Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γεια σας !!!!!!!!!!Σας μιλάω απο το ανανεωμένο πλέον PC που μετα απο τόσους μήνες τον λυπήηκα και τον πήγα στον Bob ....περιμενω και καινουργιο keyboard +micky (γιατι με το τοσο χοροπηδητο του Γιωργου πανω τους με δυσκολία γράφω)

Αθηνούλα μου να σου ζήσει ο λεβέντης σου!!!

Καλωσορισατε ο διακοπούδισες και καλό χειμώνα!!!

Ρόζι με το καλό!!!!Με κορούλα εύχομαι!!!!

Το δικο μου θήλαστρο δουλεύει φουλ τελευταια...δεν πολυτρώει η μικρη και βγαζω να της το δωσω,που σιγα μην το τρωει και αυτο ....άλλαξα και παιδιατρο και έπεσα σε πιο πυροβολημενο....μου λεει να σταματησω τον θηλασμο γιατι το δκο μου ειναι σκέτο νερό...και πάντα η χαρακτηριστικη φράση:"και ξερεις πόσο υπερ τουθηλασμου ειμαι σαν γιατρός....."αι σιχτιρ μπούλι...

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχω απογεοητευτεί η μικρή τρώει λίγο και τους 2 τλευταόυς μήνες μόνο 400γρ...μου είπε ότι το γάλα μου δεν έχει ασβέστιο και γι αυτό δεν έχει κλείσει η συνέχεια της πηγής που λήγει στο μέτωπο ..κι ας ειχε πάρει 3 π'οντους ύψος και περιμετρο 6mm ...τι να πω,λες και εχει να κανει με βληματα και όχι γνωστικούς...

Ετοιμαζόμαστε για βόλτα.....

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

Κουκουυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Ο μαι γκοντ, τί νύχτα και αυτή! Τα παιδιά μου ταχουν κάνει κόσκινο τα κουνούπια και η ζέστη....μέτρησα 8 τσιμπήματα μόνο στο κεφάλι του Ανδρέα... η Άννα ξύπνησε το έρμο και ήθελε γάλα, μάλλον είχε γκανιάσει από την ζέστη, δεν άντεξα της άνοιξα λίγο το αρκουδίσιο και ξανακοιμήθηκε...ευτυχως πάει ευχάριστα στον σταθμό αν και χτες το απόγευμα είχε αρκετές γκρίνιες, μάλλον η αντίδραση του σταθμου είναι, έτσι έκανε και πέρσι αλλά δεν το καταλάβαινα η ηλίθια μάνα, θα μας πάρει πάλι χρόνο η προσαρμογή...

Φέλια, τί κάνεις μικρό μου πόνυ;;;; Χεχε πες του γιατρού ότι με τέτοια ζέστη το νεράκι από το βυζί είναι ότι πρέπει για να ξεδιψάει...

Ααααα ρόζι, στέγνωσε καλά όλα τα κομμάτια του, και κυρίως το κίτρινο που έρχεται σε επαφή με την λευκή μεμβράνη (και αυτή πρέπει να είναι τελείως στεγνή) και βάλτο κάθετα ως προς την χοάνη, δλδ όταν αντλείς η μεμβράνη πρέπει να κοιτά ή απέξω ή απομέσα πάντως όχι εσένα ή αντίθετα τελείως...το λάστιχο είναι στεγνό;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλησπέρα κι από δω!

Γυρίσαμε από τη Χίο, περάσαμε πολύ καλά, μαυρίσαμε, φάγαμε τον άμπακο και επίσης Η ΣΟΦΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ!!! Ναι, λίγο πριν κλείσει τους 16 μήνες το έκανε κι αυτό, οπότε θεωρητικά κερνάω περπατόπιτα αλλά πρακτικά δεν προλαβαίνω ούτε την μύτη μου να ξύσω.

Παρεμπιπτόντως στο αεροπλάνο η Σοφία ήταν μία κυρία, δεν γκρίνιαξε καθόλου και ευτυχώς που έχω εσάς που είστε τολμηρές και τα έχετε ήδη κάνει αυτά και μου δώσατε θάρρος γιατί αλλιώς δεν θα το τολμούσα.

Κριστίνα πουλάκι μου τι κακό σε βρήκε; Οϋτε στον εχθρό μου. Όποιος σε μάτιαξε να μην ξαναδεί χαρά στα σκέλια του

Διαφημίσεις

Vasso και galat να σας ζήσουν τα αγγελούδια σας, καλότυχα να είναι και να τα καμαρώνεται!!!! !!

κορίτσια ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση δεν προλαβαίνω να γράφω πολύ αυτό το διάστημα γιατί η απουσία στη δουλειά ήταν καταστροφική τρέχω να μαζέψω τα ασυμμάζευτα και δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα γινόταν αν είχα πάρει όλη την άδεια που έγραψε ο γιατρός...............

πρώτη φορά εχθές πείρα τηλ τη μαμά μου και της είπα δεν ξέρω τι θα κάνεις έλα να με βοηθήσεις έχω 8 πλυντήρια για σίδερο αν δεν έρθεις θα βάλω φωτιά να τα κάψω!!!!

