Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Η κοπέλα που τα κρατάει Άφρο έχει άδεια?

ω ναι, την αλλη τεταρτη γυριζει!

Α βρε χριστινακι, επαθες γερη ζημεια! Περαστικα ευχομαι και σιδερενιο το ποδι! Ακου μια συμβουλη, πιασε το κρεβατακι σου, παρε την κορουλα αγκαλια και πειτε παραμυθια, διαβαστε ιστοριες, παιξτε και ολα τα αλλα αστα για τους αλλους! Και το ποδι θα θρεψει και θα χερεις τη μικρη σου! Οι δουλεις δεν τελειωνουν ποτε, το ξερεις, ζητα βοηθεια απο οποιον μπορει να στη δωσει, εισαι σε δυσκολη φαση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδίτη, δεν θεώρησα ότι προσβάλεις τον τόπο μου!! Μην ανησυχείς!!;) Δεν τα βλέπω και εγώ?????? Αυτό που λέει η ντού! Στο κέρδος έχουν εξαφανιστεί όλα... και φιλοξενία και λογικές τιμές και όλα! Και είναι κρίμα...:( απλώς νομίζω ότι στην Κρήτη αξίζει να πας σε γνωστό τελικά. Να ξέρει που να σε πάει... Και σε ξενοδοχείο να μείνεις είναι αλλιώς να στο συστήσει ντόπιος και να το κλείσει αυτός... θα σε πάει και σε καλές ταβέρνες, σε ωραία μέρη, όχι μόνο τα εμπορικά τουριστικά. Και το ίδιο πιστεύω ισχύει και για τα περισσότερα μέρη της Ελλάδας! Την άλλη φορά λοιπόν να συντονιστούμε, όποτε και αν είναι αυτό, να σας αναλάβω εργολαβία!!!:mrgreen: Γιατί η Κρήτη πραγματικά έχει μέρη που αξίζουν πολύ.

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Μαρινακι παλι τα ιδια εσεις ? τι ειναι αυτο το πραγμα σας εχει τσακισει ρε κοριτσακι μου περαστικα !

Κριστινακι γρηγορα περαστικα και σε σενα!!

το λεγκιδιο ,η μυρτω που ειναι ?ακομα πλενουν ???

καλα σοβαρα σας περασαν για συλλογο??να υποθεσω οτι φορουσατε ολες και τα μπιρκις??αχχαχα

Βρε τη τσουλουφιτσα σε αυτη την ηλικια λενε πως οταν φευγει η μαμα νομιζουν οτι θα φυγει για παντα, γιαυτο μαλλον το πηρε και ετσι ,ενω οταν ξεκινησες δουλεια ηταν πιο μικρη και το πηρε πιο αναλαφρα

αφου την γνωριζει καλα την γιαγια ομως θα προσαρμοστει μεσα στις επομενες μερες

αχ σημερα την λυπηθηκα την καημενη την στεφανουλα μου,

συζητηση σημερα το πρωι που καναμε αγκαλιτσες

"μαμα θελω να γινω και εγω μωρακι "

μα εισαι το μωρακι μου !

και κουναει αρνητικα το κεφαλι

γιατι δεν εισαι το μωρακι μου εσυ?μα εισαι ,εχω 2 μωρακια τωρα

"οχι εγω δεν ειμαι μωρακι,ειμαι η τετανουλα "

και μετα ζηταγε να θηλασει ,της λεω μα ειναι ξυνο δεν ειναι ωραιο τωρα το μαμυ ,δεν θα σου αρεσει και τι μου λεει

"θυμασαι που το μεσημερι (ο αοριστος της στεφανιας ) που ημουν και εγω μωρακι εκανα μαμυ και δεν ηταν ξυνο ??ε θυμασαι???"

και της δινω να δοκιμασει (καλα ετρεμα μην μου πει δεν ειναι ξυνο και αρχισω τα ταντεμ τωρα) και ευτυχως ισα που το αγγιξε και λεει ενταξει εκανα τωρα μαμυ και ετσι της περασε ο καημος

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα τσούπρες!

