Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τελικά εσείς σοβαρολογείται ότι σας πέρασαν για σύλλογο????Ακόμα γελλάω! Καλωσήρθατε και του χρόνου με υγεία! Αυτό το διακοπές με 2 παιδιά-νήπια σημαίνει μάλλον κούραση ξαναπέστο Φελινάκι!

Αθηνούλα για ακόμα μια φορά να σας ζήσει το μπουμπούκι σας και να βρείτε τη σειρά σας γρήγορα και εύκολα! Βασούλα πολύ έπεσε και σένα ο αιμοτοκρίτης σου! Άντε να πάρεις τα πάνω σου! Φιλάκια στο μπόμπιρα!

Ρε Λαμπρινούλα μόνο εγώ έμεινα με την αγωνία πού βόρεια γυρνάει η σκυτάλη?

Εμείς είμαστε ακόμα διακοπές, αλλά το κακό σύνεφο μας βρήκε και εδώ και έτσι η μπουμπού είναι με 38 πυρετό από χτες και ο Γιώργος με γαστρεντερίτιδα, τρομερούς εμετούς και διάρροια! Το ιδανικό παρεάκι να τρώει δίπλα σας στο ξενοδοχείο είμαστε! Κι εγώ με την ίδια ίωση με τη μπουμπού! Τέλεια? Γι αυτό ΣΟΣ! Την 1η εβδομάδα του Σεπτέμβρη αποφάσισα να κανονίσω ραντεβού με ομοιοπαθητικό να πω τον πόνο μας μπας και βρεθεί καμιά λύση! Αν ξέρετε κανέναν καλό στείλτε πμ γιατί δεν έχω ιδέα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρινάκι κι εγώ έχω κλείσει ραντεβού σε ομοιοπαθητικό, αυτόν της Ντάνσεμ που είναι και κοντά στο σπίτι μου. Πήγε και Αθηνά και Τζεν (αλήθεια πού είστε ακόμα κυρίες μου???) και ήταν και οι 2 ευχαριστημένες... Είναι και παιδίατρος μαζί. Θέλω κι εγώ για την τσουλούφο γιατί ξαναέκανε ωτίτιδα και νομίζω έχει ευαισθησία...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Παντως, νομιζω οτι θα κανω πολυ καιρο να ξανακατεβω στην Κρητη, άλλαξε αρκετα η εντυπωση που ειχα για το νησι και για τους κατοικους του!

Η αλήθεια είναι ότι στους κρητικούς θα πέσεις ή σε πολύ καλούς ή σε πολύ κακούς! Ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει!! Αν αλλάξεις γνώμη πες μας να σου πούμε διαφορετικά μέρη από αυτά που πήγατε!! Ελπίζω και εγώ να πάω καμιά φορά βέβαια, γιατί από κρήτη δεν έχω γυρίσει και πολλά δυστυχώς...

Καλωσήρθατε πάντως!!!!!!!!!!!!!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

κοριτσια ελπιζω να ειστε καλα!!!!

σας σκεφτομαι μα δεν προλαβαινω.....:(:( εγω και ο χρονος δεν εχουμε καθολου καλες σχεσεις τελευταια.... ;)

φιλια πολλα σε ολα τα παιδακια (μικρα και μεγαλα;))

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Καλημερα!

A, και γω τελειωσα απο πλυσιμο!!! Εχω βεβαια ενα εβερεστ ασιδερωτα, αλλα τα εχω παει στο δωμα κ δεν τα βλεπω!!!

Εκτος απο την κυριουλα που μας περασε για συλλογο, ηταν εκει κ ενα παλληκαρι που πουλουσε μικροπραματα, αναπτηρες κτλ κ εμεινε κ μας κοιταζε χαζεμενος! Μου λεει με τα φτωχα ελληνικά του

- απο που εισαι;

- απο την αθηνα

- και αυτες όλες;

- απο την αθηνα και αυτες

- ααααα....

Τα παιδια μου τα εχουν παιξει με τις αλλαγες περιβαλλοντος, η Δαναη ξυπναει τουλαχιστον 5 φορες καθε βραδυ, απο εκει που το πηγαινε σερι. Βαλε και τα 4-5 κλασσικα του Αγγελου που πλεον συνοδευονται με ηχητικα εφε (απαιτητικο ¨ναμ!¨), παλι ρακος ειμαι! Ειχα καλομαθει φαινεται στη Κρητη που εριχνα κατι τριωρακια μεσημεριανα κ τωρα μου κακοφαινεται!

