβαζα το γκρι που ειναι πανω απο το πουα!

ayla, να σου ζησει η μικρουλα! Τουλαχιστον το βραδυ κοιμαται καλα?

Διαφημίσεις

Αχου το αγγελάκι μου την άρπαξε γμτ... πόσο φτάνει ρε Αφρο;

Να βάλω τραγουδάκι υπέροχο που έχω φάει κόλημα; Μπορεί να το χω ξαναβάλει παλιότερα

yuwWj9ibvW8&feature=fvw

Καλημέρα!

Για τα σλινγκ τα είπατε τα περισσότερα. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι έβαλα τον Κωστή σε ρινγκ-σλινγκ πρώτη φορά ~16 μηνών (11 κιλά) γιατί τότε τα ανακάλυψα και ξετρελλαθήκαμε και οι δύο. Εκείνο το καλοκαίρι μέχρι πεζοπορία 1 ώρα για να πάμε σε καλύτερη παραλία κάναμε με τον Κωστή στο σλινγκ. Στον κοινό μάρσιππο στα 7 κιλά τα είχαμε φτύσει.

Τώρα έχω και μει-ται και τα εναλλάσω λίγο-πολύ όπως τα περιγράφει η Σοφούκα. Και καμιά φορά, φοράμε από ένα παιδί ο καθένας:cool:

Καλημερα

στον μικρο μου χαλασε το βιτιλατερ μαλλον και ανεβαζει θερμοκρασια... οταν του βαζω νερο (βλεπε ντεπον, πονσταν) πεφτει, αλλα στο πενταωρο ξαναναβει λαμπακι... Δυστυχως δεν φανερωνει δοντια αυτη η συμπεριφορα, παρολου που χωνει τα χερια του στο στομα ολη την ωρα... την τσιμπησαμε λοιπον την ιωσουλα, ελπιζω να μας φυγει συντομα!

Ωχ! Ακριβώς το ίδιο είχε ο Κωστής πριν 15 μέρες. Κράτησε 3 και πέρασε -ρώτα για ομοιοπαθητικό, εγώ κάτι του είχα δώσει;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Ωχ! Ακριβώς το ίδιο είχε ο Κωστής πριν 15 μέρες. Κράτησε 3 και πέρασε -ρώτα για ομοιοπαθητικό, εγώ κάτι του είχα δώσει;)

δεν νομιζω, να πρεπει να παρει κατι στη παρουσα φαση... δεν εχει τιποτε αλλο εκτος απο πυρετο. Στο σχεδον 39 του δινω αντιπυρετικο. Οταν πεφτει ειναι μια χαρα κ απο ορεξη κ απο διαθεση. Στο 5ωρο ξαναπαει 39 κ ξανα αντιπυρετικο. Αμα τον δω να ζοριστει θα τηλ στον γιατρο. αλλωστε ουτε το πρωτο 24ωρο δεν περασε

καλημερα!!επιτελους παρασκευηηηη!!

περαστικα στον Αγγελο και στον Γιωργακη!

νυσταζωωω δεν μπορω να κρατησω τα ματια μου ανοιχτα

δεν καταλαβαινω γιατι ξυπναει τοσες φορες και μαλιστα κλαιγοντας

χτες δεν ειχε προβλημα με τα κακα της, ποτε επιτελους θα κοιμηθω??

μας κοψαν και το τρενο για ενα μηνα και ξυπναω 1 ωρα νωριτερα απο πριν

θελω να κοιμηθω σαν ανθρωπος ζηταω πολλα??

ενταξει σταματαω την μουρμουρα

την κυριακη ποιες τελικα θα ρθειτε ?μου φαινεται μονη μου θα ειμαι ολες το ακυρωνετε, πειτε αν ειναι ετσι μην παω ουτε εγω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

ποιος το ακυρωσε καλε? Εμεις αμα γειανουμε θα ερθουμε, αλλιως αν δεν ειναι χαλια ο μικρος θα τον αφησω με τον μπομπα του κ θα ερθω με τη δαναη.

Ευη περαστικα στον γιωργακη!

α, αυτο δε το ξερω... εξατραται απο αν θα ειμαστε καλα κ απο τον υπνο της Δαναης. Θα ηθελα να ειμαι εκει το μεσημερι παντως στη κοκκινη κλωστη αλλα κ μετα στην ορχηστρα. Οποτε κατα τις 3 φανατζομαι... Αλλα ειναι πολλοι ακομα απο εδω που δηλωσαν συμμετοχη, ε? Τι ωρα λετε οι υπολοιπες?

Αφροδιτούλι μου πώς θα πάς εσύ??? δεν θα κοιμηθεί για μεσημέρι η Δανάη ε?

Εγώ έλεγα να πάω μεσημεράκι με ταπεράκι, για να φάει εκεί και να έχω μαζί μου το μέι τάι, μην τυχόν θέλει να γείρει κάπου το κεφαλάκι της και να πάρει έναν υπνάκο :D

περαστικά στον Άγγελο, να γίνει γρήγορα καλά!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...