είμαι πολύ κουρασμένη :(

palladin καλώς ήρθες δεν λέω καλό χειμώνα έχουμε ακόμα ........ μπράβο περπατήσατε τρέχα τώρα να την μαζέψεις που λύσσαξες:tongue::mrgreen: ........

w3OKp3.png

Χελόου!!!

Palladin καλά τρεχάματα!!!

Κριστίνα ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ.Σήμερα στέλνω τον Γιώργο στη μαμά μου (εντομεταξυ όταν το κάνω αυτό αισθάνομαι λες και ταξιδεύω για Παρίσι Α θέση ...) και μου λέει ο σύζυγος :Άντε ευκαιρία να σιδερώσεις βρωμίσανε τα ρούχα.Τον κοιτάω ..τρελάθηκες λέω με αυτή τη ζέστα να πιάσω σίδερο,δεν σφάξανε..και τα έχω μαζεμμένα απο τον προηγούμενο μήνα .Έστειλα βέβαια τον παιδιών στη μαμά ...

Χελόου!!!

Palladin καλά τρεχάματα!!!

Κριστίνα ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ.Σήμερα στέλνω τον Γιώργο στη μαμά μου (εντομεταξυ όταν το κάνω αυτό αισθάνομαι λες και ταξιδεύω για Παρίσι Α θέση ...) και μου λέει ο σύζυγος :Άντε ευκαιρία να σιδερώσεις βρωμίσανε τα ρούχα.Τον κοιτάω ..τρελάθηκες λέω με αυτή τη ζέστα να πιάσω σίδερο,δεν σφάξανε..και τα έχω μαζεμμένα απο τον προηγούμενο μήνα .Έστειλα βέβαια τον παιδιών στη μαμά ...

Να σιδερώσει ο σύζυγος δεν παίζει εεεεε????????? μα τι λεω ο δικός μου εχθές με βλέπει με το κουτσό πόδι να πηγαίνω προς κουζίνα και μου λέει φέρε μου και μένα ένα νερό όταν θα έρχεσαι :mrgreen::twisted:

w3OKp3.png

Να σιδερώσει ο σύζυγος δεν παίζει εεεεε????????? μα τι λεω ο δικός μου εχθές με βλέπει με το κουτσό πόδι να πηγαίνω προς κουζίνα και μου λέει φέρε μου και μένα ένα νερό όταν θα έρχεσαι :mrgreen::twisted:

Όλοι απο το ίδιο καλούπι βγήκαν....εδω δεν ξέρει να αλλάζει λάστιχο στο αυτοκίνητο,θα ξέρει σίδερο....

Αυτό το καλούπι να το έσπαγε κανείς???:D

Όχι τίποτα άλλο αλλά μου την λέει και η πεθερά “εσύ τον έχεις κακομάθει” και με τρελαίνει ακόμα περισσότερο..... :twisted:

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

...μου είπε ότι το γάλα μου δεν έχει ασβέστιο και γι αυτό δεν έχει κλείσει η συνέχεια της πηγής που λήγει στο μέτωπο ..

Εννοείς το κενό που υπάρχει άρχικά στο κεφάλι τους ψήλά? Του Μάνου έκλεισε μετά τον χρόνο... μας είχε πει ότι και μέχρι τους 18 μήνες είναι φυσιολογικό αν είναι μεγάλο. Του Μάνου ήταν αρκετά μεγάλο το κενό!

Ααααα ρόζι, στέγνωσε καλά όλα τα κομμάτια του, και κυρίως το κίτρινο που έρχεται σε επαφή με την λευκή μεμβράνη (και αυτή πρέπει να είναι τελείως στεγνή) και βάλτο κάθετα ως προς την χοάνη, δλδ όταν αντλείς η μεμβράνη πρέπει να κοιτά ή απέξω ή απομέσα πάντως όχι εσένα ή αντίθετα τελείως...το λάστιχο είναι στεγνό;;;;

Το κοίταξα και μου φάνηκαν όλα στεγνά. Τα έπλυνα πάντως ξανά όλα. Το περίεργο είναι ότι ενώ δείχνει τα δουλεύει και ακούγεται η φασαρία σαν να ζορίζεται... Να μπήκε μέσα γάλα στην αντλία? Δεν αποκλείεται, αν και η αδερφή μου μου είπε ότι δούλευε χωρίς πρόβλημα πριν και μετά τα έπλυνε όλα καλά και μου τα έδωσε... Μάλλον πρέπει να πάρω την εταιρία... Να δουλεύει Σαββ/ριακο? Γιατί τα απογεύματα είναι το στομάχι μου σκ@τα και δεν ειμαι για πολλά πολλά!

Palladin, καλά τρεχάματα!!! Μπράβο στη μικρη!!!!!:D

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ρόζι κι εγώ τώρα το άκουσα στις ειδήσεις! Τρομερό εεε?

Το θήλαστρο είναι αvent? Το δικό μου που είχε χαλάσει μου είχαν πει ότι η αβεντ δεν έχει σερβις στην Ελλάδα και αν γίνει κάτι μέσα στα πρώτα 2 χρόνια στο αλλάζουν σαν να είναι στην εγγύηση. Εμένα δεν ήταν...

Εσένα??

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...