Ροζαλιτα, δεν θελω να προσβαλω τον τοπο σου, σορι αν φανηκε ετσι, απλα οι παλιες μου επισκεψεις μου ειχαν αφησει πολυ ωραιες αναμνησεις, με ειχε εκπληξει ευχαριστα και κραταγα μεγαλο καλαθι! Δεν βρηκα κακους, ουτε τους ανθρωπους ουτε το μερος, ηταν απλα αδιαφορα και απο αποψη «εγκαταστασεων» αλλα κυριως απο αποψη φιλοξενιας ξεκινώντας απο την μετρια κουζινα, την κακη οργανωση και τις υψηλες τιμες. Και ξαναλεω, οτι αν συναντουσα την ιδια κατασταση σε ενα αλλο μερος της ελλαδας (κυριως ηπειρωτικο) δεν θα μου εκανε εντυπωση, απλα απο την κρητη περιμενα κατι καλυτερο βασιζόμενη στη φημη της και σε παλιοτερες εμπειρίες μου! Και με την παραπανω μου δηλωση απαντω κ στη φιλτατη ντου! Πηρες καμια δοση τρελλοκεφαλωνιας μαρή ή γυρισες παλι η κυρια λογικη ντου;

Βασσουλα, απο νωρις στα βασανα, ε; Επιασε αμεσως την αλλαγη το Στεφανάκι! Υπομονη, οι πρωτοι μηνες ειναι ζορικοι για ολους, μεχρι να βρειτε προγραμμα και ρυθμο. Θα φτιαξουν τα πραματα, απλα να εχεις στο μυαλο σου οτι ειναι μεγαλο σοκ κ για εκεινη. Το ιδιο ισχυει και για την ΕΙρηνουλα φυσικα. Εγω βεβαια απο το μεγαο αγχος μου να μην ζηλεψει πολυ η Δαναη καταφερα τον Αγγελο να μη με αφηνει δευτερολεπτο να ασχοληθω μαζι της, ζηλευει απιστευτα ο μικρος! Δυσκολο πραμα οι ισορροπιες!

Μαρινα, αμαν βρε κοριτσακι! Καλα θα κανεις να το δεις λιγο το θεμα. Αυτος που λεει η Ελενη ειναι πολυ γνωστος στους κυκλους του, με πολυ κοσμο! Νομιζω οτι θα σας βοηθησει! Αν δεν καταφερεις απο κει, πες μου να σου στειλω κ τα στοιχεια μιας αλλης ομοιοπαθητικου-παδιατρου που ειναι στο κεντρο, αρκετα καλη επισης.

Άφρο, δεν είμαι τρελή εγκώ??? Α? αφού το μάτι μου γυαλίζει και σβουρίζει :tongue:

Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν βρήκατε τις συνθήκες που ζητούσατε σε νησί. Έτσι νομίζω συμβαίνει σχεδόν παντού, μιας και ο τουρισμός και το εύκολο κέρδος τους έχουν κάνει τους ντόπιους να κοιτούν τον άλλο στη τσέπη και μόνο. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις σίγουρα, αλλά άντε να τις βρεις..πρέπει να πας συστημένος.

Στην ηπειρωτική Ελλάδα είναι καλύτερα τα πράγματα πιστεύω, αν και εκεί υπάρχουν κρούσματα (πχ Πήλιο, Χαλκιδική....).

Στη Κεφαλονιά πληρώσαμε 31 ευρώ για μια σαλάτα, μία πίτσα και μια μερίδα μπιφτέκια. Όταν ζητούσαμε τυρόπιτα από το μενού (έτσι το έλεγε, "τυρόπιτα"), μας έφερναν 4 τυροπιτάκια εμπορίου, αυτά που τα βάζεις στο φούρνο και σε 5 λεπτά είναι έτοιμα...

Στο χωριό φάγαμε σουβλάκια χοιρινά χειροποίητα, πατάτες τηγανητές κομμένες στο χέρι, ντοματοσαλάτα με δικές τους ντομάτες, φέτα που την έφτιαχνε μόνη της η καταστηματάρχισσα (τη θυμάμαι και μου τρέχουν τα σάλια), ψωμάκι άφθονο με.......25 ευρώ...(4 μεγάλοι και η Μαρίνα).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

καλημέρα!!!!

Μπράβο προκομμένες μου που τελειώσατε τα πλυσίματα... Εγώ ακόμα είμαι στο 3ο πλυντήριο...