Βάσω και η Άννα ζήτησε 2-3 φορες να θηλάσει στην αρχή αλλά μετά της πέρασε ο καυμός...μην μασάς... και κουράγιο, τα βράδια σας θα γίνουν πολυποίκιλα τους επόμενους μηνες αλλά θα τον ξαναβρείτε τον ρυθμό σας... και θα τον ξαναχάσετε και θα τον ξαναβρείτε...εσύ κοίτα να κοιμάσαι όποτε μπορείς και να κάνεις υπομονή μέχρι να περάσουν οι πρώτοι μήνες.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλησπέρα!

Χριστινιώ... Τι πακέτο ήταν αυτό βρε παιδί μου; Αυτό που λέει η Άφρο να κάνεις! Ξάπλες αγκαλιά με τη μικρή! Περαστικά! Και αναρρωτιόμουν πού έχεις χαθεί...

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Η Άννα επέστρεψε πανηγυρικά στο σχολείο, κι εγώ με τον Αντρίκο είχαμε μια ήσυχη μέρα... Αν βρω και έναν τρόπο να τρώει το φαί του θα είμαι σούπερ! Μπουσουλάμε και επισήμως πλέον οπότε κερνάω και μπουσουλόπιτα! Του έδωσα και γιαούρτι χτες το απόγευμα και το τσάκισε.

Χριστινάκι περαστικά!

Οι υπόλοιπες τί κάνετε;;;; Φου φου ;;;;

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Αλό!

Κριστινάκι διάβασα και τα δικά σου και πολύ σε σκέφτομαι! Πολυ λυπάμαι που σχεδόν τέλειωσε το καλοκαίρι και δεν το ευχαριστηθήκαμε κι εμείς! Πάντως δε μας κάνει η καρδιά να γυρίσουμε ακόμα και πήραμε παράταση μέχρι Κυριακή! Μετά θα τρέχω σαν το Βέγγο καμιά εβδομάδα γιατί έχω εκκρεμότητες με τη βάφτιση, αλλά δεν πειράζει! Νιώθω και τόσο μπερδεμένη για το τι θα κάνω με το σταθμό και το Γιώργο, ουφφφ! Δεν την παλευω όμως με τα 2 παιδιά μόνη μου, αισθάνομαι ήδη κουρασμένη!

Αρκετά σας ζάλισα με τα δικά μου! Ελπίζω όλες να είστε καλά, φιλάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Φελίνι στείλε από εδώ ένα κομμάτι μπουσουλόπιττα! Τόσα που σαβουρώνω κάθε μέρα, ένα κομματάκι καθόλου δε θα φανεί στην κοιλάρα μου που έγινε πάλι σαν 5 μηνών εγκυμονούσας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γειά σας!!!

Μπράβο στο φελινόπαιδο για το μπουσούλημα!! Μεγαλώνουν λε!!!!!

Ξέρει καμιά γιατί μπορεί να μην δουλεύει το θήλαστρό μου? Έχω το σουίνγκ και το είχα δώσει στην αδερφή μου, το χρησιμοποιήσε μερικές φορές και τώρα το έδωσα στην ξαδέρφη μου και δεν καταφερε να το δουλέψει γιατί ενώ κάνει θόρυβο και νομίζεις ότι τραβάει δεν τραβάει καθόλου... Ελεγξα το λευκό λαστιχάκι που έχει πάνω στο κίτρινο, έλεγξα το σωληνάκι που είχε βέβαια λίγο γάλα μέσα, αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο, έβγαλα το σφουγγαράκι που έχει μέσα εκεί που μπαίνουν οι μπαταρίες... όταν στεγνώσουν όλα θα το ξαναδοκιμάσω... καμιά άλλη ιδέα?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Χελοου! Εγω κανω μπειμπι σιτιγκ σημερις κ εχω πηξει ελαφρως, διοτι δεν μπορω να τα παω ουτε κουνιες με τη ζεστη, αλλα ουτε κ να κανω τιποτα απο δουλειες μιας κ οταν δεν καθομαι μαζι τους τρελλενονται.

Η Λεγκω επισης τα ιδια,οποτρε φανταζομαι δεν προλαβαινει να μπει. η κουμπαρα μου, οπως ηρθε εφυγε για να συνεχισει τις διακοπές της. Η Τζενη, θυμαμαι ειχε πει απο σεπτεβρη, οποτρε κ αυτη η βδομαδα ησυχη προβλεπεται στο καφε μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...