Και τώρα θέμα! Η τσουλούφο από χθες στη μαμά μου έχει πλαντάξει στο κλάμα! Τόσο δυνατό άγχος αποχωρισμού βρε παιδί μου??? Και να μην ξεχνιέται με τίποτα? Χθες το απόγευμα την πήγα στη γιατρό για να αποκλείσω τυχόν πόνο ή αρρώστια αν και είμαι σίγουρη ότι είναι αυτό μια και όταν είμαι εγώ ή ο Χαβιέ δεν ακούεται...

Η μανούλα μου η κακομοίρα και τί δεν της κατέβασε για να τη συνεφέρει!!!

Τί θα κάνω με δαύτη?

Άφρο ο Σάκης πώς τα πάει??

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!

Άφρο ο Σάκης πώς τα πάει??

ελα βρε την τσουλουφω.... :( Της καλαρεσε που ηταν ολη μερα μαζι σας και της κακοφαινεται που δεν σας βλεπει. Ο Αλεκος δεν ειναι και αυτος μαζι της; Δεν της κανει διαφορα ε; Τρωει με τη μαμα σου;

Α, ο Σακης τα παει θαυμασια με τα παιδια, ειδικα η Δαναη το καταδιασκεδαζει! Μες στη τρελλη χαρα ηταν χτες. Ο μικρος στην αρχη με εψαχνε λιγο, αλλα μετα οκ κ αυτος. Ο Σακης ειναι λιγο καημενος, τα επαιξε αλλα τελικα αλλαξε το προγραμμα κ αυριο-μεθαυριο θα τα κρατησω εγω τα παιδια κ Δευτερα Τριτη ξανα αυτος.

Άφρο, δεν είμαι τρελή εγκώ??? Α? αφού το μάτι μου γυαλίζει και σβουρίζει :tongue:

για το σβουριγμα το ειχα παρατηρησει αλλα νομιζα οτι ηταν αληθωρισμα και ειπα να φανω διακριτικη:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τέλειος ο Σάκης! Μπράβο!

Η τσουλούφο τί να πω... Μανιάτισα μας βγήκε... Σήμερα κάνει και κάτι διακοπές από το κλάμα οπότε ελπίζω κουτσά στραβά να τη βγάλουμε τη μέρα! Τί άγχος και αυτό...

Η κοπέλα που τα κρατάει Άφρο έχει άδεια?

Η τσουλούφω το πήρε κατάκαρδα... μία που γυρίσατε και την επόμενη πήγες δουλειά ε? μάλλον ήθελε το χρόνο της να προσαρμοστεί κι εκείνη.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Να με και εγώ ακόμα λαβωμένη αλλά καλύτερα

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τις σελίδες που έχασα αλλά θα επανέλθω......

Ελπίζω να περάσατε καλύτερο καλοκαίρι όλες γιατί εγώ ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα....

Κάποια μούντζα με βρήκε και εδώ και ένα μήνα δεν λέω να συνέλθω όλα μαζεμένα με βρήκαν...

Για τις φίλες μου που είναι επιρρεπείς στα ατυχήματα να πω ότι εγώ δεν πέφτω συχνά αλλά άμα πέσω το κάνω στα σοβαρά.............:mrgreen:

Έπεσα στις σκάλες και έσπασα το πόδι μου δυο εβδομάδες πριν τις διακοπές την δεύτερη μέρα που θα έπρεπε να είμαι ακίνητη παθαίνει η μικρή γαστρεντερίτιδα και για 4-5 μέρες ήμουν σαν τρελή............. κουτσή και χωρίς χέρια (αφού μπορούσα να κινηθώ μόνο με πατερίτσες) δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα....

Πήγα και διακοπές αλλά όπως καταλαβαίνεται το χάλι μου το μαύρο. Η μικρή είχε πάθει ένα σοκ με τον γύψο και φυσικά κόλλησε πάνω μου σαν βδελίτσα. Τώρα είμαι στο άγχος αν θα κολλήσει το κόκαλο γιατί το κούρασα το πόδι όλο αυτό το διάστημα. 31/8 έχω ραντεβού ελπίζω να βγάλω τον γύψο γιατί έχω ΦΡΙΚΑΡΕΙ.Το χειρότερό μου είναι ότι περιορίστηκα πάρα πολύ και δεν μπόρεσα να απολαύσω την μικρούλα μου όσο και όπως ήθελα. Μου χάλασε και το λαπ τοπ (βασικά μου έπεσε και κλάταρε) οπότε δεν μπορούσα να επικοινωνώ και μαζί σας μου ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!

Θα διαβάσω μετά τα νεα σας

Αλήθεια είχαμε γεννητούρια ????? λογικά ναι, θα διαβάσω και θα ευχηθώ μετά μην παραλείψω τίποτα.......

w3OKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...